Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Vismajor01 #862 üzenetére
Hol rendelted elő?
Nem lehet utólag számlakorrekciót kérni?
Remélem én nem fogok ilyenbe futni, a Telenornál rendeltem elő az utolsó nap (jan 28), mert akkor kiverem náluk a balhét. Ők ugye még nagy bannerrel reklámozták is, hogy ha előrendelem náluk jan 28-ig, akkor jár az ajándék. Hétfőn jön elvileg a telefon, majd meglátjuk.
Ráadásul most nem is akartam mobilt cserélni, mert annyira jó a Note10+, de ezek győztek meg: toll használható itt is, még jobb az üzemidő, ajándék buds. Ha ezek közül csak egy nincs meg, már nem érdekel a csere.
Ja igen, amúgy az előrendelési ajándékra hivatkozva szerintem jogosan kérhetsz korábbi dátumozású számlát az azt kiállító cégtől, főleg, ha ők is reklámozták az előrendelői ajándékot.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Rózsaszín, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Plus gyári független dobozos 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest