Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
Hahó!
Milyen autós - tappancsos - telefontartóba fér bele egy Note 3?
GPS-ként szeretném használni hamarosan.Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz Darko_addict #30551 üzenetére
Nekem ez van, kiváló!
Samsung ECS-K200BEG
[ Szerkesztve ]
"WRC is for boys. Group B was for men." - Juha Kankkunen
-
apaszka
veterán
válasz Darko_addict #30551 üzenetére
Én ezt használom,már több éve! Nem csak üvegre jó! Videó róla !
Egy kezes,ami nagyon jó dolog benne!
Autmata ,és már nem olcsónak tartom,mert sok gagyival megjártam annó!
Ez tuti!
[link][ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Milanos
csendes tag
Hello ! S6-ra való Avengers témát feltelepítettem Note 3-ra, de nem tudom beállítani, hogy az jelenjen meg. Aki tud segítsen ! Köszi
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Andrew10 #30557 üzenetére
Hát nem nagyon, ha csaknem egy külső programot használsz hozzá, és ott beállítod a kívánt mappát, de ahhoz előzőleg a rootolt telefonon fel kell oldani az sd kártyára való írást, ugyanis az tiltva van KK-óta.
A legegyszerűbb, ha időközönként áthelyezed a "download" mappát az SD kártyára.[ Szerkesztve ]
-
muratomi1
senior tag
-
Andrew10
aktív tag
válasz Tav-Csoves #30558 üzenetére
Köszönöm szépen a választ.
-
mrbigfoot
tag
Sziasztok! Nem tudjátok, hogy mikor jön ki hivatalosan az android 5.0 a telóra? Nagyon kiváncsi lennék már rá.
Leleményes a Magyar... Sörösdobozokból építenek napkollektort... Újabb ok az ivásra emberek!! - Te má megint be vagy b@szva?! Kell a melegvííz... Nem látod mit meg nem iszok a családér???
-
Piwi
veterán
válasz Tav-Csoves #30566 üzenetére
+1, el is felejtettem
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
MrM94
addikt
Sziasztok tegnap vásároltam egy note 3at.
Lenne pár kérdésem hozzátok.
Meg lehet azt oldani,hogy a telefon egyből hangosan csörögjön ne kb egy másodperc után vigye fel a hangerőt?Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
addikt
Sziasztok! Olvastam a proximity szenzor hibáról. Mindenkinek az volt a baja, hogy azonnal elsötétül híváskor a kijelző. Nekem pont fordítva! Sose kapcsol ki hívás közben. Teszt menüben 300 és 1000 között változik az ADC érték, de a promixity mindig 0. Egy itten lelkes fórumtárs adta el a telefont, de ezt baxta elmondani... Olvastam, hogy szoftveres bug. Van rá orvoslat?
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
Tav-Csoves
őstag
Ha valóban szoftveres a bug, akkor csinálj egy gyáribeállításokat romon belül. Ha nem jó, akkor kövesd azt a leírást, ami a lollipoposoknak szól, akik vissza akarnak menni KK-ra. Az a tárhelyemen van.
(Pit-es rommal mindent garantáltan visszaállítasz)Mindenkihez
Más: KitKat-hez tartozó VDH-s CSC filet hol tudok szerezni 4 fileos romhoz? -
apaszka
veterán
válasz Hauptmann #30570 üzenetére
Én az előbb rendeltem hozzá a CD meghajtóba kütyüt,hogy azzal közelebb lenne, A Waze interaktív,így nyomkodom mindig! ezt,és erre fogom tapasztani! Majd lesz lép róla!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
keccsa
aktív tag
válasz Hauptmann #30570 üzenetére
Én ilyet használok, ehhez jár tappancs, öntapadós alap, meg állítható, szellőzőre akasztható tartó is. Nagyon szeretem, mert a telómon töltős hátlap van, így csak beleteszem, és már megy is az energia. Naponta másfél-két órát töltök autóban, ennyi idő elég arra, hogy csak nagyon ritkán kelljen otthon rádugnom az USB-s töltőre (van úgy, hogy hetekig sem kell így töltenem).
Ha a navi miatt kell, akkor külön jó, mert aktív navi és állandóan bekapcsolt kijelző mellett is képes ellátni energiával a telefont![ Szerkesztve ]
Mindenki magának hülye!
-
*Mukeey*
addikt
Gyári lolli egész jó nálam,fórumos nyügjeit nem tapasztaltam,talán egy hajszállal jobban merül az akku.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
tyukee
csendes tag
Sziasztok! A note 3 kijelzőmön megjelent egy "vonalka" a bal felső sarokban... olan, mintha egy haj vagy valami porszerű szorult volna az üveg alá... A pixelek alatta tökéletesen látszanak és világítanak, szinte csak kikapcsolt kijelzőnél látszik, leginkább olyan fémes színű. A telefont használtan vettem magánszemélytől, csak a samsung kiterjeszetett garancia papírom van meg adásvételim. Szerintetek megcsinálják garanciába? Vagy mi lehet ez szerintetek? Köszi a válaszokat előre is.
mindíg csak előre...
-
ity700
csendes tag
Sziasztok! Az asszony elhagyta a régóta nem használt note 3-asom. Hogyan találhatom meg ha csak az imei számát tudom?
-
mrbigfoot
tag
még annyi kérdés..magyar tmobile között sm-n9005-re nincsen 5.0..ez hogy lehet? másikat meg se próbáljak?
Leleményes a Magyar... Sörösdobozokból építenek napkollektort... Újabb ok az ivásra emberek!! - Te má megint be vagy b@szva?! Kell a melegvííz... Nem látod mit meg nem iszok a családér???
-
mrbigfoot
tag
vagy attól, hogy tmobile-os a teló, az XEH-t felrakhatom?
-
-
Varszegig
veterán
válasz bbubby00 #30593 üzenetére
Ha egy éven belül jön a szerelő, akkor nem kér számlát, mert jogilag nem kérhet. 1-és 2 év között elvben kérhet, és tőlem mindig is kértek, mivel ezt az évet már a Samsung saját jófejségből adja. De lehet szerelő, aki nem kéri, de erre ne építsen senki. Fiam telefonjánál nem volt meg, mert kézből vettük, és 1 perc alatt itthagyott a szerelő, be kellett szerezni egy másolatot, csak aztán csinálták meg.
-
Peterson_
addikt
Sziasztok!
A "hagyomány" szerint szeretném megosztani veletek a legújabb és eddigi legmelósabb Nótás rajzom:Szerk.:Azt nem tudom mennyire tömörítette le.
[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest