- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
válasz
Száguldo #4567 üzenetére
Ha arra célzol, hogy írja, hogy analóg is kijöhet - igen, tudom. Éppen ezért lehet kapni tonnaszámra néhányszáz forintért type-c - jack konvertereket - csak éppen azokban nincs DAC.
De mi most a Note 10 topicban vagyunk, és itt, nekünk kell, hogy legyen; én is a mi telefonunkról írtam, nem általában (ezért írtam, hogy pongyola leszek!)
Ezek még az Alin sem néhányszáz forintba kerülnek. Ha visszaolvasol, már kértem segítséget itt ebben az ügyben. Mivel sok tapasztalat gondolom nem gyűlt össze, így érdemi választ sem kaptam, hát lettem úttörő, és beruháztam abba, amit lejjebb linkeltem.
Megjött, működik. A töltés is, bár a töltőkábel bedugásakor, és kihúzásakor elnémul, és újra kell csatlakoztatni.Mivel éppen előjött a téma, ezért gondoltam, hogy leírom, hogy ez jónak tűnik, hátha másnak segítség lesz
Ha nem erre céloztál, akkor passz, a linket köszönöm, elolvastam
Jó összefoglaló cikk - bár sok, legalábbis a téma szempontjából fontos újdonság nem volt benne. Talán annyiból érdekes, hogy 2016-os, és azóta már látjuk, hogy mi valósult meg abból, ami akkor még a jövő volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Új Poco F6 512/12GB Black 2év garancia!
- Google Pixel 8 PRO + TELJESEN ÚJ Pixel Watch 2!!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue független 100% Akku
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Update 09.23. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest