Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Én már asztalin sem szeretem, firefox párti vagyok.
Valószínű innen jön, hogy telefonon sem használom.
Kipróbáltam, de visszatértem a gyárira.
Lehet most ís az lesz, pedig tetszik a dolph, és a boat is.
Főleg a kézmozdulat.
Apróság de jó.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Ck.
addikt
válasz Silent77 #14557 üzenetére
Na most akkorat crashelt a Chrome, h azt hiszem nincs min gondolkodni. meg fagyott úgy h fel percig se kép se hang. Aztán Megkerdezte h szeretném-e bezárni vagy varakoztatom. Kétszer még neki álltam, aztán feladtam. Mielőtt kilottem, azért küldtem egy hibajelentest.
A stockot meg ismét elovettem.[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Én is próbálgattam már párat, Opera Mini, Classic, Next , Chrome, Dolphin. Most ott tartok,hogy Facebook linkekhez a gyári böngészőt használom, ez a leggyorsabb. Ha spórolni akarok, akkor Opera Mini. Ha flash kell, akkor Dolphin.
Kár,hogy nincs kompromisszum mentes bögésző.A kevés is több a semminél.
-
veterán
Opera is jó, nagyon szerettem, de a gyárival se volt gondom sosem.
Feleslegesnek tartottam több böngészőt használni, mivel a flash nem érdekel.
Jelenleg tesztelem amit fennebb írtam, aztán meglátjuk.
A dolp jobban tetszik mint a boat, ezt már leszűrtem.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
ericdrawen74
senior tag
Most tėrtem át HTC-ről Samsung-ra a HTC-nėl PowerAMP-vel működött a headset úgy, hogy egy gombnyomásra a számok között lėptethettem, hosszúval pedig a mappák között. Megoldható ez Samsungon is? Termėszetesen root nėlkül.
[ Szerkesztve ]
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
banhammer
veterán
válasz ericdrawen74 #14563 üzenetére
Headset button controller kidob pár alkalmazást, válogathatsz kedvedre.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
iSonic
addikt
Komolyan nemtudom hogyan vagytok képesek crasheltetni a Chrome-ot, nekem valahogy soha nem sikerült. Szóval itt pl nálad lesz gond, valami egyéni hiba..
A dolphinhoz hozzászólva szerintem sem annyira jó böngésző, nálam is draneli az akksit plusz eszi rendesen a memot ha nem note 3 lenne szó akkor nem muzsikálna ennyire jól..
-
-
-
bb0t
senior tag
válasz Djatis #14549 üzenetére
Hogyhogy ébren tartja? De amúgy valamelyik progi lehet a hibás
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
berigazek
őstag
Most hívtam a T-mobile-t...Note 3 2 év hűség meghosszabítással,ugyanebben a díjcsomagban,Platina kedvezménnyel,87 ezer előre befizetéssel és havi 10 ezerrel,azaz 187000,-ért elvihető.Nagyon sok,kint MM 445,-eur kártyafüggetlenül...
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
Peterson_
addikt
válasz berigazek #14577 üzenetére
Azért mondom.
itt az MA-n is volt hír a Telekomos ármozgásokról, a Nóta árát meg kétszer is emelték.
-Én meg még majdnem vártam a vétellel annó, hogy talán később olcsóbban jutok hozzá-lol-.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Piwi
veterán
Végre van új rom, április 14-ei este dobom is fel
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Peterson_
addikt
-
csimpi1
tag
Sziasztok!
2 napja vagyok tulajdonosa egy új Note 3 telefonnak. S4-ről váltottam és reméltem, hogy megszűnik az a gondom, miszerint minden wifi hálózatot instabilnak talál. De nem, ez a készülék is mindig ezért sír. Nem lehet ezzel valamit kezdeni?
" Az élet full színpompa, de semmit sem ér kb., az EKG-m szinkópa, amikor beverek 4 kávét 2 rummal szinkronba' "
-
Peterson_
addikt
válasz berigazek #14586 üzenetére
Ritkán előfordul ilyesmi nálam is.
Hozzáteszem, nálam monitor mellett van a router, ahol nagyon nem szabadna lennie.
Még így sem rossz a jel, de biztos vagyok benne, hogy közrejátszik.
Érdemes kipróbálni más, tutira stabil hálózaton is.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
csimpi1
tag
válasz berigazek #14586 üzenetére
A munkahelyemen is csinálja, ahol magán szolgáltató van, meg otthon is, ahol T van. Azon azért csodálkoznék, hogy mindkét helyen a wifi lenne a ludas, nem?
Mert ha csak egy helyen csinálja, akkor aláírom, de így... Wifi analyzer szerint pedig betonstabil minden." Az élet full színpompa, de semmit sem ér kb., az EKG-m szinkópa, amikor beverek 4 kávét 2 rummal szinkronba' "
-
Necc
addikt
válasz csimpi1 #14584 üzenetére
Talan azert mert tenyleg instabil a wifi?
Azt tapasztalatbol tudom hogy a T egy kalap x@r wifis cuccot ad, igy azon nem is csodalkozok, es az sincs kizarva hogy a munkahelyeden alkalmazott eszkozok is valamilyen szinten tesco gazdasagosak.
De ha annyira zavar, miert nem kapcsolod ki a figyelmeztetest?
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
-
Djatis
senior tag
Nem régen volt fr, és pár naponta szoktam újra indítani!
Ha nincs bekapcsolva az energia takarékos mód akkor nagyon gyorsan merül! Am semmi olyan progi nincs leszedve ezért is vagyok mérges!A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
renzo79
tag
Sziasztok, védőüveggel kapcsolatos kérdés, ahhoz akinek már van.
Nagyon zavaró a vastagsága, értem itt, hogy a videókon egy ici picit eláll a kerettől, a másik kérdés, hogy a középső gomb ráragasztás nélkül kényelmes vagy túl mélyen van már.Köszönöm.
esetleg milyen hátlapra pattintós tokot ajánlanátok (nem kinyitós és társai) csak sima mezei, esetleg márka?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
5 perce zakózott másfél méterről a telefon, a kabátom belső zsebéből a betonra. Az oldala szarrá ment, kraterek mindenhol.
Azóta a kabátot és magamat megbuntettem, az előbbi osszeszaggatva a kukában landolt, az öklöm még mindig csupa vér, de sajnos a lényeg nem változott... van egy 2 hetes telefonom 2 év hűséggel, amitől kézbe véve is sirhatnekom van.[ Szerkesztve ]
-
vrgkrisztian
aktív tag
csak a keret sérült?
ha az üveg sértetlen,szerintem hívd a szervizeseket azzal,hogy be van égve a kijelző,foltosodik,vagy note3nál nemtudom milyen kijelzőhibák vannak.(valaki írjon neki tippeket )
ha a kijelzőt cserélik,azt muszáj a kerettel együtt csinálniuk,mert össze vannak ragasztva!
nekem anno ugyanez volt s2-n,szarrá ment a keret,és kijelzőcserét kértem. kicserélték a kerettel együtt. bár én azt írtam hibának,hogy a home gomb néha csak második-harmadik erős nyomásra reagál. -
DrJaka
aktív tag
válasz vrgkrisztian #14599 üzenetére
Gondolom elég nyomós ok kell hogy 2 hetes telefonnál megegyenek bármit.
Huawei Mate 20 prO
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ukrajnai háború
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest