- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
Titeket nem zavar, hogy a kijelzőn visszatükröződik a lámpafény, sokszor olvashatatlanná téve rajta egy egy újságcikket pl? Engem kiidegel...
-
Cruzolka
aktív tag
Köszönöm az infót, akkor a Turbadoról rendelem a note 10-et.
Ár/érték arányban nekem most ez a legjobb... -
válasz
Hiperhuje #4773 üzenetére
Amikor vásároltam a Note 8-at, akkor mindenképp olyat akartam aminek a kerete ezüst( Note 3 után nagyon bejött), de ebben az opcióban csak az arany hátlapos Note 8 volt. Így azt megvettem és rakattam rá egy bőrmintás( mint a Note3) skint hátra. Tehát max 1 fél napig a láttam a telefon okádék arany hátlapját.
-
Cruzolka
aktív tag
Üdv
Konkrét tapasztalat/vásárlásra lennék kíváncsi Turbado- Btel boltokból, amennyiben valaki vett már ott telefont.
(Tudom, nem hivatalos viszonteladók)
Garancia, ügyfélkzelés, készülék minőség...
Előre is köszönöm. -
Hiperhuje
aktív tag
Lassan meggyőztök. Holnap megnézem újra.
-
-
Hiperhuje
aktív tag
Rendben, igazatok van.... Tok kell és a régió kódot is elfogadom.
Még egy kérdés,. Kell az 512? Akinek van kihasználja? -
TODI1111
veterán
válasz
delta1017 #4782 üzenetére
Melyik verzió van fent? Lehet,hogy csak a béta tesztelőknek elérhető a 3.0?
Így kellene kinéznie -
válasz
Hiperhuje #4773 üzenetére
Ha egy telefon szín ilyen érzelmeket és félelmeket vált ki belőled, az nem jó dolog. Egyébként meg tokban mind egyforma. Én sem látom soha, milyen színű, akár rózsaszín is lehetne.
Az enyém is szolgáltatói és nem XEH, semmi hátrányát nem érzem. Kb 1 nappal jött később a 10es droid. A havi biztonsági frissítést még ki nem sz@rja le, hogy késik pár hetet. Nem izgulok rajta. -
francz'70
senior tag
-
Hiperhuje
aktív tag
Másik rossz hír, hogy a boltban lévőkön, nincs matrica, European sim card only....
Tehát nem XEH.... és ha jól olvastam a TMH-ek nem nagyon frissülnek. -
Hiperhuje
aktív tag
Szerintem ha meglátják a kezemben, lebu#i#nak.
Gyerek korom lengyelpiaci élményei elevenednek fel bennem. Ezüst étkészlet és társai. -
TODI1111
veterán
Akit érdekel az AodNotify már tartalmazza a magyar nyelvet. Köszönet érte Gidanonak
-
Hiperhuje
aktív tag
Rossz hírt kaptam. Nincs a Telekomnál 512-es, csak ezüst.
.
Most mi a fax legyen? -
Joachim21
őstag
Megjött a tajvani Snapdragonra is OTAn az Android10.
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Cruzolka #4766 üzenetére
Én ábrákat és vázlatos rajzokat szoktam rajta csinálni. Az egyetlen bajom az volt, hogy az Samsung Notes-ban nincs "végtelen" vászon, így (szélességben) egy képernyőnyi helyre vagy limitálva. A hajlított kijelző miatt ráadásul ki se mehetsz teljesen a szélekig. Végül a OneNote-nál maradtam, mert jól szinkronizál, és két irányban is végtelen.
-
Cruzolka
aktív tag
válasz
Evil Snowman #4760 üzenetére
Köszönöm
Videokat már én is csekkoltam, csak abban bíztam, hogy fizikai tapasztalatokkal is tud valaki szolgálni.
Persze a puding próbája az evés
Infó, ha estleg az Extreme digitaltól venném?
Ott rendben van a garancia, hivatalos? -
davidsone
addikt
Sziasztok!
Nemrég vettem Note 10-et a T-nél és nem tudom rajta a felbontást állítani egyszerűen nincs a menüben. Ez mi??
-
Hiperhuje
aktív tag
Holnap megyek a telefonért a T-hez. Hogyan tudnám megnézi, hogy biztosan XEH-t vegyek?
-
Cruzolka
aktív tag
Üdv
Használja itt valaki a telefont rajzolásra? Értem ez alatt vázlatok(sketch-ek) konceptek, esetleg teljes értékű rajzok készítése.
A note 10 pen érzékenysége, használhatósága érdekelne pont az előzőekben említett dolgok miatt.
Előre is köszönöm. -
ljs
tag
Köszönöm az eddigi segítő szándékú hozzászólásokat, de
újból nekifutok, mert biztosan nem voltam érthető.
4751 telefonmágus:
ha érteném, hogy mit írtál le, akkor nem kellene Tőletek segítséget kérnem.
(Legalábbis én így gondolom. Tényleg profinak tűnik, amit leírsz, de tényleg nem értem. De ez nem a Te hibád.)
4752 Mooka-Miki:
Mint ahogy az eredeti hozzászólásban (4750) írtam:
"majd a Smart Switch programot használta.
ÉS NEM TALÁLT SEMMIT.
Sem biztonsági frissítést (augusztus óta!!!), sem 10-es androidot."
4753 Mikulásbá:
ua., mint Mooka-Miki-nek
4755 Pioneer:
Köszönöm, megy a privát!
4756 Gabbana:
Az enyém "majdnem" ugyanaz:
SAOMC_SM-N975F_ODX_THM_PP_0008_RF8M80LX51B
TMH/TMH,TMH/TMH
4757 bigsee:
1. Igazad van.
2. Szerintem igazad van.
Nem sírni akarok, de ennyi pénzért nem jogos elvárás, hogy használható legyen a teló?
(Nem akarok 1000 MPixeles képet vagy 600-szoros zoomot vagy tök sötétben nappali minőségű képet vagy 650 napos akkuidőt. Csak simán használni szeretném.)
3. Mint ahogy az eredeti hozzászólásban (4750) írtam:
"Ma bevittem a Telekomhoz, ahol egy kedves mobiltudós gépre tette,..."
Tehát
teljesen hivatalos előfizetés és készülék (Note 10+) a Telekomnál,
ahová bevittem: Eger, Agria Park Telekom üzlet/értékesítő hely/nem tudom mi a hivatalos megnevezése."Kernelverzió"-ban és "SE for Android állapota" alatt 2019.08.09-et látok.
"Android bizt. javítási szintje": 2019.08.01.
És a telekomos mobiltudós Smart Switch-csel SEMMIT nem talált.No ezért fordultam Hozzátok!
És most jön a nagy kérés:
olyan megoldást szeretnék kapni, ami alkalmazható úgy, hogy közben nem kell
- android 11-et írnom 2 kB-ban;
- perpetuum mobile-t megalkotnom;
- igazolni a Fermat-sejtést röviden és elegánsan.Ezzel csak azt akartam írni, hogy mobil terén (is) nagyon láma vagyok.
Ezért vettem olyan telefont, amiről azt gondoltam, hogy -minden spéci funkciójával együtt- működni fog.
Minden segítséget köszönök és hálás vagyok érte!
(De a megoldások során kérlek vegyétek figyelembe,
hogy NEM VAGYOK HOZZÁÉRTŐ, csak "eccerű" felhasználó.) -
bigsee
addikt
válasz
telefonmágus #4751 üzenetére
1/ sztem nem érti mit írtál... én se...
2/ ne az Odin legyen a megoldás annak, aki csak használni akarja...
3/ warranty void alatt knox-ot érted? Ha a telekomos nem azt nézte meg először, akkor ljs viragboltban járhatott...Update: lassan kezdem érteni... tehát ha augusztusban gyártották, akkor egy augusztusit tegyen fel, hátha az lefrissül, mondjuk decemberire (melyik az utolso Telekomos?)?
Két dolog hiányzik innen: az összefoglaló és a melyviz...
-
ljs
tag
Szervusztok!
Többször írtam itt, hogy Telekomos (THM, második körös előrendelés) 10+-omra augusztus óta semmi nem jött.
Próbáltam WiFin, mobilneten, de semmi.
Javasoltátok, hogy kössem gépre és szoftverrel nézzem meg.
Ma bevittem a Telekomhoz, ahol egy kedves mobiltudós gépre tette,
csinált egy biztonsági másolatot,
majd a Smart Switch programot használta.
ÉS NEM TALÁLT SEMMIT.
Sem biztonsági frissítést (augusztus óta!!!), sem 10-es androidot.
Azt javasolta, hogy
vagy egy Store-ba menjek és érdeklődjek, hogy mi van ilyenkor
vagy szerviz, de akkor a készüléket el lehet felejteni egy darabig.
Kérdéseim:
0. Hallott már valaki ilyenről? (És mi lehet a gond? És mit csináljak?)
1. Tudnak bármit is segíteni egy Store-ban?
2. Ha szerviz, akkor nem adnak cserekészüléket?
3. Gyorsabb, ha valamelyik szervizbe személyesen viszem el Egerből?
4. (ha igen az előző kérdésre a válasz:) Hová vigyem el és ott kapok-e cserekészüléket?Ugyanis ez a teló tényleg egy kifeküdt okoskát helyettesített, tehát nincs másik. :-)
Köszönöm a segítséget!
-
Hiperhuje
aktív tag
válasz
MikeWazowski #4748 üzenetére
4 előfizum 23.400 Ft-volt eddig.
Most 20.614 + a Magenta 2.690. Ráadásul 6GB-ről korlátlan lett a netem.
Ugye a 30% lejön az összes előfizuból. -
alasoh
aktív tag
válasz
Joe_Muad_Dib #4745 üzenetére
Szívesen!
-
Hiperhuje
aktív tag
Akik vásárlás előtt állnak, számukra egy lehetőség.
Nekem a T-nél több előfizetésem van asszony gyerekek én.
A napokban beslatyogtam megnézni a 10+-t.
A neten történő rendelés esetén a 256-os 22*16400 Ft-ot dobott a rendszer.
Az ügyintéző tájékoztatott, hogy november óta van lehetőség több előfizetés kedvezményeit összevonni, matekoztunk egy kicsit, magenta beköt 30% leugrik, kedvezmény összevon...
Így lett a 256-os 22*11260, a az 512-es pedig 22*12800Ft.
Megrendeltem az 512-est. -
oxide83
aktív tag
A januári frissítés feltelepítésével most előszőr vagyok elégedett az akuidővel. Valamit eltaláltak, remélem marad így. Nálatok is tapasztalható javulás?
-
Gabbana
aktív tag
Azt hol tudom megnézni hogy az én telefonom XEH vagy mi?
-
Hiperhuje
aktív tag
válasz
Hipermang1 #4732 üzenetére
Milyen a rögzített hang minősége?
-
válasz
Hipermang1 #4732 üzenetére
Bluetooth fülessel is veszi rendesen?Initially, the recording of interlocutor was blocked by Google since Android9, but we are looking for solutions. Set phone recording audio source to 'voice call (software)' and adjust clarity to max. Switch on app connector in the app settings - miscellaneous. Note: the solution will not work for calls using a headset.
-
RIC5I
tag
az létezik hogy gyengébb legyen a note 10+ om mobilnet antennája mint a xiaomi mi9t pro nak ? ahol a 9t pro gyengén vesz jelet ott a 10+ nem fog semmit
-
alasoh
aktív tag
válasz
Joe_Muad_Dib #4731 üzenetére
Jeleníttesd meg a rendszer alkalmazásokat is, hátha. Ha nem segít, van ott egy alkalmazások visszaállítása. Hátha az segít. Most hirtelen nincs több ötletem.
-
alasoh
aktív tag
válasz
Joe_Muad_Dib #4722 üzenetére
Szia!
Nem biztos, de azt érdemes lenne megnézni, hogy ezeknek az alkalmazásoknak, amit szeretnél előtérbe látni, megvan e a "Megjelenítés legfelül" engedélye. Alkalmazások --> speciális hozzáférés --> Megjelenítés legfelül.
Nézz szét itt és ha nincs meg, adj nekik engedélyt, hátha segít. -
Hiperhuje
aktív tag
Köszönöm a válaszokat.
Így már csak a hívásrögzítés marad kérdés. Nekem az nagyon fontos.
Meg tudnátok erősíteni, hogy működik? -
törölt tag
Tegnap az asszonyé frissített a januárira. Az enyém még nem. Lehet az ezért, mert az övé xeh az enyém meg 512gb-os TMH?
Még egy érdekesség. Vodafone kártyával a páromén megy Volte az enyémmel meg nem. Gondolom azért mert az enyém meg TMH. Vagy miért lehet ez? Telekomnál hogx van ez a volte? -
Joe_Muad_Dib
tag
Sziasztok! Valami elállítódott a 10-re frissítéssel, mert pl a Waze
-ha hívást fogadok,
- vagy ha az autó billentyűit haszználva hívok valakit
nem tér vissza pár másodperc múlva a képernyőre, hanem háttérban marad. A Waze-t is kérdeztem, nem tudtak segíteni.
De sem az ébresztő vagy akár a kitchentimer app sem ugrik előre, hogy kikapcsolhassam hanem le kell húznom fentről, rákattintanom megnyílik és így kilőni. Eddig ezek előre ugrottak.
Más: szeretem azt a funkciót, hogy nem kell hívásfogadáskor elhúzni az ikont, hanem elég hozzá érni. Na az Android 10-re való frissítéskor is elő tudtam hozni ezt a funkciót, viszont ez azzal jár hogy állandóan fent ban az érzesítési sávban a kisegítő menü ikonja. Nem lehetne ezt eltüntetni? Köszönöm, hogy elolvastad. -
Hiperhuje
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg S9+-t használok BOSE BT fülessel. Brutális.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen itt a zenei élmény, hangerő stb, vezeté nélküli cuccokkal? -
kiszu
senior tag
válasz
telefonmágus #4714 üzenetére
Köszönöm
-
hanti
senior tag
válasz
telefonmágus #4714 üzenetére
Teljesen mindegy hogy hol van vásárolva, a lényeg hogy XEH legyen és számla, akkor 2 év a garancia.
-
kiszu
senior tag
Manapság mit tudni egy hivatalos garanciáztatásrol? Ha az adott bolt nincs kint a hivatalos viszonteladók listáján a Samsung oldalán, mint pl egy Media Markt, Euronics, stb,de van szamla,, kitoltott lepecsetelt garilevél, akkor is teljeskoru hivatalos garancia van?
Konkretan a Strong & Unique kft rol van szó mint eladó -
Perennis
tag
Sziasztok!
Felfelé illetve lefelé legyintésnél bejönnek a telepített alkalmazások, azt a beállítást megtaláltam hogy lefelé legyintésnél ne az alkalmazások hanem a gyorsbeállítások illetve a nem olvasott értesítések jöjjenek be.
Van egy gyárilag telepített kereső nevű alkalmazás a telefon, abban kérném a segítségeteket, hogy van e arra valamilyen beállítás hogy legyintésre ezt a keresőt nyissam meg.
Köszi a segítséget.
-
Macskasy
tag
válasz
peter100 #4710 üzenetére
Mind a 4 sarkaban van egy ilyen kis ici pici tized miliméteres kis kerek gödröcske,ami velemenyem szerint azt a cel szolgalna hogy ott egy picit tobb ragaszto lesz ezaltal adna egy + tartást. Esetleg hogy a felesleges ragaszto ott gyuljon ossze. Gyakorlatilag viszont ha az egyik ott elengedi akkor levegős lesz. De nem teljesen ertem hogy hogy mert nem ment ki a széléig.
-
peter100
csendes tag
válasz
Macskasy #4698 üzenetére
Köszi, hasznos infó.
A videók alapján úgy tűnt az UV-s ragasztó tökéletesen szétoszlik, homogén felületet képez, ezáltal mindenhol egyenletes lesz a ragasztás, nem keletkezik légbuborék. Kiküszöböli a hagyományos fóliák hibáját. Gyakorlat meg az, hogy nem tartós ez az állapot.
Vagyok annyira perfekcionista, hogy zavar, ha nem tökéletes a kijelző, de havonta nem fogom cserélgetni.
Korábban flippes tokot használtam, éveken keresztül tökéletesen megvédte a telefont, de meguntam. Most gyári bőrtokot vettem, nekem nagyon bejön, ehhez lett volna a tempered galass kiegészítésként. Ez lett volna a tökéletes kombó. Azt hittem.
Tanácstalan vagyok…És akkor még fogalmad sincs, hogy a különböző gyártmányú üvegek milyen valós mechanikai védelmet nyújtanak.
-
F_Gergely
őstag
Na ma sikeresen leejtettem a telefont (note10+) és a lift ajtó fogta meg.
Szerencsére nem lett semmi baja, a tok sarka kicsit megviselődött, de azt lehet cserélni.
Pedig kijelzővel lefele ért földet de a kijelzőnek nem lett baja.
Mondjuk mielőtt vettem a telefont akkor youtube tele volt azzal hogy baromi jó a töréstesztje a telefonnak, örülök hogy nem lett baja, 20 év alatt nem nagyon ejtettem még le telefont. Úgy látszik öregszem na... -
kiszu
senior tag
válasz
Macskasy #4698 üzenetére
Anno a note 9 esetén arulta a dome glasst a SES is és fel is tették 1 ev garival. Sok rizikó nem volt benne. Nem is jött fel.
Ha mashonnan rendelem, nekem kell feltenni ami kozel sem tuti, hogy hibamentes lesz. 15-18e uveggel nem jó játszani.Note 10 Szeriara meg nem arul a SES dome glasst. Mondjuk mast se, egyelőre
-
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ubuntu Linux
- Viccrovat
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Öreg hardver, középkorú Android, friss telep
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 256GB gyári független megkímélt kiváló akku
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A56 5g 128gb garancia bontatlan
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest