- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tylerddd #2097 üzenetére
Minden frissítés a szolgáltatótól függ, amennyiben szolgáltatós telefonod van. Persze előbb meg kell kapniuk a Samsungtól, majd ők tesztelik, aztán kiadják az update-et. A Samsung amúgy sajnos nem híres arról, hogy sietne a frissítésekkel, kivéve a biztonságiakat, mert azok mindig jönnek havonta. Sajnos el szokott telni vagy fél év, mire főverzió frissítés érkezik, viszont a Pie-al várhatóan ez le fog rövidülni, mert most vagy 2 hónappal hamarabb kezdte a Samsung a Pie tesztelését S9-re, mint 1 évvel korábban S8-ra az Oreo-t. Ráadásul az Oreo-val jött a project treble, ami pont felgyorsítja az update-ek kiadását.
-
Próféta
tag
A Whitestone Dome Glass mellett lehet tokot használni? Használ valaki esetleg vele Spigen Ultra Hybrid Crystal Clear tokot?
-
tylerddd
veterán
Még nem
De mivel nincs tapasztalatom droid szinten, tényleg érdekel. Nem vagyok egyébként frissítés-huszár, van olyan, aki meg remeg érte. Nagyon sokszor olyan funkció került be az újabb rendszerekbe, amiket nem is használtam, max. lehetett megszokni az új helyét valaminek.
8.0-t Mi A1-en frissítettem 8.1-re, de ott is kb. abban kimerült számomra az újdonság, hogy a ki-bekapcs és az újraindítás gombok dizájnja megváltozott.
A havi biztonsági frissítés egyébként kitől függ? Tehát a szolgáltatós készülékeknek várni kell ebben az esetben is a szolgáltatóra?!
-
nbukta77
addikt
Kivancsian varom mikor lesz pie.
-
válasz
ateszapa748 #2087 üzenetére
-
tylerddd
veterán
válasz
Anulu79 #2078 üzenetére
Gyakorlatilag egy laptopon leválthat minden más csatlakozót, mert hang, kép, adat minden mehet rajta. Nem jelent neki problémát kihajtani egy komolyabb külső merevlemezt, gyorsabb adatsebesség stb. Tehát a pendrive-ok is valszeg ilyen csatlakozóval lesznek szerelve néhány éven belül. Ha a fej/fülhallgató iparág is áttérne erre, akkor valóban feleslegessé válnának a jack csatlakozók a telefonokon is.
-
Teal'C
veterán
válasz
ateszapa748 #2087 üzenetére
Meg, már a kinézet miatt is, de szerintem sokkal finomabb iy a működése.
-
ateszapa748
aktív tag
Sziasztok! Váltott valaki S9 Plus ról? Aki váltott attól kérdezem, megérte?
-
válasz
gyuri81 #2075 üzenetére
Nekem alapból ilyen, de az s9 topikban valakinek szélsőségesen merült a telefonja stand by módban, és nála úgy javult meg, hogy minden appnál letiltotta a háttérben való internet használatot, az értesítéseket (ezeknél nyilván csak ott, ahol nem kellettek), és a háttérben való futást is.
-
Anulu79
addikt
Autós tartót használ valaki? Ha igen akkor mifélét? Most tervezek venni és kéne valami tipp, hogy mit érdemes ehhez.
-
Anulu79
addikt
-
válasz
tomee007007 #2073 üzenetére
Egyenlőre csak ha letöltesz egy témát.
-
-
törölt tag
Sziasztok, aki a SESnel szamitatta be a telefonjat annak elutaltak mar a penzt, es megkapta?
-
válasz
tomee007007 #2067 üzenetére
Nekem kb 1%-ot merül készenlétben 2 óra alatt, ami kifejezetten jónak számít pl. az S9+-hoz képest.
-
válasz
Plazmacucci #2069 üzenetére
Nem azért, de ennyit simán tudott a Note 8 is...
https://mobilarena.hu/tema/re_samsung_galaxy_note_8_hass_alkoss_gyarapits/hsz_9857-9857.html
-
válasz
tomee007007 #2067 üzenetére
Kb így, nem kapcsolok le semmit, éjjel 6-7 %. Napközben ha mobilneten vagyok, sokkal rosszabb. Utolsó töltésnél 2 nap 4 óra volt a készenléti idő, 3,5 óra kijelzővel. AoD 16%-ot harapott az akksiból ennyi idő alatt.
-
tomee007007
addikt
Sziasztok!
Pénteken kaptam meg az új Note9-et, szóval beléptem a klubba
Volt már Note 2,3,4,5 szóval van tapasztalatom a szériával.Nagyjából már belaktam, 2 töltésen vagyok túl, szóval még optimalizálódik a használat, viszont egyelőre azt veszem észre, hogy viszonylag nagy a készenléti fogyasztás... egy éjszaka alatt -4%, úgy hogy a telefon offline van, csak a gsm megy, wifi/4G/szinkronizáció kilőve, aksihasználatnál nem mutat fogyasztó alkalmazást.
Nálatok hogy alakul a készenlét? -
Joe.36
addikt
Sziasztok.
Lehet ehhez használni a S7 EDGE gyári vezeték nélküli gyors töltőjét ?
-
-
törölt tag
válasz
TODI1111 #2057 üzenetére
Notenak talán nagyobb a fényereje is. Valamit magyaráztak a bemutatón, de nem emlékszem pontosan. Egyébként sok értelme nincs az ilyen tesztelgetésnek, nem lehet otthoni körülmények között ugyan olyan mérést csinálni. Gyakorlatban jobban bírja a Note, a többi lényegtelen sztem.
-
-
TODI1111
veterán
válasz
HaliGab23 #2054 üzenetére
Én is kicsivel többre gondoltam de ezek szerint erre elég a plusz 500 mA. 1 óra 20 perc többlet készenlétben + 19 perc kijelzőidő és ne felejtsük el, hogy fél centivel nagyobb a kijelző, ami azért ennyi óránál teljes kijelzős filmnézésnél számottevő különbség. A lényeg,hogy átlagos használattal reggeltől estig kibírja.
-
seger
addikt
Vajon lesz rá lehetősség, hogy bixby megszólaljon magyarul?
-
Ma voltam vidéken meglátogatni a szüleimet. Van nekik laptop, meg minden sz*r, de annyira nem értenek hozzá, max. skype-on fel tudják hívni a nővéremet, hogy látták az unokáikat.
Mindegy is, nővérem küldött csomó képet. Telefonra ráraktam, szüleim okostévéjére tükröztem a képet (miracast) majd szépen mutogattam az albumok képeit, természetesen a tollat nyomogatva lapoztam közöttük.
Valahogy biztos meg lehet csinálni iPhone-al is, de nem hinném,hogy ilyen egyszerűen (vagy kel lhozzá venni apple tv-t, hogy menjen az airdrop).
-
seger
addikt
Most jöttem rá, hogy a töltő kábel bárhogy bedugható....
-
ace05
senior tag
Megkukkantottam a telót a Szegedi Samsung experience storeban. Leesett az állam, hogy szinte akkor mint a xiaomi note 4x-em és még vékonyabb is.
-
Ezt a vékony MOFI tokot vettem, most akciós is. Lehet hamisítvány, de jó. Tökéletes illeszkedik, vékony, a hátlap nem csúszik, érdes. Full műanyag. Szerintem megéri, jobban bejön mint azok a nagy shockproof bumperek... Ebben nem tűnik kétszer akkorának a telefon.
-
seger
addikt
Gyors help!!
Minden feloldáskor megnyílik egy chrome ablak valami szarral...
Honnan tudom meg hogy melyik app miatt? Már mindent letöröltem... nem szeretnék teljes gyalut. De úgy néz ki az lesz hacsak nem mondtok valami appot amivel megtudhatom... -
Próféta
tag
válasz
#24536576 #2040 üzenetére
Persze értem, a gyors sokrétűbben kihasználható. De nem látom magam előtt a helyzetet, amikor gyorsan kell a kakaó, de nincs nálam a gyári töltő, a töltőpad viszont igen. Alapvetően abban bízom, hogy a 4000-es akksi már gond nélkül kiszolgál egy napot. Többek között a kis akksi miatt nem vettem note 8-at.
-
Próféta
tag
válasz
pleslie82 #2038 üzenetére
Köszi, akkor biztos az 5w-os is jó.
Igazából nem az ára tántorít el a 9 wattostól. Úgy érzem nincs rá szükségem. Aztán majd meglátjuk. Még csak jövő héten fogom megrendelni telekomtól a noteot, ahogy hallom vannak fennakadások, mert viszik mint a cukrot (vagy csak pár db van készleten, kinek mi
). Szóval a vezeték nélküli töltő nem sos, annál inkább a tok, meg a fólia.
-
nbukta77
addikt
Valaki nem tud kemeny tokot hozza? Olyasmit keresnek, mint a pitaka. Eddig azt hasznaltam, de ugye note 9- re nincs.
-
törölt tag
válasz
Próféta #2032 üzenetére
Szia! A MIL-STD-810G nem arra vonatkozik, hogy nem törik össze ugya úgy, mint a többi üveg hátlapos telefon. Ezzel a jelzéssel inkább azt mutatják, hogy a belsejében nem lesz baja, továbbra is használható marad. Ha hajlamos vagy leejteni, szerintem vedd a megszokott tokot, de az Ultra Hybrid is jól véd.
Nekem gyorstöltő van, de kikapcsoltam a gyorstöltő funkciót, mert este zavar a ventillátor. Kevésbé melegszik vele a telefon, mint gyorssal. Viszont 3,5-4 óra míg feltölti a 1,5-2 helyett. Én azért is preferálom a lassút, mert éjjel töltöm, kb 7 órát alszok, így caak 3óra ami felesleges töltés. Viszont ha teheted, akkor gyorstöltőset vegyél, ha szükséf van rá, akkor jó, ha gyorsabba feltölti.
-
tylerddd
veterán
Ott van ez az akku elég rendesen. Most kivettem a 2. SIM-et és tegnap pl. 4:30-as SoT-ot értem el úgy, hogy 50% volt az akksi. Jó, nem játszottam, nem youtube ment, hanem a nálam szokásos dolgok. De ez így akkor számomra parádés, főleg hétvégén, amikor egyértelműen több időm van buzerálni a készüléket.
-
Próféta
tag
Sziasztok!
Note 4-ről váltok, azon Spigen Tough Armort használtam, ami 4 év alatt párszor megvédte a telót. Aggódom a Note 9-nél az elöl-hátul üveg miatt, hogy túlságosan sérülékeny. Ugyanakkor nem szívesen rejteném el, max. egy Spigen Ultra hybrid crystal clear tokot tennék rá. Mennyire lehet szerintetek a MIL-STD-810G megfelelést komolyan venni? Ha egy ilyen tokban+fólia zakózik egyet szerintetek megúszhatja, vagy maradjak a Tough Armornál. Az, hogy nem ejtem le, nem opció. Eddig minden telefonom leejtettem. Tudom, béna vagyok, de ez van.
Más: Vennék egy Qi töltőt, de nem tudom gyorstöltőt vegyek-e, vagy normált. A gyors mennyire nyírja az akksit? Én hosszú távra veszek telefont, szóval inkább vigyáznék rá. -
tylerddd
veterán
Always on Display esetében vagy általában?! Előző esetben az AoD beállításainál, egyébként szerintem sehogy.
Kérdés: Be lehet-e állítani valahol, hogy ha a beállításokból átlépek egy másik appbe, akkor a beállításokba visszalépve ugyanoda jussak vissza, ha a beállítások ikont használom?! -ez csak akkor működik, ha jól láttam, ha a háttérben futó alkalmazásoknál lépek be a beállításokba.
-
seger
addikt
Lezárt képernyőnél hogy lehet kikapcsolni a középső gombot?
-
nbukta77
addikt
Ki melyik bongeszot hasznalja meg email klienst? Nem ertem az miert nem meg oldott, hogy a nem szukseges alkalmazasokat le tudjam torolni. Es nyilvan nem rendszer alkalmazasra gondolok. Miert eroltetik pl ram a mikrofos alkalmazasait. Ilyen azert ios- en nem volt.
-
tylerddd
veterán
válasz
tucsok. #2008 üzenetére
A Blueberry Pie-t használom, a gyári ikonokkal és saját hátterekkel.
-
csubííí
senior tag
válasz
nbukta77 #1995 üzenetére
Én régóta használom, nagyon elégedett vagyok vele. Semmit nem fogyaszt. Ha "lebegő gomb" van beállítva, akkor lehet némi fogyasztása. A fizetősekkel ellentétben itt az ingyenesben minden benne van. Saját kép és megnevezés is megadható a "gombnak". Sőt, a megnevezés elhagyható , vagy a "gomb" is lehet láthatatlan. Ha egyik sincs, akkor láthatatlan, és nem zavar, ebben az esetben is bárhová rakható.
-
tucsok.
senior tag
Tudtok valami jó sötét témát?
-
ace05
senior tag
Üdv mindenkinek!
Ha részletfizetésre szeretném megvásárolni akkor hol lenne érdemes, leggazdaságosabb számomra ?
-
nbukta77
addikt
Kinek, hogy van. Latszik vagy ki van kapcsolva a gomb aod- on?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Windows 11
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Proxmox VE
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged