Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
nagyúr
Szomorú, de tényleg nem feltétlen jó sufni gsm-ben vásárolni.
A szomszédom megjárta, pont egy Note3-al. Többed magammal mentünk elintézni, hogy teló lead, pénz visszakap, ugyanis elfáradt a rezgőmotor 2 nap után az állítólag zsír új telefonban. Cserét nem akartak, hanem majd helyszínen megoldják. Aztán balhéztunk, hogy 3 napon belül ne akarja megoldani a problémát, ha csergarancia van.
Szóval, inkább letesz ő is több zsét, mint megfázzon. -
renzo79
tag
Ok ok
-
Titana
tag
válasz ateszapa748 #14745 üzenetére
Szia!
Írtam privát üzenetet.
-
Ck.
addikt
válasz Hauptmann #14749 üzenetére
Na jó hír, hosszas telefonálgatás után sikerült megbeszélnem velük, hogy kicseréljék a Nótát, úgyhogy minden happy.
Mostmár csak azért szurkolok, hogy nehogy egy pixelhibásat kapjak helyette, mert akkor diliház lesz a vége.
Amúgy felajánlottak másik lehetőséget is, küldenek helyette M8, S5, Z2 közül vmit, ha gondolom, de maradtam a Note 3-nál. Remélem jól döntöttem.[ Szerkesztve ]
-
ateszapa748
aktív tag
Szia nngabi! Küldtem privit, kérlek nézz rá! remélem tudsz segíteni! Köszi!
-
Varszegig
veterán
válasz Brekecs #14730 üzenetére
Én nem vennék ilyen helyen. Nincs semmi elérhetőség, csak egy mobilszám. Nincs cégadat, székhely, semmi. Ha átvernek, soha az életben nem kapod vissza a pénzed. Már az oldal neve is átverés (extremdigital.eu, ami ugye ha nem figyel valaki, akkor akár lehetne az Extrem Digital-é is.) Messziről bűzlik, hogy átverés.
-
Szellem.
nagyúr
válasz ateszapa748 #14763 üzenetére
Csak ha van telefonszám elől vedd ki a pipát. Úgy mit mutat? Nekem alap esetben nincs kipipálva az a funkció!
-
Ck.
addikt
válasz ateszapa748 #14763 üzenetére
Melyik fw van rajza?
Fojtviki:
Estére megirom. -
Nmsbalint
csendes tag
Farmerzsebben hordva a telefont rengetegszer felold a képernyő. Húzásos képernyővédőm van, a "kesztyűs" beállításnál nincs pipa. Mondanom sem kell, mi történik ilyenkor. Mennek az smsek, meg elállítok egy csomó dolgot. Nálatok is jelentkezik a probléma?
-
bbubby00
őstag
válasz Nmsbalint #14772 üzenetére
Ritkan van a zsebemben a telefon, mert mindig nyomkodom. Amugy en nem tapasztaltam meg ilyet! Neha hallottam hogy szenved a feloldassal, akkor megalltam gyaloglas kozben es hagytam h kikapcsoljon a kijelzo.
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
renzo79
tag
Valaki használ EP CN900IBEG vezeték nélküli töltős hátlapot?
Ha igen mennyire vastagszik a telefon tőle?
-
-
Locutus
veterán
válasz banhammer #14781 üzenetére
Pontosan olyan vastag lesz az egész, mint amennyire a kamera eredetileg kiáll.
Viszont állítólag a QI-s hátlap gyengébb minőségű is, mint a gyári. Nem annyira bőrszerű, inkább műanyag, és a felirat sem fém, hanem csak simán nyomtatva van rá a samsung.
Ráadásul 1A bemenet mellett mindössze 600mA körül tud tölteni, szal elég veszteséges, és hő is fejlődik.Lehet kapni sima QI modult a gyári hátlap alá is, de ezzel is vegyesek a tapasztlatok. Van akinek látványosan púposítja a hátlapot, és van akinek nem is működik...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Ck.
addikt
Hölgyek, Urak,
Köszönöm az eddigi válaszokat, sokat segítettek. Kezdő/sok év után iOS-ről visszatérő droidosként lenne még néhány kérdésem, legfőképpen a memóriakezeléssel kapcsolatban:
Miért van az, hogy 3-4 nap használat után már érezhetően fogy a memória és kezd kissé laggolni is a rendszer? Nő a reakcióidő az alkalmazások megnyitásánál, itt nem kell semmi extrára gondolni, nincsenek mindenféle programok össze-vissza telepítve. Tárcsázó, böngésző, galéria, videolejátszó, mozis app, banki app, kb. ezeket használom leggyakrabban. Bootolás után még van 1,5 giga szabad memóriám, 2-3 nap múlva már csak 3-400 mega mindössze, és innentől már láthatóan lassabban nyílik meg a tárcsázó, az üzenetek, vagy épp a böngésző. Nem nagyon akarja magától látványosan felszabadítani a memóriát, kézzel kell ráereszteni egy memóriaürítést, de sokszor az újraindítás segít legjobban ahhoz, hogy begyorsuljon.
A másik platformon ezek a dolgok nem voltak jellemzőek, mit tudnátok tanácsolni, hogyan tudnám elkerülni a rendszer bizonyos idő utáni lassulását? Érdemes 1-2 naponta tisztítani a memóriát/újraindítani a telót? Vmilyen appot érdemes erre használni a gyárin kívül, pl. Clean Master? Még a Play Áruházban is főoldalon ajánlják.
Ki mit mond, hogyan érdemes használni a rendszert, a lehető legjobb hatásfokkal?
Nem annyira drámai azért a dolog, de míg a tárcsázó boot utáni első napban azonnal reagál az érintésre, addig a 3-4. napon már megérintem, picit várok és csak utána nyitja meg. (alkalmazástól függően simán (0,5-1.5 mp. is lehet.) Ha kitisztítom a memóriát, akkor általában visszagyorsul. Érdemes ezekszerint egy ram tisztítást néha megejteni a gyári feladatkezelőben, vagy külső appal? Csak azért kérdezem, mert régen az volt erre a válasz droidos körökben, hogy felesleges, ezt a droid magának kezeli és többet árt, mint használ, ha én ezt felül akarom bírálni és magamnak bezárogatni/tisztogatni, éppen ezért nem is javasolta senki a task killert. De most meg sokszor olvasom ebben a topicban is pl. a Clean Master-t, hogy használjátok.
Egy kicsit homályosítsatok fel légyszi.Nagyon köszönöm
-
fujifilm1
senior tag
Nem az előző viruskereső témára válasz...
hanem csak érdekesség:
[androidpolice hír]A lényeg -az angolul kevésbé értőeknek-
Kijött egy Vírus kereső. 4USD. néhány jó vélemény és elkezdték venni a népek.
kb. ~ 1600.
Number 1 paid app lett az Appbrain-en - ami nem kis szó.A programleírás azt írja magáról, hogy nem terheli a rendszert mert nem zabálja a CPU-t!
A cikk író gyanút fogott és vissza fejtette, az APK-t.
(ami ennyiből áll pl:
apktool d example.apk )Majd azt látta, hogy nincs benne semmi de semmi vírus kereső kód...
A program irója -aki nem kizárható hogy egy szándékos csaló- azzal védekezett hogy a forrás feltöltésekor véletlenül kimaradt a fejlesztés során...Szép kerek story. Számomra a történetből az az érdekes hogy hogyan működik a láncreakció és a tömeghatás, (főleg viruskeresők kapcsán)
ahogy az emberek sorra bedőlnek az értékelésnek, majd ők is szaporítják az jó értékeléseket...[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
Én naponta újraindítom a telefont, nem tart sokáig kb. fél perc.
Még azt is szoktam csinálni, hogy hosszan nyomom a home gombot és a "feladatkezelőben" a jobb oldalon levő kuka piktogrammal kilövök minden programot a memóriából.
Átlagban úgy 1,36 GB van lefoglalva a memóriából nekem.Kipróbálhatod még a Clean Master programot ami egy rakás dolgot tud (program eltávolítás, felesleges fájlok törlése, memória takarítás) vagy a Fast Reboot programot ami kb. azt csinálja mintha újraindítanád a telefont, csak arra vigyázz, hogy az azonnali üzenetküldő programokat rakd be a kivételek listájára, mert kilövi azokat is, a program nem töltődik be a memóriába és nem tudnak elérni.
Viszont szerintem a legjobb megoldás a napi egy reboot és vagy a "feladatkezelőben" a jobb oldalon levő kuka piktogrammal minden program kilövése a memóriából.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Caaabi
senior tag
Üdvözlet, egy olyan kérdésem lenne, h futáshoz ki milyen wireless fülhallgatót használ? Ebay ről rendelnék, de bőség zavara van
-
torrente777_
aktív tag
válasz ateszapa748 #14794 üzenetére
Ha a hard reset nem segített gondolom próbáltad akkor odin al húzd újra a romot ami rajta van az 100% hogy segít.
Rommer.
-
bbubby00
őstag
válasz ateszapa748 #14794 üzenetére
nem akarok bunkó lenni, de már a faxom kivan azzal, hogy 100bejegyzés közül ez a 3. ami ki van copyzva... Ha valaki megtalálná a megoldást, tuti segítene, de attól nem leszel előrébb ha 30 hozzászólásonként beilleszted.
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
bandiba1
csendes tag
Hosszú vívódás után, végül Note3 tulaj lettem én is. Minden nagyon szép és jó. Egyetlen "apró" bibi van, hogy a fényképező optikája mintha makro objektív lenne. Pár centire tökéletes képet és videót csinál, de normál távolságra tök homály. Én nem találok vmi állítási lehetőséget vagy rögtön szerviz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ukrajnai háború
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest