- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dancsuri
veterán
-
beleszólok
senior tag
válasz
Zsombe #31614 üzenetére
Nézd meg a garanciapapírt, amit a telóhoz kaptál!
Ha azon is ez van, akkor OK, buktad. Ha nincs, akkor szerintem megér egy telefont a fogy.védelem felé...
Én anno az edigital-tól vettem, ott úgy hirdették, hogy két év garanciával.
Ha utóbb kiderül, hogy ez a két év nem két év, akkor asszem, én is megkeresem az említett hivatalt. -
guriga1234
addikt
válasz
Zsombe #31469 üzenetére
"Én nem szóltam le senkit" - tényleg?
"Ilyen alapon akkor ne is legyen Note II-d, ha Neked a készenlét a fontos, nem pedig a telefon tudása." - ezt talán én írtam? Még jó, hogy nem szóltál le senkit. Milyen lehet az, amikor leszólsz valakit?
Felesleges mosakodnod, beégtél, ennyi.PS: a fogyasztásról: bármit telepítesz, majdnem minden app majdnem mindenhez hozzá akar férni. Az ilyen kategorikus kijelentéseket, hogy ez meg az csak ennyit meg annyit fogyaszt, tartsd meg magadnak. A tapasztalat sokszor mást mutat.
Részemről lezártam, nem kívánok a továbbiakban veled erről vitázni. -
beleszólok
senior tag
-
guriga1234
addikt
válasz
Zsombe #31458 üzenetére
Kioktatni te próbáltál itt egyeseket, úgyhogy ne csúsztass. Félreérteni meg nem lehetett semmi azon, amit írtál.
Felőlem úgy használod a telefonodat, ahogy csak akarod, akár állandóan be is kapcsolhatsz rajta mindent, amit csak lehet, de ne próbálj meg hülyének nézni senkit, aki nem úgy használja a telefonját, ahogy te elképzeled. Itt senkinek sem az a célja, hogy az elvárásaidnak megfeleljen. -
guriga1234
addikt
válasz
Zsombe #31433 üzenetére
A készenléti idő is fontos, meg a telefon tudása is. Talán még számodra is belátható, hogy azokat a funkciókat, amiket éppen nem akar használni az ember, azt kikapcsolja, ugyanis teljesen feleslegesen szopná az aksit.
Ha te éppen a géped előtt ülsz, akkor valószínűleg nincs szükséged pl. a GPS-re. Az is van ugye a telefonban, de miért legyen feleslegesen bekapcsolva, ha el sem mozdulsz a géped mellől? És ugye az is elég rendesen tud zabálni. Vagy pl. miért lenne egyidejűleg bekapcsolva a mobilinternet és a wifi? Sorolhatnám még a példákat, de talán ennyiből is megérted. Ha ennyiből nem, akkor felesleges is lenne tovább ragoznom.Másik hozzászólásodban ezt írod: "Ez kb. olyan, mintha valaki venne egy 200+ LE-s autót, de már 2.000 rpm körül váltogatna, mert így kevesebbet fogyaszt és teszem azt 800 km helyett 850 km-t tud vele megtenni. De akkor erre elég lenne egy fele olyan erős autó is." - Az ember nem azért tart erős autót, hogy minél előbb kiürítse a tankot. Meg egyébként is, száguldozni sem szabad mindenhol. Lehetni persze lehet, csak azt rossz esetben a pénztárca bánja, vagy esetleg a jogsi is. Mondom ezt úgy, hogy gyors autóm van (BMW), szeretek is gyorsan (a megengedettnél is gyorsabban) menni, de csak ésszel. Lehet vezetni ész nélkül is, mint ahogy mobiltelefont is használni...
-
beleszólok
senior tag
válasz
Zsombe #31437 üzenetére
Azt próbáld megérteni, hogy nem mindenkinek egyformák az igényei.
Én pl. tablet helyett választottam ezt, hogy legyen telefonom, tudjak rajta séta közben zenét hallgatni, tetszett a kézírás felismerője és elvárás volt a jó minőségű, nagy felbontású kijelző, mert PDF-eket olvasgatok rajta, meg fórumozok róla.
A többi funkcióval úgy vagyok, hogy jó, ha van, de nem létszükséglet.
Ergo kikapcsolok minden olyan funkciót, ami eszi az áramot (hangvezérlés, az infra LED-et használó különböző szolgáltatások, kivéve, hogy amikor telefonálok, kapcsolja le a kijelzőt, állandó net kapcsolat stb.)
Ha éppen mailt várok útközben, akkor engedélyezem a mobilnetet, egyébként az is csak feleslegesen eszi az áramot.
Ja! Az egyik legvadabb dolog: van rá lehetőség, hogy ha zsebre teszem, akkor hangosítsa fel a csengést. Ez egy jópofa funkció, de ha nincs lehetőség huszonnégy órán belül tölteni, akkor ezt is jó, ha kiiktatod, mert iszonyatosan zabálja az akkut. -
tomee007007
addikt
-
-
pinker77
tag
válasz
Zsombe #25652 üzenetére
A hivatalos 4.3 az a rom amit biztos, hogy nem fogok feltenni. A knox miatt.
Nekem hiányzik az a szabadság amit a főzött rom-ok adnak.
Kedvemre válogathatok közöttük (omega dn3 stb)
Sokszor szerintem a főzöttek jobban vannak optimalizálva mint a gyári romok.Én szeretem ha a fényképezőgép hangját ki tudom kapcsolni, és nem kell rezgőre állítanom, szeretem ha az üdvözlőképet is átállíthatom egy másikra. Stb...
Ha megjelenik a kitkat akkor az arra épülő főzelék is előbb fent lesz a szürkémen mint ha a hivatalos frissítés.
Persze ha nem lenne még garanciám akkor nem foglalkoznék vele.
-
axlfsi
veterán
válasz
Zsombe #25483 üzenetére
Nekem is ilyen problema(i)m vannak; par hete megcsócsálta a macska és most hol tölt rendesen, hol meg alig/semennyire. Bosszantó, mert este rádugom, hogy feltöltsön és reggel mégis arra ébredek, hogy nem is töltött az éjjel.
Egy (fontos) kérdésem lenne a Prémium szervízzel kapcsolatban: amennyiben úgy döntök, hogy kihívnám őket emiatt (ez így egyáltalán garanciás vagy nem?; végülis fizikailag sérült... habár a csatlakozó végeknél a műanyag borítás is szétpattan könnyen, ami meg már nem macskarágás miatt van...), szóval, ha kihívnám a Prémium garival őket, akkor vajon vissza kellene kínlódnom (erre az időre legalábbis) a gyári ROM-ot vagy nem foglalkoznak ezzel? Lehet lustaság, de ha emiatt vissza kell állítanom a gyári ROM-ot, várni, hogy na mikor jönnek, majd utána vissza minden, akkor... lehet inkább veszek egy darab kábelt.
Ti, hogy tudjátok? Illetve, aki már vett igénybe Prémium szervíz szolgáltatást közületek, valamennyien gyári ROM-mal vártátok a szervízest? -
válasz
Zsombe #23250 üzenetére
Akkor ha jól értem mégsem teljesen egyedi ez az nfc tag működés, ugyanis ha én felprogramozok egy nfc tag-et egy bizonyos funkcióval, akkor nem csak az én telefonom fogja ahhoz hozzáérintve végrehajtani a kiolvasott utasításokat, hanem bármely más androidos telefon is?
és mennyire összetett funkciók állíthatók be egy ilyen 'érintésre'?
Pl azt meg lehet csinálni, hogy ha hozzáérintem az adott NFC tag-hez onnantól kezdve csatlakozzon egy adott webhelyhez és pl indítson el egy lejátszási listát?és valami olyasmit is látok, hogy nem csak nfc, hanem wifi, bluetooth stb is indítható vele
-
bacus
őstag
válasz
Zsombe #23244 üzenetére
Igen, nálam is igy működik, kivéve, hogy nem hozzáérintem, hanem először képernyőzár felold, majd hozzáérintem, stb.
Nekem pont az lett volna a lényeg, hogy a kocsiban csak kiveszem a zsebből, a tokból nem kell kivegyem, beteszem a helyére (nálam a könyöklő előtt van), és indul a kihangositó, stb.
Mivel lezárt képernyőn nem megy, igy nem látom értelmét, hiszen ha tokból előveszem, képernyőt feloldom, akkor ott már gyorsabb is ráböknöm egy ikonra, hogy autos mód és a tasker mindent csinál utána ugyanugy.
Persze xda-n volt rá törés, de nem igen mertem belenyulkálni, hogy az eredeti nfc.odex, meg nfc.apk-t lecserélni az ott kirakottra... -
bacus
őstag
válasz
Zsombe #23232 üzenetére
Hogy használod és mire? mert én vettem párat, de a legnagyobb próblémám, hogy csak feloldott képernyő mellett működik az nfc. Igy viszont semmi értelmét nem látom, mert gyorsabb/olcsóbb kitenni egy parancsikont vagy qr kódot olvasni.. (tasker + nfc plugint használok..)
-
Koczó93
őstag
válasz
Zsombe #16751 üzenetére
Valamikor kipróbálom csak mostanában nincs időm főzött romokkal szöszölni. De működik a seggtoll.
Cyanogenmod video. -
axlfsi
veterán
válasz
Zsombe #14909 üzenetére
Es ezt igy, hogy?!
For Samsung Galaxy S3 Note 2 Micro USB MHL HDTV Adapter 5 TO 11 Pin HDMI Cable"Need contact additional power(at least:5V 1A)." De, a kepeken sehol nem latom, hogy hol fogadna microUSB-n tapot...
Szerintetek?
-
S e t h
nagyúr
válasz
Zsombe #11851 üzenetére
Nekem nem volt tapasztalatom hozzá, viszont más fórumon ezt megerősítették, szóval igen.
Én pár nap alatt azt néztem melyik mennyi aksit zabál, melyik felülete a legegyszerűbb, hogy tudok eljutni a menüben a legkevesebb "nyomogatással" egyik helyről a másikra, így maradtam nála.
Azon még agyalok, hogy kifizessem-e a teljes verzióért a kb 1000 forintot, mert annyival többet nem ad, plusz a reklámot veszi le.
Van két régi freemilos fiókom, viszont azokat nem tudtam beállítani az istennek sem, de ez jellemző volt valamennyi email appra. -
ZoliM@ster
aktív tag
válasz
Zsombe #11407 üzenetére
Elvileg minden frissítéskor érdemes wipeolni a lehetséges galibák elkerülése végett,főleg ha a rom alapja is változott.
AHD mellett nekem mind NEAK mind Perseus kernellel akadtak gondjaim.Folyamatos FC-k,fagyások.Még előző verziók alatt csak a gyárival volt hajlandó kielégítően működni.Persze egy próbát megér,hátha azóta javult,de ajánlásba is a gyári kernelt javasolják
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest