Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TpS
őstag
Köszi, ez be van kapcsolva, lehet, hogy a szemüvegem bezavarja, mert sajnos nem működik.
-
TpS
őstag
A note2-n és note3 volt olyan funkció, hogy figyelte, hogy nézem-e, és akkor nem kapcsolta le pl. gondolkodós játéknál a képernyőt. Itt nem találok ilyet, van ilyen beállítás, nem találom?
-
telefonmágus
senior tag
válasz
eladogeppc #4592 üzenetére
Menjél Star Wars-ra az novemberi
-
Stabi83
senior tag
válasz
eladogeppc #4589 üzenetére
Most már illik az android száma a telefonéhoz!
Még azt is vártad hogy jobb legyen?Viccet félretéve az ujjlenyomatolvasó gyorsabb lett, kamera képei némileg javultak bár nem jelentős, új gesztusvezérles, és pár idegesítő hiba amit remélem hamar javítanak...
-
eladogeppc
veterán
Jó ez a 10, de miben hozott végül akkora újítást ?
Akku/SOT idő mínusz 1 óra, ennyi. Szebb animáció. -
Üdv Urak
Januári frissítés OTA-n jött már valakinek?
-
bigsee
addikt
Limitált SW-s tokot nem látott valaki? Csak tokot, a bundle többi része nem kell...
-
xeno204
aktív tag
néhány akciós gyári tok. (a hátlapi toknál a kitámasztó letörhet.)
[Samsung Galaxy Note 10 LED cover, piros] 3.420Ft
[Samsung Galaxy Note 10 protective cover, fekete] 3.420Ft
[Samsung Galaxy Note 10 protective cover, ezüst] 3.420Ft -
Zsolty20
senior tag
válasz
trapi80 #4575 üzenetére
Én BlitzWolf BW-FYE3S-t használok, s nagyon szépen szól. Akkor van max gondja, ha sok a zavaró interferencia(mondjuk ha telefonbolt előtt megyek el), de még akkor is igyekszik mindent megoldani. Tömegben, vagy tömegközlekedésen tökéletesen működik. A fülesek egy huzamban 3-4 órát bírnak, a töltőt meg kb. 2 hetente egyszer rakom fel tölteni.
-
bcl
senior tag
válasz
Zsolty20 #4572 üzenetére
Igen ám, de az mennyivel macerásabb, és sok esetben a hangminősége is hagy kívánnivalót maga után.
Tölteni kell, erre oda kell figyelni, lemerül (hidegben még hamarabb), a zenét alaposan tömörítve küldi a telefonra (itt van több megoldás, de ez különösen "alapabb" fülesek esetén igaz).
Egyébként a 4567-ben linkelt cikkben erről is van pár szó. -
-
Gabbana
aktív tag
Mobilnet eldobálásra talált már valaki megoldást?
Egyre gázabb, idegesítőbb...
-
bcl
senior tag
válasz
Száguldo #4567 üzenetére
Ha arra célzol, hogy írja, hogy analóg is kijöhet - igen, tudom. Éppen ezért lehet kapni tonnaszámra néhányszáz forintért type-c - jack konvertereket - csak éppen azokban nincs DAC.
De mi most a Note 10 topicban vagyunk, és itt, nekünk kell, hogy legyen; én is a mi telefonunkról írtam, nem általában (ezért írtam, hogy pongyola leszek!)
Ezek még az Alin sem néhányszáz forintba kerülnek. Ha visszaolvasol, már kértem segítséget itt ebben az ügyben. Mivel sok tapasztalat gondolom nem gyűlt össze, így érdemi választ sem kaptam, hát lettem úttörő, és beruháztam abba, amit lejjebb linkeltem.
Megjött, működik. A töltés is, bár a töltőkábel bedugásakor, és kihúzásakor elnémul, és újra kell csatlakoztatni.Mivel éppen előjött a téma, ezért gondoltam, hogy leírom, hogy ez jónak tűnik, hátha másnak segítség lesz
Ha nem erre céloztál, akkor passz, a linket köszönöm, elolvastam
Jó összefoglaló cikk - bár sok, legalábbis a téma szempontjából fontos újdonság nem volt benne. Talán annyiból érdekes, hogy 2016-os, és azóta már látjuk, hogy mi valósult meg abból, ami akkor még a jövő volt.
-
bcl
senior tag
-
bcl
senior tag
válasz
Száguldo #4562 üzenetére
Nem, a telefonban nincs DAC, ezért kell olyan átalakító, amiben van. És ezért nem megy azokkal az átalakítókkal, amikben nincs.
Én az ünnepek előtt kaptam kézhez az aliról ezt.
Szól (hogy mennyire szépen, azt nem tudom megítélni; az én fülhallgatómmal nekem megfelelő lesz), és ugyan a hívás fogadást nem próbáltam, de elvileg azt is tudja. És tölt is.
Sőt, ez tud Type-C ÉS jack fülest is fogadni. -
nuri
aktív tag
válasz
Hipermang1 #4542 üzenetére
Esetleg Bluetooth scanning be van kapcsolva improve accuracy alatt?
-
Száguldo
aktív tag
Részben egyet értek veled de az eredeti Samsung 2990.-Ft volt a Media Marktban ennyit szerintem megér a GSM boltos 6000.-Ft-os fosokhoz képest, ami szomorú hogy csak átalakító tölteni közben nem lehet és az árában is beleférhetett volna a dobozban de hát
3 EUR/db. a gyártónak az 5 millió telonál 5.000.000. X 3 EUR veszteség ök ezt sajnos igy látják. -
Colani
tag
Az lehet hogy ebbe a fostalicskaba nem jó bármilyen Jack átalakító csak samsung? Huawei átalakítóm van de azt írja nem támogatott USB eszköz.
-
válasz
Esetleg a pen miatt? Mert ugye az már BT-s is.
-
oxide83
aktív tag
válasz
Stabi83 #4548 üzenetére
Saját böngészőjével használom, nyílván ki kell jelölni a képernyőn megjelenő kis toll ikonra kattintva a fordítás funkciót, anélkül nem is indul el a funkció... amikor ezt megteszem annyit ír ki 1 másodpercre hogy "a talkback használata közben nem használható a fordítás". Ez után semmit nem csinál, nem tudok kijelölni semmilyen szöveget és nem fordít semmit.
-
oxide83
aktív tag
válasz
Pioneer #4546 üzenetére
Szia, köszi, de ismétlem, ki van kapcsolva a voice assistant, nem is volt bekapcsolva. Ennek ellenére sem működik az S pen fordítás funkciója. Ahogy szintén mondtam annyit ír ki 2 másodpercre amikor rákattintok a fordítás ikonra hogy a talkback használata közben nem használható a fordítás. Ez után semmit nem csinál, nem tudok kijelölni semmit sem fordít. Nálad működik a fordítás funkció? Kipróbálná pár felhasználó hogy működik-e vagy nálam van valami elcseszve
?
-
bezz
tag
válasz
Én is láttam már párszor, hogy be van kapcsolva, és nem tudtam mire vélni. Nem csatlakozik épp semmihez.
Valamint ma külföldről hazaérve, nálam is előjött ez a mobil net elvesztése. Tudtam telefonálni, de net nem volt. Egy repülő mód be-ki megoldotta. Nem értem mi ez? -
oxide83
aktív tag
válasz
Pioneer #4541 üzenetére
Szia, megnéztem ki van kapcsolva, sajnos így sem működik az S pen fordítója. Szerintem ez nálam vmi bug. Annyit ír ki 2 másodpercre amikor rákattintok a fordítás ikonra hogy a talkback használata közben nem használható a fordítás. Ez után semmit nem csinál, nem tudok kijelölni semmit sem fordít.
-
Hipermang1
lelkes újonc
Sziasztok! Azt vettem észre, hogy a teló valamiért újra meg újra bekapcsolja a Bluetooth-t, hiába kapcsolom ki. Találkoztatok már ilyennel?..
-
Pioneer
őstag
válasz
oxide83 #4540 üzenetére
A TalkBack kikapcsolása
1. lehetőség: Mindkét hangerőgomb lenyomása
Ha be van kapcsolva az eszközön a kisegítő lehetőségek funkció, egyszerűen tartsa nyomva a két hangerőgombot 3 másodpercig.
Ha kipróbálta ezt a lehetőséget, de nem működik, kövesse a kisegítő lehetőségek gyorsparancsának bekapcsolására vonatkozó lépéseket.2. lehetőség: A TalkBack kikapcsolása az eszköz beállításaiban
Nyissa meg az eszköz Beállítások alkalmazását.
Nyissa meg a Kisegítő lehetőségek, majd a TalkBack menüpontot.
Kapcsolja ki a TalkBack funkciót. -
oxide83
aktív tag
Sziasztok!
Próbálnám használni az S pen fordítás funkcióját de azt jekzi hogy a TalkBack funkció amig aktív addig nem használható a fordítás. Ti tudjátok mi ez a TalkBack és hol kapcsolható ki? Elvileg a kisegítő lehetőségekben kéne lennie de nekem ott nincs. Ti tudjátok használni a fordítás funkciót? -
hanti
senior tag
Ha ez nem így látszana akkor amerikában nehéz lenne eladni. Mit gondolsz miért nincs az S10 ben és a not 10 ben 8k video felvétel, mert a 855 csak 12-15 fps-t tudott az exynos 30 fps-el szemben. A 865 be nem tudták integrálni az 5G-t, az új exynosban azt is megoldották. Hidd el jobban járunk ezzel.
-
Stabi83
senior tag
válasz
Hipermang1 #4531 üzenetére
Nincs mit
-
Stabi83
senior tag
válasz
Hipermang1 #4529 üzenetére
Euban csak Exinosos van hivatalosan. Ha ellenőrizni szeretnéd töltsed.le pl.az Aida64-et
-
Hipermang1
lelkes újonc
Sziasztok! Azt honnan lehet tudni, hogy milyen procival van szerelve a teló?
-
válasz
eladogeppc #4518 üzenetére
Egyáltalán minek ez az Exynos vonal, ha pl. az USA mindig SD-t kap..
-
Stabi83
senior tag
válasz
eladogeppc #4518 üzenetére
Én úgy tudom hogy 9810-et kap és az S10L kap 855-öt
-
eladogeppc
veterán
Azért az szép, hogy a Note 10 Lite Snapdragon 855-öt kap. Vicc.
-
Stabi83
senior tag
válasz
Hipermang1 #4509 üzenetére
Az Akku tanulási folyamata 2-3nap aztán szépen beáll. Párom Mate 20 Pro telójával kb pariban van akkuidőben de ha sokat videózol az akkugyilkos tud lenni. Javaslom hogy lődd kina feleslegesen futó appokat az alkalmazáskezelőben.
-
alasoh
aktív tag
válasz
TODI1111 #4511 üzenetére
Szia!
Igen, ott néztem meg először. Engedélyztem a Total commandert-erk (ES file explorer nem jelent ott meg a listában, érdekes), de ennek ellenére nem megy.
Mondjuk az Es-t már külső sd-ről telepítettem, nem play-ből, mert ott már nincs fent, lehet ezért nem jelent meg a listába, bár furcsálamám ha ez lenne az ok. Minden esetre Total commanderrel sem megy az engedély ellenére sem.
Megnézem azt a kettőt amit írtál, köszönöm! -
TODI1111
veterán
válasz
Hipermang1 #4509 üzenetére
Nem tudom mit vársz akku időben, de nem biztos, hogy lesz annyi mint a mate 20 pro készüléké. Sajnos a huawei készülékek mindig jobbak akku időben mint a samsungok.
-
TODI1111
veterán
Itt is megnézted az engedèlyeket?
Alkalmazáskezelő - jobb felül 3 pötty - speciális hozzáférés- ismeretlen alkalmazások telepítése. Én sem szeretem a gyárit [mixplorer] vagy a [solid explorer] fájlkezelőt használom (szerintem ez a két legjobb). Mindkettőből megy a telepítés. -
ErkyLa
friss újonc
Köszönöm szépen ! Mérlegelem a szempontokat.
-
Hipermang1
lelkes újonc
Sziasztok! Új vagyok ezen a fórumon. HTC-k sora után Huawei Mate 20 Pro-ról váltottam Samsung Note10+ 5G-re. Próbáltam végigolvasni ezt a fórumot kb. a 70%-át sikerült is - csak hogy képben legyek. Az aksi időm az első nap siralmas volt, ki is akadtam rendesen, de így a negyedik nap után javulás mutatkozik, remélem eléri legalább a Huawei szintjét... A bal oldali gombok nagyon nem állnak kézre, de remélem megszokom. A teló nagyon szép, ha az aksi beáll, én meg vagyok elégedve vele, nekem egyébként minden hibátlanul működik idáig.
-
alasoh
aktív tag
Sziasztok!
Én is váltottam egy Note 10+ ra.
Lenne is egy gyors kérdésem. Nem nagyon szeretem a saját file kezelőt. Feltettem Total comandert és Es File explorert. Ha ezen két filekezővel akarok apk-t telepíteni, nem engedi. Hibaüzenetet ír mind a két sw. Ha a gyárival próbálom simán megy.
Van valami ötletetek? Engedélyeket megnéztem és elvileg rendben vannak.
Ha volt már ez a kérdés, elnézést, de nem tudtm mind a 4500 hz-t elolvasni.
Köszönöm! -
MrCsiT
addikt
Szerintem, kis kivárás után inkább egy Note 10 Lite
bár, az még nem egyértelmű számomra, hogy milyen procival is jön ki, mert 3 portál 3 típust ír..de ár/értékben (hacsak nem kell 0/24-ben a Fortnite) szerintem nagyon rendben lesz.
-
oxide83
aktív tag
Sziasztok!
Próbálnám használni az s pen fordítás funkcióját de annyit ír hogy a TalkBack funkció amig aktív addig nem használható. Ti tudjátok mi ez a TalkBack és hol kapcsolható ki?
-
Én Note 9-ről tértem át Note10+-ra. Van különbség a Note 10 javára, de nem jelentős, ráadásul van akinek jobban bejön a hátlapi ujjlenyomat olvasó, és az írisz szkenner, ami nincs Note 10-en már. Ha számít az ára, a Note9 jobb ár/érték aránnyal rendelkezik, ha nem számít, én a legújabbat venném. Ami még dönthet, hogy Note10-en már jack csatlakozó sincs.
-
TODI1111
veterán
válasz
kakuk100 #4501 üzenetére
Azt hiszem azt csak úgy lehet ha miután betetted a hangot a notification mappába akkor az üzeneteknél megnyitod az arról a számról érkező üzenetet amihez külön hangot szeretnél. Jobb felül 3 pötty - értesítési hang. Az alapértelmezettnél pedig ugyan az mint a csengőhangnál.Beállítások-hangok és rezgés-értesítési hang.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest