Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.Eriksen
tag
N7105-re mikor jöhet ki a frissítés?
-
ricshard444
veterán
válasz ricshard444 #16948 üzenetére
Hát nem volt Note 3 bejelentés, verték a Tabletekre, meg a kamerás cuccokra, még meg kell lovagolni az S4 hullámot...
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
törölt tag
válasz ricshard444 #16952 üzenetére
IFÁ-ra várjuk a Note 3-t szeptember elején (ahogy tavaly). Flyer-en meg is volt jelölve hogy új S4 és Ativ készülékek kerülnek bemutatásra.
-
Bandita4141
tag
Egy kis segítség kellene+
Főzött romra visszatettem a gyári romot, de előtte nem csináltam wip törléseket. Fel is ment a gyári, de úgy látom keveredett a főzöttel. Odinnal tudom törölni a wip-okat valahogyan, mert akkor újra rakom.
Azt gondoltam az odin alapból törli a wip-ket. CWM-t nem tudtam feltenni, tehát nem tudok recoverybe lépni.Köszi hogy segítesz!!!
-
nagyito88
aktív tag
válasz Bandita4141 #16954 üzenetére
Gyári recoveriben fullra wipelsz mindent, de mindent... Majd odinnal felhajitod a gyárit. És kész.
-
Bandita4141
tag
Triangle away-t (számlázó nullázót) lehet használni az N7105-höz is?
[ Szerkesztve ]
Köszi hogy segítesz!!!
-
nagyito88
aktív tag
válasz Bandita4141 #16957 üzenetére
igen lehet használni de elösször root majd nullázás majd odinbol gyári rendszer. Ezután vissza gyári recovery be és full wipe. Végigmész a kezdő beállításokon majd ellenőrizheted, hogy minden official e. Ha jol csináltad az lesz.
-
Markizmark
addikt
Ma bebizonyosodott, hogy érdemes restartolni OTG használata után. Amióta használtam folyamatosan ébren volt a teló, és 5-6 óra helyett 3 és negyed óra a kijelzőidő. A bűnös az UsbStorageUnmountter. Ez az OTG.
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
veterán
válasz Markizmark #16960 üzenetére
Ez valami samsung betegség lehet, mert az S3-nál is fenn áll ez a probléma!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Markizmark
addikt
Azt vettem észre ma, hogy ha a service menüben (*#0011#) a Wifinél a power safe be van kapcsolva, akkor nagyon lassú a wifi, kb tizede a valós sávszélességnek. Miután kikapcsoltam erőre kapott ... szerintem ez egy bug az új szoftverben. De lehet, hogy csak nálam ilyen valami miatt.
-
tott
tag
Valakinek nem kell egy Note 2? Nem hiszem el hogy nem kell valakinek egy Note 2.
"The only thing we have to fear is fear itself. And crazy ass hamsters on meth. That shit freaks me out." Franklin D. Roosevelt
-
tott
tag
Mindenkitől kérem az elnézést a gerilla hirdetésemért.
[ Szerkesztve ]
"The only thing we have to fear is fear itself. And crazy ass hamsters on meth. That shit freaks me out." Franklin D. Roosevelt
-
Bélaaaa
őstag
Megjelent a friss Phoenix ROM v12, ha valakit érdekel...
Link[ Szerkesztve ]
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
Bélaaaa
őstag
Megvan valakinek a Google Talk apk-ja? Tegye fel legyen szíves....
-
Bélaaaa
őstag
válasz Koczó93 #16973 üzenetére
Nem downgradelni szeretném, ugyanis az új Phoenix ROMban csak a hangouts van. Nem lehet visszaállni a Talkra.
Amit linkeltét én is megtaláltam, csak nem működik egyik verzió sem róla... Azért kértem, ha valakinek meglenne, megköszönném, ha feltenné.
-
Atus85
aktív tag
válasz Markizmark #16963 üzenetére
Baszki és tényleg.10x olyan lassú a Net ha be van kapcsolva. Gyanús volt hogy lassú a Net nagyon telón. Ez mi a power safe? Nem is tudtam hogy van ilyen benne. Mióta megvan azóta gyanús hogy lassú de nem mértem le eddig. Egyébként gyári 4.1.2-őn vagyok.
-
Markizmark
addikt
válasz Atus85 #16975 üzenetére
Ugyehogyugye... ez elég nagy baki. Korábban is volt ilyen wifi power safe bug. Akkor az volt a hiba, hogy folyton hitelesítési problémára hivatkozott és nem lehetett csatlakozni, ha a power safe mód be volt kapcsolva. Mondjuk én ebben nem futottam bele, csak olvastam róla sok helyen.
-
Atus85
aktív tag
válasz Markizmark #16977 üzenetére
De amúgy pontosan mi ez a power safe? A hitelesítéses hiba is fent állt nálam de az csak akkor volt ha jelszavas védelemmel volt védve a wifi. És igen nagyon nagy baki.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz Bélaaaa #16971 üzenetére
Koszi a linket es a tippet!
En egyelore a Note2-nel csakis TW alapu (kvazi gyari) ROM-okat hasznaltam, ellentetben ahogy a korabbi telefonjaimnal (S, S2, Note), ahol a napi nightly-kat pakoltam rendesen (AOKP, AOSP, ami jott).Legfobb oka annak, hogy Note 2-nel maradok a gyarinal, hogy csak itt mukodik jol a toll, a mw, a beszelgetes rogzitese, melyek most abszolut szempontok ...
Sokat nem probalgattam, leragadtam az ARHD-nel, ami szerintem tokeletesen teszi is a dolgat, de manapsag Mike gyerek nem nagyon frissiti, ezert kivancsi vagyok erre a Phoenix-re.Ha lenne kozulunk valaki, akinek mindkettohoz volt szerencseje es megosztana velunk a tapasztalatait, igazan halas lennek erte.
Koszi!UI.: Nahat! Most latom, hogy a Phoenix-et is mike1986 főzi...
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Bandita4141
tag
Én tegnap tettem vissza a gyári ROM-ot, de ez a az opció alapból be volt kapcsolva. Kikapcsoltam, van ennek jelentősége?
Köszi hogy segítesz!!!
-
Ferenczi Áko
addikt
Koszi a tippet! Fingom nem volt arról, hogy miért lassult le a wifi a frissítés után!
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Markizmark
addikt
válasz Bandita4141 #16983 üzenetére
Alapból be van kapcsolva mindenkinek. Stock romon biztosan. Ki kell kapcsolni és lehet száguldozni. Szerintem nem romlik észrevehetően az akkuidő ettől.
-
Bandita4141
tag
válasz Markizmark #16985 üzenetére
Az megnyugtató, de mi akkor az értelme annak, hogy lassabb legyen a wifi?
Köszi hogy segítesz!!!
-
Dr V
őstag
Én csináltam egy speedtestes összehasonlítást és mindkét erték a hibahatáron belül volt. Gyakorlatilag a különbség nem volt kimutatható.
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Atus85
aktív tag
válasz Bandita4141 #16986 üzenetére
Gyorsabb lesz ha kikapcsolod. Nálam 1.6 mbit be kapcsolva, kikapcsolva pedig 19.9 mbit
[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
No, én is kikapcsoltam.
Úgy tűnik valóban gyorsabb lett a net.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Koczó93
őstag
válasz Markizmark #16985 üzenetére
Merre találom ezt?
-
fdisk
őstag
Korrigálom magam.
Odatettem a telót a wifihez, kb. 7x-7x futtattam le speedtestet, de most már semmi különbség nem volt on és off állapot között.
Download stabil 38.5 Mbit/s
Upload stabil 10.2Mbit/s
Ping stabil 50msA célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
andrisms
aktív tag
XDA-n valami olyasmit olvastam hogy sokkal jobban eszi az akkut ha ki van kapcsolva.
Amugy nekem bekapcsolva: ping: 37ms; download: 27mb; upload 51mb
Kikapcsolva meg: ping: 8ms; download: 30mb; upload 53mb. Ezek atlagok, 3-3meres.Szoval elhanyagolhato. Legalabbis nekem.
Amugy frissites ota nekem tobbszor belassul es azota semmit nem telepitettem... akkuidom meg mar-mar botranyos... tegnap 3o 19perc kijelzo[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
-
andrisms
aktív tag
válasz AliceWake #16997 üzenetére
Vizsgaim utan kap egy jo nagy resetet, minden torlessel. Ha nem javul kidobom (vagy legalabb kicsereltetem az akkut )
Mellesleg most azt csinalja hogy az automatikus fenyeroszabalyzas kikapcsol magatol es max fenyeron megy a telefon. Ezt tegnap kezdte el, nincs semmilyen app fent amivel osszeakadhatott, az tuti.
Amugy ha valakinek van elado smart dockja az irjon mar egy privatot.
-
mekelek
csendes tag
Sziasztok! Kedden érkezett meg a note 2-m és tegnap este vettem észre, hogy extrémen alacsony fényerőnél(screen filter segítségével) sötétben foltok vannak a kijelzőn... gyönyörű képe van, és egyébként lehetlen látni a gyári korlátokon belül, de zavar hogy sötétben ha olvasni akarok, akkor ott vannak... ahogy visszanéztem a fórumot, másnak is van ilyen. Kérdés, hogy ezt lehet garanciáztatni és érdemes? Később nem lesz rosszabb?
Köszönöm előre isUi: A Zero Lemon 9300 mAh aksiról ti halottatok már?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest