Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
A flash-t rá lehet valahogy mókolni a készülékre?
-
őstag
Na a parocskam is sikeresen leejtette a note-ot Szembol nezve a bal sarka eleg szepen megserult Pedig, milyen buszke volt, hogy neki nem kopik a krom keret Egyebkent a belebujos tokba volt, de hova esett volna mashova mint a szabad feluletre. Ejj!
-
Parallaxis
addikt
-
Piwi
veterán
válasz Parallaxis #13604 üzenetére
a kínaiból lehet azt is kispórolták
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Peterson_
addikt
-
Ck.
addikt
válasz Hauptmann #13587 üzenetére
Hát akkor ez ilyen, no nem baj.
Egyébként Ti melyik böngészőt preferáljátok, a Chrome-ot, vagy a gyárit?
Kicsit új még nekem a dolog, iOS-en megszoktam, hogy a Safari elég volt mindenre, itt meg rögtön böngésző kánaán van... Melyiket mire érdemes? A gesztusokat ugyebár csak a gyári tudja, de ezen kívül a Chrome vagy a többi ad vmit, amiért érdemesebb azokat használni? -
handrash
őstag
válasz Parallaxis #13610 üzenetére
Kényelmi szempontok miatt: Chrome
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
Viktor18
tag
Van ilyen fejbólintásos görgetés a Beállítások - Vezérlés alatt. Nem az Air Gesture-nél. Majdnem az alján. Nekem nem működik, bár én nem gyári böngészőt használok. Dolphin-t használok. Gyári böngészőt nem erőltetem, a Chrome meg nálam marad gépre.
sztrogoff19: Engem eddig mindig ébresztett a gyári. Pedig 7-ből 6 napot be kell állítanom. A Timely-t ajánlották a gyári helyett. Azt hiszem ez a pontos neve.
Gyári zenelejátszóval nálam minden ok. Hoztam létre egy Zene mappát, onnan is benyálaz mindent, amit kell.
A kijelző nekem se kapcsolt vissza. De eddig csak egyszer csinálta.[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
válasz Parallaxis #13612 üzenetére
ha asztalin is módjuk Chrome van és a szinkronizáció révén mindent átvisz a telóra is egy account belépéssel.. vagy mert ugyanazt kapja mint az asztali verzión
-
bandiba1
csendes tag
Sziasztok! Én most tervezem az S2 cseréjét. Régóta tapogatom a Note 3-at, egyetlen dolog miatt nem vettem még meg, ez pedig a mérete. Én eddig zsebben hordtam a telefonokat, ettől a szokástól most sem szeretnék eltérni. Képtelen vagyok visszaolvasni ennyi hozzászólást, kérem hogy páran osszák meg velem, hogy ki hol hordja a Note-ját, mik a használói szokások... előre is köszönöm!
-
Viktor18
tag
válasz bandiba1 #13616 üzenetére
Kabát belső zsebében hordom. Ott elfér. Farmer zsebben is szoktam, de ha leülök, akkor inkább kiteszem, mert kilóg a vége, aztán nehogy pofára essen. Ha jó mély a zsebed akkor nem lesz gond. Mondjuk nyáron még nem tudom, hogy mit kezdek majd vele. Rövidnadrág tépőzáras zsebébe nem igen jó, mert állandóan a lábamhoz csapódik. Majd túrok valami cipzáros rövidgatyót és majd úgy. Lényegében ki is van lőve a méret miatti gondok listája. Megszokni könnyen meglehet. Munka után már szinte vicc kézbe venni, nem tűnik olyan nagynak. Pedig nem olyan termékekkel dolgozok, amik nagyobbak lennének, csak vastagabbak. S2 után egy SE K300-at használtam átmeneti telónak, utána jött a Note 3. El lehet képzelni a különbséget. Első 2-3 héten úgy voltam, hogy inkább eladom, mert nem tudom megszokni. De most már teljesen kényelmes a számomra.
-
sztrogoff19
tag
Üdv,
köszönöm mindenkinek a válaszokat a kijelző/zenelejátszó/ébresztő problémámra !
Azóta próbálgattam, ébresztett rendesen az ébresztő, sőt a kijelző le,- és felkapcsolás is jó volt ...
Morituri Te Salutant
-
ity700
csendes tag
znagy69 és Peterson,: Köszönöm, közben meg is találtam, jól el dugták!
-
berigazek
őstag
válasz Parallaxis #13610 üzenetére
Csak,ha két ujjal nagyítod a képernyőt böngészés közben ,,ugrik" mindig és idő míg visszatér...ez a nagy baja csak
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
berigazek
őstag
válasz Parallaxis #13625 üzenetére
Csak ez az egy bajom van vele semmi más...gondolom nálad is ugrik és ez idegesítő..más böngészőnél ez nem ugrik ...
Reklám nem fel ugrik,hanem, új egész oldallal nyílik meg a háttérben,ha kikapcsolom a böngészőt és amikor újra indítom a reklámmal indul,vajon miért?Pipa benne van a beállításokban,hogy a Reklámot akadályozza meg...
[ Szerkesztve ]
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
seger
addikt
válasz sztrogoff19 #13621 üzenetére
A kijelző mitől javult meg? Nekem híváskor ha elveszem a fülemtől nem nagyon kapcsol vissza. 4.4 óta. 4.3-nál nem volt gond.
-
Anulu79
addikt
A távirányító funkció használatához mire van szükség?
-
szka92
tag
Sziasztok!
Szeretném kikérni a véleményeteket az alábbi érdekességről. Azt vettem észre, hogy az akkumulátor "kevésbé" bírja a strapát. 3 hónapos a telefon, igyekeztem nem orrba-szájba tölteni, vagyis csak akkor töltöttem, ha 15-20%-ra esett le a szufla..(cirka 2 naponta töltöttem a telefont..) Viszont..most radikálisan megváltozott az akkumulátor teljesítmény, kb 2 óra kijelző használatot bír ki a telefon, ami rendkívül karcsú az eddigi 4.5 órához képest. A Samsung-os Úriember is meglepődött, hogy szinte minden ki van kapcsolva, mely a mellékelt képen-képeken is látszik. A felmerülő megoldásokat, ötleteket várom szeretettel. (Azt már csak zárójelben említem, hogy a röpke pillantás is elfelejt működni, a képernyőkészítés söpréssel 10 esetben 1x sikerül - még Samsungos munkatársnak is csak 1x, továbbá fagy a képernyő ha kinyomnak..i love u kitkat
http://prohardver.hu/dl/upc/2014-03/31/356331_lewdkkgjnmdzsas2_1.jpg
http://prohardver.hu/dl/upc/2014-03/31/356331_bjvcgvdwqcl9r3nk_2.jpg
http://prohardver.hu/dl/upc/2014-03/31/356331_xg4idykhgw8ad1ai_3.jpg
http://prohardver.hu/dl/upc/2014-03/31/356331_lzhgsdbatv8hwevh_4.jpg
http://prohardver.hu/dl/upc/2014-03/31/356331_b7hfx52bxk2osawu_5.jpg
Köszönöm:
szka92
[ Szerkesztve ]
-
LBandi
aktív tag
válasz szka92 #13641 üzenetére
azért a napi újraindítás felesleges szvsz.
Meg kellene nézni hogy milyen alkalmazás(ok) települtek a hibajelenség megjelenése tájékán (akár 2-3 napra visszamenőleg).Esetleg egy korábban itt linkelt aksi monitorozó progival megnézni mi szívja le ilyen gyorsan.
[ Szerkesztve ]
"Az igazi EMO-s halva születik."
-
mimis
tag
válasz szka92 #13636 üzenetére
Ha gyári garis, akkor a Samsungos emberke pislogás helyett gariban cserélhetné is az akku-dat, mert 6 hó gari van arra is. (már ha persze tényleg elismerik, hogy minden akkuzabáló opció kilövése mellett is gyorsan merül. )
Egyébként a gyári töltő vs. USB töltés között igen nagy eltérést kellene látnod, gépről kb. 4x annyi időnek kellene lennie a töltésnek, mint a hálózati töltőjéről. -
LBandi
aktív tag
Ráadásul én kipróbáltam hogy 3 héten keresztül csak a gépen keresztül töltöttem úgy hogy 20-30%-nál járt amikor feltettem tölteni és azt tapasztaltam bő egy hét után, mintha belomhult volna az akksi, azaz gyorsabban merült. Először nem tudtam mi okozhatja a dolgot, a hálózatról töltve egy este (7-8 óra) alatt 2% esett, viszont az USB-s módszerrel ugyanez 4-5% volt. Visszatértem a hálózati töltésre pár töltési ciklus után minden helyreállt és újra "fitt" lett az akksi (jobban bírja a strapát).
"Az igazi EMO-s halva születik."
-
mimis
tag
válasz LBandi #13644 üzenetére
Pedig elméletben (hangsúlyozom, hogy elméletben!!! ) a lassabb töltésnek jótékonyan kellene hatnia erre az akkutípusra. Az, hogy mikor töltesz rá, annyira nem befolyásolja, csak a teljes lemerülést nem szeretik.
(Bár valahol olvastam, hogy a mostani kütyük pont úgy vannak kalibrálva, hogy mikor a felhasználónak azt jelzik, hogy az akku lemerült és kikapcsolnak, egy 5% töltöttséget még akkor is benthagynak az akkuban, pont azért, hogy a teljes lemerülést, és az akku károsodását megelőzzék)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest