- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
sequator #34439 üzenetére
Ha a Fold 3 akcióról lemaradtál, akkor nagyon semmire nem. S8+-t sem volt sok értelme s10+-ra cserélni. Csak direkt szopatják az embereket az új android főverzióhoz, hogy azt kell venni. Mert az a jó. Közben a telefonok visszafelé fejlődnek, drágábbak, töltőt sem adnak hozzá, mert az így ződ... Stb..
-
stefi68
addikt
válasz
Ez a kérdés engem is foglalkoztat egy ideje.
S7 Edge, S10+ mindig a kiadást követő 2. évben lett beszerezve használtan még 1 év garanciával, baráti áron az új árához képest.
S21+ jönne a sorban, de a 180-200e körüli használt ára egyrészt elrettent, másrész beleolvastam a topikjába és nem igazán van kedvem hozzá, nem részletezem miért.Szóval tanácstalanság az van. Kamerákban nem szeretnék lentebb menni, RAM, tárhely esetében sem.
Kacsingatok a Motorola Edge 30 Fusion felé....
-
palee69
senior tag
válasz
Én egy gyönyörű zöld S22-re cseréltem a féléves 512Gb-os makulátlan S10+ telefonomat.
A mérete miatt mert az új munkámban állandó mozgásban vagyok és az S10+ tudjuk nem egy "zsebbarát" mobil.
Bontatlanul jó áron jutottam hozzá az S22-höz és 3 hónap használat után nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Könyvajánló
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával