- Hogyan férhettek el az őseink a Földön?
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
aswmaster
tag
-
baladam86
aktív tag
válasz Hauptmann #22240 üzenetére
Én kb. 1 éve cseréltettem az Oktogonnál lévő Samsung szervizben, mert előtte egy utángyártott akksicserével nem jártam jól, a gyenge, originál akksihoz képest (ami akkor már 4 éves volt) alig volt jobb az üzemidő, ezért úgy gondoltam, hogy elviszem a Samsungba cserére, mert ők csak nem használnak utángyártott akksikat. Így is lett, a Samsung szerviz cseréje után visszakaptam az eredeti akksiidőket, nagyon megéri kicsit többet költeni rá, ne azon a pár ezer forinton múljon.
Fél évre rá sajnos én is megkaptam viszont a kijelző bezöldülést, hogy nem reagál semmire, amikor megtudtam mennyi egy kijelzőcsere, inkább váltottam, de nem lenne rossz tartaléktelefonnak a Note 9, csak 100.000,- egy kijelzőcserére fáj lelkiekben, mert úgyis a fiókban töltené ideje nagy részét, annak ellenére, hogy hibátlan, és patika állapotú, de nagyon szerettem a készüléket, 5 évig hűségesen kiszolgált.
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
törölt tag
Jól emlékszel. Én cseréltem, sotot ugyan nem néztem, de legalább kibírta reggeltől estig. De este már nem nagyon lehet így se nyomkodni, töltőre kell tenni. Nekem azt mondta a szervizes, hogy eredeti akkut tesz bele, kereskedelmi forgalomban nem kapható, csak a szervizek vásárolhatják meg. Most is az van benne, de mivel behányt a mikrofon már másodjára, inkább vettem másik telefont.
-
gerner1
nagyúr
A miénken visszaállt az újkorában realizált 6½ -7ó, 2SiM -mel, Teljesítmény módban, egyetlen soc-media felületet (& APP -ot ) sem használva. Azrán, pont ugyan úgy csökkent az akku degradálódásával, mint az eredetivel.
Most, lassan ismét cserés lesz. Mi, megint a SES -be visszük (Westend).
Sok múlik még, a valóban jónak minősíthető térerőn, hogy mennyit vagyunk mozgásban, és ezek miatt mennyi a fallback, tornyok közti váltás, stb...
Ugyanakkor, szerintem lehet jónak minősíthető plö 2-3ó SOT is ( picit talán túl van misztifikálva), ha mellette van plö sok órányi hívás, vagy BT-zene, stb is (emelyek szintén fogyasztanak) ...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Hauptmann #22232 üzenetére
Én a saját gyárit és az AccuBattery-t.
Érdekesség, hogy miután szegény telefon éppen a háttérbe szorul, három hete nem volt bekapcsolva, és ezalatt 100%-on maradt a kijelzett töltöttség. Tehát nem az akku önkisülése lett drámaian nagy.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
-
petymeg
addikt
válasz Hauptmann #11442 üzenetére
Nekem tetszik. Könnyű zenéhez, filmhez kiváló, szimfonikus zenekarhoz, meg a 100 tagú cigányzenekarhoz nem ez való. Játékhoz még nem próbáltam, de állítólag van egy kis lagg, ami pl. PUBG Mobilnál nem éppen jó. A szabadság, hogy nincsen semmilyen kábel, nem kell semmit kapcsolgatni stb. azt kell ebben leginkább megfizetni.
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
-
félisten
-
legenda
válasz Hauptmann #11193 üzenetére
Nem sok értelme van ilyen alkalmazásokkal nézegetni, ahány program, annyi eredmény - kipróbálhatod másikkal is -, de a valósághoz nem sok közük van néha sajnos - vagy inkább szerencsére.
A korábban használt Mate 10 Pro-mnál volt durvább is, az egyik alkalmazás 3100 mAh-t írt a 4000 mAh-s akkumulátorra már a telefon új állapotában is, néhány el is hitték és a gyártót szidták, hogy átverte őket, de a szervizes menüben ellenőrizhető volt, hogy minden cella feltöltött, 100%-os volt az állapot és 4000 mAh a valós kapacitás.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Surfym@n
senior tag
válasz Hauptmann #10944 üzenetére
erre az esetre vettem rá UAG plazma tokot 9eFt-ért, azóta nem félek ha leesik
Kérdés:
Samsung gyári tempered glass létezik a note9-re? Használ vki olyat, vagy más gyártmányút?
Befedi a teljes kijelzőt? tökéletesen felfekszik az ívelt kijelzőre?
írisz és arcképfeloldást mennyiben befolyásolja?
érintés érzékenyebbé tehető a beáll-kban, gondolom az ilyen esetekre van kitalálva...28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese...
-
-
legenda
válasz Hauptmann #10562 üzenetére
Az üzeneteket nem lehet szerintem egy meghatározott SIM kártyára korlátozni, mert az üzenetek alkalmazáson belül vannak olyan speciális küldési és fogadási módok, amik adatforgalmat igényelnek, így azok esetedben is ellehetetlenülnének, ha nem azon a SIM kártyán fut az adat.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
tylerddd
veterán
-
-
petymeg
addikt
válasz Hauptmann #9949 üzenetére
40.000 Ft 2 évre a biztositás, van vmi önerő is (talán 30.000?), amit csak az első javításnál kell kicsengetni. Egy kijelzőcsere 180.000. Ennyit arról, hogy nem éri meg.
Pont az a lényeg, hogy drága használati tárgyakra célszerű kötni, amiknél költséges a javítás.
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
tylerddd
veterán
válasz Hauptmann #9949 üzenetére
Ezt már kitárgyaltuk itt korábban, embere válogatja. Nekem is van rajta attól függetlenül, hogy még egy telefonomnál sem kellett korábban igénybe venni. De ahogy írják is, lopás esetén is jól jön (persze attól függ, milyet köt az ember) ill. baj esetén sem biztos, hogy az addig kifizetett havidíj+önköltség többe lesz, mintha zsebből kitenném egy új kijelző árát, ergo esetenként jobban is ki lehet vele jönni anyagilag. A félretevős módszerről: tegye fel a kezét itt az, akinek nincs biztosítása és félreteszi a pénzt egy esetleges törésre! Ezt igazából nem is tudom, hogy lehetne kivitelezni, mert elvileg nem költöd biztosításra, de elköltheted bármi másra, ha ott a bankszámládon a pénz. Én biztosra megyek azzal, hogy kiadom havonta az X összeget és ~30k önerőt, ha baj van, de nem biztos, hogy azt a horror összeget szívesen kidobnám zsebből (legalábbis amiket dobott google elég durvák), amennyit egy gyári kijelző kóstál garancia megtartása mellett.
Emellett szerintem pont annyi értelme van egy ilyen drága készüléket biztosítani, mint egy autóra Casco-t fizetni vagy lakásbiztosítást kötni stb. Lehet, hogy soha nem lesz rá szükség, de ha beüt a baj?! Mégse sopánkodom azon, hogy havonta mennyibe kerülnek ezek, mert egyszer jól jöhetnek.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
petymeg
addikt
-
baladam86
aktív tag
válasz Hauptmann #9073 üzenetére
Szerintem az éjszakai módot megkapjuk a kamerához, ami hasonló lesz, mint a Mate 20 Pro, vagy a Pixel 3 megoldásához, mivel ez csak szoftveres "hókuszpók". Még azt is el tudom képzelni, hogy a jelenetfelismerés nálunk is kibővül, bár ez annyira nem hoz lázba.
Ami viszont jó lenne, de szinte biztos nem kapjuk meg, az a HDR10+ videófelvétel.SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
apaszka
veterán
válasz Hauptmann #8359 üzenetére
A múltkor hasonlót mondtam és én is így gondolom most.
Ebben a formában még nem tetszik, és csak hibalehetőség ez a technológia véleményem szerint.(#8358) kali ez akár lehet jó is!
Mivel van pár itt említett bugocska, mi talán javítva lesz a Telekomnál.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
-
iceQ!
addikt
válasz Hauptmann #7862 üzenetére
Én fél hangerőn használom a telót, így is tökéletesen lehet hallani, de max hangerőn rendesen megijedek
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest