Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:31:37

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21942) glaci válasza #64638144 (#21939) üzenetére


glaci
őstag

Végül is nem csináltam képet, mert most nincs nálam a JBL, a Samsung füles meg nem ad át pontos töltöttségi értéket. (Csak a Level alkalmazás látja mindössze 4 külömböző szintűként.)

Szóval a 10 alatt nincs a Smart Things beállításai között a Smart Things panel aktiválásának a lehetősége. (A 8 -on mindjárt az account után a legelső, míg 10 alatt a hely lekérése van az account alatt. (Ez 8 -on a második a panel után közvetlenül.)

Helyette a 10 -en olyan van, hogy ha lehúzod 2* az értesítéseket, hogy teljes képernyön lásd a gyorspanelt, akkor a 3 pöttyre feljövő menüben a "gyorspanel elrendezése" -t választva van a "média és eszközök mutatása" lehetőség. Ha ezt aktiváltad, akkor a Smart Things panel helyén jelenik meg a "média" és az "eszközök". Ha rányomsz az eszközökre, akkor ott lényegében a Smart Things -es dolgokat fogod látni. (Nagyjából azokat, amiket a Smart Things megnyitásakor is látsz.) No, itt láthatod a töltöttséget is, ha az eszköz elküldi. Kicsit más, mint régen, de a semminél azért több. (A Média alatt pedig régi panel hangkimenet lejátszó eszköz választásos és a képernyő megosztásos része van.)

Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.