Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
válasz Kleroo #13806 üzenetére
Illetve mikrofonban hogy teljesít?
Note4-em pl zseniálisan jó volt. Nagyon tiszta részletgazdag hangok. Pl egy tárgyalóban a halk introvertált előadást is megérte felvenni. Semelyik más telóm nem tudta ezt, fehérzajban pityogó paca volt a hang. (Amit amúgy real life is alig értettem )[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
guriga1234
addikt
válasz Kleroo #14894 üzenetére
Igen, én csináltam sok videót így. Tény, hogy ezeket a felvételeket olyan tévén kell megnézni, ami támogatja ezt a formátumot, ellenkező esetben lehet, hogy a tévé mediaplayere nem is tudja lejátszani. A telefon egyébként át tudja konvertálni ezeket a videókat meglepően gyorsan hagyományos formátumra, ami már bárhol nézhető.
A HDR10+ videók, amiket a telefon készít, döbbenetesen jók. -
Gara68
tag
válasz Kleroo #14927 üzenetére
+1
BlackBerry fanként, mikor a Huawei bevezeztte az android 9-en a gesztus vezérlést, azt gondoltam végre újra "haza értem". Mate20 Pro után itt az az S10+ gesztusa valóban fapados. Én is azt gondolom a 2.0-ban bevezetendő gesztusnak már az 1.1-ben jelen kellett volna lenni, mint ahogy a konkurenciánál...Evolucio: symbian -> android -> maemo -> wp -> BlackBerry Z10 ->BlackBerry Z30 -> BlackBerry Passport (BlackBestia)-> Huawei P9 Plus -> Huawei Mate10 Pro -> Huawei Mate20 Pro -> Samsung Galaxy S10+ -> Huawei P30 Pro -> iPhone 11 Pro
-
senior tag
válasz Kleroo #15010 üzenetére
Welcome :)
Bár ez a play store-ból is elérhető, a Good Lock-nak is része. Ez egy olyan gyári app kollekció, amellyel a UI számos eleme a default lehetőségeken túlmenően is tuningolható. Ezek többsége a Galaxy store-ból tölthető, de valami hülye okból régió korlátozással :(
Megoldás: NiceLock, illetve az APK-k Sammobile/XDA-ról is elérhetők. Kedvenceim a TaskSwitcher és a Quickstar. Érdemes a Good Lock többi tagját is csekkolni, számos plusz funkció elérhető így...Amúgy szvsz a Good Lock infókat erdemes lenne az összes támogatott Samsung készülék topic összefoglalójába betenni...
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Kleroo #15037 üzenetére
Maga a téma érdekel, nem az hogy mikor ér utol a károsodás
Meg persze ha épp eladok egy telót, akkor sem mindegy hogy milyen aksival adom elEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
dkovizoli
addikt
válasz Kleroo #15048 üzenetére
Annak idején amikor kezdtem az androidozást, rengeteg helyen volt olvasható, hogy kapcsoljuk ki 2-3 naponta, hetente vegyük ki egyszer az akksit egy percre. Ez még az 1.6 és 2.1 idejében volt. Azután ezek úgy feledésbe mentek. Nyilván maga rendszer is sokat fejlődött azóta, meg az ákosukat sem lehet ma már nagyon kivenni. De nekem is az a tapasztalatom, hogy egy néhány perces kikapcs után, főleg ha elmaradt egy-két hétig, hogy újult erőre kap a telefon. Gyorsabb, fluidabb lesz minden. Héti néhány perc pedig belefér, hogy ne legyek elérhető. De a menüben is benne van az ütemezett ujraindítás és még valami magyarázat is van mellette. Pedig régen sokszor néztem én is a futásidőt pl G4- en és volt hogy több mint 2000 óra volt minden gebasz nélkül. Sokszor csak azért lett ujraindítva, mert épp jött valami új rom.
-
nkmedve
őstag
válasz Kleroo #15098 üzenetére
Egyetértek, a RAW ennél a telefonnál nagyjából használhatatlan kategória. 1db RAW képből egy nagyon szűk dinamikájú, zajos valamit kapsz amiből még rengeteg munkával sem lehet értelmes végeredményt kihozni. Ez a szenzor sajnos csak ennyit tud.
A gyári kamera feldolgozása képes használható (bár számomra kicsit mű) eredményt adni mert az több RAW-ot gyúr össze és a zajszűrés is direkt a szenzor profiljához van paraméterezve. Én mondjuk mindenképp végzek némi utómunkát a gyári app JPEG-jein, legalább a szaturáción csökkentek kicsit, úgy vállalhatóak a képek (DSLR helyett azért nyilván nem fogom a telefont használni, és a képekbe se nagyon fogok belenagyítani). -
sgeza
veterán
válasz Kleroo #15319 üzenetére
Jaja. De tulajdonképpen most nem is az a lényeg, hogy kikapcsoljuk-e, hanem, hogy 2,4-en nem merül szinte semmit éjszaka, 5GHz-en meg elég durván. A kérdés, hogy miért? Én úgy gondolom, hogy valami miatt ilyenkor nem alszik el. De nem találok rá értelmes magyarázatot.
[ Szerkesztve ]
-
nkmedve
őstag
válasz Kleroo #15491 üzenetére
100% nézetben ennél a telefonnál is lényeges a javulás GCam-mal, nincsenek olyan túlhúzott élek és a zaj is sokkal finomabb (a gyári app képes néha nagyon túlélesíteni a zajt is).
Abban egyetértek, hogy 1 db RAW frame kb. használhatatlan ennél a telefonnál, ezért is gyúrják össze az appok a végső képet 5-10 esetleg 20 frameből, úgy a dinamika és zajszint is használható.
(#15493) EnterR Te találtál olyan 5.1-esnél újabb GCam-et amely nappali módban használható képet ad HDR+-al? Az éjszakai mód annyira nem érdekel engem, arra inkább DSLR-t használok. A legfontosabb az lenne, hogy nappal minél természetesebb képet tudjak lőni. -
addikt
válasz Kleroo #16086 üzenetére
Én azt gondolom, ésszel kell kezelni a dolgot. Munkám miatt létfontosságú a telefon, mind a sürgősségi osztályon, mind a helikopteren. Esélytelen minden területi ellátási hely adatait megjegyezni, az összes orvosi alkalmazás a telefonra van telepítve. Manapság a lexikális tudás mellett ugyan olyan fontos, hogy az ember tudja, hol kell keresni a dolgokat. Viszont amint haza érek, a telefon megy a nappaliban a polcra, és nincs nyomkodás, a három gyereké a szabadidő. Megy a Duplo ezerrel!
My name is Bond, James... Dean.
-
Balázzs
senior tag
válasz Kleroo #16086 üzenetére
Szia!
Nem vagyok hozzászokva, hogy lemerül, előtte jó darabig Motorola telóim voltak, a mod-ok szuperül megoldották ezt is! Nem jó, ha utazom, külföldön vagyok, hirtelen olyan helyre kell mennem, ahol kell a navigáció/net/stb. és rezeg a léc, mert mindjárt lemerül a telefon.Igen, kényelmes vagyok, de nem jobb úgy pl. autót vezetni egy idegen környéken, hogy látod mikor és merre kell menned?
Teljesen egyetértek veled abban, hogy a család az első, otthon ne a telót nyomkodjuk, hanem foglalkozzunk a családdal. Pár napig olyan helyen voltunk, hogy nem volt térerő, na az volt ám az igazi pihenés!
Balázs
-
mihail38
aktív tag
válasz Kleroo #16959 üzenetére
Mint írtam is meg vagyok elégedve az android 9 is és nem pánikolok csak nem értem hogy egy gyártó a telefon eladások tekintetében magasan vezeti a listátt és ilyen dolgokra nem fektet elég hangsúlyt ellenben a kis Kínai gyártók már használják a stabil android 10....
Tesztelgessék csak ki szépen?
Mert, ha kiadják utána már kisebb gondok sem lesznek vele?
Azt is írtam hogy türelmesen várok nekem nem s.o.s
Csak én nem értem azt hogy az egyik legnagyobb gyártó erre nem fektet nagyobb hangsúlyt, mert mikor már mi a csúcs készülékünkre meg kapjuk a 10-et addigra már más gyártónak a közép kategóriás telefonján is 10- es fut na nekem ez a nevetséges....[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz Kleroo #17005 üzenetére
Jaj az nekem jól jönne. Előzőleg egy Meizu 15-öm volt, amiben az nem volt benne, de volt egy touch padom, amivel egy nyomás vissza, hosszú nyomás home, felfelé söprés pedig a legutóbbi alkLmazások, még az is jobb volt. Itt azt hittem már eleve így lesz, de nam baj, várok én, csak legyen
-
-Ben-
veterán
válasz Kleroo #18627 üzenetére
A bucira verést én se értem. Amiben szerintem jobb a 11 Pro/11 Pro Max (mivel nálam is járt):
1. Minőségibb érzetet kelt (Acél váz, nehezebb, stb..)
2. Éjszakai fotózásban jobb
3. Üzemidőben sokkal jobb.Összességében szerintem is jobb, de azért nem ég és föld a különbség. Ma már 100.000 forintért lehet olyan telefont venni, amivel legalább 1-1,5 évig elégedett az ember..
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz Kleroo #18994 üzenetére
Kültéri napsütéses képek nagyon szépek azzal semmi gondom ! A beltéri szobafénynél szerintem gyenge és kicsit túlvilágosít túlfakít és kontrasztalan az eredmény . Az én A70-emen a Gcam sokkal jobb képet csinál szobafénynél (meg lampafénynél)mint a gyári kamerája! Ég és föld a különbség! Kültéren nem nagy a különbség és most nem éjszakai módról beszélek csak hdr-t használtam. Én kíváncsi lennék s10-en mit mutatna a gcam .
Munkatársamnak s8 van és szerintem szobafénynél beltérben jobb képet csinál mert nem olyan kásás nagyitasnál. Meg őszintén mintha 9-es droidon jobb lett volna a kemera mint 10-es droidon s10 plus-on . Igazából asszony használja az s10 plus-t úgyhogy nem látom próbálom minden nap minden percében de én ezt vettem észre . -
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz Kleroo #19582 üzenetére
Ha lemented a névjegyzéket csv fájlba, azt feltöltheted Gmailbe. Vagy, megpróbálod megnyitva böngészőben a Gmailt, ott van olyan, hogy fiók szinkronizálása (ha szerencséd van, akkor mást is kapsz, mint a kontaktok) vagy Gmailt telepítsd az IPhone-ra és szinkronizáld a névjegyzéket oda és akkor a droidos telódon is ott lesznek.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz Kleroo #23115 üzenetére
Lényegében akkor úgy gondoljátok, kiszolgálna három évet tisztességesen, és jó alternatíva ennyiért? Hosszú távra tervezek, mint mindig. A játékok nem érdekelnek, a stabilitás és atomjó optimalizáció legyen meg, és az említett kamera és audio, amiben legyen erõs. A többi másodlagos. Nem igazán lehet válogatni kompakt méretben, ráadásul jack csatival sajnos, és úgy tünik, ez utóbbi csak egyre jobban kihal.
Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu
-
Kleroo
veterán
válasz Kleroo #23115 üzenetére
Én MI8-at használtam. imádtam.
Kaptam céges S10+ -t.
Húztam rá a számat, mert nem igazán jobb....ha jobb. De így fél év után azt kell mondjam, a samu oneui2.1-e maximálisan kifinomult, poweruser vagyok, minden szegeletét ki-kihasználom, de mindenre van valami megoldása a telónak, by default.
Emiatt én nagyon megszerettem.
Részleteiben minden téren van jobb, de mint egy csomag, szerintem TOP.
Hangminősége egész jó, hajtok róla néha egy fullosabb Onkyt, amin szépen muzsikáló Jamo-k lógnak, és ott szépen kijön, hogy nagyon korrekt DAC is van benne, emiatt sem kell aggódni.
Egyébként a mikrofonja is szuper. Tényleg remek allrounder. Fotók terén kicsit talán javult egyébként.
Én videókkal nem jutottam még hadilábra, hogy a legjobb, sok kombó van.
Plusz most mintha soványabb bitrátával venne egyébként fel.
Ja a lényeget kiahygtam. Szóval ez a céges telóm, de úgy néz ki le kell adnom, körbenéztem van e jobb a piacon....és nincs jobb vétel, így konkrétan ezt veszem meg magamnak Pedig sehova nem húz a szívem, nincs jobb csomag az S10+-nál 150k körül (használt piac...)Hodor. Hodor? Hodooor!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Elektromos autók - motorok
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128/256 GB (bontatlan, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256/512 GB (bontatlan, 3 év garancia)
- IPHONE 13 PRO MAX 128GB SIERRA BLUE FÜGGETLEN GYÁRI GARANCIA 2025.08.12-IG
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple független, garancia 2025.11.08.
- iPhone 13 pro, 256GB, független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest