Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibcsi68
tag
Minden be van állítva a ONE DRIVE-ban (feltöltés kameráról: be, mappa kiválasztva, feltöltés wifin, feltöltés csak töltés közben nincs kiválasztva), és még sem megy automatikusan a kamerával felvett anyagok feltöltése! A note 9-en ugyanígy voltak a beállítások, és azon működött... Tudna valaki segíteni? Köszi!
-
Sziasztok,
Emlékeim szerint be lehet állítani Samsung telón az alkalmazások hangerejét egyedileg is. Ezt hol találom?
Illetve van arra mód, hogy a telefon felemelése esetén azonnal oldja a képernyőzárat?
-
viera
őstag
Én is ezen gondolkodtam sokáig.
Nem sok különbség van a kettő között.
Kijelző mérete a simában nekem bőven elég,a felbontás különbséget észre sem lehet venni.256GB tárhely is elég,nekem az SD kártya is felesleges.A 45W-os gyorstöltést nem használnám,még a sima gyorstöltést is ritkán kapcsolom be.Az akku nagyobb a + -ban de használatban nem tud sokkal többet.Amit a "kicsi" tud azzal is kibírom nap végéig,pedig én nem kapcsolgatok semmit.A wifi,mobilnet,bluetooth,helymeghatározás egész nap be van kapcsolva nálam.Meg a Galaxy Watch-al is egész nap kapcsolatban van a teló.Éjszaka mindig töltőn van,addig meg kibírja így nekem ennyi elég.Viszont a simát sokkal kényelmesebb zsebre tenni meg kézben tartani.Nekem a + már túl kényelmetlen volt,zavart cipelés közben is.Én nem bántam meg,hogy a sima Note10-et választottam.
-
viera
őstag
válasz
telefonmágus #4890 üzenetére
Mostani gyártás
2020.01.03. -
viera
őstag
Péntektől én is csatlakozom (újra) egy Note10-el.
Volt egy iPhone 11 Pro is,de annyira nem fogott meg.Aztán egy Note10+ de az már túl nagy volt.
Nekem a sima 10-es bőven elég.Meg is lepődtem amikor bekapcsoltam,hogy a 10-es Android van rajta.Akkor tűnt fel amikor rákerestem a frissítésre és csak a biztonsági frissítést dobta fel.
-
francz'70
senior tag
-
Hiperhuje
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos megfogtam egy fekete 256-ot, és már nem tudram elengedni többé.Hívásrögzítéssel kapcsolatban olvastam miket ajánlottatok..
Amit kérdeznék az, hogy nektek BT fülessel megy a Cube ACR vagy valami más? Nekem ez nagyon fontos lenne.... -
Rotor82
aktív tag
Sziasztok,
Kameránál a fotó beállításoknál hol van olyan opció,hogy: fotóméret, vagy fotó felbontás(megapixel)?
Mert én nem látok olyat sajnos.
Csak videó felbontást tudok állítani... -
tjokai
senior tag
válasz
eladogeppc #4877 üzenetére
Szia.
Bocs, új tag vagyok. Beleolvasgattam a fórumba, nem ajánljátok az Android 10-re való frissítést? Nekem még Android 9 van, hagyjam is?! -
eladogeppc
veterán
Android 9-10 között nekem az én használatommal 45perc/1óra mínusz.
Dual Audio használata esetén a két eszköz becsatlakozása után csak az egyik aktív, külön ki kell minden esetben választanom újra mind a kettőt. 9-en ez normális volt.
Kamera szerintem nem javult, sőt. Szerintem romlott. -
Tibcsi68
tag
válasz
telefonmágus #4873 üzenetére
-
tjokai
senior tag
Sziasztok!
Friss Note 10+ tulaj vagyok, egy iPhone 11 Pro Max-ról jöttem. Már 4 nap használat után sokkal szimpatikusabb a Note10+, igazából nem is maga a készülék hanem inkább az Android. Maga a készülék súlya érhezetően légiesebb a 11 Pro Maxnál, akku üzemideje hajszálnyival rosszabbnak tűnik, fogásra sokkal komfortosabb, arcfelismerő rendszere köszönőviszonyban sincs a az iPhonéval, sztereo hangszórók minősége is sajnos kategóriákkal rosszabb, abban verhetetlen az iPhone. Ami viszont baromira zavar az első perctől kezdve, h pl YouTube videót nézve már fél hangerőnél annyira vibrál-bizseregteti a telefon hátlapja a tenyeremet szilikontokon keresztül is, h nagyon zavar. Más Note 10+-nál is jelentkezik ez a jelenség?
-
TODI1111
veterán
válasz
Tibcsi68 #4867 üzenetére
Led helyett szerintem az [AodNotify] a legjobb. Akku százalék: értesítési sávot kétszer lehúzod - 3 pötty - állapotsor
-
Tibcsi68
tag
Üdv, mindenkinek, most lettem (eddig még) boldog tulajdonosa egy Note10 plus 512Gb-na. Note 9-ről váltottam, tehát sok újdonság nem fogadott. Viszont ami egyből hiányzik az az értesítési led. Van valanmi helyettesítő megoldás rá? Valamint az akku töltöttségi %-át állandóra nem lehet kitenni, csak akkor látszik, ha lehúzom az értesítési sávot? Köszi a vlaszokat!
-
Yager01
senior tag
Garancia lejáratot követően szerintetek érdemes kiegészítő garanciát kötni a készülékre? Újonnan vásárolt készülék esetén plusz 1 év garancia kiterjesztés bruttó 10.000 Ft. bármilyen probléma adódik a készülékkel és javítani kell 100.000 Ft ig fizet. Nem nagy összeg de kérdés mire elég. Mondjuk kijelző csere kijöhet e belőle pl?
Illetve létezik good lock Note10+-ra?
-
Yager01
senior tag
válasz
telefonmágus #4860 üzenetére
sikerült !! Köszönöm!!!
Van értelme frissíteni a 10es-re? Nem olvastam utána mennyire stabil ... Bár gondolom ez ha már tolják. A béta egy ideje már fut...
-
Yager01
senior tag
válasz
telefonmágus #4858 üzenetére
Csináltam egy gyári visszaállítást úgy, hogy maradt a képen látható XEH/ILO. Beüzemeltem a telefont WIFI és SIM nélkül, még mindig azt látom amit írtam. Ha berakom a magyar kártyát felismeri és kéri az újra indítást. Ha esetleg megcsinálom akkor tuti XEH/XEH lesz.
Hogy érted hogy"ne kérd a magyarra váltást vagy üzemeld be ILO n..."
-
Yager01
senior tag
válasz
telefonmágus #4853 üzenetére
-
JoseGee
tag
Nem tudjátok, nincs valami widget szerű megoldás a sim kártyák ki-be kapcsolására? Kicsit macerás mindig a beállítasokban babrálni.
-
Yager01
senior tag
válasz
telefonmágus #4850 üzenetére
-
Yager01
senior tag
válasz
telefonmágus #4848 üzenetére
-
Yager01
senior tag
válasz
telefonmágus #4845 üzenetére
Akkor mit javasolsz? HA magyar kártyával vetettem egyben 5 percig akkor utána eszi az izraeli Sim-et ?
A cél az lenne, hogy ILO -ra regisztráljon először hogy legyen hangrogzítés. Utána menne bele magyar és.svájci kártya
-
Yager01
senior tag
válasz
telefonmágus #4842 üzenetére
Izraeli régió kellett volna első körben DE Svájcban akarja használni! A lényeg hogy Svájcban sem fog működni DE ha jól fordítom akkor elég 5 perc hívás egy EU SIM kártyáról és utána mehet a nem EU régiós kártya? Nem fontos az olasz kártya ahogy Luser írja?
-
Luser2000
addikt
válasz
Yager01 #4841 üzenetére
A Samsung alkalmazza az ún. régiózárat. Itt is erről van szó (Európa). Ez egy kicsit nehezíti az eltérő régiókba szánt készülékek (csomagok) szürke keveredését. (Szerintük).
Tudomásom szerint a régiózár eltávolításához / feloldásához a származási ország (ITV, olaszország) helyi SIM-kártyát kell használni, és legalább 5 perces hívást kell kezdeményezni.
---
Mire lepötyögtem a "mágus" beelőzött. Ott a megoldás a címkén.
-
Yager01
senior tag
válasz
Luser2000 #4840 üzenetére
Köszi az észrevételt Izraellel kapcsolatban.
Természetesen tudom hogy nem EU. XEH alapján gondoltam hogy független és azt is vágom, hogy olasz DE számomra ez teljesen új felállás, hogy egy független készülék és csak európában használható. Mi ennek az oka? Lehet tenni ellene valamit? A forgalmazó gyári függetlenként árulta ami elvileg igaz is DE ha igaz akkor miért nem megy pl egy EU-n kívüli sim-el?
-
Luser2000
addikt
válasz
Yager01 #4836 üzenetére
"... a dobozán ott egy matrica "european SIM card only" ..."
"... izraeli Sim-et nem eszi..."Úgy gondolom, hogy ha Izrael nem Europán belül van (márpedig nem), akkor a dobozon lévő matricának is hihetünk.
Egyébként egy olaszországból származó, független készüléke van a havernak.
-
nylacika
aktív tag
Üdv! Lámáznék egyet!
Ezt az abszolút hangerő funkciót hol lehet állítani? Kerestem a beállításokban, beírtam a keresőben, de sehol sem lelem. Tudna valaki segíteni?
-
Yager01
senior tag
Sziasztok. kezembe került ma haverom új Note 10+ készülék e ami elvileg gyári független. Azért mondom hogy elvileg mert a dobozán ott egy matrica "european SIM card only"
ITV/XEH ITV/ITV
RF8MA26XVWF
SAOMC_SM-N975_OXM_ITV_PP0012Nem igazán értem, de nekem függőnek tűnik. Annál is inkább mivel izraeli Sim-et nem eszi...
Hogy tudom kideríteni, illetve kérdés hogy milyen lock van tárajta ha egyáltalán van -
francz'70
senior tag
Aki használja a 10-es androidot mi a vélemény, üzemidő, kamera, stb. Érdemes már váltani a 9-ről? Nem szoktam elkapkodni, főleg ha megvagyok elégedve az előzővel!
-
Gabbana
aktív tag
Megjött TMHra is most
-
Luser2000
addikt
Tölthető a januári biztonsági frissítés (más nincs a csomagban).
N10Plus TMH
N10Plus XEH (ez talán már korábban is elérhető volt) -
alasoh
aktív tag
válasz
eladogeppc #4826 üzenetére
-
bcl
senior tag
válasz
Pioneer #4822 üzenetére
Ha szakszervíz csinálja, megmarad. Nekem a Note 8 kijelzője (pontosabban az üveg "csak") tört rommá, és megjavították volna, a gari is megmaradt volna - csak már nem érte meg.
De kifejezetten kérdeztem, és mondták, hogy így van. Szeged, SES.
(MINDIG hozzáteszem: itt amúgy nagyon jófejek a szervizesek- de a kérdésedre a válasz ettől függetlenül ez, fentebb
)
-
lipothp
tag
Sziasztok
Osszetortem a telom n10plus
Kb 40cm-t esett, gyari led hatlapos tokban volt.
Tudtok tippeket adni, hogyan lehetne minel olcsobban meguszni a kijelzocseret?
Koszonom -
alasoh
aktív tag
válasz
eladogeppc #4815 üzenetére
Szia!
Elvileg csak azt kell állítani amit múltkor is írtam:
"Abszolút hangerő funkció letiltása" ezt kapcsold be. Utána ha nem akar működni, nyomj egy restartot a telefonon. Nekem így működik minden bluetooth eszközzel. Hangszóró, füles, headset. Mindegyik jó. -
bigsee
addikt
válasz
eladogeppc #4815 üzenetére
Nálam csak a média hangerejét változtatja a telefonon a Buds...
-
eladogeppc
veterán
-
válasz
telefonmágus #4801 üzenetére
Dobnál egy linket? Sehogy sem találom alza keresőben
-
Divinity
őstag
válasz
Cruzolka #4795 üzenetére
Turbado:
Pixel 2 XL-em volt tőlük. Az első az pixel hibás volt így vissza küldtem. Küldtek futárt átvette azzal a lendülettel ők is feladták az újat, pedig még meg se kapták a rosszat tőlem, másnapra nálam volt a hibátlan, új számlával. Nekem ez elég megnyerő hozzáállás volt. -
hanti
senior tag
válasz
telefonmágus #4801 üzenetére
Csak gonosz kardot lehet kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest