- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
fil
őstag
Azt hol lehetne kikapcsolni, hogy a szerinte ritkán használt alkalmazások engedélyeit időről időre törölje?
Idegesít, hogy ezt csinálja, majd én eldöntöm mi kell nekem és mi nem... -
-
Kleroo
veterán
S22+ vs s10+ képek.
[link]
0 belenyúlás, normál módban csak rányomtam az expo gombra, semmi más nem történt. -
dkovizoli
addikt
Úgy látom AUT kóddal van valami új verzió s10+-ra.
-
csaba1203
addikt
válasz
Kleroo #34484 üzenetére
Azt hittem, hogy a saját kijelzőjükön hasonlítottad össze őket...
Röhej, hogy a DXO Mark-on azért meg tudják magyarázni a döglött ló szunyókálását.
Egy laikus esküszöm nem veszi észre a különbségeket pedig eltelt 3 generáció.
Azért a régebbi S szériáknál mindig volt előrelépés, ami miatt az ember késztetést érzett a cserére.
Tegnap este beleolvastam az S22 topikba és nem tudtam sírjak vagy nevessek..... -
Kleroo
veterán
válasz
csaba1203 #34482 üzenetére
Gondolod a fentieket mobilos nézelődés alapján írtam?
27" 1440p, fasza panel, Lightroom megnyit, bezoom, A-B kép között oda-vissza. Pöcögtetés.Igen, egy komolyabb tok kell majd. Most is jó kis cuccban volt, elöször fordult elő ilyen...igazából ezt a szerencsétlen szitut szerintem semmilyen tok nem.mozogta volna ki. (Rosszul nyúltam utána, így csak löktem rajta egyet még
) Talán egy fedeles. De azokat gyűlölöm.
-
Kleroo
veterán
válasz
Kleroo #34475 üzenetére
Nnna, Murphy. Ma pofára esett, erőből, 1 5ről aszfaltra.
Azt hittem szilánkosra zúzódott. De nem. Brutál ez a teló. Egy mély becsapódás van a kijelzőn, de nem reped meg.
Viszont alatta a panel nyekkent, és kb 3mm vastagon nincs kép. Illetve random villódzik is.
Szóval musthave lett a telócsere.
De akkoris egy pirosppnt, hogy még ezt is hakszál híjján majdnem túlélte.Van vkinek esetleg eladó 512 gigás max 1 év körüli S10+-a?
Hátha....mielőtt még levadászok egy S22+t.Ma egyébként be is vetődtem MMbe, csinálni pár tesztfotót velük. És nagyonnagyon nézni kell odavissza a croppolt képeket hogy lássam az S22 előnyét. Van. De inkább csak ízlés kérdése. Az S10 nagyon erősen algoritmussal mármár túlzóan behúzza, micorkontrasztolja az éleket. Az S22 naturálisabb, nem annyira mesterkélt. De kizoomopva, csak úgy rájuk nézve. 0 különbség.
-
MrBazsi
senior tag
válasz
csaba1203 #34477 üzenetére
Nekem nagyon tetszett megjelenésnél az s22, de megérte egy éve akkut cseréltetni az s10nél, bőven jó teló ez még. s22 ugyanolyan szar a térerő mint az s21ben, drága is, és nem ad annyival többet. az akkugondokról meg nem is beszélve sima s22vel örülnek a másik topicban ha van 4ó sot, ezt bőven hozza az s10 is. talán az s23, de nekem a hajlított kijelző még mindig előnyt élvez.
-
novoszath
senior tag
válasz
zsolesz967 #34473 üzenetére
Nalam is csak be lehet e ugy allitani hogy csak akkor jelezen ugy ha le van zarva a telefon? akkor ne mikor a kezembe van
-
csaba1203
addikt
válasz
Magill #34474 üzenetére
Igen sokan gondolkozunk de látván a piaci helyzetet inkább húzzuk a végtelenségig, akár akku csere árán is...
A helyzet az, hogy nincs alternatíva jelenleg és csak a parasztvakítás folyik a mobil piacon is.
Azért a fejlődésnek is vannak határai és úgy érzem odaértünk.
Egy ilyen kaliberű telefon simán jó 4-5 évig is nincs értelme lecserélni.
Rég megtettem volna én is, mert megtehetem, hogy besétálok és kihozok egy S22+-t.
Meg is nyomkodtam már MM-ben de nem látom a fejlődést és amit én annak látnék még nem jött el.
Talán az S23 széria majd....
Időm van az én S10+-om még csak 2 éves és hibátlanul teszi a dolgát. -
-
-
Magill
csendes tag
Sziasztok! Látom már más is gondolkozik telefoncserén szóval nem én fogom bedobni a témát, de gondoltam megosztom a gondolataim.
Van egy 2.5 éves s10+ 512es. Én imádom. Nem lassult be aksija nem mondom egy kicsit mar rosszabb és nekem tönkrement a fő kamerám fókusza. Így most kamerasziget csere előtt állok 60 ezerért. Tudni kell, hogy van egy 15 éves autóm és sokat hasznalom a jack csatlakozót.
Én nem tudom mi lett a mobiltelefon piaccal de ezt még 170000ft (!)-ért kaptam meg telekomtól 3500ftos előfizuval amihez korlátlan spotify waze stb jár.
Nem kötöttem biztosítást direkt. Megengedhetnék most egy s22 ultrát, de egyszerűen nekem fájna ennyi pénzt kiadni egy új telefonra ráadásul a mostani előfizuk hasonló kategóriában rosszabbak is és még drágábbak is. Bárhogy matekozom inkább kifizetek 60 ezret jobban jarok vele... még ha tudom h nem lesz mar szoftvertámogatás.
Nekem az s22 nem üti meg a színvonalat. Bár tény hogy egy jobb kamarának nagyon örülnék. Az s22 ultra meg elképesztő drága. S22+ megérné szerintetek? Vagy még legyek el 1-2 évig ezzel aztán meglátjuk. Előző telefonom egy s6 volt... nem szoktam sűrűn cserélni mert nem látom értelmét. -
aRm1n
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy milyen a telefon custom ROM-támogatottsága, illetve hogy nem gyári ROM-om keresztül is használható-e a DEX (vagy van-e más, hasonlóan - és megbízhatóan - működő megoldás asztali mód használatára)? Olyan használt telefont keresek, amit még évekig használhatok majd, van közösségi támogatása és egérrel-billentyűzettel használhatom asztali eszközként is!
Nem vagyok otthon Samsung vonalon, köszönöm szépen mindenkinek, aki tud segíteni! -
novoszath
senior tag
válasz
zsolesz967 #34468 üzenetére
igen arra gondolok de nem akar mukodni mert mikor ertesites jon akkor nem villog a szele mit kellene meg be allitani hogy mukodjon?
-
Ricardo
titán
Mi történik szoftver vonalon?
Eddig jött egy adott frissítés, és azt kapta meg minden régió előbb utóbb. Most régiónként más szoftver jön?
[link]svájc G973FXXUGHVJ1
franciaország bouygues G973FXXSGHVI5A svájci októberi bizonsági szinttel, a Francia szeptemberivel.
"Mindeközben az általános" (amit a többiek kaptak) szeptemberi biztonsági szintű kódja G973FXXSGHVI4
Ráadásul ezt sem kapta meg még minden régió.Az enyém BTU, és még a júliusi biztonsági szintű
G973FXXUFHVG4-en van, és azt írja naprakész.Mi történik?
Tud erről valaki valamit?
-
novoszath
senior tag
Erdeklodnek hogy a feny keretet mikent lehet beallitani ha pl messenger uzenet jon lezart kepernyonel?
-
dkovizoli
addikt
válasz
chubby2o6 #34465 üzenetére
Kicsit sok a téves info. Először is nem kell odinhoz nyitni a bootloadert, ebből adódóan visszazárni sem. Az elmúlt kb 5-6 évben itt a fórumokon is a fentebbi oem nyitásra kb egy esetben volt valakinek szüksége. Ott sem derült ki soha hogy neki is miért. Odinnal felrakni egy másik gyári romot sem jár feltétlenül teljes törléssel, hacsak nem direkt az a cél vagy valamit elszúrt az illető közben. A szervizben azért az odinnál komolyabb programok is használatban vannak. A root-ot pedig bizonyos banki programok elől el lehet rejteni pl magisk-al vagy más programokkal. Ahhoz pedig hogy ne menjen pl egy gpay érintéses fizetés, még root sem kell. Az s21u és android13 béta most pont itt tart, holott minden gyári.
-
chubby2o6
senior tag
Mit? Hogy nyitott-e a rendszerbetöltő? Miért néznék?
Rootolt a telóm, bootloader nyitva, minden működik. ( George, Simple, iCsekk. )
Semmi nem tiltja, hogy a gyári szervizprogrammal ( Odin ) gyári romot tegyél a telódra, gondolom, a szervizben sem csinálják másképp. Csak nyitni kell hozzá a bootloadert, amit a művelet végeztével visszazárhatsz. Viszont mindkettő ( nyitás, zárás ) teljes adattörléssel jár. -
D-Phrag
senior tag
Ezt nem tudom, de nem tűnik életszerűnek. Egyébként ellenőriztem és nem ugrott a KNOX. Szerintem ugorjuk ezt a témát..
Ami viszont érdekelne, hogy milyen védőfóliát javasoltok. Eddig a gyárira esküdtem volna, de 2 év után leszedtem a gyárilag applikáltat, viszont a gyári Samsungnak eladott változat folyton felpöndörödött a bal felső részen. Azóta egy Firstphoban tetettem rá egy 3000-es fóliát, amit méretre vágva tettek fel, igaz nem jön fel, de szemcsés a képernyő tőle, ami nem tetszik, ill. nem túl ellenálló (bár öngyógyulósnak lett eladva).
Hydrogel fóliát érdemes kirpóbálni? Hajlított üvegfólia? Esetleg EZ még jó lehet? Vagy pont ezt rakhatták fel legutóbb is?
Köszi. -
novoszath
senior tag
mikent tudok vissza allni OXM csoportra? mert veletlen rosszat raktam fel G FW van rajta OXM en nem jott meg ki ilyen mit tudok csinalni?
-
brembo
aktív tag
válasz
tamas.nick #34461 üzenetére
Igen, amikor csatlakozik, be van pipálva a hívások, a hang, valamint a névjegyzék hozzáférése opció is. De valamiért csak ez utóbbit éri el az autó.
-
brembo
aktív tag
válasz
tamas.nick #34449 üzenetére
Köszönöm az infót!
Más: Ha autóban vagyok és bluetooth kapcsolattal szeretnék kihangosítón telefonálni, valamiért nem megy. A telefon kapcsolódik, amikor felhívok valakit, akkor le is némítja magát a rádió, de a hang továbbra is a telefon hangszóróján érkezik, nem megy át az autóra. Ilyesmivel találkozott már valaki? Mi okozhatja?
-
novoszath
senior tag
erdeklodnek hogy mikent tudok vissza rakni egy elozo FW-t ami G-rolF re mert rossz csoportot raktam fel nem OXM et
-
meszipeti
aktív tag
Nekem az akku kapacitás 4100-on van, de mintha mostanában gyorsabban merülne. Gondolkodtam, hogy venni kellene egy másik telefont (most 3,5 éves) de az s22 horror áron van (csak listaár közelében tudnám megvenni). Lehet, hogy marad az s10+, szerintetek szükséges már az akksicsere? Normál használat esetén gyenge egy napot bír. Megkérdeztem, 19.000Ft lenne hivatalos Samsung szervízben.
-
Thoty
senior tag
válasz
csaba1203 #34446 üzenetére
Az S10+-om akkuja 88%-os volt (3500 mAh körül) az tudott nálam kb. 4 óra SOT-t, akkor volt az akku 20%-on.
Az S22 most, ma 4 óra 40 perc SOT-nál jár és 60%-on van.
S10+ képei (belenagyítva) verőfényes napsütésben is zajosak voltak valamiért, S22 ilyen szempontból sokkal jobb. -
brembo
aktív tag
Sziasztok!
Most ismerkedem a biztonságos mappával, és úgy tapasztalom, hogy az ujjlenyomaton kívül van egy alternatív belépési mód (pin, minta, vagy jelszó), amivel be lehet lépni. Ez utóbbit nem lehet kikapcsolni? Úgy értem, hogy megoldható az, hogy a biztonságos mappa csak és kizárólag az ujjlenyomattal legyen nyitható? -
sequator
senior tag
Köszönöm a válaszokat. Egy idős ismerősöm nagy megelégedéssel használja az S10+-t, az akku viszont már nem a régi, ezért gondolkozik a cseréjén.
Nem szeretne semmilyen hajtogatós telefont, így Fold széria nem jön szóba.
sautia -
icemad
nagyúr
válasz
sequator #34439 üzenetére
Ha a Fold 3 akcióról lemaradtál, akkor nagyon semmire nem. S8+-t sem volt sok értelme s10+-ra cserélni. Csak direkt szopatják az embereket az új android főverzióhoz, hogy azt kell venni. Mert az a jó. Közben a telefonok visszafelé fejlődnek, drágábbak, töltőt sem adnak hozzá, mert az így ződ... Stb..
-
stefi68
addikt
válasz
Ez a kérdés engem is foglalkoztat egy ideje.
S7 Edge, S10+ mindig a kiadást követő 2. évben lett beszerezve használtan még 1 év garanciával, baráti áron az új árához képest.
S21+ jönne a sorban, de a 180-200e körüli használt ára egyrészt elrettent, másrész beleolvastam a topikjába és nem igazán van kedvem hozzá, nem részletezem miért.Szóval tanácstalanság az van. Kamerákban nem szeretnék lentebb menni, RAM, tárhely esetében sem.
Kacsingatok a Motorola Edge 30 Fusion felé....
-
palee69
senior tag
válasz
Én egy gyönyörű zöld S22-re cseréltem a féléves 512Gb-os makulátlan S10+ telefonomat.
A mérete miatt mert az új munkámban állandó mozgásban vagyok és az S10+ tudjuk nem egy "zsebbarát" mobil.
Bontatlanul jó áron jutottam hozzá az S22-höz és 3 hónap használat után nem bántam meg. -
sequator
senior tag
Milyen másik Samsungra érdemes mostanában cserélni egy S10+-t, ami legalább ugyanazt tudja, és nem kerül egy vagyonba?
sautia -
manieeec
tag
Köszi srácok, Simple Plus-al működik is!
Még annyi, hogy a Simple Plus nfc fizetését ki lehet tenni bixby gyorsgombra, úgy mint pl a wallet appot? Egyelőre keresem de csak az app főképernyőjét tudom berakni -
tamas.nick
aktív tag
válasz
manieeec #34435 üzenetére
Cruve esetében igen, hozzá kell rendelni a bankkártyádat és fizetéskor automatikusan a Cruve kártyán keresztül az OTP-s folyószámládról vonja le az összeget.
Esetleg tegyél egy próbát a Simple Plusszal.
-
manieeec
tag
válasz
tamas.nick #34434 üzenetére
Kitöröltem és beregisztráltam újra a kártyát, sajnos most sem jó - egyből regisztráció után feldobja hogy csináljak Simple virtuális kártyát az NFC-hez.
És a bankkártyámnál továbbra se jelenik meg az opció h bekapcsoljam az érintésmentes fizetést.. Egyébként Revolutot hozzá tudtam adni Googe Payhez, de Curvenél akkor hozzá tudom adni a meglévő bankkártyám és automatikusan arról vonja le a pénzt? Akkor lehet ez lesz a befutó.
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
manieeec #34433 üzenetére
Simple-ben ne a virtuális kártyád válaszd, ha OTP-s vagy csak simán nyomj rá az új bankkártya rögzítésére és a fizikai kártyát már érintheted is a telefon hátlapjához, hogy automatikusan kitöltse a kártya adatait.
Revolut helyett ott a Curve, azt hozzá tudod adni a Google Play-hez és nem kell egyenleget töltögetni sem. -
manieeec
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy se Simple app se Gpay-en nem működik az OTP-s bankkártyám beregisztrálása hogy telóval tudjak fizetni (S10+). Revolut simán megy, de arra nem akarok külön töltögetni mert plusz lépés. Simple-nél pedig feldobja hogy regisztráljak virtuális simple kártyát, és azzal menni fog, de akkor meg ugyanott leszek mint Revoluttal. Valakinek van valami tippje mi lehet a gond? -
zoo8800
veterán
válasz
zsolesz967 #34430 üzenetére
Telekomos S10-re megérkezett.
-
csaba1203
addikt
válasz
zsolesz967 #34430 üzenetére
Nálam semmi S10+.....
XEH. -
zsolesz967
aktív tag
Nem tudom volt már e,de nálam tegnap jött meg a szeptemberi biztonsági javítás.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Kroni1 #34425 üzenetére
Megszokni meg lehet de attól még folyamatosan enyhén de zavaró. Tudja bőven sőt őszíntén ma az előadó termi táblaképeket nézve point n shoot használva jobb is, makulátlan mini félév (közel annyi) garral 130-at rádobva az S10-re no brainer volt az új telo árakat elnézve.
Akkuidő hasonló picit jobb de nem tudom csak mert új vs régi akku vagy eleve jobb picit ez majd kiderül.
S10e banyek ha azt veszem még mindig meg is lenne, alapvetően nagyon szerettem a 10-est.
-
mesysil
csendes tag
Sziasztok,
tegnap csináltam gyári visszaállítást a telón (S10), mert a feleségemnek adtam a telfont. Azóta nem működik a fülhalgató. Sem a jack dugós sem az USB C-s fejhalgató nem szól ha rá van dugva. Mi lehet a baja? Valami beállítás?
Másik telefonnal működnek a fülhalgatók.
Köszi előre is! -
Kroni1
veterán
válasz
Micsurin #34424 üzenetére
Én is motorozok, sportolok teloval ezért eleve S10E-n gondolkodtam vagy azon a pixelen ami nagyon pici, úgyhogy megértem. Nálam mondjuk végül sima 10es lett és megszoktam, de tény ha tudná ugyanazt kamerában stb. valami elfogadható akksival és kisebb méretben amit ez akkor arra váltanék.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csorbajeno #34422 üzenetére
Azóta a TDK-ra készülök és a szakdogám írom nameg letelt a gyakorlati idővel együtt a próbaidő is.
Szóval voltak történések.
D-Phrag mi párommal nagyon sokat motorozunk (idén cirka 17k km) munkába és egyetemre is nov - feb időszakot leszámítva így járok szóval eleve a mérete lett az S10 veszte nálam. Túl nagy volt most, hogy meló miatt extra sokat megyek nagyon zavaró volt, hogy mind a kabát belsőzsebében mint a farmerben feszül.
Amire nem elég a 12 mini arra ott az 10,2-es Ipad a hátizsákban.
-
D-Phrag
senior tag
válasz
chubby2o6 #34420 üzenetére
Azta.. Bejött a dolog. No nem az, hogy ki volt e kapcsolva (természetesen igen), hanem az OEM Unlock nem volt bejelölve.
Kismilliószor csináltam Recovery-ben turkálást, de eddig erre nem gondoltam volna. Ezek szerint ez mindig be volt jól állítva.
Még egyszer köszönöm Neked, ez nagy segítség volt!#34421Micsurin
Én is épp egy almát pucolok (nyúzok), mégpedig egy 11 Pro-t, de nekem ez is "kicsi", főleg a 10 Plus után. Te nem tartos kicsinek? Vagy kisebbről váltottál?
Mondjuk megszokható a kompakt méret, de be kell valljam nagyon egyben van most az iOS. Pörgős és gyors a rendszer. Üzemidőben meg sokat ráver a 10 Plus-ra. -
Micsurin
nagyúr
Akkor búcsú a telotól és a topiktól, egy pisztácia zöld 12 minivel egy időre elfogytak az androidos eszközök itthon.
-
chubby2o6
senior tag
-
D-Phrag
senior tag
válasz
D-Phrag #34351 üzenetére
Update: Szervizben járt többször a teló (nem hivatalosban, mert ott csak komplett alaplapcsere jött volna szóba ~120k). Elsőre próbálták USB csatlakozó cserével a dolgot orvoslni, de állítólag zárlatos volt és az új csatlakozóval sem mentek a töltések rendesen, tehát valóban csak az alaplap csere lett a járható út.
Nos sikerült egy használt betört kijelzőjű példányt szerezni jó áron és kicseréltettem az alaplapot. Működik is végre, igaz futni kellett vele, hogy az előző tulaj kiléptesse a telefont Google, ill. Samsung Accountból. Ez is meglett. Gyári reset lement, kvázi minden ok. De mondom legyen egy rendes Odin-os újrahúzás. Nos itt vagyok megakadva..
Nem tudok se a Recovery se Dowload mode-ba lépni. USB csatalkoztatva a laptophoz, telóhoz egyaránt.
Egy dolog jön be a Hangerő Fel+Bixby+Power-re mégpedig egy hiba üzenet, miután bejött a főképernyő:
Olvasgattam neten, de alapvetően a rádugott USB kábelt hozzák hibának, de nekem az megvan.. Mi lehet a hiba?? -
ЯΞD
senior tag
válasz
tamas.nick #34413 üzenetére
Nem BT. Vezetékes gyári fülesével...
-
Micsurin
nagyúr
Alaplap csere esetén mennyi a + gari?
Eladom friss mert zavaróan nagy túl sokat megyek motorral és bicóval újabban, elakarom cserélni vagy egy i12 mini-re vagy egy SE3-ra. Fontos kérdés mit merjek beleírni, 6 vagy 12 hónap garancia alaplapra.Akku cserét és a megmarad témát ma vetettem el... majdnem felnyársalt egy ~400km-es etapon azt hittem szétfeszíti a combomat. Túl nagy, még ez is... 10e-t kellett volna vennem pedig maga a hw annyira szép kidolgozású.
Amint nem motorozok vagy biciklizek nem is veszem észre, hogy lenne hiányom amint ellenben ráülök azonnal érzem az alap problémát.
Ma zsebre vágtam utána mérgemben a 19-es A5-öt és te jó ég mennyivel jobb méret. -
tamas.nick
aktív tag
Nekem alapból lejátsza BT fülesen a csengőhangot.
Amit megpróbálhatsz:
Beállítások -> Bluetooth-> jobb felső sarokban 3 pötty -> Speciális -> Csengőhang szinkronizálást kapcsold ki.
Ebben az esetben a BT eszköz saját értesítési hangját kell hallanod bejövő híváskor.A BT fülesen engedélyezve van a hanghívás?
-
ЯΞD
senior tag
Azt tudja esetleg valaki hol lehet beállítani ha füles van dugva a telóra és hívnak akkor a fülesbe is szóljon már a hívás... S8-nál ez működött alapból vagy nem tudom. Erre beállítást nem is találok.
-
Lootolok
tag
Sziasztok.
Tegnap óta, a böngészőben a jobb felső sarokban, ahol a lapok számát írja ki, megváltozott.
Eddig azt írta, hány fő lap van megnyitva, most meg azt, hogy a fő lapokon belül összesen mennyi.
Néztem, hogy én nyomtam e el valamit, de nem látok ilyen funkciót sehol, ahol ezt változtatni lehetne.Tudom, apró hülyeség, de 2 év megszokás után nekem ez fura, na :)
Köszi!
-
icemad
nagyúr
Gondolom nem dugtál rá USB kábelt, azért nem jön be a recovery.
De az sem segít rajtad.
Gyanítom használtan vetted, az előző tulaj meg recoveryből csinált factory resetet. Nem úgy, ahogy kell, a beállítások menüből. Így még az ő fiókja alatt van a telefon, valószínűleg az ő jelszava kellene. Vagy neki kell kiléptetni a saját fiókja alól. Persze mindez csak elméleti, mert nem írtad meg pontosan, hogy mihez és milyen jelszót kér. (samsung fiók, Google fiók, képernyőzár, stb...) -
kpal
nagyúr
válasz
guriga1234 #34404 üzenetére
Csak nem volt jelszó. Még probalkozok ha nem jo akkor teljes Factory Reset.
-
kpal
nagyúr
Sziasztok ! Van 3 honpja hasznalatban egy s10+ telefon es most lett regisztraltam gmail fiokot aztan lerektam a telefont mikor hasznalni akartam pár perc mulva jelszót két
pedig jelszó nélkül volt hasznalva . Mit lehet tenni ?
-
gabber01
addikt
válasz
guriga1234 #34400 üzenetére
Ez sajnos az emberek egy jelentős részénél csak részletkérdés, minden szart bekajálnak, válogatás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces Ph!s ellenőrző kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobil flották
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari