Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceQ!
addikt
válasz Hauptmann #7862 üzenetére
Én fél hangerőn használom a telót, így is tökéletesen lehet hallani, de max hangerőn rendesen megijedek
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
apaszka
veterán
-
apaszka
veterán
válasz Hauptmann #8359 üzenetére
A múltkor hasonlót mondtam és én is így gondolom most.
Ebben a formában még nem tetszik, és csak hibalehetőség ez a technológia véleményem szerint.(#8358) kali ez akár lehet jó is!
Mivel van pár itt említett bugocska, mi talán javítva lesz a Telekomnál.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
baladam86
aktív tag
válasz Hauptmann #9073 üzenetére
Szerintem az éjszakai módot megkapjuk a kamerához, ami hasonló lesz, mint a Mate 20 Pro, vagy a Pixel 3 megoldásához, mivel ez csak szoftveres "hókuszpók". Még azt is el tudom képzelni, hogy a jelenetfelismerés nálunk is kibővül, bár ez annyira nem hoz lázba.
Ami viszont jó lenne, de szinte biztos nem kapjuk meg, az a HDR10+ videófelvétel.SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
petymeg
addikt
-
tylerddd
veterán
válasz Hauptmann #9949 üzenetére
Ezt már kitárgyaltuk itt korábban, embere válogatja. Nekem is van rajta attól függetlenül, hogy még egy telefonomnál sem kellett korábban igénybe venni. De ahogy írják is, lopás esetén is jól jön (persze attól függ, milyet köt az ember) ill. baj esetén sem biztos, hogy az addig kifizetett havidíj+önköltség többe lesz, mintha zsebből kitenném egy új kijelző árát, ergo esetenként jobban is ki lehet vele jönni anyagilag. A félretevős módszerről: tegye fel a kezét itt az, akinek nincs biztosítása és félreteszi a pénzt egy esetleges törésre! Ezt igazából nem is tudom, hogy lehetne kivitelezni, mert elvileg nem költöd biztosításra, de elköltheted bármi másra, ha ott a bankszámládon a pénz. Én biztosra megyek azzal, hogy kiadom havonta az X összeget és ~30k önerőt, ha baj van, de nem biztos, hogy azt a horror összeget szívesen kidobnám zsebből (legalábbis amiket dobott google elég durvák), amennyit egy gyári kijelző kóstál garancia megtartása mellett.
Emellett szerintem pont annyi értelme van egy ilyen drága készüléket biztosítani, mint egy autóra Casco-t fizetni vagy lakásbiztosítást kötni stb. Lehet, hogy soha nem lesz rá szükség, de ha beüt a baj?! Mégse sopánkodom azon, hogy havonta mennyibe kerülnek ezek, mert egyszer jól jöhetnek.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
petymeg
addikt
válasz Hauptmann #9949 üzenetére
40.000 Ft 2 évre a biztositás, van vmi önerő is (talán 30.000?), amit csak az első javításnál kell kicsengetni. Egy kijelzőcsere 180.000. Ennyit arról, hogy nem éri meg.
Pont az a lényeg, hogy drága használati tárgyakra célszerű kötni, amiknél költséges a javítás.
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
-
tylerddd
veterán
-
-
legenda
válasz Hauptmann #10562 üzenetére
Az üzeneteket nem lehet szerintem egy meghatározott SIM kártyára korlátozni, mert az üzenetek alkalmazáson belül vannak olyan speciális küldési és fogadási módok, amik adatforgalmat igényelnek, így azok esetedben is ellehetetlenülnének, ha nem azon a SIM kártyán fut az adat.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Dolce Gusto
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest