- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Fiúk, lányok!
Valaki használ TG-t a készüléken? Note 9-ről jöttem, de ott sem volt igazán jóféle üveg, legfeljebb azok az UV-s mókák, de igazából egy hónapon belül cserélni kellett, mert alá-levegősödött a szélein.
Ti használtok bármilyen védelmet a kijelzőn?
-
ahnaelei
tag
Sziasztok! Az S9+-ból Note 10+ lett. Szuper minden, azért még tanulom. Rögtön elakadtam abban, hogy pontosan lépésről lépésre mit kell csinálni hogy a ceruza a szöveg fölé tartva fordítson. A leírás szerint tartsam fölé, de nem fordít. Előre is köszönöm!
-
válasz
entoni1989 #3689 üzenetére
Nekem Telenor előfizetésem van, és a vásárlás napjától ott virít a VoLTE logó, vagyis első naptól kezdve, hogy kijött a telefon. Menj be egy Telenor üzletbe, és kapcsoltasd be a VoLTE-t az előfizetésedre.
-
válasz
Van rajta volte, nézd meg a telo beállításokat.
-
válasz
Biztosra veszem,hogy tudja a Note 10+ is a VoLTE-t.A kapcsolatok-mobilhálózatoknál a beállítás ott van,nálam be is van kapcsolva.Vagy ha ennek semmi köze hozzá,akkor bocsi.
-
_ak_
addikt
válasz
-
torrrent
aktív tag
A kamera exponáló hangját csak úgy tudom kiiktatni, ha lenémítom a telefont? Kerestem, de nem találtam se a kamera beállításai között sem a hang beállítás között.
Valaki már kérdezte utánanéztem (3206), de annyi mindent írt illetve kérdezett, hogy elsiklott a válasz. -
entoni1989
tag
Sziasztok.
A Note 10+ most komolyan nem volna VoLTE kompatibilis?Kicsit furcsának tartom... Van 2 előfizum a Telenornál, egy A50 és egy Note 10+ van használva, az A50-re a héten jött az értesítés majd másnapra már VoLTE hálózaton volt, a Note 10+ kacsolatban semmi, majd rékerestem a telenor honlapján, hogy mi a helyzet ezzel és láttam, hogy kompatibilitás szempontjából nincs is a listában, amit én furcsállom, ez valóban lehetséges lehet, hogy nem tudná?
-
-
bcl
senior tag
Sziasztok!
Most botlottam bele egy app-csomagba, ami lehet, hogy nektek nem új, de itt a topicban még nem láttam megemlítve.
A Samsung kiadott 4 app-ot exkluzívan Note10/10+ -ra, amit elvileg a Galaxy Store-ból le lehet tölteni.
...majd egyszer nálunk is... - most néztem, még nem megy. Gondolom az APK-t le lehet vadászni, ha valaki akarja
Az akksi figyelő app-ra kíváncsi lennék, de még várok, hátha elérhető lesz nálunk is.A link, ahol olvastam róla.
-
Pioneer
őstag
válasz
Bandeee007 #3671 üzenetére
Köszi!
-
válasz
Bandeee007 #3669 üzenetére
Köszönjük,a BestBuy topik régóta ezekkel a kuponokkal van tele.
Akit tényleg érdekel valami komolyabb cucc,nézzen át,mert lehet okoskodni több kuponnal is. -
eladogeppc
veterán
Jöhetne már a One UI 2.0
-
bcl
senior tag
válasz
Gabbana #3660 üzenetére
Örülök, hogy jól vizsgázott, használd egészséggel!
Egy apróság a képek kijelöléséhez:
ha egyet kijelölsz, az után a kis képek aljában megjelenik egy kis átlós nyíl. Ha arra ráböksz, akkor megjeleníti nagyban, és lapozni is tudsz jobbra-balra (előre-hátra) a képek között, de úgy, hogy a teljes méretben a bal felső sarokban ott lesz a kijelölés pont. Vissza is lehet térni kijelölés módban a kis képekhez.
Picit másképp, de működik! -
ljs
tag
(Az utóbbi 2 hetet kihagytam, de bepótolom a fórum olvasását.
Tehát ha már volt ilyen kérdés, elnézést kérek.)
Note10+ augusztusi Telekomos hivatalos rendelés-vásárlás, Telekomos előfizetés.
Probléma:
Nekem még mindig augusztusi a "legfrissebb" frissítés és hiába keresek, semmit nem dob fel.
(Volt egy hozzászólás a legelején, miszerint egyes készülékek a Store-okban augusztusi frissítésűek és az eladó szerint soha nem is fognak frissülni.
De ez Telekomos.)
Mi lehet a megoldás? -
Gabbana
aktív tag
Sziasztok!
Leírok pár laikus tapasztalatot a telefonnal kapcsolatban, hátha valakinek hasznos lehet. Csak felsorolás jelleggel...
Note3 után döntöttem a Note10+ vásárlása mellett. A döntésben a legmeghatározóbb dolog az volt, hogy 3 hét külföldi rokonlátogatás előtt álltunk, Note3 törött, a céges Lenovo K6ot meg hagyjuk is...Nekem ezen a telefonon, ezen az android rendszeren minden teljesen új volt, nem követtem a telefonok fejlődését évek óta.
A túra célpontja Dubaj volt, 32 fokban mászkáltunk egész nap, napi 2-5 látnivaló volt, összesen 2555 kép és 467 videó készült.- A töltöttség minden nap estére 20% felett maradt, 12-13 órákat használtam a készüléket. Volt egy-két olyan nap, amikor hazaugrottunk két látnivaló között, ilyenkor a fél óra készülődés alatt újra 100%-ra töltött a gyorstöltő. Nagyon hasznos volt, tökre meglepődtem a töltés sebességén! A régi powerbankjaink azt hiszem mind csereérettekké váltak, egyik sem tud gyorstölteni...
A töltővel beszívtam többször, ugyanis a hozzá kapott kábelnek mindkét vége USB-C. A kinti konnektorok más rendszerűek, hiába szereztem éjszakára töltőt, nem tudtam a kábelt beledugni.- A füles teljesen jól vizsgázott (pedig még akartam venni egy Sony wh1000 xm3-at indulás előtt, végl kiderült, hogy kár lett volna). Egyetlen hátrányt tapasztaltam ezzel kapcsolatban, hogy nem tudtam vízbe menni vele, de a Sonyval se tudtam volna. Néha jó lett volna a parton hagyott telefonról bluetoothon keresztül zenét hallgatni, de erre majd veszek valami egyszerű BT fülest.
A repülőben is minden Jack-es, kellett volna az átalakító.- Egyszer megáztunk. A telefon a nadrágzsebemben volt, a töltőnyílással felfelé. Beázott, betalált pár csepp. Namondom... (biztosítás van kettő is, meglátjuk). Hazaértünk a szállásra, kifújtam, bedugtam tölteni, kiírta a telefon, hogy nedves a töltő, hajszárítóval fújjam ki, de csak hideg levegőt használva. Lefagytam. Észleli a vizet, kiírja, semmi baja..
- A kamera. Brutális minőségű videók és képek készültek, már pár nap után elő kellett fizetnem plusz tárhelyre, hogy felférjenek a netre a tartalmak, meg az itthoni családtagok is tudják követni a napi eseményeket. Hazaérkezve rá akartam menteni itthon a cuccokat a régi laptopomra, mikor rájöttem, hogy az abban lévő SSD fele akkora, mint a telefonban lévő tárhely.
Nagyon hasznos volt a széles látószögű kamera, egy csomó helyen nézték a körülöttem állók, hogy az én telefonomban hogyhogy látszik az egész épület, az övékben meg nem... Vittünk magunkkal szelfibotot. A tollról történő exponálás iszonyat hasznos. Ezzel kapcsolatban volt egy állomás, ahol 3x álltam be a fotózáshoz, de mindháromszor videó készült amikor megnyomtam a gombot a nálam lévő tollon. Nem értettem, hogy mivan, mire rájöttem, hogy mialatt odagyalogoltam a helyemre, a kezemben mozgó toll, a mozgás alapján átlapozott fényképről videóra, 3x.
A tollon lévő gombot rengetegszer kerestem, kicsi, a tollal azonos a színe, és én egy ilyen apró bütyköt sem találok rajta.
A videorögzítésre több esetben nyomtam rá úgy, hogy a felvételrögzítés nem indult el. 5-10 alkalommal maradtam le valamiről, főleg akkor, amikor gyorsan kellett a telefont bekapcsolni, és felvételt indítani.
Éjszakai képkészítés brutális. Főleg állványról.Az ujjnyomatfelismerővel szívtam én is sokszor. Strandon pl alig ismeri fel az ázott ujjamat. Mondjuk ez érthető.
A rengeteg képnél amikor kijelölni akartam, nem volt olyan lehetőség, mint a Note3-on, hogy a képet látod teljes képernyőn, alul pedig egy sávban futnak az apró mozaikképek, ahol ki tudod jelölni magát a fotót, de teljes terjedelmében, minőségében látod a kijelzőn.Gmailt beszoptam, nem jöttek meg az értesítések. A GPS szuperul működött, rengeteget használtuk, NFC-vel fizetni is tudtam, még a taxiban is.
Filmnézés fárasztó volt még ekkora kijelzőn is, nincs a repülőn normális tartó kialakítva.Tesóm iphoneja néha jobb képeket csinált, talán leginkább este, sötétben, pl. szórakozóhelyen. Valami régebbije van, a felbontást se néztem, csak a két telefont egymás mellé rakva nem értettem egyes helyzetekben, hogy ezt meg hogy?
Összességében nagyon örülök a készüléknek, nagyon jól vizsgázott, és fantasztikus képeket készített. Ajánlom mindenkinek, nekem azt hiszem ennél több nem kell.
-
A Beta 2-t magában is fel lehet rakni, vagy kell hozzá a beta 1 ?
-
nylacika
aktív tag
válasz
eladogeppc #3653 üzenetére
Nekem a fiam A50-es gyári kábelével simán működött... Igaz, nekem All-in-one PC-m van...
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Samsung DEX használatához milyen USB-HDMI kábel kellene a mezei monitorhoz ?
Köszi !
-
tuncsikg
csendes tag
Sziasztok! S9+-ról váltottam Note10+-ra. Nagyon jó készülék, és érezhető azért a változás, de nagyon szerettem az S9-et is. Bétáról olvastam hogy hosszabb lesz a pro módban a záridő meg az iso. Mennyire tuti? Valaki használja a bétát?
-
válasz
MikeWazowski #3639 üzenetére
Nem. Android 9- tól van ez, minden mobilon.
-
TpS
őstag
-
hali_tomi
tag
válasz
Divinity #3638 üzenetére
Köszi!
1. Kábellel ugye az a gond, hogy a gyári Type-C - Type-C, az autón meg sima USB van. De most kolléga adott egy gyári Samsung kábelt ami Type-C - Normál USB. Remélem ezzel már jó lesz.
2. Jó ötlet volt! Közben rájöttem, hogy még régi androidos időmben megvettem a Nova Launcher Prime-ot, és így TeslaUnread-del jó lett minden. Outlook, Gmail, minden szépen mutatja a számokat.
3. Én is átállítok mindent angolra és megnézem. -
Inikoo
csendes tag
Sziasztok! Note10 vásárlásán gondolkodok, és vacilálok melyik szín legyen. Valaki látta már esetleg pirosban? Kép alapján látok benne fantáziát, de azért picit tartok tőle nem-e lenne picit csajos élőben az árnyalata. (pasi vagyok...) Kiállítva ezüst, meg feketével találkoztam eddig csak.
-
válasz
MikeWazowski #3639 üzenetére
BlueMail még tud ilyet (App Icon Counter menü a beállításokban), én is ezért álltam át arra a gyári helyett.
-
Divinity
őstag
válasz
hali_tomi #3635 üzenetére
Szia!
1 - A kébelen fog múlni, alapvetően pl a gyárival kéne kipróbálni azzal mennie kéne.
2 - Natívan ilyet nem tud, pl ezt az appot meglehet próbálni meg van még pár
3 - Milyen nyelvre van állítva az eszköz? Régen csak angol nyelvűen ment a dolog most nem tudom, hogy van-e még ilyen mert defaultból azon használom az eszközöket de ez lehet egy irány mert ennek mennie kéne gond nélkül -
hali_tomi
tag
válasz
Sanraith #3634 üzenetére
Köszi!
1. Hát még adok neki esélyt lehet, de próbáltam már két másik hosszabb kábellel is, és no luck.
2. De akkor magyarul nem fogja soha mutatni a nem olvasott üzenetek számát? Csak az értesítések számát? Annak mi értelme? Látom azt fenn is.
3. Hát a google home-ban benne vannak a kapcsolók, azokat a Home-mal tudom is kapcsolgatni, ha elinditom, belemegyek és kapcsolom a képernyőn. De hang-alapú dolog sehogy nem megy.
De úgy látom ez nem csak nálam van így. -
Sanraith
aktív tag
válasz
hali_tomi #3632 üzenetére
1. Szerintem csak az az egy kábel hibás/nem adatkábel.
2. Az aktív értesítések számát mutatja, nem az üzenetekét. A Home screen opciókban ki lehet kapcsolni.
3. A google home alkalmazást össze kell kapcsolni az okos cuccaiddal, utána már mennie kell az assistant parancsoknak. -
hali_tomi
tag
Üdv!
Biztos, hogy velem van a hiba, de iPhone-ról átjőve van pár nem kicsit idegesítő dolog számomra a telóval kapcsolatban:
1. Android Auto csak kb egy 20 cm hosszú kábellel működik, hosszabbal már nem, ez normális? (Tudom-tudom biztos van valami, 10000 forintos NASA kábel amivel jó, de az iPhone az 1 dolláros kínaival hibátlanul vitte a CarPlay-t mindig.)
2. Gmail alkalmazás: csak addig mutatja a főképernyőn badge-ként az olvasatlan üzeneteim számát, amíg nem húzom el az éppen bejövő aktuális e-mailem értesítőjét fenn. Máskor nem lenne érdekes mutatni ezt? Vagy mindenkinek csak egyetlen olvasatlan üzenete van?
3. Google Assistant: ha mondom neki, hogy kapcsoljon fel ezt vagy azt, nem csinál ilyesmit, csak rákeres arra pl: hogy "turn on lamp" és nyitja a Chrome-ot. A Bixby-t meg kb. hagyjuk is...Szóval, ha van ezekre megoldásotok kérlek jelezzétek.
-
TODI1111
veterán
válasz
Macskasy #3627 üzenetére
Ezt elég nehéz megválaszolni, mert mindenkinek más a napi rutinja és más-más alkalmazásokat használ.
Én most a báta 2-es verzión vagyok és úgy tűnik, hogy minden rendben van. Az általam használt alkalmazások is rendesen működnek. Béta 1-ről biztosan vissza lehet térni (azt próbáltam) viszont béta 2-ről nem tudom. Elméletileg amíg nem stabil verzió addig vissza lehet tenni a 9-es verziót odinnal de természetesen csak sima csc-vel ami azt jelenti, hogy minden törlődik a készülékről. -
torrrent
aktív tag
Hali mindenki!
Régi S6 edge-es vagyok azóta nem volt Samum.
Rendkívül jó visszatérni (Note 10) végre vissza. -
torrrent
aktív tag
Nem szeretnék feleslegesen kérdezni viszont nincs időm rengeteget visszaolvasni:
Miként tudnám a Pen gombját arra használni, hogy amikor kiveszem a készülékből és megnyomom (simán egyszer, nem hosszan) ne a Samsung notes jöjjön be hanem úgymond lebegtetetve az ikonok felett megnyomva a gombot mergnyíljon. -
Macskasy
tag
Beta milyen allapotban van? Alkalmas napi használatra ?
Ha nem jön be lehet downgradelni 9es androidra ?
-
hanti
senior tag
válasz
Kamikazeman #3624 üzenetére
Az a tény hogy minden más program tökéletesen működik, egy kicsit ellent mond az okfejtésednek. Ha az Outlook fent van akkor a Gmail is hibátlan. Valószínű inkább hogy a Gmail engedély kérésével van a gond, valamiért a rendszer vissza altatja és csak a Gmailt, ezért gondolom hogy a hiba ott van.
-
Mauzes
addikt
Sziasztok! Bementem a Media Markt-ba kicsit nyomogatni a Note 10-et, demókat nézegettem, youtube, kamera, chrome, szóval semmi extra. Mégis pár perc után elkezdett eléggé melegedni a hátlap. Ez normális?
-
Kamikazeman
aktív tag
Hogy ez az értesítési mizéria alkalmazás, vagy telefon hiba azt persze nem tudjuk, de furcsa, hogy sem a párom Huawei, sem a fiam Xiaomi telefonjával nincs ilyen gond és nem is volt soha, mint ahogy az előző Note telómmal sem. Ezek alapján én azért inkább a Note 10 telefonom szoftverénél érzem logikusnak(valójában biztos vagyok benne)keresni a hibát. Valószínűnek tartom, hogy ez valamelyik szoftver update után elillan és ezért nem is idegeskedem rajta, de legközelebb tuti nem veszek telót megjelenéskor, amivel duplán nyerek, egyrészt a stabil szoftver, másrészt a csökkent ár miatt.
Mindenesetre lehet, hogy az 1. hsz összefoglalójába erről érdemes volna írni, mert, ha ott lett volna én is vártam volna a vásárlással.
-
S. Laci
tag
válasz
mkriszadmin #3614 üzenetére
Igen, be volt az is kapcsolva. Ennek ellenére csak akkor érkeztek meg a levelek, amikor megnyitottam az alkalmazást. Érthetetlen. De mint mondtam nagy ügyet nem csinálok belőle mert van működő alternatíva.
-
Sgarrista
tag
Sziasztok!
Amúgy miert nem használjatok a Samsung gyári email appot , ott nekem megjön az email mindig minden féle beállitás nélkül.
-
bobace
addikt
válasz
entoni1989 #3619 üzenetére
Ott a válasz a képen, a Samsung Cloud zabálja az akksidat, valami beragadt benne. Indítsd újra telót, telepítsd újra az appot vagy töröld a cahce-t.
Nem tudom az aodnotify 8%-a mennyier valós, de az durvának tűnik, hogy ugyanannyi mint a kijelző. -
entoni1989
tag
Sziasztok.
Az utóbbi 1-2 napban, de pláne ma feltünt, hogy bitang gyorsan lemerült a telo, úgy hogy közben alig használom, csak néha néha megírok egy messenger üzit, semmi extra, totál átlag felhasználás és fél napot bírt ki. Ez a poszt megírása alatt is 3%-ot ugrott le. Továbba amit észrevettem, a mobilnet iszonyat belassult, bármely alkalmazásnál jelzi, hogy van 4G is, de a betöltési idő már már kritikán aluli. Szerintetek mi lehet a gond? -
Valaki használ Bluetooth fülest a telóhoz?
Nálam egy probléma van, a youtubenak a hangját nem rakja ki a fülesre, valahol lehet ezt állítgatni, néztem, de nem találtam .Netflix. HboGo, Spotfy mind probléma mentesen megy.
-
válasz
eladogeppc #3607 üzenetére
Igen mi is kiprobaltunk mar mindent, de tenyleg. Raadasul nalunk meg akkor sem jon be az uzenet, ha az app-ot elindutjuk. Meg appon belul ra kell frissiteni es azutan latjuk csak, hogy jott e valami
Megcsinaltunk pedig mindent ami itt le volt irva, meg volt youtube video alapjan is, de 1 napnal tovabb meg nem volt jo:) De szamunkra ez annyira nem eletbe vago, teljesen jo az outlook. Bar megertem akinek fontos a gmai app.
-
Teal'C
veterán
válasz
eladogeppc #3608 üzenetére
-
S. Laci
tag
válasz
eladogeppc #3607 üzenetére
Így van, ez valami Gmail alkalmazás probléma lesz, én sem hinném, hogy a telefon a sz@r. Ugyanezekkel a problémákkal küzdök én is N10+-on, ráadásul a Samsung saját levelező appja is ugyanezt produkálja nálam, mint a Gmail. Pedig régóta használtam hibátlanul a Samsung Emailt egy magán és egy munkahelyi címmel, S8,S9+,Note9, Note10+. Most valamiért nem akar működni normálisan. De pár napja letöltöttem az Outlook-ot, egyelőre hibátlan.
-
eladogeppc
veterán
Megkövetek mindenkit, akit megbántottam talán, úgy néz ki, hogy ez GMail általános probléma.
Kollégám Samsung A40-ese szintén ezt csinálja.
És most próbáltam bentről küldeni magamnak GMail üzenetet és valóban nem jelzett.
Viszont nem hogy nem jelzett, csak akkor jöttek meg az üzenetek, amikor megnyitottam az alkalmazást.
De továbbra is azt mondom, hogy ez alkalmazás probléma lehet, mert más is küzd evvel.Amit nem találok a GMail-ben, az a szinkronizálás gyakorisága.
-
_ak_
addikt
Na jó, ha már itt tartunk. LastPass Authenticatort használ valaki? Nekem annak nem akar megjönni a jelzése. Note 8-on azóta is jó.
-
válasz
Kamikazeman #3601 üzenetére
Nalunk is problemas a gmail, amit irtam is. Mi is beallitottunk mar mindent amit lehet, de csak ideig-oraig jo
Az S10-en ilyen nem volt, pedig ott nem is matattunk a beallitasokban. Erdekes ez, hogy valakinel jo valakinel nem. Az outlook-kal mukodik tokeletesen, meg is szoktuk mar, szoval szamunkra nem olyan nagy problema, de B_Csaba semmikeppen nincs egyedul.
-
TpS
őstag
válasz
RAYBOMB #3545 üzenetére
Lett valami az eladásból? Most megint divatba jött egy vásárlós átverés, régebben nigériai, most angliai érdeklődővel. Ezt a videót érdemes megnézni. A napokban nálam is bepróbálkozott egy "vevő" egy eladó gitáromra. Kellő óvatossággal kell kezelni! Persze ettől még lehet valós az érdeklődő, bár kétlem. Átverésről beszél egy srác
-
JoseGee
tag
válasz
eladogeppc #3598 üzenetére
Mondjuk ez elég nagy öngól a Googletől, hiszen az iPhoneomon hibátlanul működött. Vagyis, inkább minden google alkalmazás. Most a Noteomon a Youtube nem akar átmenni a tv-re.
-
Kamikazeman
aktív tag
Ez az értesítés dolog nálam is elég hektikus. Minden be van állítva és egyszer működnek, egyszer nem. Lehet kötekedni azokkal, akik ezzel szenvednek és lehet, hogy nem is ennek a telefonnak a hibája, de ettől függetlenül ez gáz. Az előző Note 5-ön az évek alatt ilyen gond soha nem volt. Szerintem azért ez nem normális. Egy telefonnak szerintem inkább úgy kellene működni, hogy minden értesítés alapból megjön és nem altat a készülék semmit. Ha én valamit altatni akarok, akkor majd beállítom! Bár mondom még egyszer, nálam a kezdeti beállításokkal kb. 1 hétig ment minden, majd magától megint nem. Fontos magától!! Ne legyen már olyan okos az a telefon, hogy felülírja azt, amit én egyszer beállítok! Ettől függetlenül imádom ezt a telefont, de B_Csaba védelmében el kell mondanom, hogy szerintem is hülyén működik ez a része. Tudom ezzel hiába is vinném szervízbe, mert ott újra beállítanák ezeket és azt hinnék én vagyok a hülye, majd egy hét múlva persze megint nem működne és így tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- OLED TV topic
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OpenWRT topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest