- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
baladam86 #8791 üzenetére
Sose volt olyanhoz szerencsém.
Eddig mindig minden telefonomon Imak tokot használtam. Vettem a Note-ra is, de az se olyan már, mint régen. Elkezdte ledobni azt a jó kis bevonatot, amitől olyan jó.
Itt vannak képek az értékelésekben. Jónak néz ki. Kétlem, hogy teljesen gyári legyen. Esetleg azt el tudom képzelni, hogy a gyárból lenyúlták, ez esetben gyári. -
baladam86
aktív tag
Nem tudom, hogy az igazi, eredeti Protective Coverhez volt-e élőben szerencséd, engem nagyon érdekekne, hogy amit rendeltél mennyire van köszönőviszonyban az "eredetivel", mert azért nem mindegy az ára, mert az Aliexpress-es nevetségesen olcsó, és ha a minősége jó, vagy esetleg tényleg eredeti, akkor ennyiért főnyeremény.
-
délután feltettem OTA pie-t, minden ikon keret nélkül volt.
gondoltam felteszem FR után és most minden ikonnál van keret.. menüben ahogy eddig volt, nincs olyan opció hogy ki lehessen kapcsolni. ezt hogy lehet megoldani?! hova tüntették ezt?(nehogy valaki azt mondja nova, mert agyf@szt kapok)
-
Teal'C
veterán
válasz
#24536576 #8779 üzenetére
Az tényleg idegesítő de mi köze a rendszerhangokhoz
ezt még mindig nem vágom de biztos bennem van a hiba.
De az sokkal idegesítőbb mikor valaki nem veszi a fáradságot hogy megnézegesse mit vesz hogyan működik, csak veszi legyen jó drága meg népszerű( mert ugye ez a legfontosabb) aztán sz@rok mindenre majd valaki megoldja helyettem a problémái és a számbarágja mert értetlen vagyok.
Kiemelem nem az itt épp jelen lévő kollégára célzok (akinek nem inge ne vegye) csak ez már egy ideje gyűlt bennem.
-
törölt tag
válasz
freemanone #8774 üzenetére
-
Saccco
nagyúr
Rendeltem két tokot, nagyon kíváncsian várom, hogy milyenek lesznek.
Samsung Galaxy note 9 mobile phone bag Ultimate Full Protective Case
-
Dj.Mike
senior tag
Hali Pie alatt lehet időzíteni már a sötét módot vagy csak a manuális kapcsolgatás van?
-
-
seger
addikt
Hidd el utánanéztem mielőtt frissítettem. De a sok apróság használat közben jön elő... pl a kamera hulladék hangos hangját sem hallottam sehol!!!! Értesítésekről sem olvastam sehol, hogy a redőnyön nem látható csak feloldás után.....
Mivel munkára használom, nekem ezek fontosak.... -
-
robi30
tag
válasz
freemanone #8751 üzenetére
Tok mind1, h nem foglal helyet. A billentyuzet alatt, ott marad a szabad, kihasznalatlan terulet. Tok ratyi
-
seger
addikt
Pie-ben nekem nagyon hiányzik, ha jön értesítés akkor ugye jelzi aod-n. Ha lehúzom a rolót, ott nem látom, csak akkor ha felnyitom a képernyőt vagy ujjlenyomattal, vagy mintával.... eddig nem kellett!! Ezt át lehet állítani, vagy muszáj mindig feloldani???
Ez elég kellemetlen.... -
petymeg
addikt
Az miért van hogy messenger használatakor nem érzékeli ,hogy kihúzom a stylust és külön be kell kapcsolni? A többi proginál érzékeli és átvált a bill. kézírásra. Programhiba?
-
válasz
freemanone #8751 üzenetére
Lenémítod a telefont, úgy nem "kattan" fényképezéskor.
-
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Azt meg lehet valahogy oldani, hogy az Always On Display-en megjelenjenek az olyan értesítések mint pl: SMS, Facebook messenger, viber stb?
-
-
seger
addikt
válasz
spawn21 #8748 üzenetére
Nem fikázom a rendszert csak ezeket a sok apró szarokat....
Pl frankó az ejszakai mód. Pl este... aztán megnyitok egy alkalmazást miután szemem megszokta a sötét ejjeli funkciót, utána kiég a szemem...Fényképező hang hangos... és zavaró... oreo alatt tök jó volt...
Facebook értesítés meg halk lett...
-
Dj.Mike
senior tag
Hali most a dolby atmost minden megnyitott alkalmazásnál külön be kell kapcsolni? Gondolok arra hogy pl előbb youtube- t néztem,ott bekapcsoltam. Aztán elindítottam egy játékot,ott már ki volt kapcsolva automatikusan. Valahányszor megnyitok egy játékot, mindig kikapcsol az atmos. Ja igen Telekom pie alatt.
-
seger
addikt
Ez az alsó gombsáv átalakítás nekem olyan olcsó mobil stílusra emlékeztet....
Éjszaki mód jó. De pl chrom-ba és egyébb alkalmazásokba is bele kellene ezt tenni...
Na meg a fényképező hangja....
-
seger
addikt
Hangrögzítő a hangszóróból felveszi a hangot. Nem olyan mit eddig, de hallható valamennyire
-
FőDudu
veterán
Jol emlekszem, hogy PIE alatt nem lesz hangrogzites tobbe?
ACR-t hasznalok, jo dolog. Hianyozni fog.Van barmilyen mukodo call recording app root nelkul?
A kihangositos meg headsetes marhulast most kihagynam. -
FőDudu
veterán
Sziasztok!
Ma reggel jott az ertesites, hogy uj verzio erheto el.
N960FXXU2CSA3/N960FOVF2CSA3/N960FXXU2CRLT
Security patch level January 1, 2019.Erdemes felrakni?
Nem felezi meg az akkuidot?
Latom ebben mar remappelheto a Bixby gomb.
Van valami negativuma?Koszi!
-
törölt tag
Sziasztok !
Letöltöttem a Note9-re a rádio1 applikációt, de valamiért 10-15 percenként állandóan leáll a működése. Van hogy újra el kell indítanom az applikációt, de van hogy magától néhány perc után elindul. Valakinek ötlete esetleg hogy ez miért van ?
-
robi30
tag
válasz
newman8929 #8727 üzenetére
Biztos a telo szerelmeseknek tartottak.
Valentine's Day😍😍😍
-
newman8929
tag
Telekomosra végre elérhető a Pie!🤭
-
válasz
Dj.Mike #8721 üzenetére
Erre gondoltam, amikor írtam korábban, hogy tesztelnek egy új funkciót: [link], mert voltak ráutaló jelek, vélhetően ennek tudható be a csúszás a többi szolgáltatós és a nem szolgáltatós firmware verziókhoz képest.
Már mutatja is az új Telekomos firmware verziót a SamFirm, de még nincs hitelesítve, így nem letölthető egyelőre.
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok Telekomra végre jön lefelé az ota pie. Először megnézem fr nélkül,mit mutat. Remélem megérte eddig várni.
-
-
fRooStzzZ
senior tag
Általában ki van kapcsolva, sőt sokszor gépről töltöm, mert ráér addig a 4-5 óra töltéssel míg reggelig alszok.
Lefekvés előtt feldobom, azt van hogy reggelre vagy feltölti vagy 90x%-nál már ébren vagyok azt leveszem a töltőről.
Csak most feldobtam gyorsra, mert reggel mikor indultam dolgozni, akkor keveseltem a 16%-ot és szerencsére meggondoltam magam a munkával kapcsolatban, és mikor haza jöttem akkor bekapcsolt kijelzőnél ugyan úgy elkezdte a töltést.
Na akkor próbálgatom, mi lehet a nyűgje.Hauptmann: még várok vele egy kicsit, szar lenne 6 hetesen szervízbe vinni. 1-2 hetet még vizsgálódom ez ügyben, azt ha úgy van akkor lehet neki futok.
És ha ez is olyan, mint a fogfájás, mikor oda megy az ember, vagy ott van a szervízbe, nem produkál ilyet, mit csinálok, vagy ők miket csinálnak? szerintem tudjuk a választ.
Vissza küldik user error táblával. -
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
apaszka #8705 üzenetére
Köszi, illetve a többieknek is.
A korábban említett problémád miatt jutott eszembe nekem is a fogkefés megoldás is, próbáltam már mindent, de nem látok benne semmit. Hol tölt, hol nem tölt.
Az, hogy miér jelez vizet még nem tudom, de tesztelgetem majd.
Eddig, legalábbis a tegnapi tapasztalatom alapján lezárt képernyőnél nem kapta el a töltést, nyitottnál meg egyből. Legközelebb ha merül, akkor megpróbálom megint ezt a felállást, hátha valamit bezavar nekem hogy csak nyitott állapotban akar indulni. -
tylerddd
veterán
Frissült nálam Oreo-n az E-mail app, most "nem veszi fel a témát", tehát hiába fekete az alap, világos az app. Az ikonja is már a One UI-os ha jól látom.
-
hirdeto
tag
válasz
petymeg #8696 üzenetére
A gyári AKG-val nekem is ez volt a tapasztalatom, javasolták, hogy nyomjam jobban a fülembe stb, persze nem segített. Ami viszont jelentős minőség változást hozott, az a speciális hang beállításoknál, a hangminőség és effektek résznél az UHQ-felbontás nővelő, itt a bit és sáv szélességet választottam és hallhatóan jobb lett a minősége. De ugye ahogy embere úgy füle is válogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Call of Duty: Vanguard
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Háztartási gépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest