- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
icecave
nagyúr
válasz
Mcsutka #14618 üzenetére
iPhone 11 (sima). Pusztán 2 dolog miatt, egyik az akkuidő, a másik a kamera. Sajnos a rossz munkahelyi térerő miatt elegem lett abból, hogy merül nagyon, de amúgy is elég jelentős a droid IDLE fogyasztása. iPhone meg nem merül szinte semmit, ha nem használom. Kamera dologgal meg lehet vitatkozni persze, de az én "point and shoot" fényképezési szokásomhoz jobb ez, ilyen esetben jobb kéepekt kapok.
-
icecave
nagyúr
Én közben búcsúzom, tegnap elment a Note. Eddigi legjobb droidos telefonom volt, az biztos (meg az is, hogy hiányopzni fog néhány dolog).
-
icecave
nagyúr
Nekem is viszket a kezem, de nem tudom mi legyen. Nyilván az okos döntés,hogy még egy évig maradok Note 9-el (már az egy év is rekord nálam egy telefonnal). Note 10 sajnos kamerában hulladék a 9hez képest, és fene tudja, javítják-e szoftveresen. Apple vonalon meg az újak árát inkább hagyjuk, ami még talán belefér és nem ölném meg magam,hogy megveszem, egy XS vagy még inkább XS max. Ott meg nincs csomó minden, amit használok, de legalább szuper smooth oprendszer, csodás idling fogyasztás és normális gyári e-mail kliens, ami úgy kezeli az e-maileket, hogy azonnal megjönnek mégsem meríti az akkut, mint állat. Droidon ilyet még nem találtam. Legutóbbi Aquamail is elkezdte enni rendesen az akkut, ha be volt állítva,hogy azonnal megkapd a leveleket.
-
icecave
nagyúr
Na, ennyit a Samsung mail-ről. több, mint 20 perc késéssel jelezte egy sima Gmail levelem. Bevan állítva,hogy azonnal megkapjam, és az akku optimalizáció is ki van kapcsolva az appról. Mégis késnek a levelek.
-
icecave
nagyúr
válasz
vadászcsiga #14225 üzenetére
Hát az itt nem fog menni szerintem, de ha igen, akkor én is szívesen várom a megoldást. Ha láthatóak a navi. gombok, akkor sem megy? Lehet akkor csak a full gesztusnál nincs megoldva ez.
-
icecave
nagyúr
válasz
vadászcsiga #14222 üzenetére
A multitask részt kell kétszer gyorsan felhúzni és akkor az előzőleg használt alkalmazás ugrik oda egyből a multitask felületen. Nekem működik, most próbáltam ki.
-
icecave
nagyúr
Engem az egész dark módban (mármint a renszer szintűben) az zavar egyedül, hogy a lockscreenen az értesítések ugyanúgy fehér háttérrel jönnek. Aztán lehúzom az értesítési sávot, átváltanak sötétre, miután feloldom a készüléket. Elég láma dolog. Goodlock-al "kint" is sötét volt, de most lakom be teljesen újra a rendszert, egyelőre nem tennék fel ilyeneket.
Szerk: Most nézem, az értesítés átlátszóságát totál nagyra véve a beállításaiban, átvált fekete hátterűre. Akkor ez kipipálva.
-
icecave
nagyúr
Köszi a válaszokat, kipróbálom a Samsung mailt is hosszabb távon.
axlfsi: Gmail-nál nem fapadosabb, sőt... még dark mód is van. A gmail az, ami elég fapados és még a mailek is megbízhatatlanul jönnek sajnos. Arról nem is beszélve,hogy több e-mail fiók esetén nem képes alapértelmezetten az összes bejövő mappát használni.
-
icecave
nagyúr
válasz
tylerddd #14188 üzenetére
Én meg letöröltem az aquamail-t, mert az utolsó pár frissítés után nagyon elkezdte enni az akkut. Feltettem a Gmail-t, erre az összes google szolgáltatás fogyasztása nőtt meg jelentősen
Kellene egy kliens, ami nem eszik ennyire, de eddig az Aqua-ról gondoltam ezt és mi lett belőle...
-
icecave
nagyúr
válasz
vadászcsiga #14121 üzenetére
Na ez a baj, ha a gyári kábellel és töltőfejjel csinálod, meg fog jelenni. Legalábbis meg kell jelennie, pont ugyanezzel szívtam én is annó. Nem gyári kábel és töltőfej volt és úgy nem jelent meg.
-
icecave
nagyúr
válasz
vadászcsiga #14118 üzenetére
Csak akkor jelenik meg, ha már egyszer rátetted egy wireless gyorstöltést támogató töltőre.
-
-
icecave
nagyúr
válasz
petymeg #14080 üzenetére
Én már hónapok óta kopaszon használom, csak a hátoldalon van egy fólia. Ha kell, akkor tokba teszem, de az esetek nagy részében csupasz a telefon. Ha nagyon erős fény fölé teszem, talán van pár mikrokarc, amit máshogy az életben nem vennék észre (igaz, irodában dolgozom, sok esélye nincs is megkarcolódni).
Más: Valami programmal le tudom csekkolni az akku állapotát root nélkül? Kíváncsi lennék, egy év alatt mennyit esett a gyári 100% kapacitásból.
-
icecave
nagyúr
válasz
vadászcsiga #14048 üzenetére
T-nél csak néha bukkan fel 1-1, én is hetek óta nézegetem (csak úgy).
-
icecave
nagyúr
válasz
#24536576 #14044 üzenetére
"Igen", annyira, hogy osztott képernyőn néztem az evenget, hogy fórumozni is tudjak közben: [link]
Azt meg kell hagyni, hogy a watch az nagyon ott van, sosem volt annyira jó okosórám és mellé szoftverem, mint az Apple watch, pedig én a series 2-esnél "szálltam ki".
A telefonok meg hááát, amit irigyelni fogok, ha igazak a promók, az üzemidő, bár az nálam is rendben van, de az idle fogyasztás meg tud lepni néha... Mostanában az utolsó pár frissítés után az aquamail kezdte szívogatni az akkut.
-
icecave
nagyúr
Már régebben ki-be kapcsoltam, de most egyszerűen nem találom : hol lehet állítani, hogy ne kapcsoljon ki a kijelző, amíg nézem?
-
icecave
nagyúr
válasz
tylerddd #13606 üzenetére
Én is ilyen vagyok....
Ha már telefont épp nem váltok, kell valami, legyen az tok, vagy valami más kiegészítő. Én meg olyasmit vadászok, ami vékony és "érdes", vagy legalább rendesen tapad, nem csúszik. A Nillkin Frosted is jó volt ilyen szempontól, de állandóan megreped és elég hamar... Igazából azt sem bánom, ha vastagabb, csak a fogása rendben legyen.
-
icecave
nagyúr
válasz
Mercel #13590 üzenetére
Dupla koppos ébresztés nincs. Van helyette a homa gomb helyén erősen nyomása, vagy a "raise to wake", mint az iOS esetében, felemeled és feléled a kijelző.
Ahogy előttem mondták, az üegfólia az nemigen van jó, vagy egyrészt a Dome Glass, ami baromi drága, egyeseknek bejött, másoknak nem, vagy van, ami nem UV ragasztós, az csak a szélén tapad fel, azzal csak a szívás van.
-
icecave
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK #13553 üzenetére
Nincs. A legtöbb teszternek nem is lehet semmit addig elérhetővé tenni, amíg a hivatalos értékesítés elindul. Yt-on van kiváltságos, akik egy héttel előtte már rakhatnak ki videót róla, meg nyilván van pár olyan is, akinek nem engedték, mégis rakja fel.
-
icecave
nagyúr
XEH-re meg is jött az ehavi biztonsági frissítés. Remélem, Note 10 miatt nem lesz még egy ideig hanyagolva a 9-es....
-
icecave
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^ #13487 üzenetére
8 GB-osból 512-es van, 256-os nincs.
Egyelőre én sem látom, miért lesz kevés a 6 GB az elkövetkező pár évben, de majd kiderül.
DEX-nek biztos kell a sok RAM, mikor párszor használtam, ott érezhető volt. Akinek viszont ez nem fontos, nem hiszem, hogy nagyobb problémái lesznek.
-
icecave
nagyúr
válasz
Tujmos #13479 üzenetére
Ha most vennék Note 9-et, főleg hosszútávra, biztos a 8 GB-osat venném. Ahogy előttem is mondták, rendben van még a 6 GB-os is, sosem éreztem,hogy kevés lenne, de a jövőben biztosan egyre több alkalom lesz majd. 1 éven belül én is le fogom cserélni, addig meg biztosan ki fog szolgálni, kifogástalanul.
-
icecave
nagyúr
válasz
sanyijedi #13457 üzenetére
Pusztán abból következtetek, hogy S10-es szériánál is kihagyták már és csak dupla kopp van, holott az előző szériákban volt haptik feedes nyomás, amit írtam. Bár az ujjlenyomatos része mindig aktív szerintem, tehát nem kell előbb dupla-koppolni, majd utána leolvastatni, az a része egyből olvas és enged be a telefon. Javíson ki valaki,ha tévedek.
tylerddd: Biztos, hogy szoftveres, Note 9 is tudná, csak ott nem engedélyezték.
Viszont a sereen on/bixbi gomb remapolható gyárilag: [link]
-
icecave
nagyúr
válasz
F_Gergely #13447 üzenetére
A bal oldali gomb nekem pont jól jönne, balkezes vagyok
Viszont a gyorstöltés durva, 1 óra 5 perc alatt van 0-100%-on a gyári 25W-os töltővel. Ennek fényében még a 45W-os mit tudhat.... az is igaz, hogy nem is lenne rá szükség, a gyári is baromi gyors.
Viszont ami biztos hiányozna nagyon, az az, hogy alul középen megnyomom a képernyőt és úgy éled fel, itt meg duplakopp van csak.
-
icecave
nagyúr
válasz
Plazmacucci #13405 üzenetére
Mondjuk más androidot nem próbáltam mostanában. Az biztos, hogy iPhone X után azért volt "röcögés" érzés rendesen, de amióta One UI van, úgy érzem, nagyon flottul megy minden, simán, szépen, nincs akadás. Az biztos,hogy jót tett neki. Ettől még más lehet fluidabb, csak nem hinném, hogy számomra annyira számítana.
-
icecave
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^ #13398 üzenetére
168 vagyok, teljesen élhető számomra a NOTE 9. Tokkal már necces de amúgy teljesen rendben van. Hátlapi ujjlenyomat olvasót simán elérem. Note 8 volt a para, ott már magasan volt nagyon a kamerák mellett.
Ceruza nem kell sűrűn, de mikor igen, nagyon jó. Pl. utalásnál adatokat kijelölni, másolni, beilleszteni, stb.
-
icecave
nagyúr
válasz
Infinity70 #13368 üzenetére
Én a múltkor egy halom gyöszt kotorásztam ki a type-C csatlakozó tövéből egy fogpiszkálóval. Hihetetlen,hogy be tud rakódni. Persze, lehet ez nem befolyásol semmit, hisz vagy érintkezik, vagy nem, de egy próbát megér.
-
-
icecave
nagyúr
válasz
sanyijedi #13293 üzenetére
Jogos. Mondjuk mint írtam én emiatt nem hisztiznék (saját igényeimnek megfelelően), sőt, örülnék, mert lenne egy kábelem, ami még nincs a repertoárban. Jack hiánya annál inkább para, de leginkább az átalakító miatt, hogy azt külön kell venni. Ok, a gyári headset az USB-C-s, csak épp nekem van másik, sokkal jobb, amit eddig simán bedugtam a telefonba.
-
icecave
nagyúr
válasz
sanyijedi #13289 üzenetére
Nekem spec. pont jól jönne, ott a hálózati adapter, olyan kábel, type C mindkét végén, mert a laptopomon és a gépem alaplapján is van ilyen kivezetés. Persze, az is igaz,hogy nem vagyok átlag user.
Viszont ha meg az lennék, akkor hálózatról tudom tölteni, gépre meg minek dugjam rá, ott van millió program, amivel wifin keresztül látom a teljes struktúrát. Viszont akkor meg azért lehet necces, mert odinnal frissítés az kábelen kell,hogy menjen, de az már megint nem átlag felhasználás, hisz az az, ha megvárja az illető az OTA-t.
-
icecave
nagyúr
Vegyesek az érzéseim. A Note-ot magát megszerettem, szóval nagy eséllyel a következő is Note lesz, csak az a kérdés, hogy mikor.
Itt amúgy kifejtettem a dolgot: [link]
-
icecave
nagyúr
Samsung unpacked eseményt követni fogja valaki? Este 10kor kezdődik, bár egyelőre nem találtam stream-et, de szerintem a yt-on lesz Samsung közvetítés.
-
icecave
nagyúr
válasz
maci74 #13212 üzenetére
Még sosem volt gondom amiatt,hogy 6 GB RAM-osat vettem, nem a 8-asat, tárhely is elég (kb. 30 giga film/sorozat van rajta, 1500 kép, 15 gigányi letöltött Spotify lista, stb. és még mindig 86 gigánál járok csak).
Viszont hosszabb távon lehet a RAM egyre érezhetőbb lesz, és ha megjelenés után 20k lett volna a különbség, azt vettem volna, de jóval több volt. Az is igaz, hogy úgy voltam vele, hogy egyik készülékem sem volt meg 1 évig sem, úgyis lecserélem, erre ez az első, ami a legtovább maradt és már majdnem egy éves.
-
icecave
nagyúr
válasz
#24536576 #13165 üzenetére
Csak a +/pro-ra váltanék, vagy mi lesz a neve, de nem fogok kiadni 400-at, vagy még többet érte az biztos, mikor pár hónap és féláron lesz. Elégedett vagyok a 9-el. Aztán majd lehet belinkelni az arcomba ezt a hozzászólást, ha mégis valaki észrevesz a Note 10-es topikban (remélem, nem így lesz, sajnálok már ennyi pénzt évente "kidobni").
-
icecave
nagyúr
válasz
petymeg #13133 üzenetére
Nem is, más hibát is leszarnak, hetekig leveleztem velük, küldtem printscreen-t, meg mindent, hogy cask a Spotify AOD ikonjai fakók, minden más okés, de nem érdekelte őket. A 20-30 levélváltás alatt vagy 7-8 féle ember írta alá, szóval csak vándorolt a supportos emberek között.
-
icecave
nagyúr
válasz
petymeg #13128 üzenetére
Nekem is elég jól "eszik". Nem korlátozom én sem az általad leírt dolog miatt, de egyet mindig szoktam: offline módba teszem,ha már letöltöttem, amit hallgatni akarok. Annyi, hogy ha mobilneten/wifin akarom hallgatni/letölteni, akkor visszakapcsolom az offline módot online-ra addig. A lényeg,hogy mikor nem használom, offline módban legyen, így nem csekkolja állandóan a szám/playlist és egyéb változásokat a háttérben, ami eszi az akkut.
-
icecave
nagyúr
válasz
HaliGab23 #13110 üzenetére
Én közben meló után jobban utána néztem. Frissítés után 2 progi is beragadt, vagyis elkezdte használni a háttérben a telefont, aquamail-t újraraktam, backupoltam a beállíásokat és úgy már nem ette a telefont, a másik a Fitbit volt, elég volt újra beállítani, hogy optimalizált legyen.
-
icecave
nagyúr
válasz
Plazmacucci #13092 üzenetére
Cache nekem is mindig megvan. Mindegy, meglátom, hogy alkul, nem gond az FR sem, 1-2 óra alatt belakom úgy,hogy kb. az aquamail és nova beállításokat hozom csak vissza backupból.
-
icecave
nagyúr
-
icecave
nagyúr
válasz
tylerddd #12887 üzenetére
Hát nekem is az kellene
Adná az ég,hogy még megmaradjon, legalább a pro-ban.
Asszony kérdezte is,hogy megveszem-e, mondtam,hogy igyekszem nem premierkor, pár hónaposan már ki lehet majd jó áron fogni. Valljuk be, a mostani Note-ot jelenleg is kb. 150-ért tudnám eladni, szóval kb. 250et még rá kellene tennem valószínűleg a PRO-ra.
-
icecave
nagyúr
válasz
BerekSzilard #12872 üzenetére
Nem, az a lényeg,hogy eddig gyárilag járt hozzá, most vedd meg külön, ha gyorsabban akarsz tölteni. Amúgy meg kikapcsolható,ha az ember nem szeretné, tehát nem az "ártalmas/nem ártalmas" dologról van szó.
-
icecave
nagyúr
Elmehet a Samu is a p*csába, kezd elk*rvulni, mint az Apple: [link]
-
icecave
nagyúr
Gondolkodtam, hogy az elérhető pletykák szerint mi lenne számomra jó az új Note-ban, de az, ami eddig is: még nagyobb akku, 45W-os gyorstöltés, esetleg vezetéknélküli dex, de az annyira nem fontos. A jack meg hiányozna, az biztos.
-
icecave
nagyúr
válasz
#46922752 #12654 üzenetére
Nekem nem kell direkt összetörnöm.... sosem ejtettem le egy telefont sem úgy,hogy azon látszott volna, erre ma szállok ki a kocsiból, telefon a zsebemből ki, hallom, csattan a betonon. Na mondom ennek annyi. Szerencsére, csak az egyik sarkán jött le kicsit a festék, fólia volt rajta, így az a nagyobb karctól megvédte. Kijelző sértetlen, hátlap meg nem karcolódott, rajta a Dbrand. Mákom volt. Ehet kellene valami tok ezek után (van, csak nem használom).
-
icecave
nagyúr
Használ valaki hozzá Huawei Watch GT-t? Megy jól?
-
icecave
nagyúr
válasz
Plazmacucci #12577 üzenetére
Nézzük a jó oldalát,ha mégis "begyulladnék" a Note 10-re, akkor valahogy kibírok fél évet és fele áron megkapom.
-
icecave
nagyúr
válasz
thedarkfox #12464 üzenetére
Köszi, most nézem, elhet,hogy az, bár a Telekom a VoLTE-t mondja csak, nálam meg az alapból kikapcsolva,ahogy a 4G is.
-
icecave
nagyúr
Amióta feltettem a legújabb XEH-es update-t (amiben a night mód is benne), teljesen becicult a telefonom. Ha hívnak, azt mondják nem csörög ki, nekem pedig csak kidobja a telefon, hogy hív valaki, majd azonnal az értesítést,hogy nem fogadott hívásom volt. Cache wipe volt előtte is utána is. Nyilván este láthatok neki egy rendszer reinstall/újra belakásnak.
-
icecave
nagyúr
válasz
Capella #12430 üzenetére
"Na meg milyen lesz az a hangszóró nélküli kijelző rezgetés???"
Azt mondják, hogy P30 Pro esetén is totálisan jó. Mondjuk emiatt majd a tetejére kell rakni rendes hangszórót, hogy sztereo maradhasson, P30 Pro-nál deal breaker szerintem, hogy a megoldás miatt csak mono hangot ad ki.
-
icecave
nagyúr
válasz
#24536576 #12425 üzenetére
Note szériában mondom, S10 az már kategória.
Én is azt mondom, ez már végre mindenben megfelel, aztán lehet jön a Note 10 (PRO) és elkap az újdonság iránti vágy. Én is sokkal jobban le vagyok nyugodva, mint pár évvel ezelőtt, de majd meglátjuk, mi lesz.
Néha még meg-meg nézegetem az iPhone árakat, meg az új OS feature-jeit, de eddig, ami változott annyi, hogy lehet végre NFC-n fizetni. Ettől még nem köthetem rá egy sima kábellel TV-re filmezni (hülyetv-re, amin még nincs semmilyen OS, meg airdrop, meg ilyenek), csak plusz pént befektetéssel tölhetem gyorsan, és még sorolhatnám.
Mondjuk itt is azért van,hogy felcsesz az a része, hogy valami mindig csak elharap az akksiból indokolatlanul, de legalább gyorsan rá tudok tölteni,ha úgy érzem, húzós lesz még a munkanap után az este (ahol ugye a térerő miatt amúgy is megtépázódik az akku a munkaidő végére). -
icecave
nagyúr
Mondanak itt már mindent, lesz, nem lesz, csak a PRO-ban lesz, stb.
Ez is egész jól összeszedi: [link]
Plusz a nagyobban egyre biztosabb a 45W-os gyortöltés, az azért odaver.
Kiderül mostmár lassan 1,5 hónap. Gondolkodtam, mi az, ami miatt cserélnék, a szupergyors töltés az király, de csak ezért?
Elveszik a gyors és pontos ujjlenyomat olvasót a kijelzőbe építettért cserébe, ami ahogy olvasom az S10 topikban igencsak felemásan működik, több rá a panasz, mint az elégedettség. -
icecave
nagyúr
válasz
BerekSzilard #12350 üzenetére
-
icecave
nagyúr
válasz
petymeg #12341 üzenetére
Nekem ilyen és hasonló dolgokat akkor csinált, mikor a 4G aktív volt, VoLTE-vel együtt (plusz olyat,hogy mondta a másik fél, hogy olyan a hangom, mint egy robotnak, sokszor nem értek el, mert azt jelezte, nem vagyok elérhető, stb.). Eddig én még mindig szívtam ezzel, szóval csak 3G-n használom és nincs ilyen hiba.
-
icecave
nagyúr
válasz
BB0401 #12324 üzenetére
Ha jó a térerő, akkor nem. Ha visszaolvasol, esetemben is az van,hogy munkahelyen szar a térerő, ott merül elég jól (persze akkor is elég egész nap, csak mondjuk nem 50%-al érek haza, hanem 35-40-el pl). Itthon, hétvégén meg nem is kell töltenem, pedig használom.
Más: azért irigylem, akinek egy munkanap van ideje 5-6-7-8 órákat nyomkodni a telefonját
-
icecave
nagyúr
válasz
Kkromer #12265 üzenetére
Én a Note 9-et venném továbbra is. Többször voltam megtapizni az S10+-t, de úgy vagyok vele, hogy a ceruza,ha nem is sűrűn, de nagyon jól jön, a hátlapi gyors és pontos ujjlenyomat olvasó is jobb, S10 topikban csak a szívást olvasom vele, pár embernek van, akinek tényleg úgy működik, mint ahogy azt elvárná az ember.
Aztán ott a kameralyuk, amit nyilván a következő generációval már a Note sem kerül el, de amíg megtehetem, addig nélkülözöm. -
icecave
nagyúr
válasz
orbit76 #12253 üzenetére
Gadgetshieldz. Van sima fólia és olyanok is, mint a Dbrand.
Rendeltem már mindkettőt, lehet paypallal fizetni.
-
icecave
nagyúr
-
icecave
nagyúr
Nekem lesz lassan egy rendszer újrarakás. Az utóbbi időben az auto fényerő totál kiszámíthatatlan, hiába törlöm a megtanult dolgokat, akkor is van, hogy kimegyek a napra, majd be a szobába és maxon felejti a fényerőt, illetve rendszeresen nagyobb fényerőre áll be, mint azt a környezet megkívánná, annyira,hogy bántó a szemnek. Persze van, amikor jól működik, de erre nem tudok alapozni
A másik meg,hogy Galaxy watch-om folyamatosan bt kapsolódik a telefonhoz. Amióta megvan az óra, és bt fülessel hallgatom a zenét, néha megáll a zene, és play/stop-ot kell nyomni, hogy folytassa. Mindig azt hiszem hívnak, mert hirtelen elhallgat a zene.
-
icecave
nagyúr
válasz
Plazmacucci #12028 üzenetére
Mondjuk én sem tudom, mit görcsölök ezen, bármit csináltam, sosem értem haza úgy,hogy nem volt elég a telefonban lévő kraft. Az erősebb merülés azt jelentette, hogy ~20%-al zártam a napot, nem ~35-el.
-
icecave
nagyúr
Mostanában megint látványosan jobban merült a telefonom. Elkezdtem agyalni, hogy vajon a Nicelock a csupán 2 feltelepített apkval eheti-e az akkut, vagy a youtube music (de feltettem a Spotify-t ismét, és az is ugyanúgy eszi,szóval nem az volt a baj). Aztán rájöttem, hogy nem olyan régen visszaraktam a felbontást a legnagyobbra, mert azt olvastam, nem befolyásolja különösebben az akkuidőt. Hát, úgy látszik, nálam mégis, visszaraktam az általam mindig is használt és bőven elégséges FHD+-ra és "visszajavult' az akkuidő. Durva.
-
icecave
nagyúr
válasz
Plazmacucci #11972 üzenetére
Én naponta egyszer megtörlöm este alaposan, úgy,hogy fújok rá képernyő tisztító folyadékot, egyébként meg a jó öreg "hozzányomom a pólómhoz és húzom" módszerrel megoldom. Nincs rajta fólia mostmár talán 2 hónapja, nincs még karc rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Trek
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR