- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
visszajött szervizből a telefon, kicserélték a kamerát.
összeget nem látok, mennyi lett volna ha nem garanciális. én nagy fényszivárgást nem vettem észre előtte utánhoz képest.
viszont 1 hét note 10 után már kerestem a bekapcsoló gombot, nagyon meglehet szokni a másik oldalt.
ezzel el is köszönök, jó kis készülék volt! használjátok egészséggel, enyém majd mást boldogít amint elviszikSamsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
őstag
sose értettem azokat az embereket akik rajtahagyják ezeket a matricákat a telefonon.
hogy ne lehetne leszedni?! feliratos "kijelzővédő" fóliát is rajtahagytad és úgy használtad?
így szedd le(régiós eltérés milyen a kijelző matrica)
(#13744) LosBlancosrm
nem viccel, mert rengeteg embernél látom, hogy rajta hagyják[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
őstag
-
őstag
én is most lakom be a 10et és megy fel a 9
elsőre:
gomb hiánya és ujjlenyomat elég fura (igaz, még csak 6 órája van meg)
méretre jó, kamera lyuk engem nem zavar de szokatlan
értesítési led-re leszek kíváncsi, eddig állandóan "használtam", nem tudom mennyire lesz rossz nélküle (egyenlőre többet nézegetem, így nem tűnik fel hiánya)
nagyobb kijelző érezhető, pl 1 sorral több ikon fér elSamsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
őstag
válasz Plazmacucci #13438 üzenetére
hmm, őszintén erről az oldaláról nem vizsgáltam a dolgot
csak, hogy X az új nem a különbségeket áraztam be, deee éredekes.(#13439) TODI1111
azért nem soroltam mert nekem azok nem fontosakSamsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
őstag
válasz Infinity70 #13364 üzenetére
beállításokban az akkumulátornál nincs kikapcsolva a gyorstöltés opció?
-
őstag
válasz icecave #13292 üzenetére
pl autókban bár már kezd elterjedni a C, de sok helyen még bőven A-van, power bankok, repülőterek, másodlagos hálózati adapterek.. szóval fognak azért hozzá venni kábelt
(#13291) Plazmacucci
igen, note9-értSamsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
őstag
ha valakit érdekelne, TMX felvásárlás:
112 000 Ft ha tökéletes a kijelző, akkumulátor jó, hátlap/keret jó, hibátlanul működik, és független
ha karcos a keret már csak 89 600 Ft-ot adnak érteSamsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
őstag
háát.. ez a note 10.. AI érdekes, de kb 10 perc játék után soha többet nem használnám. többi plusz feature nem győzött meg igazán.
-
őstag
válasz icecave #12873 üzenetére
senki nem kényszerít rá hogy samsungot vegyél..
ha ezzel nem szimpatizálsz akkor tovább kell állni, olyat kell választani aki ad mellé. ettől függetlenül jogos, csak ezzel nem lehet mit csinálni.
én sajnos hiába sok mindennel nem értek adott esetben egyet, még mindig ez a kompromisszum mentesebb márka számomra. tollat napi szinten használom, nem tudok más terméket választani.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok,
ti nem tapasztaltatok olyat, hogy duplán kaptok meg SMS-t?
nem minden SMS-t, de nagyon sokat random duplán küldd el (kapok meg) kb ~15-20 perces különbséggel.
volt sim kártya csere, de másik simmel is csinálja, illetve dual simes és a másodikon is előfordult. factory reset volt, nem segített.
lehetne szolgáltató hiba, elsőre azt mondták hogy nem látnak semmit illetve cseréltessek SIM-et, utóbbi nem vált be. gondolom megkérdezlek titeket(nem csak figyelmeztetést vagy notificationt küldd újra, hanem konkrétan az sms duplán van az üzenetek között)
-
őstag
válasz newman8929 #12596 üzenetére
fel is raktam.
az eddigi gyér üzemidő miatt full resettel és minimális app listával
kíváncsi leszek javul eSamsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
őstag
válasz thedarkfox #12464 üzenetére
telekommal nálam volt probléma, melyik topicban írtak róla?
-
őstag
Sziasztok,
azt vettem észre, hogy ha zenét hallgatok és belépek egy játékba akkor hangosabban szól a zene. meg is találtam a beállítást a dolby atmos alatt: "Dolby atmos for gaming"
ha ez ki van kapcsolva akkor nem hangosodik a zene ha játszom, viszont az a kérdés, hogy nem lehet valahogy beállítani, hogy ez a "hangosabb" opció legyen alapértelmezett?Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
őstag
-
-
őstag
-
őstag
válasz petymeg #10955 üzenetére
igen, visszavittem.
kicsit hosszú volt a sztori, ezért elküldöm kompletten, érdemes elolvasni:
panasz+válasz
végkifejletSamsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
őstag
válasz #24536576 #10866 üzenetére
nekem ugyan ez a problémám. zoom optikánál jön elő főleg, nem csak este. pl ha tv re akarok focusalni egyszerűen nem tud, atom remegés, vibrálás.. valamelyik nap fényes nappal, ugyan ezt csinálta... mellette ilyen képet lőtt:
[kép]enyém TMH, nem tudom tiéden milyen szoftver van?!
-
őstag
emlegettétek megint a wellbeing alkalmazást, megnéztem és a google-é nem kompatibilis, nektek is azt írja?
Digital Wellbeing3rd party app-ot találtam, de a google-é jobban tetszene
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz MrCsiT #10336 üzenetére
nem jelenik meg. de net van, így az volte.
(#10335) MrCsiT
arra írtam, hogy nem működik hogy a net nem működik hívás közben, ha különböző sim en van a 2 szolgáltatás, mivel hívás közben csak az egyik sim lehet aktív. (nem aktív dual simes a note 9)
kép[ Szerkesztve ]
-
őstag
megjött a punkcase tok (battery charger USB port slim case, 5000mah akksi van benne), minőségi, jó toknak érződik, de kicsit sérülékeny, puha műanyag a borítás. ez lehet csak a navy blue nak ilyen, a feketének nem.. adtak mellé egy fóliát, de az említésre se méltó. (képernyő harmadát ha lefedi )
14%-ról 2h31m et ír teljes töltésnek. kíváncsi vagyok hány %-ig tölti. hivatalos punkcase.com ról rendeltem, 10nap alatt ért ide. 41$ volt. (HOLIDAY20 kuponnal 9$ kedvezmény van)
kép
kép
kép
képSamsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
őstag
tegnapelőtt megpedzegetett simple problémára visszatérve, szerencsére sikerült megcsinálni.
2x újraraktam, majd fizetni szerettem volna de azt írta ki "token downloading", szóval nem sikerült.majd utána manuálisan megint belementem és ráböktem a kártyára, azóta jó.
különbség már a menüben tesztelhető, ha eddig rámentem a kártyára akkor mindig kért ujjlenyomatot, de már ott sem kér. így fizetésnél sem.
-
-
őstag
korábban tökéletesen ment a simple, mostanában mindig kódot/ujjlenyomatot kér feloldás után. (bőven a 2 perces időn belül, eddig ugyan így használtam és nem kért kódot) szerintem pie óta, de nem biztos, lehet más beállítás miatt.
más aki pie alatt használja, hogy működik?Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
őstag
-
őstag
hát azért lehetne jobb ez az üzemidő. főleg éjszaka, állásba az a ~14% merész
TMH pie, FR után, wipe cache is volt többször. 2 sim (T+V), budapest közel max térerőkkel
wifi kb 65%-ban on, 1 óra bluetooth, sleeping apphoz kb minden hozzáadva
power mode optimize-d, adaptive battery, dark mode on.
hát van akinek így teljesítSamsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
őstag
nem értem ezt a cikket.
ahogy itt is korábban téma volt, a bixby gomb variálás.
nekem 2 opció van: 1 vagy 2 gomb nyomásra induljon el, semmi több.
a cikkben a képen elvileg annak kéne lennie hogy kikapcsolható (szerintem fel van cserélve a két kép a cikkben), de semmiféle képen nincs remap lehetőség.nektek?! (tmh pie)
(#9112) Plazmacucci
igen, csak a kép alá azt írták:
"Az első felvétel a jelenlegi állapotot mutatja, a második az S10 bővített lehetőségeit"
semmilyen bővített lehetőség nem látszódik.ahogy az első kép nekem nem elérhető, hanem az van ami a másodikon láható
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Dj.Mike #8805 üzenetére
FR nélkül az ikonok szépen megmaradtak keret nélkül.
FR után viszont kerettel. ugyan az a default ikon pack, csak itt nincs lehetőség állítani mint oreo alatt:
ezt az opciót kiszedtékmásik icon packel megoldottam.
-
őstag
délután feltettem OTA pie-t, minden ikon keret nélkül volt.
gondoltam felteszem FR után és most minden ikonnál van keret.. menüben ahogy eddig volt, nincs olyan opció hogy ki lehessen kapcsolni. ezt hogy lehet megoldani?! hova tüntették ezt?(nehogy valaki azt mondja nova, mert agyf@szt kapok)
-
őstag
Pie alatt érezhető bármi akkumulátoros üzemidő változás?!
(sötét téma annyira nem mozgat, ha valaki nem úgy használja az érdekel legjobban)Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
őstag
nem minden telefonon volt oreó alatt. attól hogy a független/telekomos romban már oreón volt, attól az nem igazolja, hogy a telenoros romban is volt.. (a rom nem csak 2 állapotot vehet fel. oreó és pie..)
ROM függő, tudom. tapasztaltam, teszteltem.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz TODI1111 #8103 üzenetére
rom függő az (révén hogy a telekomosnak és xeh-nek egyből volt)
telenoros valszeg nem, ezért kellett a frissítés. majd megjelenik ha a note 9re is engedélyezik.
csak akkor látszik a menü ha a szolgáltatás a szolgáltató által aktív.
ugyan így van a vowifi.. a készülék tudja, mégse látszik itthon.Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
őstag
teljesen egyetértek.
és a végén ahogy írod az eredeti téma lényege:A készülék frissítése tekintetében nem nézem a szolgáltatót, ha zavarna, akkor simán csak nem szolgáltatós készüléket vennék, bár erre volt is már példa sokszor, de ez gyártó függvénye is.
azért írtam, ha valaki akkor ők reklamálhatnának, hogy hol van már.
-
őstag
pitében az óra automatikusan átmegy baloldalra és nem is állítható?
engem ez ritka mód idegesít.Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
őstag
válasz tylerddd #5101 üzenetére
igen, dome glass. hibátlan, nem sérült. magától jött fel. holnap megyek vele vissza.
(#5097) kali
"Aki olyan fóliát vagy védelmet használ, annak a ragasztója által pláne megragad azon a részen a por."
elől még azt mondom ok, ráfolyt a ragasztó, de hátul biztos nem.Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
őstag
sziasztok,
azt vettem észre, hogy a telon hátul és elől a kijelző és a keret mentén mintha poros lenne, vagy ragasztási hiba :S
esztétikailag annyira nem zavaró, mert csak közelről bizonyos szögben látszódik. ellenben a vízállóság eléggé zavaró lenne ha nem lenne.
(a bekeretezett részt nézzétek, a fólia sajnos feljött majd viszem vissza)
1
2
3valakinek hasonló jelenség vagy látott e már hasonlót?!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
ha valaki egy vékony tokot akar, ami kb csak a hátlapi karcok ellen véd annak merem ajánlani:
[link]már note8 on is ezt használtam, leesés ellen kb semmit nem véd (tesztelve, kijelző rotty) de fogásra nagyon jó és olyan vékony mintha rajta se lenne
[ Szerkesztve ]
-
őstag
ha valaki displayport kábellel használná a telefont (dex vagy screen mirroring) annak ajánlom ezt a kábelt:
AKASA USB 3.1 Type C DisplayPort Átalakítómind a két opció tökéletesen működik
-
őstag
-
őstag
válasz Anulu79 #1832 üzenetére
csúsztatni tudod és annak fényében zoomol
ha pedig a körülötte lévő pöttyökre gondolsz az pedig mutatja milyen módban vagy. jelenleg pro-ban(#1828) Plazmacucci
köszi, erre sose jövök rá ha nem szólsz, mert le volt tiltva, így remélem nekem is jobb lesz.(#1831) ollie
megnyitod a bixby-t, jobb felül 3 pötty majd beállítások és ott lesz[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok