Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimike79
őstag
válasz kosturica #31198 üzenetére
Őszintèn? A samsung wave és a sony-k hegesztèse mókolása után örültem mint majom a farkának hogy végre olyan telóm van ami az igényeimet tökéletesen kiszolgálja anélkül hogy gányolnom kelljen. Jelenleg elég sok magánéleti gondom van, hogy még ezzel is vesződjek, progit firmet keresgèlni, mit lehet mit nem.... Egyenlőre használom így, bár tudom hogy a samu nem fogja magát törni hogy egy 2 éves készülékre javítást adjon ki. Lejár a hűség és meglátjuk milyen lesz a note5. Vagy lesz egy S6 vagy egy S6 edge...
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
Hauptmann
addikt
Vezetékes headset esetén azt hol kell beállítani, hogy ha hívnak, akkor a fülesben (is) szóljon a csengőhang, ne pedig a telefon hangszóróján?
-
-
bbubby00
őstag
válasz twollah1976 #31208 üzenetére
Gondoltam. 2éves C10 64GB Kingston
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Yodaaa1 #31210 üzenetére
[link] nem ez? Ez xeh-re 100% siker.
bbubby00: én lunux-al, és külső microsd kártyaolvasóval próbálkoznék. Nálam minden adott, holnap délután ráérek, Budapest xx. Kerület, szívesen segítek!Srácok, bocsi, ha mostanában nem vagyok, csak épp ma, és holnap volt/van diplomám/államvizsgám. Ha szeretnétek ROM-ot feltöltetni a tárhelybe, a javaslatokat szívesen fogadom privátba. Ugyancsak privátba várok minden olyan leírást, tapasztakatot, ami a telefon mókolásával kapcsolatos! Ugyanis ezek a leírások a tárhelyen az OLVASSEL.txt-ben publikálásra kerülnek, ezzel rendszerezve, s segítve sorstársakat!
Segíteni mindig jó, nemesít![ Szerkesztve ]
-
bbubby00
őstag
válasz Tav-Csoves #31212 üzenetére
Köszi a segítséget
Pont most utaztam le a balcsira, így csak a jöhét játszik leghamarabb. Parancssorból próbáltam már formázni, de legtöbbször vagy a gép fagyott le, vagy pedig dobott neki egy kékhalált... Elégge makacsnak tűnik a kártya...Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
Yodaaa1
tag
válasz Tav-Csoves #31212 üzenetére
Köszi szépen. Nincs egyszerűbb módszer szerinted? Most rootolnom kell, hogy menteni tudja TB-vel Aztán 3x ROM-lni?
-
Tav-Csoves
őstag
válasz bbubby00 #31213 üzenetére
Ok! Balaton, Hévízen találkozhatunk holnapután!
Yodaaa1
Lollipopot utólag rootolni knox ugrással jár, ami garancia vesztést von magaután!
Ehhez chainfire odinnal való flaselhető zip-re van szükség, leírást sajnos most nem tudok linkelni!
Szerk
Van, aki egyszerűen ráhúzta a romot, és nem volt baja.
(Nem próbáltam!)[ Szerkesztve ]
-
Yodaaa1
tag
válasz Tav-Csoves #31215 üzenetére
tnilabk: Ok. Köszi!
Milyen appal tudom megnézni a régiókódomat? Rootolni kell hozzá?[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
-
bbubby00
őstag
válasz Tav-Csoves #31215 üzenetére
Én szántódon vagyok! De vasárnap este húzok is vissza pöstre.
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
MrM94
addikt
Üdv megtudja nekem valaki mondani,hogy hogyan tudom megnézni hogy 2g vagy 3g vagy 4g hálozaton vagyok e?
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Yodaaa1
tag
Üdv! Egyszerű egyfájlossal Odinból simán visszament 4.4.2-re
Knox sem ugrott -
Hitch
senior tag
Az energiatakarékos mód mennyi üzemidő javulást eredményez?
Sokkal gyorsabb nélküle. -
handrash
őstag
-
Yodaaa1
tag
válasz Tav-Csoves #31224 üzenetére
Szinten gratula a diplomahoz!
Besz@rsz... BGL
En is csak pislogtam. De meg van 4.4.2.!Vegre a regi jo tepsi... -
MrM94
addikt
válasz barcsajani #31220 üzenetére
na,ezt a kérdést jó hülyén raktam fel,mármint hogy jelenleg milyen hálózatra vagyok kapcsolódva,de közben találtam rá gplayen egy progit.Mindenesetre köszönöm a segítséget!
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
kosturica
őstag
-
Tav-Csoves
őstag
Köszönöm! Nézd meg a phone infoba, hogy minden csc egy régiókódot jelöl. Más régiókódos romból áttérve vegyes lehet!
handrash : köszönöm!( )
kosturica : igen (trombita és magánének szakos tanár)
((Szóval, ha valaki tudna munkát ajánlani Zala megyében, vagy Budapesten, akkor várom privátba köszönöm! )) -
Jolet
őstag
a beégésen kívül miért szokták még gariban cserélni a kijelzőt?
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
matyi94
senior tag
Hölgyek-Urak!
Gondoltam leírom a mai nap történéseit, hogy mások okuljanak a hibámból:
arya5.4 alatt sehogy sem tudtam basebandet/bootloadert flashelni odinnal, úgyhogy megpróbáltam mobile odinból a figyelmeztetés ellenére. Sajnos hiba volt és soft-brick lett a vége. Eléggé besz.rtam. Utána 5 fájlos független ROM fel, cf-autoroot és mobile odinból fel is ment a legójabb twrp. Factory reset után visszaraktam az arya5.4-et és hála az égnek mindenből a legfrissebbet flashelte. Most ment fel sikeresen a legújabb dark queen kernel is.Tanulság: néhány óra szívást-hajtépést megspórolsz magadnak egy factory resettel ha nem tudsz valamit flashelni ahelyett, hogy elkezdj barkácsolni, mint én.
Legyen szép napod!
-
senior tag
válasz matyi94 #31233 üzenetére
minden flashes módosítás előtt alap dolog a wipe.
én minden csere, update, kernel update előtt full wipeolok, van hogy fel rakás után is, ha kéri.
így marad stabil a rendszer(elmélet).
és szeretem 0-ról kezdeni a dolgokat.
backupot sem használok, úgyis minden fel lesz frissítve.Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
Locsi
senior tag
Valaki tud egy normális 5.0-ás romot (akár főzött is lehet, a knox úgyis 0x1), amivel normálisan működik a töltőlap, mint a 4.4.2-vel. Az összes eddig kipróbált rom eljátszotta azt , hogy tölti, eddig rendben is van, de amikor leemelem a lapról, akkor még mindig azt hiszi hogy tölt, és ezt csak a vezetékes töltő bedugásával szakíthatom meg. Így minek vettem meg a töltőlapot, ha mindig be kell dugdosni a kábelt. Kitkat romot ne is ajánljatok, mert ott meg a fényképezés utáni proci beragadás van, amit a dvfs disablerrel lehetne orvosolni, de majdnem ugyan az, egy szóval az sem jó. A 4.3-as romok nem tudom, hogy ebben a tekintetben milyenek voltak, de kipróbálnám. Lehet 4.4.2-ről visszalépni 4.3-ra?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
matyi94
senior tag
-
barack1997
senior tag
Sziasztok!
Napokban szert tettem egy N9005-ös Note-ra. Egyelőre nagyon tetszik a telefon, de nagyon gyakran ujraindul, a mai nap például hatszor indult ujra. Android 5.0 van rajt. Volt/Van valakinek hasonló problémája ? Előre is köszönöm a segítséget.
-
barcsajani
tag
válasz barack1997 #31239 üzenetére
Szia, lassan egy hete nekem is 5.0 van a telefonomon, de egyszer sem indult újra csak úgy magától.
S23U + M51 + Galaxy Watch 3 Titanium + Buds
-
barack1997
senior tag
válasz barcsajani #31240 üzenetére
Az előbb amikor magától lezárt, megint ujraindult. Es csak lezarva csinalja. Általában akkor jön elő, ha 60% alatt van az akku.
[ Szerkesztve ]
-
xtend
senior tag
válasz barack1997 #31241 üzenetére
Nekem amióta megjelent a lengyel lolli azóta 5.0 van a telómon, utána megjelent a XEH és azt raktam rá, de még egyszer sem indult újra magától!
Újonnan vetted vagy használtan valakitől? Esetleg valami suffni GSM boltban? -
kosturica
őstag
Csinálj egy gyári visszaállítást (factory reset) és megszűnik a probléma.
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
kiskornel
addikt
nekem is csinált ilyet. gyári, ota frissítve, de nem volt factory reset... egy darabig csinálta a spontán újraindulásokat, majd elhagyta. Most meg olyat művel, mint amit itt olvastam: a levelező kiírja, hogy leállt. ezt viszonylag sokszor megteszi egy nap. meg a közelség érzékelő se kapcsol azonnal... még mindig működött, de késik kicsit. energiatakarékoson kicsit lagzik, mikor vált progik közt...
meg hát ízlés dolga, de ez a lolly nekem nem jön be.[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
MrM94
addikt
válasz kiskornel #31246 üzenetére
én multkor úgy jártam,hogy 70% akksival lefeküdtem aludni reggelre csontra merült,s még jó hogy megébredtem mert másképp elkéstem volna vizsgáról..
azóta sem jöttem rá,hogy ez miért volt..
ami viszont még nekem érdekes,hogy az android rendszer több % akksit eszik meg mint a kijelzőAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Weeman1
veterán
Valaki próbálta már?
Xiaomi 11T Pro
-
seger
addikt
Most hogy olvastam az újraindulásról, ma nekem is nyomott egy restartot 50%-os akkunál. Ami érdekes volt, ujraindulás után nem kért pin-t....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple notebookok
- Sweet.tv - internetes TV
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Kerékpárosok, bringások ide!