- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
"A wifi direkt nem a routerhez kapcsolódik, hanem közvetlenül ahhoz az eszközhöz, amivel kommunikálni akarsz."
Értem, de erről a Wifinek/telefonnak nem szóltak.
Amint bekapcsolja a Wifi Direct a wifit, látom is, hogy a teló a helyi ismert wifihez csatlakozott is. Ezt én nem szeretném adott esetben. Tényleg csak az a megoldás, hogy nyomok a wifi jelszóra egy elfelejtést? Azért ez nem jó így.Anulu79: Ha SamFirm app, akkor a Sammobile oldaláról tölti le, gondolom.
-
baladam86
aktív tag
-
axlfsi
veterán
Én nem is tudom,... Nekem egészen furcsa, hogy van aki a Gmail alkalmazást, ami önmagában egy csomó mindent tud, azért szeretjük (jobbra húz, balra húz, időzít, címkéz, stb) lecseréli, egy, ugyan a célnak megfelelő, de fapados, a telefont gyártó cég gyári alkalmazására, mert adott esetben amiatt 10 perccel több időt vesz ki az akkuból (most mondtam egy számot).
Nekem furcsa, de persze Ti tudjátok... -
törölt tag
Régen is téma volt ez. Szerintem beletörődtek az emberek. Mindenesetre elég gáz, hogy a legnagyobb Androidos gyártó legújabb csúcstelefonja "elavult" rendszerrel jelenik meg. Ráadásul hónapokkal később kapja meg az újat, minthogy az megjelenik. Talán a Note3 volt az utolsó ami friss droiddal érkezett. 🤔 Lehet azért kerül piacra kicsit előbb, hogy ne legyen annyira égő.
-
NA ez nem is rossz ötlet, kipróbáltam gyorsan én is.Létrehoztam egy naptárat a google-ben xxx néven... Szépen fel is tudom vinni az eseményeket.Na most ezeket a Samsung calendar-ben nem is látom. Sőt nincs xxx naptáram se.Hol rontottam el?sorry, kellett egy naptár app újraindítás
-
apaszka
veterán
Igen mint alattam írják J3. Ajándékba adták a telekomnál.
Dobozban pihent de befogtam most már. Kocsiban van. Egy klón SIM kártya pihen benne. Automatikusan indul az autóval együtt és bekapcsol a Spotify és a Waze.
Más :
Neki kell szerinted a telefonra biztosítás?
[link] 😉👍 -
-
Capella
senior tag
Volt valami olyan hír régebben, hogy pont emiatt az ultrahangos érzékelő probléma miatt is a Samsung saját műanyagfóliával látja el. Hogy most felrakva vagy a csomagban, arra nem pontosan emlékszem. Amúgy is inkább találgatásféle lehetett.
A műanyag valószínűleg kevésbé zavarja a szenzort. A tollat viszont jobban. -
donceleger8
őstag
Szerintem jóval többet tudnak mint IP68 csak ezt írják rá hogy biztosra menjenek.
Te tudatlanságnak nevezed én viszont kihasználom ezt is mint lehetőséget.
Amúgy meg részemről nem győződtem meg róla hogy így van e, mert nem olvastam el a garanciális feltételeket, de a kollégám átnyálazta most hogy vett egy s10e-t és nincs benne víz általi kár kizárásáról szó. Nem úgy mint a huaweinél, ahol konkrétan le van ez írva.
De ismerek olyan embert is, akinek kétszer is cserélték a sony telefonját beázás miatt, az is IP68-as volt.
De egyébként felhívtam én is az ügyfélszolgálatot, ahol azt mondták IP68-ig garanciális. Azt hogy hogyan állapítják ezt meg már nem tértem ki rá de nem is igazán érdekel. IP68-as szabványig mehet a móka.
Szóval csak azért mert kihasználom a Samsung adta lehetőségeket tudatlan lennék?
Ahogy gondolod.
Ja és biztosan olvastátok ti is azt a cikket, ahol a tengerben néhány emberéletet mentett meg egy samsung ip68-as teló mert a telefont bemérve találták meg őket. Úgy nyilatkozott a túlélő hogy áldja a Samsung mérnökeit. -
Mercel
senior tag
Hm. Ezt nem tudtam, nem gondoltam..:s
Mondjuk ez elég távoli és feltételes gondolat volt de persze a garancia nekem is mocorgott a fejemben. Na meg erre a darabra nem csak garancia van, de életemben először biztosítást is kötöttem rá. Na mindegy 2 év hosszú idő azt se tudjuk a mostani kis megszokott életünk úgy lesz e még:D -
Pxs
aktív tag
A Note 8 is megkapta még a Pie (+One UI) frissítést nemrég, pedig az már annyira nem mai darab. Szerintem a 9 megkapja a Q-t és még az eggyel azutáni főverziót is.
Addigra meg hozzanak ki egy Note 11-et, ahol kijavítják a 10 hülye döntéseit (jack dugó hiánya, esetleg motoros 'előlapi' kamera a lyukasztott BKV-jegy design helyett). -
-
-
-
-
-
-
törölt tag
-
-
-
HaliGab23
senior tag
Szerintem sokan még nem rakták fel.
Nekem most 59%-on van, és 1 óra 15 perc a kijelző idő.. Alig csináltam vele bármit is, valamiért merül nagyon, az akkustatban semmi kirívó nincs.
Korábban 50-60%-al mentem haza 16-17h-kor, ráadásul Pakson, ahol rossz a munkahelyen a térerő. Most meg Bpn vagyok még.
-
V@ns
aktív tag
Igen, eltelt egy év és én is azt érzem, hogy nagyon pici különbségek vannak már. Egy wide lencsének jobban örülnék, mint egy tele lencsének, vagy kétirányú wireless töltésnek. De ezek már olyan szinten luxus-extra dolgok, hogy ihaj. Nagy akku, sok tárhely, dual-sim, megbízható gyors rendszer, megbízható jó kamera. Tudom ezt más is tudja olcsóbban, de ha ezt megveszem, akkor legalább 3 évig tilos új után néznem
és úgy gondolom, hogy 3 év után is hozza majd ezt a Note 9.
-
tylerddd
veterán
A Plus 6,8"-as lesz. Nem értem akkor egyébként, hogy miért nem a kisebb kap valami elnevezést Note 10e vagy akármi. A másik, hogy nem örülök ennek a termékketőzésnek. Eddig ha vettél Note-ot, akkor megkaptad a lehető legbrutálabb cuccot. Most így a "gyengébb" beékelődésével felk**hatták az árát a másiknak és hiába lesz teljesen korrekt a kisebb, az érzés nem lesz ugyanaz, főleg, ha anyagilag nem tudja/akarja az ember a nagyobbat megengedni magának
Pont ezt éreztem anno a Plus-os iPhone-ok megjelenésekor, az X-ről nem is beszélve. Ott is a X-nek kellett volna lennie AZ iPhone-nak és nem a prémium prémiumának hatalmas felárral, miközben csak a kötelezőket hozták igazából azzal a készülékkel is. A 8-at meg ki se kellett volna adniuk.
-
fRooStzzZ
senior tag
De ez rendesen kopog, épphogy megmozdul a telefon már kopog benne valami és szerintem nem a kamera. Olyan mint amikor valami letört volna belül valami és az zörögne. Kb 1 hónapja csinálja. Ugye multhéten vagy mikor esett egy marha nagyot a telefon. Akkor azt mondanám az miatt sérülhetett meg benne vmi, de már korábban elkezdett csörögni. Így videón nem jön át. De otthon van egy pár telefon egyiknek sincs hasonló hangja sem. Az egy dolog, hogy biztos van valami hangja a kamerának de nem hiszem hogy ilyen. Na mindegy.
Pedig ezt nem fogom annyiban hagyni. -
baladam86
aktív tag
Megenném a kalapom, ha "csak" 375.000 lenne a pro/+ verzió, nem elég csak aktuális MNB árfolyammal beszorozni, számolni kell az itthoni magasabb ÁFÁ-val, illetve az Artusjus díjjal is, biztos vagyok benne, hogy legalább annyi, de inkább drágább lesz, mint tavaly a Note 9 8/512-es ára volt (420.000) megjelenéskor.
-
tylerddd
veterán
Nem értem, hogy miért pont a 9-es maradt ki! 8-ra volt, 10-re lesz és még írják is a kretének, hogy csalódott vagy-e, hogy nem volt a Note 9-re?
A megoldás az lesz, hogy vennem kell 10-et, hogy lehessen pitaka tokom (nem veszek).
ui: a Spigen Thin Fittel viszont teljesen jól elvagyok, azt hiszem megvan az igazi számomra ...
-
-
MrCsiT
addikt
Ezt nem gondolhatod komolyan:
Ha a 8-as droiddal működött valakinek a hangrögzítés, a 9-essel meg nem megy - miközben a rögzítő alkalmazás nem lett rosszabb, butább és a változás egyes egyedül a 9-esben történt változtatások miatt van - akkor már hogyne szenvedne el funkcióvesztést?!
Eddig ment, most nem megy.
Senkit nem érdekel, hogy alapfunkció vagy sem: a tény: 8-assal tudta használni, 9-essel nem tudja.
Tehát, egy olyan funkciót, amit eddig használt, elveszített. Ezt másképpen meg sem lehet fogalmazni.
gerner1:
-
-
anadroid
senior tag
Az xda-developers szerint nem megy az ACR EU-s készülékkel (thai CSC-vel illetve thai mobilkártyával gyógyítanak valamit, hogy egyáltalán tudjon beszélgetést rögzíteni - barom EU-s előírás és a Google fafejűsége miatt kell). A másik gond egy videomódus elvesztése volt, amiről eddig olvastam.
-
törölt tag
Nem hiszem, hogy van olyan nyomorult, aki ezt megcsinálja. Humor bonbonokat evett.
Közben csak leadtam a telót kamera cserére. Azt mondták, elképzelhető, hogy rajta marad a Dome Glass.
Addig kaptam egy S8at..... Azt hittem, hogy a Note melegszik ebben az időben, de akkor erre mit írjak? 😂 Ráadásul pont a jobb oldala, ahol a tenyerem van. Viszont ezentúl nem fogok rossz szemmel nézni azokra, akik szerint a Note kényelmetlen, nagy telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest