Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
600700
senior tag
válasz #67656192 #20701 üzenetére
En mar igy vagyok vele... ha fatalis a hiba megy a kukaba aztan veszek egy ujat. De hal isten az S7 ilyen szempontbol nagyon jo eddig. A kis beegestol eltekintve de egyutt tudok elni vele.TMX meg szerelgesse inkabb a karacsonyi kisvasutat
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
marquuard
veterán
válasz Parallaxis #20699 üzenetére
Végignyúztam velük, de nem hozott eredményt. Már rejtély marad.
PSN ID: marquuard
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz enginev3.0 #20705 üzenetére
Pedig jo ar lett volna, es az n-nel a telefon is igen prima lett!
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Horovic
aktív tag
Sziasztok!
Hol tudom állítani a kijelző felbontását? -
törölt tag
válasz 600700 #20709 üzenetére
Ha veszel itthon egy 2 év gyártói garanciás készüléket akkor megillet a 2 év prémium garancia, regisztráció után. Ennek három módja van. 1:szolgáltató,2: lakhelyhez közel eső MM, 3:valamilyen egyéb hely ami vagy utazással jár vagy online vásárlás.
Első két esetben nincs semmi varia ha csere utalványt kapsz mert besétálsz, kapsz másikat vagy ha nem tudnak adni azonos rendeltetésüt akkor ráfizetsz egy drágábbra vagy kifizetik az eredeti vételárat.
Egyéb helyek: Budapestiek előnyben de vidékről már szívás mert a cserejegyet csak ott lehet beváltani, ahol vetted a telefont. Általában a 3-dik(egyéb) helyről származó (valóban 2 év gy garis) telefonokat ugyanúgy a Brvophone kft hozza forgalomba (mint az 1,2 esetben) de hozzájuk nem lehet fordulni mert nincs kisker vonaluk. Marad a vásárlás helye de ha xy üzlet azóta megszünt, átalakult vagy megváltoztatta az adatait akkor a csereutalványt nincs hol beváltani. Erről tud a Samsung, tud a Tmx de leszarja. Tehát ha kell a két év gyártói garancia akkor csakis az első két lehetőség a biztos, jó drágán. A harmadik lehetőség néha olcsóbb de könnyen lehet, hogy a végén csak annyit ér mint bármelyik Ali garancia nélkül féláron.Most épp a GSM HOME-OT préselem.
Első körben azt állította amikor meglátta a csereutalványt, hogy nekik soha nem volt 2 év gyártói garanciás készülékük(pedig nap mint van fent az okdalukon ilyen készülék kicsit drágábban a bolti garanciásnál).
Pár nap után meggondolták magukat, most már azt állítják, hogy igen néha régebben lecsaptak egy két bravophone-os készülékre ha jó árban volt de nem tudják mit kell csinálni egy ilyen csereutalvánnyal. Időt kérnek. Ha MM - ban vettem volna Pécsett, már rég tullennék rajta igy meg lehet, hogy semmi nem lesz az egészből. És ezekkel még lehet kommunikálni, van olyan üzlet ahol csak emailban lehet panaszkodni, garanciáztani.[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
light energy-be meg lecserélték az ikonokat? elég gagyi így...
Xbox One: bandymnc
-
pusihusi
addikt
Üdv. Feri!!
-
600700
senior tag
válasz #67656192 #20719 üzenetére
Igaz. Az a baj , hogy néha egyes helyek nem kovetik amit valojaban kellene. Sok helyen trukkoznek igy vagy ugy probalnak magyarazni dolgokat a Vasarlonak akinek elvileg mindig igazat kellene adniuk es elfelejtik , hogy beloluk elnek. Nem torekednek igazan arra , hogy stabil torzsvasarloreteg alakuljon ki. Ezert " csapong sok ember ha vasarlasrol / garancia ervenyesitesrol van szo.Kicsit vadkelet feelingje van sokszor a dolgoknak.Neked kell harcolni azert ami elvileg jogos es jar.
En azt tartom neha furanak amikor gsm boltok az 1+1 ev garanciat gyartoira mondjak. Ami sok vevo fejeben a 2. evre beregelhetovel parosul. Kozben jo esetben eu modell 1 ev garival (márha nem szallitolevelet kapsz a telefon melle)+1 ev szoftverfrissitest (wtf) tartalmaz. Es koti az ebet a karohoz es ketertelmuen valaszol ha rakerdezel mi az. ..
Itt is rendet kellene tenni.De szerintem ez varat meg magara, hogy ugy tudj megvenni es ervenyesiteni dolgokat ahogy kell es teljes mertekben tisztan lass.[ Szerkesztve ]
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
szabyka95
őstag
vettem egy hasznalt telefont, most veszem eszre, hogy egy savban be van egve .. szurke/sotetkek hatteren latszik csak, jol megkell nezzem. allitolag gyari samsung garancia van ra (erdelyben vettem, a telefon magyarorszagi). 2 het mulva megyek haza, kivancsi vagyok mi lesz belole..
kaptam vele egy samsung warranty cardot, ami le is van pecsetelve
nem hinnem hogy atvertek volna, hisz kis varos (szekelyudvarhely), szerintem elkuldik szervizbe[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
A személyeskedést legyetek kedvesek befejezni és privátban beszéljétek meg a nézeteltéréseiteket!
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
szabyka95
őstag
hogy kell helyesen kitoltve legyen a garanciapapir ?
-
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
A mobiltárca alakalmazas csak a telekomos rommal működik? -
seger
addikt
Gyári romon lehet állítani hogy az ikonok ne 4*4-be jelenjenek meg? Note3 után elég nagyok az ikonok
Valamint hogy minden kint legyen és ne legyen alkalmazás gomb? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest