- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
Használja valaki a samsung health stressz mérő funkcióját? Kíváncsiságból most egy pár napig próbálgattam de szerintem elég gagyin működik (vagy csak az én készülékemnél van baj). Gyakorlatilag a pulzusszámmal egyenes arányban nő a stressz szint (a készülék szerint). Ha normál a pulzus akkor jó a szint de ha emelkedik egy kicsit a pulzus akkor már emelkedik a szint is. Ez csak azért vicces mert például egy futás után megnő a pulzus, de ettől még nem lesz az illető stresszes (hacsak nem azért futott mert kergették
).
-
törölt tag
Nekem se hiányozna, de pl az AR emojival(még ha nagyon gagyi is) el lehet szórakozni. De pl van egy siket barátom, aki videótelefonált már a Noteomon. Szóval van létkogosultsága. Én azt nem értem, hogy miért kell ennyire lent lennie a kamerának + miért van körülötte ekkora káva. Majd jövőre jön a kisebb kávás? Akkor dugják fel maguknak.
Note 10 fix, hogy ugyan ezt a megoldást fogja alkalmazni. Apple oldalról még megértem a noccsot, van mögötte technológia, de a többi... Vicc.
Samsungnál simán lehetett volna fent nagyon vékony káva, amin rajta vannak az érzékelők. Amíg az Amoledet nem tudják úgy hajlítani, hogy sehol ne legyen káva, addig felesleges ez a lyukasztás.
-
Teal'C
veterán
Megérkezett a Viber sötét mód
-
Teal'C
veterán
válasz
TODI1111 #9589 üzenetére
Nekem az a fura hogy már nem az első exynos ami butítva jön a snapdragonnal szemben videózással kapcsolatban. Az s8 note8-on azért nem volt 4k mert azt a snapi nem tudta s10-en azért nincs 8k mert a snapi nem tudja és nehogy szó érje a ház elejét ugyan azért pénzért. Viszont akkor nekünk is jogos a felháborodásunk hisz ugyan azért a pénzért nekünk nincs ua szoftveres támogatás.
Mellesleg az Amcsik megérdemelnék a kevesebbet elvégre ők ragaszkodnak a snapi procihoz. A másik amit nem értek az az hogy ha tényleg annyival bikább a snapi akkor miért nincs benne 8k támogatás?
-
Teal'C
veterán
válasz
#24536576 #9588 üzenetére
Ezt most én sem vágom de akkor szavazzunk kinek kell a szelfi kamera!!!
Nem kell
Ilyen áron pláne nem. Nyílván ha nem lesz a Note 10 el más választásunk lesz aki beadja a derekát talán még én is, elvileg tud olyat hogy automatikus kitakarás bizonyos programoknál mint most a teljesképernyős alkalmazás választó.
-
Teal'C
veterán
válasz
thedarkfox #9590 üzenetére
Azt írták benne lesz a régi alkalmazásváltó illetve 1-2 s10 kamera opció is. Amúgy sammobilon van a cikk.
-
thedarkfox
senior tag
válasz
TODI1111 #9589 üzenetére
Ha maga a goodlock/badlock nem is megy a kapcsolódó alkalmazások hasznosak.
Remélem lesz opció az alkalmazásváltóban visszatérni a vertikális lapozós kártyákhoz, ez a horizontális NEKEM nagyon gáz, inkább nem is használom. Menüből pont 2x olyan gyorsan megvan egy app. Baromira nem áll kézre. minden más jó. -
Teal'C
veterán
Március 8.-án érkezik az új kompatibilis GoodLock
-
baladam86
aktív tag
válasz
Capella #9579 üzenetére
Régebben írtam már, hogy hallottam olyat, hogy a Note 10 lesz az igazi útmutató idén olyantól, aki közel van a tűzhöz, de hogy ez mi lesz, azt nyilván nem lehet tudni. Azt simán el tudom képzelni, hogy nem az idei S széria, hanem a Note lesz az igazi meglepetés, majd kiderül. Mindenesetre én nem tudok olyat elképzelni, hogy váltsak Note 9-ről, hacsak nem szakad a nyakamba egy nagyobb összeg a semmiből, szerencsére a Note 9 minden igényemet kielégíti. De gondolom a Note 10 pletykák és szivárogtatások hamarosan elindulnak úgyis.
-
Capella
senior tag
válasz
baladam86 #9578 üzenetére
A lik-lukat nem tudom. A szelfi kamera nekem sem hiányozna amúgy, ha egyáltalán nem lenne sem, de biztos nem hagyják ki a konkurencia és a keletkezett tömegigény miatt. Lehetne persze luk nélkül.
Azt díjaznám nagyon, ha a Note10 lenne az első grafén akkus telefon. Igaz, hogy valósznűleg nem lenne még annyira kiforrott első fecskeként a technológia, de így is bőven verné a Li-iont.
Viszont az S10-zel bejött előlapi ultrahangos ujjlenyomat feloldás nekem nem hiányzik. Inkább jól elvagyok a hátlapival, megszoktam. -
-
Most úgy őszintén...kinek hianyzik ennyire az a nyomorult selfie kamera, hogy ki kell miatta lyukasztani a kijelzőt? Hát nem tudom a note8-on az 1 év alatt 3x bekapcsoltam-e.
Vicc az egész... -
HaliGab23
senior tag
Picit off: Láttam az S10 topikban írtatok páran innen. Megnéztem ma MMben én is az S10 és S10+ telókat, megerősítettek, hogy azért a Note az Note.
Azok a lyukak rajtuk engem kvára idegesítenek.Jó kis Note9, drágaszág
-
Google play szolgáltatás jogait is vissza lehet venni, Pl hely, testérzékelők, stb. Fafcebook és Messengert is lehet törölni, bloatware. Van hogy ezek okoznak galibát a rendszerben, és nem önmaguk jelentkeznek fogyasztóként.
Egyébiránt nincs ötletem. Nekem be van kapcsolva hely, bt, mobiladat, késő délutánig mobilneten lógok, de azért a 4-5 óra sot megvan.Am miket telepítettél miután nyomtál egy factory-t?
-
válasz
Plazmacucci #9565 üzenetére
Az nem segített.
-
-
A letiltósdiban nem annyira bízok, mert ha olyan kerül letiltásra, ami hiányzik a rendszernek vagy valamelyik folyamatnak, esetleg alkalmazásnak, akkor utána folyamatosan keresni fogja, úgy pedig több lehet a kár, mint a haszon.
Én úgy csinálnám, ha problémám lenne, ahogy korábban írtam, gyári visszaállítás, mentést nem visszatenni, használni úgy, ha nincs gond, akkor pedig egyesével vissza a korábban használt külsős alkalmazásokat, mindegyik után tesztelni kicsit, ha nincs probléma, mehet a következő és így sorban, csak kibukna végül, melyik telepítése és használata után kezd el jobban fogyasztani, noha így kicsit macerás és hosszadalmas - sok külsős alkalmazás esetén-, viszont jó eséllyel kiszűrhető a probléma forrása.Nem sok külsős alkalmazást használok, csak a Telekomét, a K&H Bankét, a Huawei Egészséget az okosórához és nagyjából ennyi - a többi mind Samsung és Google -, ezekkel biztos nincs gond, mert nagyon jó az akkumulátoros üzemidő.
-
Valami pörgeti az Android rendszert, nagyon nem annak kellene elől lennie.
Hiába sajnos a gyári visszaállítás, ha csak egy problémás külsős alkalmazás, téma...stb. telepítésre kerül utána, ami nincs megfelelően optimalizálva, vagy egyéb okból többet ténykedik a kelleténél, ráfeküdve a rendszerfolyamatok valamelyikére.
Látszik, hogy ha nincs telefonálás - ami közel megfelel a kijelzős üzemidőnek -, sem pedig kijelzős használat, akkor is húzza valami a rendszert és azzal az akkumulátort.Ájfan: Tényleg kipróbálhatnád egy rövid ideig tisztán, téma és egyéb játék...stb. nélkül, ha úgy nincs gond, akkor egyesével visszatenni a korábban használtakat, hátha úgy kibukna, hogy melyiknek a telepítése után kezdődik a gond.
-
Most nem tudok shotolni, de a PIE-os üzemidővel én sem vagyok elégedett. Bár munkából mondjuk 40%-on érek haza a korábbi 50-55% helyett, azért mégis parának érzem. Szokásaim ugyanazok, mintha a google-s dolgok egyszerűen többet fogyasztanának, vagy az idle fogyasztás nőt volna meg.
-
-
-
apaszka
veterán
válasz
Mo Bill #9549 üzenetére
Nem tudom.
Én nem figyelem az aksi időmet.
Nálam meglepő a mai napig, hogy elmegyek dolgozni és úgy jövök haza, nem kiabál töltésért!Szerintem ez marha nagy szó, hiszen még ilyent nem tapasztaltam egy telómmal sem.
Kijelző idő?
Véleményem szerint ez sok sok dologgal függ össze.
-Milyen fényviszonyok közt használod
-Térerő/ kapcsolatok minősége
- Kedvenc appjaid
- Miként töltöd? Gyorstöltés szerintem gyorsan merülést is ad. Persze az én véleményem csak!Én talán 3max4 alkalommal néztem meg a kijelző időm . 5 óra lazán megvan nálam és nem merül 25%alá soha.
-
Mo Bill
aktív tag
Hölgyek, urak!
Nekem egyre rosszabb az üzemidőm.
Nem tudom, hogy a túróba!
Tegnap 4óra jött ki 10%- ig, ma meg 1,5 óránál járok 60%- nál!!!.
Ez nagyon gáz! -
fRooStzzZ
senior tag
Win 10? Ne viccelj már.
Nekem 2 fele bontotta a 128-as pendrive-ot, majdnem 32 vagy 34gb-t nyelt el belőle. (Igaz a full telepítő csomag. x86/64)A Nero-t akkor kezdtem el otthagyni, mikor már nem 130mb volt, hanem hasraütök és 2,5gb. Mondom a komplett xp telepíto 700mb. Akkor egy Nero?
Vagy a N3 rendszer. custom rom 3-400mb, a stock meg ha jól emlékszem 1,7-1,8Gb..
És sokkal több minden volt abban, mint a gyáriban. Igaz a google appokat nekem kellett telepíteni, de akkor is.. Nincs az +1,2gb cucc szerintem -
baladam86
aktív tag
Igazad van, csak meglepő volt nekem is szembesülni ezzel, nem gondoltam így bele, ahogy levezetted
Azért furcsálltam, mert egy teljes firmware mérete nem éri el az 5GB-ot, plusz ha hozzáadjuk az előre telepített alkalmazásokat, azok sem visznek el túl sokat a tárhelyből, de így már tiszta
-
Topi70
tag
válasz
Plazmacucci #9540 üzenetére
A gyári appok amik eredetileg voltak rajta. Értem. Ezek szerint ennyivel többet telepítenek gyárilag az 512-es verzióra?
-
-
válasz
baladam86 #9537 üzenetére
Ténylegesen nem annyit, lásd a korábbi kapcsolódó hozzászólásokat.
Az 512 vagy a 128 GB eleve sokkal kevesebb ténylegesen - de ez minden más tárra is igaz, legyen az HDD, SSD, memóriakártya...stb. -, mert például az 512 GB-osnak írt az valójában 512.000.000.000 byte, ami átszámolva ~477 GB, ha ehhez mérten nézed belakás előtt a szabad tárat a telefonon, akkor látni fogod, hogy a rendszer mennyi foglal valójában, a írt 41 GB-nak csak a töredékét. -
Topi70
tag
Sziasztok! A napokban vettem egy 500Gb verziót. Meglepődve néztem, hogy 41G a rendszer. Ez normális😃?
-
Teal'C
veterán
-
válasz
#24536576 #9524 üzenetére
Persze, hogy be, csak nem mindenkinél szokott/fog.
Ájfan: Nem igazán lehet így eldönteni, mert csak te ismered a használt fényerőt, a beállításaidat, a háttérben futó, szinkronizáló...stb. alkalmazásokat és folyamatokat.
Nekem 2 nap használat mellett is 8 óra feletti kijelzős üzemidő jön ki, de az az én fenti feltételeim szerint - pedig azon belül sem mindenben spóroltatom a telefont, a 4G(+) és bluetooth például folyamatosan megy. -
apaszka
veterán
válasz
Plazmacucci #9522 üzenetére
Feleségem note3 ja felül van beégve. Mondjuk full fénnyel használja.
3 éve volt hr rajta, de a hétvégén megcsinálom neki . Igaz nem akarja, de... -
-
Mo Bill
aktív tag
Nem rossz ez a dark mód, de napsütésben nem nagyon látszik!
Világosabb témát használok, amely sötétben is és napsütésben is megállja a helyét. -
Teal'C
veterán
válasz
Kingfisher1 #9513 üzenetére
Én az ajánlott beállításokkal használom órákig nap mint nap és semmi baja. Csak ésszel kell használni, mellesleg az autóban elég ritka hogy közvetlen napfény éri.
-
Kingfisher1
tag
Van alternatív megoldás, akkor nem erőltetem a N9-et. Köszönöm!
-
válasz
Kingfisher1 #9507 üzenetére
Ha maximum, vagy nagyon közeli fényerőn megy és javában egy statikus felület, ráadásul a színek is a problémásabbak közül, akkor hosszabb távon nem tesz jót, javasolt néha mást megjeleníteni.
-
törölt tag
válasz
Navigációhoz biztos nem egy Note kaliberű telefont használnék. Előbb utóbb tutira beég.
-
Teal'C
veterán
válasz
Kb 70-75% fényerőnél nem lesz baja, ez kb a piros alatt 4mm
-
Kingfisher1
tag
Azt szeretném kérdezni, hogy az OLED kijelzőnek káros e, ha egy alkalmazás állandóan elől van, például navigáció. Vagy ha a képernyő állandóan aktív.
-
Mo Bill
aktív tag
Van akinél müxik a vásárlás?
Mert azt szeretném tudni, hogy nálam van-e a hiba, vagy a rendszerben?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Milyen videókártyát?
- OpenWRT topic
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- EAFC 25
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest