Hirdetés
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz trebrona #27872 üzenetére
Sajátom, tárcsázóban nézem de nem jövök rá.
Profil megosztás?
Edit.: megvan!
Kiegészítő szolgáltatás...
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz trebrona #27878 üzenetére
Jogos, a végeszköz beállítása nem meghatározó.
csoborjeno köszi, azt nem is néztem pedig mindig fent van az e-számla miatt.
------
AccuBattery tudom csak becslés kb de azért ez aggasztó, hiába vigyázok az akkura többnyire élből van akkora romlás 4 hónap alatt mint a P20-nál 1 év alatt volt. Két mérésből jobbra számítottam mert általában nem lefelé indul el a pontosabb érték...
Vagy a Samu nem engedné a maximálist megközelítő kapacitást használni?The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
válasz trebrona #28603 üzenetére
Van már 4 email címem ,f@sznak se kell több. Ezekkel is van elég baj. Meg akkor, hogy találjam ki, hogy melyik fotó melyik fiókon van?
Mega-t ismerem, de régebben nem volt rajta automatikus fotó és videó mentés. Meg az nem is igazán erre való...Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
sub71
aktív tag
-
-
-
MikeWazowski
veterán
válasz trebrona #28772 üzenetére
Ezer hála! Nagyon jó leírás csak sajnos nekem már nem kell... sikerült seggre esnem, telefon meg farsebbe... képernyő felső 1 harmada működik csak.... többi full fekete. Most hogyan tudok teljes resetet csinálni?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
janaman01
addikt
-
gabber01
addikt
válasz trebrona #30293 üzenetére
Nem a szoftverrel kell szegmentálni a generációkat, hanem az újabb modellek értelemszerűen hardware-esen tudjanak többet, vagy egy meglévő funkciót sokkal jobban a jobb, okosabb hw okán.
Az, hogy ha esetlegesen egy kicsit régebbi hw ugyan tudná ugyanazt, ugyanúgy, de sw-ből csakazértis limitálják, hogy ezzel rákényszerítsenek az újabb, drágább modell vásárlására, az egy hihetetlen NO-NO számomra, és elfogadhatatlan. Ha ehhez még az updatekkel esetlegesen meglévő funkciókat elvesznek, vagy rontanak, az még pluszban kifejeztten gusztustalan is. Sokak ebből ugyan nem tapasztalnak semmit, de többeknél akkor is jelentkeznek problémák, úgyhogy ezt nem kéne elbagatellizálni.Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
-
gabber01
addikt
válasz trebrona #30820 üzenetére
Tényleg különböznek.
Páromnak i7 van, illetve a céges is iPhone, meg iPad, szóval szoktam nyomogatni iOS-t is. Biztos meg tudnám szokni, de vannak olyan ostobaságok benne, amiken egyszerűen nem tudok túllépni, és egyszerűen nem áll kézre. Sok esetben a végletekig leegyszerűsített felhasználói felület már a kezelés rovására ment...Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
sgeza
veterán
válasz trebrona #31073 üzenetére
Ez nem így van. Sosem volt két év a gari. 12 hónap (volt eddig) a kötelező garanciális idő. Ehhez adott a Samsung bizonyos feltételek mellett +1 évet (például az akksira nem).
A szavatosság pedig nem ugyanaz, mint a garancia!
Most változott ez, így vételártól függően 1, 2 vagy 3 év a gari.[ Szerkesztve ]
-
-
Kroni1
veterán
válasz trebrona #34015 üzenetére
A műanyag hátlap szerintem is jó, a többi funkcióból én speciel a jack-et kihasználom, az sd-t és a qhd-t nem, de az a véleményem, hogy jobb ha van valami ami nem kell, mintha nincs valami ami kéne.
Ettől függeltenül üdvözlendő az FE kategória szerintem, végre flagship kategóriához valamilyen szinten odasorolható telefont lehet venni 180-230k közt a samsungtól, és nem csak 300 felett.. Egyedül a méretével nem tudtam megbarátkozni, így marad egy sima S10 egyenlőre.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest