Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSAVI38
tag
válasz lasse001 #18099 üzenetére
Nyilván nem mindenkinek van gond. De igazán az érdekelne, hogy mitől jobb ennél a telefonnál a kitkat. Van valami ilyen összefoglaló itt vagy valahol, amit note 3-ra ezt összehasonlítja. Vagy tudtok példákat mondani, vagy mindeki csak azért frissit, merthát némá ez a legújjabb, akkor biztos a legjobb is (mondjuk pont note 2-nél, pont volt példa az ellenkezőjére)
-
laci0530
senior tag
-
Locutus
veterán
válasz lasse001 #24800 üzenetére
Engem ez valahogy kicsi aprót se villanyoz fel... sőt, sajnálnám ha minden ilyen rikító fehér hátteret kapna, mint valami szar lcd-s telefonon...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Tav-Csoves
őstag
válasz lasse001 #28046 üzenetére
IGEN VAN!
"...Lollipop ide, vagy oda, a note 3 root nélkül egy fékkrau óriás..."
- Apaszka
És értelem szerűen számomra is égetően fontos lenne, ha Lollipop menne a telefonomon roottal, úgy hogy nem piszkálja el a knox-ot.
Jelenleg rootolt XXUGNG1 XEH avagy magyar független van a gépen. -
Tav-Csoves
őstag
válasz lasse001 #28055 üzenetére
Nagyon szépen köszönjük, hogy megosztottad!
Torrente777, vagy hozzáértő: mi a véleményed/véleményetek a műveletről? Működhet más n9005-as telefonon?lasse001: ne értsd félre kérlek, csak egészségesen féltem a gatanciámat, (ezért vettem pár hónapja újonnan)
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz lasse001 #28337 üzenetére
plííííííííííííz mesélj mester! merre? unrootoljak és nézzem meg az OTA-t, ahogy itt már javasolták? Megmondom őszintén, nincs túl sok felesleges időm hogy csak egy próba miatt unrootoljak, aztán ha nincs OTA, akkor vissza a towelroot (ahogy a szerencsémet ismerem nem lesz OTA, és a visszarootolás is 5 óra szopás lesz)
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz lasse001 #28339 üzenetére
micsodaaaaaaaa? 5.0 és rootolható knox 0x0 mellett? az nem baj ha nem magyar, mert angolul használom (csak ne lengyel legyen, mármint a nyelve)
wow
köszönöm!
szerk: az istennek nem találok ROM linket a linked alatt, "csak" root leírásokat
szerk2: most az évvégi lengyel leakről van szó, vagy ez már official?
[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
válasz lasse001 #28380 üzenetére
Próbáltam ezzel is a Tieddel, és Konsturica félén is ugyan úgy viselkedett:
Megjelent a vonal, és hiába böktem rá, nem engedte beírni a karaktereket, nem ugrott fel a billentyűzet, és a kurzor is csak egy pillanatra jelent meg.
Ha meg ha beillesztettem a XEH-t, azt írta angolul, hogy írjak be 3 betűt, holott már ott voltak. -
killerjohn
addikt
válasz lasse001 #28380 üzenetére
Szia! A Te leírásodban az van, hogy a lengyel ROM-ban (N9005XXUGBOA5_N9005XEOGBOA4_N9005XXUGBOA1_HOME.tar.md5) a hidden és cache.img-t írjam felül ebből: magyar XXUGNG1 A kérdés az, hogy ezt hol találom meg?
szerk: egyébként valami nagyon nem jó...
"5 fileos magyar független 2014 01 XXUENA6"-t felteszem a telóra odin 3.09-el, és boot után EGÉSZEN instabil a rendszer. És akkor még a lollipophoz hozzá se nyúltam. Kezdem visszasírni a reggeli állapotot, drága, jó, stabil kitkatom[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz lasse001 #28395 üzenetére
- most fent van a "Magyar Független N9005XXUGNG1_N9005OXXGNG1_XEH-független magyar 1 fileos"
- towelroot azt mondja: "this phone isn't currently supported"a másik kérdés, hogy melyik módszerrel tegyem fel a lollit. a tiéddel, vagy ezzel ?
Ő pont a fordítottját mondja, mint te: "Make sure "Enable EverRoot" box is UNCHECKED."[ Szerkesztve ]
-
bandeevw
tag
válasz lasse001 #28735 üzenetére
Jaja, azt vhol olvastam, talán még ki is írta.
Biztos nemsoká kijön, ha már megjött a Vodás is...
Bár ember legyen a talpán, aki megmagyarázza, miért nem használható hivatalosan pl. a lengyel, magyar CSC-vel. Nem vagyok nagy spíler a témában, de nem hinnén, hogy bármi is változik majd a lengyelhez képest a CSC-n kívül...
(tehát mi a tökömért nem adják ki official EU-ba mondjuk...? Azt még megértem, hogy a szolgáltatós ROM-okba még beleraknak 1-2 sw-t pluszba, esetleg megpiszkálják a boot képernyőt, tehát az nem tök ugyanaz, de a függetlenekkel miért szaroznak...?)[ Szerkesztve ]
-
bandeevw
tag
válasz lasse001 #28735 üzenetére
Egyébként ez OK, de a root vajon miért tünt el...?
Mi különbség van a Mobile Odin - Pc-s Odin között...?
Mert (sztem) a Mobile Odin-ba beillesztendő Update superSu zip csak egy app, nem...? Amit ráadásul (a saját logikám szerint) a ROM után tesz fel, mint egy bármilyen OTA-s update-et, tehát nem hinném, hogy az adja hozzá a root-ot...vagy tévedek...?
Mondom, nem vok nagy spíler...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest