Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz Zsombe #11407 üzenetére
Elvileg minden frissítéskor érdemes wipeolni a lehetséges galibák elkerülése végett,főleg ha a rom alapja is változott.
AHD mellett nekem mind NEAK mind Perseus kernellel akadtak gondjaim.Folyamatos FC-k,fagyások.Még előző verziók alatt csak a gyárival volt hajlandó kielégítően működni.Persze egy próbát megér,hátha azóta javult,de ajánlásba is a gyári kernelt javasoljákSamsung Galaxy S22 Ultra
-
S e t h
nagyúr
válasz Zsombe #11851 üzenetére
Nekem nem volt tapasztalatom hozzá, viszont más fórumon ezt megerősítették, szóval igen.
Én pár nap alatt azt néztem melyik mennyi aksit zabál, melyik felülete a legegyszerűbb, hogy tudok eljutni a menüben a legkevesebb "nyomogatással" egyik helyről a másikra, így maradtam nála.
Azon még agyalok, hogy kifizessem-e a teljes verzióért a kb 1000 forintot, mert annyival többet nem ad, plusz a reklámot veszi le.
Van két régi freemilos fiókom, viszont azokat nem tudtam beállítani az istennek sem, de ez jellemző volt valamennyi email appra.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
axlfsi
veterán
válasz Zsombe #14909 üzenetére
Es ezt igy, hogy?!
For Samsung Galaxy S3 Note 2 Micro USB MHL HDTV Adapter 5 TO 11 Pin HDMI Cable"Need contact additional power(at least:5V 1A)." De, a kepeken sehol nem latom, hogy hol fogadna microUSB-n tapot...
Szerintetek?
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Koczó93
őstag
válasz Zsombe #16751 üzenetére
Valamikor kipróbálom csak mostanában nincs időm főzött romokkal szöszölni. De működik a seggtoll.
Cyanogenmod video. -
-
MurdR
veterán
válasz Zsombe #23190 üzenetére
Bezony. A Blackberry Internet Service-nek pont az a lényege, hogy titkosított szerveren, titkosított csatornán történjen az adatkommunikáció. Pont ezért van egy két országban betiltva, mert az állam nem tudja nyomonkövetni a levelezést pl.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
bacus
őstag
válasz Zsombe #23232 üzenetére
Hogy használod és mire? mert én vettem párat, de a legnagyobb próblémám, hogy csak feloldott képernyő mellett működik az nfc. Igy viszont semmi értelmét nem látom, mert gyorsabb/olcsóbb kitenni egy parancsikont vagy qr kódot olvasni.. (tasker + nfc plugint használok..)
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
bacus
őstag
válasz Zsombe #23244 üzenetére
Igen, nálam is igy működik, kivéve, hogy nem hozzáérintem, hanem először képernyőzár felold, majd hozzáérintem, stb.
Nekem pont az lett volna a lényeg, hogy a kocsiban csak kiveszem a zsebből, a tokból nem kell kivegyem, beteszem a helyére (nálam a könyöklő előtt van), és indul a kihangositó, stb.
Mivel lezárt képernyőn nem megy, igy nem látom értelmét, hiszen ha tokból előveszem, képernyőt feloldom, akkor ott már gyorsabb is ráböknöm egy ikonra, hogy autos mód és a tasker mindent csinál utána ugyanugy.
Persze xda-n volt rá törés, de nem igen mertem belenyulkálni, hogy az eredeti nfc.odex, meg nfc.apk-t lecserélni az ott kirakottra...Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
senior tag
válasz Zsombe #23250 üzenetére
Akkor ha jól értem mégsem teljesen egyedi ez az nfc tag működés, ugyanis ha én felprogramozok egy nfc tag-et egy bizonyos funkcióval, akkor nem csak az én telefonom fogja ahhoz hozzáérintve végrehajtani a kiolvasott utasításokat, hanem bármely más androidos telefon is?
és mennyire összetett funkciók állíthatók be egy ilyen 'érintésre'?
Pl azt meg lehet csinálni, hogy ha hozzáérintem az adott NFC tag-hez onnantól kezdve csatlakozzon egy adott webhelyhez és pl indítson el egy lejátszási listát?és valami olyasmit is látok, hogy nem csak nfc, hanem wifi, bluetooth stb is indítható vele
-
-
axlfsi
veterán
válasz Zsombe #25483 üzenetére
Nekem is ilyen problema(i)m vannak; par hete megcsócsálta a macska és most hol tölt rendesen, hol meg alig/semennyire. Bosszantó, mert este rádugom, hogy feltöltsön és reggel mégis arra ébredek, hogy nem is töltött az éjjel.
Egy (fontos) kérdésem lenne a Prémium szervízzel kapcsolatban: amennyiben úgy döntök, hogy kihívnám őket emiatt (ez így egyáltalán garanciás vagy nem?; végülis fizikailag sérült... habár a csatlakozó végeknél a műanyag borítás is szétpattan könnyen, ami meg már nem macskarágás miatt van...), szóval, ha kihívnám a Prémium garival őket, akkor vajon vissza kellene kínlódnom (erre az időre legalábbis) a gyári ROM-ot vagy nem foglalkoznak ezzel? Lehet lustaság, de ha emiatt vissza kell állítanom a gyári ROM-ot, várni, hogy na mikor jönnek, majd utána vissza minden, akkor... lehet inkább veszek egy darab kábelt.
Ti, hogy tudjátok? Illetve, aki már vett igénybe Prémium szervíz szolgáltatást közületek, valamennyien gyári ROM-mal vártátok a szervízest?˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
pinker77
tag
válasz Zsombe #25652 üzenetére
A hivatalos 4.3 az a rom amit biztos, hogy nem fogok feltenni. A knox miatt.
Nekem hiányzik az a szabadság amit a főzött rom-ok adnak.
Kedvemre válogathatok közöttük (omega dn3 stb)
Sokszor szerintem a főzöttek jobban vannak optimalizálva mint a gyári romok.Én szeretem ha a fényképezőgép hangját ki tudom kapcsolni, és nem kell rezgőre állítanom, szeretem ha az üdvözlőképet is átállíthatom egy másikra. Stb...
Ha megjelenik a kitkat akkor az arra épülő főzelék is előbb fent lesz a szürkémen mint ha a hivatalos frissítés.
Persze ha nem lenne még garanciám akkor nem foglalkoznék vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest