Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz kisninja #11175 üzenetére
Másik készülékben próbáltad adott SIM kártyát?
Sokan használják itt két SIM kártyával a készüléket és nem jeleztek problémát, nálam is úgy ment hónapokig és nem volt gond.ace05: Így már megtekinthetők a fényképek, de a közösségi oldal meg annyira (tizedére, vagy még jobban) tömörít, hogy nehéz érdemben értékelni az eredményt.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
zsolt0638
tag
válasz kisninja #11175 üzenetére
Nálam is megvan ez a hiba. A hívónak azt jelzi hogy nem vagyok elérhető , később sem kapok sms-t a hívásról. Ha ilyenkor megpróbálnak sms-t írni azt sem kapom meg, később sem. Full térerőn vagyok általában , tudok hívást indítani. Ha másk számon szólnak hogy nem vagyok elérhető akkor indítok egy hívást és megjavul, egy hétig...
Új sim, két hétig használtam másik telefonban, hibátlan volt.
Fr volt. -
gerner1
nagyúr
válasz kisninja #20221 üzenetére
"... (tudtommal ez csak T-nél van) ..."
- Van a DiGi -nél is (VoWiFi)." ... két sim is van ha én hívok akkor alig hallanak ha hívnak akkor viszont jó a wifi hívás is..."
- Érdekes, hogy a #20224 -posztban meg azt írod, hogy az utóbbi 1 hónapban kikapcsolva volt nálad VoWiFi.
Ez (⇑), ezek szerint, az 1 hónapot megelőző időszakból felidézet tapasztalat. Csak, akkor az hogyan állhat fenn -jelenleg- nálad is (hiszen 1 hónapja kikapcsoltad) ?
Ezek szerint, neked, most, VoWiFi -t nem használva van hangprobléma, híváskor? -
gerner1
nagyúr
válasz kisninja #21255 üzenetére
Jahhh.. Ezek a készülékek között random (egyébként, azzal, nagyszámú user -t cunami szerűen sosem nem érintő..) csekély számú user -t bosszantó "válogatós" frissítések már csak ilyenek. Mert ugye, a Note 3 topikban sem okozott panasz cunamit...
Peace. Nem vitatjuk, hogy valósak az észrevett szimptómák, de a 'felhasználói szokások' mellett a 'felhasználói körülmények' inkább befolyásolják az üzemidőt, akku merülést, stb.
Ehhez (⇑) adalék: ... - itthon mindkét SiM -mel: 4 -es térerő van (OXM firmware, Voda & Digi), és ezzel éjjelente -nekem- 7-8% -kot merül, átlag 7ó alatt. Ritkán, de előfordul, hogy 9-10% -ot úgy, hogy én állandóan teljesítmény módra állítva tartom a telót (ez pl: egy 'felhasználói szokás' ...).
Apósoméknál, ahol full -os, 5 -ös (tehát egész éjjel is max -on van) ott 2% -ot. Tehát, nekem, ez a különbség realizálódott hosszú évek alatt (nem csak a Note 9 -cel..) a készülék által jelzett 4 -es és az 5 -ös térerő között . Ez például, egy a 'felhasználói körülmények' közül, amely mindenkinél az egyenlet egyik eleme....Nekem az a véleményem, hogy a melegedésnek is meglehet az oka, ha kellően mélyen és szélesen merít az ember...
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz kisninja #21258 üzenetére
"Annyi, hogy a teló használata nálam kb egyforma a helyek is és most érezhetően rosszabb nekem."
- Van, ahol nekem is. Szolgáltató & helyszín függő is. Főleg mostanában, amikor annyit "bíbelődnek" az 5G kiépítésével, meg lekapcsolnak 3G -t, a korábbi stabil (kvázi 'mindenhol van' & 'mindig') VoLTE szolgáltatás hektikus lett, stb, stb..."Viszont ha egyszer rászánom magam a cserére még most se tudom mire cserélném."
- Én se. De, mivel -nekem- remekül megfelel (még), így én pl akkut fogok cseréltetni a hónap végén (még nem tropa... - más okból..).[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz kisninja #21255 üzenetére
Átérzem a problémádat, én azért nem frissítettem sosem. Na jó, talán a 8.1-es biztonsági dolgait. Köszöni a teló, azóta is jól van.
Pedig megy róla bankolás, tőzsde, bármi és minden is.
Ha legközelebb is új Samsungot veszel, soha ne frissíts rá főverziót. Nem fogod megbánni, szerintem!
A kevés is több a semminél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest