Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Amint megláttam hogy mennyire gyenge egyből factory reset volt, azóta sem javult semmit a helyzet, szóval....
Az alkalmazásváltót senki nem látja rajtam kívül, hogy mennyire fosh?
Le fel le fel le fel le fel, és folyamatosan akad az egész. Ja lehet nem akad, rosszul fogalmazom, N5 mellett olyan, mintha note 4 -en ugyanolyan jól megindulna, de lassan esne vissza fps, amivel már nem folyamatos a kép. De komolyan, ég és föld a kettő egymás mellé téve.
Hangouts? Google play? egyéb hirtelen jövő tartalmak megjelenése?kali - iphone nálam nem referencia, mert fél órát úsztat mire ablakot vált (báris a barátom 5s -e ilyen), minden esetre most jó kemény fába vágtam... nehéz lesz ezt megszoknom, már ha sikerül egyáltalán, igazából ez az egyetlen amitől féltem is.
Médiában is egyébként ezt tapasztaltam, és azt, hogy a Note 3 szebben futott. Lehet ez a hülye L -esített UI miatt ilyen, vagy nem tudom
Bár az is igaz, hogy dalvikon vagyok.
___
A "vajsima, szélvészgyors" jelzőket meg kérem neeee... Még a nexusokról sem mondhatók el ezek, mégis fényévekkel előrébb járnak simaságban mint mi.zack - neked mennyi ramot eszik így kipucolva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- EA Sports WRC '23
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- DIGI kábel TV
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat