- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
Én konkrétan az infiniti-ről beszélek mert ugye az is külön technológia az amoleden belül, sajnos azt hogy az ips fogyasztásban jobb-e én csak akkor tudnám tesztelni ha lenne egy full ugyan ilyen készülék ips kijelzővel. Mert ugye kb 1000 féle környezeti változó lehet mondjuk egy 14 órás teszten meg az sem mind1 milyen a wifi erőssége és 2,4 vagy 5ghz
Amúgy meg nem hiszek semmilyen tesztnek meg szóbeszédnek mert sajnos a legtöbb esetben olyanok mint egy túlzott tamponreklám hol ez hol az a jobb a kérdés hogy épp ki tömi a zsebüket vagy épp mi a szerző saját izlése, a lényeg hogy sosem 100%ig pártatlan. -
Teal'C
veterán
Meg kell hogy cáfoljalak, nem a kijelző a legdurvább fogyasztó hanem az adatforgalom.
WQHD Felbontáson
Wifi stream full fényerőn több mint 14 óra sot (tárhelyről lejátszva is majdnem ennyit megy)
Adat stream full fényerő max 5 óra ha jó a térerő és egyhelyben vagy
Minden más beállításom azonos így azt nem írom le.Hiába nagyobb a mérete és a felbontás ja meg fényesebb az infiniti display verhetetlen fogyasztásban.
-
seger
addikt
Kali, Ollie ! Köszönöm a válaszotokat!
-
válasz
Capella #8289 üzenetére
Nekem spec. ennyi elég (mármint a bemondás). Nagyon apró dolgok vannak csak, amire még azt sem tudom mondani,hogy zavar, max. "kellemetlen". Mindezzel együtt olyan szinten elégedett vagyok a készülékkel és az OS-el is (Pie meg még hozott pár jó dolgot szmomra, teljes képernyős gesztusok, stb), hogy már hihetetlen. Az előéletemet tekintve pedig azt hiszem ez nem kis szó
-
seger
addikt
Ne nézzetek hülyének!
De ez a wifi telefonálás amit sokan már írtatok ez mi? Vagy hogy? Mert nekem sose jelent meg ilyen. -
Capella
senior tag
válasz
icecave #8282 üzenetére
Ugyanannál a Sony MDR-1000X fejhallgatónál a Huawei jelzi a töltöttségét ikonnal, a Note8 meg nem.
Persze ez is bemondja, ha megnyomom a gombot, hogy all/medium/low, de az ember azt nem mindig nyomogatja, a telefon kijelzőjére viszont többször is ránéz, a Bluetooth ki-be kapcsolásakor meg tuti.
Nem mondom, hogy nem lehet nélküle meglenni, de ha már van ez a jelzés opció, hát mutassa csak.
Azután lehetnek olyan eszközök, amik nem adnak ilyen visszajelzést, a telefonon meg látszana.Annak nem fogok örülni, ha nem mutatja majd a csak bekapcsolt Bluetootht a Pie. Nálam nincs állandóan bekapcsolva, csak a használat idejére. Ha nem felejtem el kikapcsolni.
-
kisninja
őstag
Sziasztok 8.1 nél is voltak gondjaim dualsimel a két kártya felcserélése megoldotta. Most Pie van erre megint gond van cégesen nem érni el én tudok hívni de engem már nem..... eléggé bosszantó.
-
Pontosan. Volt egy Sony mdr-xb70bt-m, annál kiírta az értesítési séávot lehúzva, hogy nagyon magas, magas, közepes, alacsony a töltöttség.
Vettem egy mérföldekkel jobbat (Sony WI-700h), annál meg nem írja ki. Bár egy gombot megnyomva a fülesen bemondja egy női hang, hogy "The battery level is high/medium/low", szóval annyira nem fontos.
Capella: Blutetooth meg nem mizéria, úgy néz ki,hogy azok az eszközök, mint pl. okosóra, stb. amik nem igényelnek állandó aktív kapcsolatot, nem "jelződnek ki", viszont ami igényli, pl. egy füles, ott kirakja és jelzi is.
LosBlancosrm: Wath-nál nekem is kiírta, mármint a töltési szintet.
-
-
Capella
senior tag
válasz
icecave #8274 üzenetére
Van ez a mizéria, hogy mikor jelenik meg a Bluetooth ikon a Pie alatt, mikor nem.
Az meg Samsung nyűg lehet talán, hogy nem jelzi külön töltöttségikonnal a kapcsolódott Bluetooth eszköz akkutöltöttségét. Pedig valahol hallottam, hogy mód lenne rá.
A Huawei P10 Lite pl. kijelzi, és szerintem ez nagyon hasznos.
A Note8 nem jelzi, ahogy látom a Note9 sem. Ha Pie, ha nem. -
-
apaszka
veterán
válasz
TODI1111 #8275 üzenetére
Ok ezt vágom, én az alap FHD n használom.
Nem a felbontás ellen vagyok, hanem az éhességük ellen.
Ez az éjszakai mod segít biztosan, de pl egy böngészőben nekem zavaró így.Megszokta a szemem a világos hátteret. Próbáltam a Samsung böngészőben a éjszakai kinézetet. Nekem nem jön be, ami persze egyéni vélemény természetesen!
-
apaszka
veterán
A 8.1 et megtudom erősíteni!
Soha nem volt ilyen készülékem ami így bírta a nap végéig!
Na jó ez érthető is, azért 4000 mA az 4000.Viszont a kijelző technológia véleményem szerint nem a felhasználó igénye irányába fejlődik!
Szerintem már nem a felbontást kellene emelni, hanem az éhségét csökkenteni!
Ezek a mai hardver elemek, a telefonokban zabálják az aksit!
Persze tudom én, hogy nincs teljesítmény ennivaló nélkül!
De legalább ezt látnánk és mondanák nekünk, hogy ez sokkal kevesebbet fog enni, ezért lesz jó nektek! -
Pie alatt érezhető bármi akkumulátoros üzemidő változás?!
(sötét téma annyira nem mozgat, ha valaki nem úgy használja az érdekel legjobban) -
TODI1111
veterán
válasz
apaszka #8262 üzenetére
"Még a 9 ben sem lehet ugye a mappák kinézetét változtatni illetve ikonra cserélni?"
Szerintem a samsungnál ezt soha nem fogjuk megérni. Nova launchert használok én is minden készülékemen mert az teljesen testreszabható. Nálam is mindig ikoncsere van csak most még lusta voltam átalakítani az általam használtra.
-
apaszka
veterán
válasz
TODI1111 #8261 üzenetére
Szia!
Kérdésem lenne ha szabad?
Még a 9 ben sem lehet ugye a mappák kinézetét változtatni illetve ikonra cserélni?
Mivel én mindig mappákban rendezve használom az appjaim, így ez miatt mindig likvidálom a Samsung launchert.
De jó lenne lenne ha ezt megoldanák végre!
Igaz ez csak az én véleményem...[link]Szerk:
Bocs a kissé hosszabb videóért,de tegnap barátomnak készítettem a háttér miatt.. -
TODI1111
veterán
válasz
spawn21 #8260 üzenetére
A gesztus vezérlés annyiból áll, hogy a gombokat tudod lecserélni pici vízszintes vonalakra vagy szükség esetén arra sem és így nem nyomkodni kell hanem felfelé "húzni" a vonalakat vagy azok helyét. Illetve ha a vonalak vannak akkor vízszintesen jobbra húzva tudsz navigálni a megnyiott alkalmazások között.
-
Teal'C
veterán
válasz
mézespálinka #8258 üzenetére
Nekem ez tetszik a legjobban, főleg osztott képernyőn volt zavaró a hófehér sáv.
-
TODI1111
veterán
válasz
mézespálinka #8255 üzenetére
Ha arra a kis pöttyre gondolsz amivel el lehetett tüntetni a navbart akkor az már nincs. Amennyiben nem akarod, hogy legyen akkor át kell állítanod navigációs gombok-ról teljes képernyős kézmozdulatokra.Ekkor még lesz 3 vízszintes vonal ami segít a navigálásban de ha erre sincs szükséged akkor kikapcsolható (segítség a kézmozdulatokhoz).
-
Teal'C
veterán
válasz
mézespálinka #8255 üzenetére
Beállítások-kijelző-navigációs sáv
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Pie frissítés óta nem találom a hide nav. bar opciót. Most Pl. Chrome -ban néznék full screen videót,de a nav. bar nem tűnik el(ráadásul majdnem fehér-Beégés para-). Valakinek tipp?
-
Az adaptívakkukezelés dologgal kikerült a rendszerből, hogy én állíthatók be, hogy mit optimalizáljon, vagy rakjon alvó módba és mi legyen mindig aktív? Esetleg máshova került? Skype-on most nem kaptam meg az üzeneteket egyből, szerintem bealtatta és nem tudom kikapcsolni, hogy ne tegye, mert nincs ott, ahol régen.
-
Felrakta a XEH pie-t a telekomos telefonomra. A bluetooth ikonja nincs ott alapból, ha csak az órámat párosítom (Fitbit versa), viszont ha a fülesem, vagy más bt eszközt, akkor kikerül közvetlenül az értesítési sátvra, amíg az eszköz csatlakozik. Ez nagyon jó.
Egy hibát vettem észre, nem tudom, ez változtatható-e, de az AOD-on megjelenő - mostmár színes - ikon értesítések annyira halványak, hogy a kis lekerekített négyzetben látható ikon (pl. spotify, letöltés, e-mail, stb), annyira halvány, hogy nem is látszik, melyik alkalmazás értesítése látható.
Ezt lehet állítani valahol? Ilyesminek kellene lennie, nekem nem ilyen, egy sötét szürke lekerekített részben vannak az ikonok, nagyon halványan.
-
baladam86
aktív tag
Sziasztok,
Az alkalmazások közé lépve a menüben, a felső részen lévő keresőmezőt el lehet valahogy tüntetni? -
TODI1111
veterán
válasz
tomee007007 #8243 üzenetére
Van csak másképp működik.
[link] -
tomee007007
addikt
Én vagyok vak, vagy tényleg kikerült a többablakos mód?
-
Capella
senior tag
válasz
#24536576 #8240 üzenetére
A tűzfal résznek akkor van értelme, ha egyes alkalmazásoknak le akarod tiltani, hogy kommunikáljon a neten.
Megteheted, hogy csak mobilneten ne, vagy wifin ne, vagy egyiken se.
Ehhez az Adhell3 Appok menüjére kell bökni alul, és fent kiválasztva hogy mobilnet, vagy wifi alatt melyik alkalmazás ne jusson ki a netre.
Ha van egy ilyen tiltásod beállítva, akkor tudod csak a kezdőlapon bekapcsolni a tűzfal szabályokat. Mert különben még nem volt ilyen alapból.Még azért is jobb az Adhell az Adguardnál, mert utóbbi a helyi VPN miatt kikapcsolhatatlan értestést tesz a Samsung telefonoknál, hogy a helyi VPN elindítva. Adguardom még nem volt, nem vettem meg, de ugyanígy működik az ingyenes Blockthis 3.0 is, azt használtam egy ideig. Végül nagyon rühelltem már a kikapcsolhatatlan értesítést, még ha a kijelzett kulcs ikont nem is annyira.
Más telefonon, pl. Huawei, nem balra rakja az ikont a VPN, hanem jobbra, és ott nincs külön értesítés a sávot lehúzva. Azoknál használhatóbb lenne emiatt az Adguard, de ha ingyenesen megoldható az Adhell3 több funkcióval, nem érdemes rá pénzt költeni szerintem.
Annyi van, hogy 3 havonta új Knox kulcsot kell generálni és bemásolni.---
Látom közben TODI1111 is írt másfajta tűzfal szabályt.
-
TODI1111
veterán
válasz
Anulu79 #8237 üzenetére
Az eredeti és tökéletesen működő adguard a hivatalos weboldaláról tölthető le.adguard Tökéletesen működik. Szoktak akciók lenni akkor érdemes megvásárolni (én is megvettem most mégsem ezt használom) Az adguard vpn segítségével blokkolja a reklámokat tehát aki esetleg másik vpn-t használna más miatt annak ez a lehetőség nem jó mert a készüléken egyszerre csak egy vpn lehet. Az adhell 3 viszont nem vpn-t használ hanem rendszerszinten a készülék saját knox tűzfalát használja a reklámok blokkolására. Mindemelett még az olyan nem kívánt alkalmazásokat is lehet vele tiltani amit a rendszerben alapból nem. Például aki a bixbyt nem használja azt alapból nem tudja teljesen kikapcsolni az adhell 3 segítségével viszont ezt is könnyen megteheti.
-
Anulu79
addikt
válasz
freemanone #8236 üzenetére
A Samsung store-ban sincs fent a "jó" verzió? Mi a különbség köztük?
-
freemanone
addikt
válasz
Ra's al Ghul #8232 üzenetére
Én megvettem lifetime license-el az adguard-ot évekkel ezelőtt, azóta is minden telómon az fut, tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
Annyi hogy csak gyári oldalról letöltött apk-val használd! Van sok verzió, de playstore-on nincs fent az ami "jó"! -
front3r
őstag
válasz
Nem bonyolult, csak knox kulcsot kell igényelni a leírásnak megfelelően. Nekem még az apk-t sem kellett feltöltenem.
Cserébe akksi kímélő módon, és kiválóan működik, ahogy kell. -
törölt tag
válasz
Adguardból csak az eredeti ami jó(fizetős). Adhell bonyolultnak tűnik, de nem az. 2 perc az egész.
-
válasz
Plazmacucci #8175 üzenetére
A Pixel rosszabbul csinálja az egy kamera miatt.
-
pitweiler
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne:próbáltam KNOX kódot kérni az Adshell-hez.Sikerült de két kódot is kaptam de egyik sem jó.(Backwards compatible key--Attestation REST API).
Lehet hogy valamit nem jól csináltam? -
baladam86
aktív tag
válasz
Plazmacucci #8221 üzenetére
Beállítások/Eszközkarbantartó/Akkumulátor/3 pötty jobb felül/Beállításoknál nézz szét.
-
Nekem a rendszer kilő bizonyos alkalmazásokat a háttérből. Mitől lehet ez? Van rá külön beállítás de nincs engedélyezve. Van hat giga ram és bezárja a háttérben futó dolgokat...
-
szokelaszlo
tag
válasz
Joe_Muad_Dib #8185 üzenetére
Köszi!
Én gyalultam a mai napon és most már jó! :-)
Köszönöm a tippeket! -
TODI1111
veterán
válasz
thedarkfox #8216 üzenetére
Telefonról töltöttem le akkor működött. Most gépről is sikerült letölteni. Ide feltettem, próbáld meg innen letölteni.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Ra's al Ghul #8211 üzenetére
Az alap Samsung a leggyorsabb. Külön jó az éjszakai mód. Mondjuk az nem tetszik, hogy Pie alatt csak akkor megy, ha a telefon is éjszakai módban van. Témázva viszont nem lehet éjszakai módba tenni...
-
TODI1111
veterán
válasz
Az Adhell 3 reklám blokkolót használom. Tökéletesen működik, nem csak a böngészőben hanem az alkalmazásokban is blokkolja a reklámokat.
-
Anulu79
addikt
válasz
Gyári Samsung böngészőt az AdblockFast kiegészítővel. Én nem veszek észre lassulást.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Ti milyen böngészőt használtok? Google Chrome vagy az alap Samsungosat?
Illetve használ valaki valamilyen reklám blokkolót?
Ha igen akkor milyet? Mennyire fogja a rendszert egy ilyen blokkoló? -
Bilux
veterán
Nfc kijelzés 9 alatt soha nem lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest