- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
manieeec
tag
Köszi srácok, Simple Plus-al működik is!
Még annyi, hogy a Simple Plus nfc fizetését ki lehet tenni bixby gyorsgombra, úgy mint pl a wallet appot? Egyelőre keresem de csak az app főképernyőjét tudom berakni -
manieeec
tag
válasz
tamas.nick #34434 üzenetére
Kitöröltem és beregisztráltam újra a kártyát, sajnos most sem jó - egyből regisztráció után feldobja hogy csináljak Simple virtuális kártyát az NFC-hez.
És a bankkártyámnál továbbra se jelenik meg az opció h bekapcsoljam az érintésmentes fizetést.. Egyébként Revolutot hozzá tudtam adni Googe Payhez, de Curvenél akkor hozzá tudom adni a meglévő bankkártyám és automatikusan arról vonja le a pénzt? Akkor lehet ez lesz a befutó.
-
manieeec
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy se Simple app se Gpay-en nem működik az OTP-s bankkártyám beregisztrálása hogy telóval tudjak fizetni (S10+). Revolut simán megy, de arra nem akarok külön töltögetni mert plusz lépés. Simple-nél pedig feldobja hogy regisztráljak virtuális simple kártyát, és azzal menni fog, de akkor meg ugyanott leszek mint Revoluttal. Valakinek van valami tippje mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest