- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Gerzson-
aktív tag
Ne nekem fejlesszen (a régi vásárlónak) hanem az új vásárlóként megjelenő újabb generációs telefon használóknak.
Ők mint új belépők a piacon, fizetnek az appért.
Mindentől függetlenül engem nem az idegesít, hogy újra pénzt kellene kiadnom egy appért hanem, hogy a megszokott helyett egy új más kinézetű más logikájú appra kell váltanom. Pl. Sok más mellett így jártam a billentyűzettel. -
ToomyC
aktív tag
Felraktam...mit is kell nézni,mi változott?
-
válasz
SAABPEPE #6993 üzenetére
Kikapcsolt állapotban a Bixby + hangerő le gombokat tartsd benyomva egyszerre és úgy dugd rá USB kapcsolaton a munkaállomásra.
donceleger8: Lehetett valami anomália SIM kártya azonosítójával a hálózaton, amit a (másik telefonnal is eszközölt) le- és felcsatlakozások megoldottak, vagy a fene tudja, de a lényeg, hogy megoldódott.
-
donceleger8
őstag
-
apaszka
veterán
Ha új skin lesz hozzá amiért pénzt kérhetek....
Korrektség miatt dolgozzak vele tovább!
Szerintem!Persze ez csak az én véleményem!
De pl a Hon@@ weboldalam 10 éve karbantartom ingyen.
Pedig ebből mehetne élni akár.Szerk:
De tényleg kevesebbet kell ide benéznem.
Már privátban is szóltak.Szóval sziasztok!
Jók legyetek és nemámmm ugrik a számláló 😪0/1 -
rstwingo
tag
Uraim itt a CSA2 update 131 mb nagyságban
-
válasz
apaszka #6986 üzenetére
Bár ha egy launcher-ről beszélünk,és fizetős is volt ,,,,hát azt nem szép nem fejleszteni tovább!
Mármint miért nem szép? Miért kéne végtelen ideig fejleszteni valamit, mert egyszer valaki fizetett érte? ez olyan, mintha a vízvezetékszerelőtől elvárnánk, hogy a radiátorra végtelen ideig adjon garanciát, mert elvégre fizettünk érte, nem?
-
-
apaszka
veterán
Sok,,nagyon sok appot megvettem és is !
Rengeteget nem is használok évek óta! Mivel támogani akartam a fejlesztőt,kifizettem neki az appot!
De nekem is van 3 appom. Igaz már törlöm őket,mert termékspecifikus,és autóhoz városhoz,ki csalódás ...,,ja és egy gyárhoz tartozott mi bezárt sajnos!Ez ilyen!
Bár ha egy launcher-ről beszélünk,és fizetős is volt ,,,,hát azt nem szép nem fejleszteni tovább!
Én csak reklámmentes appokat terjesztettem,és amíg élt a huzzátartozó cég addíg feljesztve volt! A cég 20,az app 7 évet volt publikus!De nagyrészt 5 évet éltek!
Viszont a héten keresett meg 2 város,és cég,hogy látták a cuccokat,és kellene nekik is.... De ez nem ide tartozik! Viszont a támogatások miatt írtam le!
Ez a fejlesztőn múlik! Ki ilyen,ki olyan! -
SAABPEPE
tag
Volt már valakinek olyan hogy nem akarta behozni a dowload modot ?
Hiába nyomogattam a 3 gomb kombit ?
-
front3r
őstag
Ezen a telefonon hogy fut a Google Maps? Note 8-on elég szép laggokat produkált az elmúlt időszakban. Itt mi a helyzet?
-
Amikor fizettél, sajnos senki és semmi nem garantálta azt, hogy a fejlesztő, illetve az alkalmazás mennyi ideig lesz még meg. Kis cégeknél ez fokozott kockázatot jelent, de nagyobbak is simán magukra hagyják a termékeiket, alkalmazásaikat -- hogy mást ne mondja, Microsoft.
Amikor fizettél, ezt a kockázatot vállaltad. Így jártál.
MaCS
-
válasz
donceleger8 #6977 üzenetére
Szia,
SIM kártya, illetve szolgáltatói hiba is lehet, másik készülékben is érdemes lenne kipróbálni adott SIM kártyát, illetve a te készülékedben másikat is, ideális esetben másik szolgáltatóét is. (Ha van erre lehetőség, mert nem függő a telefon.)
-
donceleger8
őstag
Sziasztok!
Olyan probléma jelentkezett hogy a mai napon egyik pillanatról a másikra nem tudok hívást indítani és fogadni sem.
Ha indítok egy hívást azonnal kiírja hogy hívás vége. Ha engem hívnak az sem működik. Egyszerűen nem csörög ki. Néha megy, ha kb 4-5x próbálnak hívni akkor egyszer sikerül de utána megint nem megy. Viszont én hívni egyáltalán nem tudok. Sms küldés működik.
Kikapcs bekapcs megvolt. És már túl vagyok a gyári beállítások visszaállításán is. Valakinek van ötlete? Sim kártya hiba vagy inkább telefon hiba? -
válasz
Szupercsirke #6974 üzenetére
Én fölül szoktam először kibuktatni belőle, de ha nagyon könnyen kijönne, az nagy baj lenne!
MaCS
-
Szupercsirke
tag
Sziasztok led view cover tokbol hogy szedjem ki a telot mert elèg nehezen akar kijönni
-
válasz
Plazmacucci #6963 üzenetére
Nagyon jók, gartula!
-
ToomyC
aktív tag
Keressetek rá samfirmen a DBT -re...
-
Ha valakit érdekel a kamera minősége, párat betettem a mobilfotós topikba.
-
tylerddd
veterán
Azt hogy lehetne elérni, hogy automatikus szinkron bekapcsolása ellenére ne csak akkor menjen fel a Fotókba a tartalom, amikor megnyitom az app-et?! Eredeti méret van beállítva, nem a jó minőség/korlátlan tárhely, ha ez számít.
-
Bilux
veterán
Sürgős lenne Telenor 1simes Note 9 független vagy függő?
Köszönöm -
ToomyC
aktív tag
CSA2 zip nem lesz?
-
zack
nagyúr
válasz
Plazmacucci #6951 üzenetére
Nincs ott. A 2. volt, hogy onnan akartam telepíteni. A témák ott vannak, az app nincs.
(#6952) Teal'C
Nem vagyok fejlesztő, de szerintem nem túl nagy energia egy már jól működő, hibáktól mentes programot átvinni a következő fő verzióra. Nyilván ott még lessz 1-2 bug, de ha javítják, a köv fő verzióig szinte hátra is dőlhetnek.
Ezért sem értem, a támogatások megszűnését. -
-
zack
nagyúr
válasz
#24536576 #6949 üzenetére
Az én aspektusumból ez teljesen mindegy. Nem érdekel miért nem elérhető. Az érdekel, hogy fizettem érte, és többet nem tudom használni. Majd ha visszadják a pénzemet, akkor majd esetleg sajnálni fogom őket.
(#6948) Teal'C
Pont ezért érzem azt, hogy rendesen meg vagyunk "vezetve". Sok 100e ember fizet érte, majd a dev és a Google leül egymással szemben, a dev azt mondja, "köszi én befejeztem", a Google azt mondja rendben, mert nem érdekli őket... Mi marad? sok 100e becsapott ember.
-
Teal'C
veterán
Ezért olyan szigorú pl a téma áruházban kapható témák szerkesztése, nem lehet bárki csak úgy fejlesztő.
Néhány app tervezője csak némi pénzt szed össze aztán lelép a Next utolsí frissítése is évekkel ezelőtt volt. Megjelenik az app, jónéhányan megveszik aztán lelép az ember, nem tudom hogy a google-nek van-e erre valami megkötése mennyi ideig kell minimum támogatni egy fizetős app-ot.
-
-
zack
nagyúr
Akkor visszafordítom. Milyen jó nekünk, hogy Androidot használunk...Mert témázható, sokkal személyre szabhatóbb és többet enged mint az iOS...
DE MILYEN ÁRON?
Itt most nem csak a Next Launcher-re gondolok. Nekem rengeteg app-om témám tűnt el, vagy a fő verzió váltás miatt, vagy szimplán nem elérhető amiért fizettem.
Meglátom, hogy alakul ez a dolog, de ahogy nézem egyre rosszabb. Viszont így pont iOS-t is használhatnék.
Nem kizárt, hogy a következő az iPhone lesz.(#6945) Plazmacucci
Ha már nincs támogatás, megette az egészet a fene.
-
-
Teal'C
veterán
Oreóval még mendegélt de megszünt a támogatás a kiadó cégnél. Nekem is megvolt ráadásul 2 előfizuval.
Nem olyan régen törölték már Oreón sem volt tökéletes, az új ui val meg pláne nem. Sajnos a gyártó kihátrált én írtam nekik, közölték hogy ennyi és dolgozd fel nagyvonalakban. -
zack
nagyúr
válasz
#24536576 #6941 üzenetére
Nem fogok APK-t tolni rá. Nem azért fizettem érte 3k-t, hogy most mókoljak, ráadásul úgy, hogy a pro verzió plusz dolgai nem lesznek benne. Nem igazán értem ezt a koncepciót. Volt már ilyen 1k Next témánál is...Egyszerűen eltűnt, és nem csak az, hanem a dev össszes témája, amibe kb 5-6k beletettem. Akkoriban ő csinálta a legjobb minőséget, és neki volt a legtöbb témája. Tehát nem egy jött-ment senkiházitól vettem, aki 2 sör után összedobott egy témát. Kissé felháborító, hogy amiért fizetsz, azt miért nem tudod elérni, és hogy merik elérhetetlenné tenni, hiszen amikor megveszed, nincs ott, hogy "x" időre veszed meg.
Tehát ha egyszer váltok androidról, a fő ok ez lesz. Rengeteg pénz ment a süllyesztőbe ilyen dolgok miatt.
-
spawn21
veterán
Ha valami rendelne x-protektor uv üveget, ne tegye. Ekkora szar üveget nem használtam soha. Használhatatlan , 12 ezer Ft-ért.
Azonnal kérem is vissza pénzem -
zack
nagyúr
1 kérdés és egy vélemény.
Hogy a bú bánatba lehetséges, hogy a Next Launcher 3D nem elérhető? Fizetős verzió van meg, de a Play Store-ban csak témákat látok, az alkalmazást nem. Nem támogatott?
Elég morcos vagyok, mert évek óta ezt használom. Alternatív megoldásnak ott a Nova fizetős, de nem jön be Next felhasználóként, és felettébb érdekelne, hogy másnál sincs a store-ban, vagy csak nálam.Root kérdéshez. Egy időben minden telefonom rootolva volt. Sosem okozott problémát. A gond ott kezdődött, ha olyan user csinálta, aki nem volt benne a témába, és esetleg hozzá nem értésből adódóan olyan romot tett fel, amiben nem gyári kernel volt, és ez negatív irányban mozdította el a telefon működését.
Még a régi időkben sem voltam a kernel csere híve, mert mindig az volt a konklúzióm, hogy a gyári a legjobb.
Bár a root jog ma már nem létszükséglet, de ha valaki él vele, azt gondolom még főzött ROM esetén sincs probléma, ha körültekintően jár el. -
Galaxy Note 9 Android Pie update for non-beta users rolling out in the UAE
Na, lassan azért csak elindul minden.
-
pitében az óra automatikusan átmegy baloldalra és nem is állítható?
engem ez ritka mód idegesít. -
törölt tag
válasz
apaszka #6916 üzenetére
A reklámmentesség a telefon legfőbb tudása, amihez szükséged van a rootra? 😆 Nekem root nélkül is reklámmentes(appok is). Ha egy lassú f*s lenne, megérteném, de bem hiszem, hogy bármit hozzá tudna tenni a root/custom rom. Ja, még a hangosítás amire szoktál hivatkozni, az akár tönkre is teheti a hangszórót, ismét jogos a Knox. De továbbra sincs tiltva a root, nyugodtan megcsinálhatod. Amikor megvetted, tudtad, hogy mit vállalsz, felesleges minden 2. hozzászólásodban kiemelni, hogy a szemét Samsungban van Knox...
-
törölt tag
-
axlfsi
veterán
válasz
thedarkfox #6920 üzenetére
Na, akkor itt is a várva várt Night mode fotózás
-
Saccco
nagyúr
válasz
Remélem jövő kedden hamar felkerül egy odin verzió sammobile-ra.
-
TODI1111
veterán
válasz
Lehet, hogy beigazolódik a gyanúm, miszerint az elözó csak egy "végleges" béta?
-
thedarkfox
senior tag
-
Reggie0
félisten
-
apaszka
veterán
válasz
#24536576 #6914 üzenetére
Ez igaz!
Viszont egy készülék teljes tudásának kiaknázása jogot kér.
A rengeteg gyártó közt nincs más kti ennyire zavarná a root!
Ha nem az órajelet cibálom , csak pl a reklámokat írtom és mondjuk a hangerőt emelem ami nem káros a készüléknek!
Aztán behal a kijelző és ezért megtagadja a garanciát ez korrekt? Vagy esőben mégis beázik a zsebemben a készülék?
Aztán azt mondják ,jaaa rootolt? Erre bocs garancia?Szóval ez szerintem nem siránkozás, csak vélemény nyilvánítás a Samsung felé!
Hogy ezt vettem újra?
Ebben van cerka!!!Ha csinálna ilyent a hüvej vagy más? Azt venném tuti hidd el!
Viszont 300000 forintos telefonra kell egy időre a garancia, mivel eddig egy Samsungot sem vettem mi nem halt meg hamar!Bocsánat a hsz ért!
Ne értsd félre!Üdv Danka Attila
-
rstwingo
tag
válasz
#24536576 #6914 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy sokkal több idiótának javitották meg jogtalanul a telefonját gariba mint a root miatt tönkre ment idiótáknak
Én még nem olvastam hogy valamelyik samu fórumban ahol jártam, sirt volna valaki azért mert rootolta a telefonját és nem javitotta meg a samu gariba
de sok olyat olvastam, hogy jujj mintha picit mozogna a home gomb, jujj a kijelző és a keret között 0.0001 mm távolság van, jujj 3 hónap alatt beégett a kijelző mert 24 órában full fényerővel használtam és sorolhatnám hosszan a baromságokat
tehát maradjunk annyiban , mindenki azt csinál a készülékével amit csak akar, senkinek nincs joga bárkit is leszólni a használatáért ,kezeléséért
-
törölt tag
válasz
Reggie0 #6913 üzenetére
Régen még értettem, én is rootoltam az S3at, de a Note3, majd a Mate9 már nem igényelte. Itt meg aztán full felesleges. Viszont aki nem tud nélküle meglenni, az ne sírjon, hanem rootolja, majd vállalja a következnényeket. Szerintem nem zsákbamacskát árult a Samsung, mindenki tudta, mivel jár a buherálás.
-
Reggie0
félisten
válasz
apaszka #6904 üzenetére
Miert ne lenne korrekt? A SoC fesz es orajel vezerleset is a kernel csinalja, egy felresikerult image-el tonkre lehet tenni a telot, vagy olyan terhelest okozni, ami jelentosen csokkenti a varhato elettartamot. De akar az eMMC-t is elnyirhatja, ha valamiert sokat irogat.
-
válasz
TODI1111 #6901 üzenetére
95 MB akár sok javítást is tartalmazhat, sokadik bétára tolva meg pláne.
Az a jó, ha azóta nincs miről beszélni, meg alig telt még el idő az utolsó béta óta, nem hiszem, hogy ebből komolyabb (pláne negatív) következtetéseket kellene levonni.
Már az is jó, ha a jövő héten indul a hivatalos frissítés, mert korábban februárról volt szó. -
korimv6
aktív tag
Kipróbáltam a Spigen NeoFlex fóliát a gyorsboltból. A tapintása nem rossz, de a hátulja matt és ettől kásás a kijelző képe.
-
apaszka
veterán
Igazáből én nem izgulok a frissítés miatt!
Samsung régebben mindíg ilyenkor már előszokta készíteni a telefon cserét! Kiszokott venni fontos dolgokat készülékből,hogy majd az új kelljen! Bár ezt a széria előrehaladtával is szokta eljátszani ,hogy mégse kelljen cserélni??Pl a hőmérséklet szenzort a 4 ből már kihagyta a 3 ban benne volt! Aztán az infra ami nekem nagyon hiányzik a 4 hez képest!
Nekem az eFuse chip alkalmazása ami aggaszt!
Szerintem nem korrekt dolog a Samsungtól! Véleményem szerint adhatott volna ki 2 verziót ami tartalmazza a felhasználók igénye szerint a KNOX particiót,és rágyúr a biztonságra ! (ami vicc valójában a google,és a facebook mellett)
És mint mezei felhasználók részére a szabadabb verviót! -
TODI1111
veterán
válasz
HaliGab23 #6902 üzenetére
Igazából ezzel csak azt akartam mondani amit már emlitettem, hogy szerintem valami még nem stimmel a pie verzióval. Elkésve még nincsenek mert a legutóbbi cikkek szerint január 15-én indul a frissítés, csak furcsa, hogy az S9 készülékeknél is hamarabb jött de ott ahogy megkapták a bétások azzal egyidőben már jött is a DBT régióra a nem bétásoknak is és azóta is folyamatosan jön a többi régióra. Ezzel szemben a note 9-nél még csak híreket sem lehet olvasni azóta a pie verzióról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest