Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
válasz Kroni1 #30970 üzenetére
Nekem speciel a kamera hangvezérlést is kritikán aluli. Csak egy elég specifikus kiejtés módot ismer fel, és azt is kb üvölteni kell neki, hogy felfogja. Legalább tanítani lehetne neki hangmintát, de neeem. Talán hasonló a probléma gyökere.
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
gabber01
addikt
válasz Kroni1 #33429 üzenetére
Hajlított, de gyárilag van rajta fólia (ha még nem szedte le róla az előző tulaj), és nem tudom miből csinálják, de hibátlan, 1 éve van meg kb. és nulla karc és sehol nem válik fel a széleken sem, pedig már én is használtan vettem.
Ha nagyon hajlított kijelző ellenes vagy, akkor lehet mégis 20as szériában érdemes gondolkozni, mégpedig 20FE-ben. 100 körül már lehet találni azt is.Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
-
addikt
válasz Kroni1 #33432 üzenetére
Az UV-s üvegfóliáról nekem is csak rossz véleményem van, borzalmas...
Nekem most FirstPhone-os fólia van a telefonon, sajnos egy gyengébb pillanatomban leszedtem a gyári fóliát azóta is siratom.
Szkeptikus voltam a fóliával kapcsolatban amit említettem, de meg kell várni amég szépen megszárad, addig érdemes még csak zsebbe se elrakni, utána szerintem full jó.
Több mint fél éve van fent de egy darab karcot sem látok, igaz nekem az "öngyógyítós" van, ezek ezerint tényleg csinál valamit.Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
válasz Kroni1 #33443 üzenetére
Azokban is hiába van nagyobb aksi, a nagyobb teljesítmény ugyanúgy elhasználja. Szóval vagy nagy telefon jó aksival, vagy kicsi és naponta töltöd. (vagy még rá is töltesz, ha úgy használod) Én pl használtam poco telefont is 6000mAh aksival, nálam ment 2-3 napot. Sógorom megvette, nála már este hatkor lemerült mert orrba szájba nyomja a tiktokot.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
MrBazsi
senior tag
válasz Kroni1 #33987 üzenetére
Én 2 és fél év s10 után kipróbáltam az s21et hát 2 hétig bírta. Térerőben voltak bajok, nem ia kicsit akku kb 10-15%al tudott többet mint az s10 2és fél éves akkuja. Kicseréltettem újra azóta kb semmi gond. 120hz jó, de nem hiányzik. Most a sima s10ről biztos h csak 22re váltanék, nincs már olyan nagy árdifi a 21 és 22 közt, de még nem is érzem szükségességét, és még ott se klappol minden, viszont a te esetedben az s10 jóval olcsóbb mint a 21 vagy a 22 igaz a 10 meg már nem kap főverziófrissítést. Android 12-n vagyok most, stabil, minden gond nélkül. Jó kis teló még ez egy jó darabig szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
válasz Kroni1 #33990 üzenetére
Hát mostanában minden drága, de az biztos h térerőben sokkal hobb a 10 mint az újabbak. Emlékszem én is s8ról jöttem 10re, és még mindig hiányzik az a fránya led. Van rá app de az nem olyan.... azonkívül előrelépés. Én nagyon megszerettem, ragaszkodom is hozzá, csak akkor fogok 22re váltani ha már muszáj lessz. De most még minden oké.
-
-
MrBazsi
senior tag
válasz Kroni1 #34021 üzenetére
Persze, egyértelmű ultra felé terelés. Hajlított kijelző, jack, kijelző felbontás, térerő gondok, faék egyszerű szögletes dizájn, a hajlított kijelzős sokkal szebb, kézreallóbb, dehát kinek mi... mostmár ugye csak az ultra hajlított, de az meg pusztulat nagy. Nincs se töltö, füles... De a legpitiánerebb dolog h egy 350k-s telóról lespórolnak egy jóminőségű gyári fóliát ami nekem a legalja... a mai napig a gyári fóliam van az s10en... novemberben a 2 év gari előtt volt egy teljes csere biztosítasban, gyakorlatilag kaptam egy uj telót, de addig a 2 évig is rajta volta fólia és most is rajta van. Lehelletvékony, de jó és öröm h nem kell utólagossal bajlódni. Pitiánerség már ezt is elspórolni. És a spórolást ráfogják a környezettudatosságra, aztán meg becsomagolják külön a fülest, töltőt fóliát... ja
és persze jópénzért.[ Szerkesztve ]
-
tamas.nick
aktív tag
válasz Kroni1 #34032 üzenetére
Duplakopp? Ez nem One UI funkció?
Bocsánat, félreértettem, az S8 nem tudja, okés.
[ Szerkesztve ]
-
ЯΞD
senior tag
válasz Kroni1 #34070 üzenetére
Én cseréltettem S8-ban kb 2 hónapja igaz nem samsung szervízben de nekem visszatért a 3 nap. De a múlt héten egyik napról a másikra megadta magát a telefonos hangszórója és nem lehetett érteni a másik felet. Illetve még be van pókhálósodva a kamera védője. Így hétvégén vettem egy használt S10+ ami patika állapotú de aksija ennek is gyengélkedik.
-
Lehiñito
senior tag
válasz Kroni1 #34087 üzenetére
Mezei 2019es csomagom van. Valami 1300ft a 0ft perc meg a 3Gb net amit dupláz a magenta. Nem értem mi lehet a gond.
Áhh.
Meg van a gond, hogy mièrt nem ment hívás közben a mobilnet.
Hìvni mindig a sim 1ben lévő kártyát használom. Ez a dominós számom. Mobilnetet meg mindig a sim2-ben lévő előfizetéses kártyáról használom, és ebben a formában nincs mobilnet hívás közben.
Ha beállítom, hogy a hívás és a mobilnet is egy simről menjen, akkor van hívás közben mobilnet. Akár a sim1, akár a sim2 slotot nézem. Viszont ha sim1ről telefonálok, akkor a sim2 slotról nem megy a mobilnet, csak ha megszakítottam a hívást a sim 1en.[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
válasz Kroni1 #34148 üzenetére
Minden pénzügyet és céges dolgot ezen intézek. Amíg van biztonsági frissítés addig van meg egy készülék. Nyilván aki csak fészbukra használja, illetve néhány hívást indít róla annak nem szükségesek ezek a javítások. És mivel az OTA frissítések legtöbbször késnek, ezért a legelső elérhető nem szolgáltatós romot rárakom.
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
-
Mr. Morgo
junior tag
válasz Kroni1 #34211 üzenetére
Én az s23-at vártam/várom és lehet akkor csere lesz. De ha kézi kazánt csinált a Samu akkor marad a mostani és majd meglátom mi lesz. Droidban nincs másik értelmes gyártó.
Ájf*st nem akarok! Az egy darab kavics ami túlhájpolt!Én megszoktam a sík képernyőt és sokkal jobban szeretem. Volt S szériás samum vagy 5 féle. Csak S10+ volt lekerekített kijelzös. Kezdetben rühelltem, aztán megszoktam, aztán megint rühelltem. Most meg már soha, azt mondom.
Várom a napot mikor a világon pár napra megszűnik az internet (LESZ ilyen) és fiatalok tucatja lesz öngyilkos mert nem tud a facén, instán és tik-tokon lógva b@romságokat nézni! "Ami a világban most zajlik az nem más, mint vagyonelkobzás infláció mögé bújtatva."
-
Thoty
senior tag
válasz Kroni1 #34365 üzenetére
Samsung nálam még nem púposodott.
Ami viszont igen (mindegyik napi használatban, nem a polcon tárolva)
iPhone 5S: 2 évesen
Motorola Moo G6: 2 évesen
Sony XZ1: most, 5 évesen
Valami Navon csoda, hagyományos, gombos: 1 évesenEgyik sem a hátlapot tolta fel, hanem a kijelzőt :) (a Navon-t kivéve)
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Kroni1 #34368 üzenetére
~3 óra SOT-ra csökkent ~2 év alatt amit tud, mikor vettem 4,5 körül tudott tekintve, hogy itt az Ipad mellette és már nem ezen játszom ha változott is a felhasználási szokás akkor is csak javulhatott volna ez fixen akku már, AccuBattery is ~300 ciklus alapján már csak 80%-ra teszi a telepet saccolások alapján.
Köszi akkor lehet megejtek egyet jövő hónapban!
edit.: honnan tudtad mikor a telep?[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
gabber01
addikt
válasz Kroni1 #34398 üzenetére
Persze, mint ahogy a kormány is ezt a gusztustalan tevékenységet végzi már bő egy évtizede (meg előtte ellenzékben is). De ne legyenek kétségeink, úgy érzem hamarosan más, ellenlábas márkákról is megjelennek majd ilyen-olyan "hírek"...
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Kroni1 #34425 üzenetére
Megszokni meg lehet de attól még folyamatosan enyhén de zavaró. Tudja bőven sőt őszíntén ma az előadó termi táblaképeket nézve point n shoot használva jobb is, makulátlan mini félév (közel annyi) garral 130-at rádobva az S10-re no brainer volt az új telo árakat elnézve.
Akkuidő hasonló picit jobb de nem tudom csak mert új vs régi akku vagy eleve jobb picit ez majd kiderül.
S10e banyek ha azt veszem még mindig meg is lenne, alapvetően nagyon szerettem a 10-est.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
Ricardo
titán
válasz Kroni1 #34522 üzenetére
" lehessen bele akksit venni 5-6 évesen is és ne csak 3 éve legyártottat."
Ez nekem is eszembe jutott. Ha eljön az ideje, (mivel teljesen elégedett vagyok a telefonnal), sokkal költséghatékonyabb egy akku csere, mint egy új készülék vásárlása.
Kérdés az mennyivel vagyok előrébb egy több éve legyártott, azóta valahol, (ki tudja milyen hőmérsékleten, páratartalomban) tárolt akkuval, mint azzal amit lecserélnék.
Mert azt nem gondolom, hogy még mostanság gyártanának S10 akkukat.
Ha egy friss készülék szintén ugyanazt az akkut használná (Nokia használta rengeteg típusnál a BL5-öt) lenne rá sansz, de nem tudok ilyenről.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amatőr csillagászat
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Elektromos autók - motorok
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest