- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz
Bandeee007 #2898 üzenetére
S10 topiknál van pár jótanács
-
Bandeee007
csendes újonc
Sziasztok!
Tudom sokan írtak már az akku fogyasztásról. Én azt szeretném kérdezni tőletek, hogy hogyan lehet spórolni vele? Gondolok itt különböző beállításokra, mint pl: csak éjszakai módban használjam, ilyesmikre gondolok. Köszi előre is!
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok ! Beszereztem egy mezei Note 10-et. S9 Pluszt váltott le.
Első benyomásaim érdekesek. A hangszórói jobbak voltak és teltebbek voltak az S9+-nál, illetve fura az elhelyezkedése itt.
Akkura kíváncsi leszek majd. Kamerákat jobbnak érzem, lehet placebo ?
Kipróbáltam ezt a Samsung DEX-et USB kábellel. Nekem eléggé szakadozott a notebookomon. Mi lehet ?
Köszi ! -
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Tudom elég speciàlis kérdés de a note 10+ aksival hogy bírja? Most S10+ van, azzal megvan simàn a 6h az én szokásaimmal, viszont azt írogatjàk, hogy a note még jobban bírja annak ellemére hogy nem sokkal nagyobb a kijelző
-
Kasya
nagyúr
-
Teal'C
veterán
-
_ak_
addikt
Most olvastam, hogy a Samsung eltörli a Linux on DEX szolgáltatást
.
-
kiszu
senior tag
válasz
mkriszadmin #2826 üzenetére
Ezt nem árulja a Samsung store itthon?
Note 9 nel rakattam fel és már 14 hónapja tökéletes -
Teal'C
veterán
Azt hol lehet beállítani led tok nál hogy ha van egy aktív hívás és bejön egy másik kinyitom megnézni és automatikusan átveszi a második hívást, na én ezt nem akarom.
-
sompetike
aktív tag
Hol lehet az beállítani,hogy a fórumon hány db hsz látszódjon,most jelenleg 200db van beállítva,de kevesebb jobb lenne
-
aki955
csendes tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodok a kisebbik Note 10 vásárlásán. Akku időről tudnátok tapasztalatokat írni esetleg? Kinek mennyit szokott bírni kb? Tudom felhasználó függő az akkumulátor idő de hozzávetőlegesen milyen a telefon akkuja?
Köszönöm előre a segítségeket! -
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Több év(10-13-év) iphon használat után váltottam note 10-re és ha jól emlékszem van olyan beállítás hogy míg nézem a kijelzőt addig nem kapcsol ki de nem találom. Valaki tudna segíteni ha valóban van ilyen benne.
-
Picur882
csendes tag
A Note széria is részt fog venni az android 10 tesztben?
-
bigrock
addikt
válasz
telefonmágus #2873 üzenetére
Ha különleges készülék kell, semmiképpen ne hagyd ki ezt sem.
Elég drága, de legalább cserébe középszerű. -
mjani1172
addikt
válasz
telefonmágus #2871 üzenetére
Különleges az amiből kevés van vagy kevesen tudják.
De mindegy. -
mjani1172
addikt
válasz
telefonmágus #2868 üzenetére
Mi különleges egy sz.ros telefonban,amit milliószám ontanak a swáziföldi gépsorok?
-
telefonmágus
senior tag
Nem mindenki a magyar telóra gyúr,ahogy sokan mások én is szeretem a német telókat meg a különlegesebbeket,ritkábbakat
Most is ez az N976B nagyon klassz,ráadásul már kérték hogy kicsit teszteljem az 5G hálózatot
Állítólag a voda is angolból hozott S10 5G -set ,azzal tesztelték
-
válasz
telefonmágus #2859 üzenetére
Áruld már el, hogy mi a francért venne valaki 7-800 ezer forintos telefont, amire semmilyen formában nincs semmilyen garancia nálunk?
-
bigrock
addikt
válasz
telefonmágus #2859 üzenetére
Én mindjárt kettőt vásároltam belőle, így tovább fog tartani...
-
Sanraith
aktív tag
Vannak két darabból álló szilikon tokok, amik elölről és hátulról is körülölelik a telefont. Az S7 Edge-hez kaptam ajándékba egy rendelésemhez, de kb 1 percig tudtam rajta elviselni. Az egyik bulvárlapos cikkben ha legörgetsz, akkor látszik, hogy milyen. (Csak saját felelősségre, én érzem ahogy menekülnek az agysejtjeim, miközben az oldalt nézem.)
-
bigsee
addikt
No meg azt mondjátok meg, hogy miért dobja fel, ahányszor csak megnyitom a naptárat, hogy bekapcsolom-e a szinkronizálást? Ki se kapcsoltam és mindig bekapcsolást nyomom, de újra és újra feldobja ezt. S10 is csinálta, ez - note10plus - is.
-
telefonmágus
senior tag
Srácok van itt valaki aki már használ Galaxy Fold 5G SM-F907B telot?
Nézegettem németben már egy ideje beszerezhető,mondjuk nem túl olcsó,de majd csak megyeget lefele az ár,ha lassan is
-
törölt tag
Üdv.
Aura White Note 10+-ra vadászom. Honnan tudnék EU garis-t szeretni?
Aki segítene ebben annak nagyon hálás lennék. -
válasz
yodamester10 #2849 üzenetére
Miért, megjavult ?
-
Sanraith
aktív tag
Ha a "tokot" a kijelző és az ujjad közé helyezted, amikor rögzíted az ujjlenyomatodat, akkor igen. Egyébként nem. A hiba arról szól, hogy a hibásan rögzített ujjlenyomatot (ami valójában a tok lenyomata), valódi ujjlenyomatnak fogadja el a rendszer, ezután pedig a tok használható az ujjad helyett. A cikkek ellenben azt sugallják, hogy bárki egy tokkal fel tudja oldani bármelyik telefont, ami nettó hazugság.
-
Isendel
csendes tag
válasz
feketepeti #2847 üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok. Olvastam ilyen hibáról és érdekelne ennél is előjön e, mert én is whitesone glasst venném
-
mkriszadmin
tag
XEH rom helyett melyiket érdemes felrakni amihez hamarabb jönnek a frissítések?
-
yodamester10
őstag
Keveslem a fotókat,most hogy megjavult már senki nem fotózik?
-
ateszapa748
aktív tag
2. nap a telóval, az akksira igaz nem lehet panaszom
[kép]
-
feketepeti
aktív tag
válasz
mkriszadmin #2826 üzenetére
És azt próbáltad, hogy felold e mas ujjára is? Mármint olyanra, ami nincs feltanítva neki.
-
válasz
telefonmágus #2839 üzenetére
Az S10 5G pont akkora, mint a Note10+. Sőt, még súlyban is megegyeznek.
[link] -
danisuto
csendes tag
Zenehallgatáshoz és sokszor telefonáláshoz is budsot használok, és szeretnék egy okosórát. Kérdés, hogy tud egyszerre a kettő működni a telóval bluetoothon?
-
Pioneer
őstag
Mi a különbség a N975 és a N976 teló között?
-
Pioneer
őstag
válasz
telefonmágus #2837 üzenetére
Tized milliméter eltérés van csak a 10+ hoz képest. Mitől dömper?
-
Pioneer
őstag
válasz
telefonmágus #2835 üzenetére
Miért fura?
-
telefonmágus
senior tag
Most kérdezem havert,hogy milyen 5G-s teloja van kéznél,erre benyögi nagy nehezen S10 5G... SM-G977B
Az is egy fura telo -
ateszapa748
aktív tag
Csatlakoztam... Note 10 plus fekete.
Ami eddig feltűnt, hogy jobb az ujjlenyomat olvasó mint az S10 plus- on. -
Pioneer
őstag
válasz
telefonmágus #2831 üzenetére
Értem, köszi.
-
Pioneer
őstag
válasz
telefonmágus #2828 üzenetére
Biztos az, csak az annyira nem érdekel.
Az angol BTU verzióban is van magyar nyelv, illetve alapból független?
Gariztatás esetén vissza kell küldened Angliába, vagy itthon is javítja a Samsung gariba? -
tomson67
tag
válasz
xEon1337 #2780 üzenetére
Mindkettő volt, ill a Note 10 plusz most is megvan. A nagy kijelző és a több RAM miatt váltottam, ezekkel nincs is baj, frankó, valamint nem voltam megelégedve az S10+ fotós képességeivel, és akkor még finoman fejeztem ki magam. Nos a Note 10+ jobb képeket készít VALAMIVEL, de egy Huawei p30 pro oda-vissza pofán veri mindkettőt, illetve az iPhone X és XS max is. Ezeket saját tapasztalatból tudom mondani. Ha fontos a fényképezés, akkor felejtsd el mindkettőt. Ez az én magán-külön véleményem.
-
Pioneer
őstag
válasz
telefonmágus #2824 üzenetére
Magyarországon hol lehet venni note 10+ 5G telót hivatalos 2év Samsung garival?
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
A Switch ugyebar meg mindig nem viszi at az alkalmazasok adatait, igaz? Van erre valamilyen megoldas Androidon vagy meg mindig csak a root az egyetlen?
Koszi! -
Pow
tag
válasz
telefonmágus #2822 üzenetére
Igen az van. Augusztus végén gyártották és tartalmazza a csomag az OTG adaptert. (emlékszem te próbáltad megtalálni az összefüggést a kiadás dátuma és a csomag tartalma között)
Érezhetően jobban reagál az ujjlenyomat olvasó a frissítés utána, bár nekem személy szerint előtte se volt gondom vele. -
Sanraith
aktív tag
-
telefonmágus
senior tag
-
van aki 5G-s verziót vett (ezt tudom, hogy van) és vodafonenal használja?
működik az 5G rendesen vagy még csak az általuk árult készülékekkel megy? -
dani786
tag
válasz
eladogeppc #2811 üzenetére
Szia! Én onnan váltottam, viszont ezt dual simmel használom (sima Note 10). Valamivel szerintem jobb az üzemidő, de nem számottevő. Viszont a dual sim gondolom ront rajta, egy simmel valószínűleg észrevehetően jobb lenne, hiszen ugyanakkora akksi, kisebb felbontású kijelző és (úgy tudom) takarékosabb proci dolgozik benne.
-
Divinity
őstag
Sziasztok!
Kerestem de nem találtam konkrétumot.A kicsinek az üzemidejéről tudtok nekem mondani véleményt?
Pixel 2 XL-ről jönnék hozzátok -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
S9 Plus-hoz képest valós életben az akku idő hogy alakul ? Van aki onnan váltott ? Note 10-ben gondolkodnék.
-
Kasya
nagyúr
válasz
yodamester10 #2808 üzenetére
Csak pletykálnak róla. A fejlesztése még nyilván megy, nem egy hónap összerakni és legyártani a telefont.
-
válasz
yodamester10 #2808 üzenetére
több millió dolláros haszon készülékenként. 1x vagy 2x?! én is az 1-et választanám..
nem.
-
yodamester10
őstag
Az reális,hogy már az S11-et mutogatják?Valahogy nem értem minek kidobálni minden évben szinte kettő csúcsmodellt
-
ateszapa748
aktív tag
válasz
nbukta77 #2802 üzenetére
Üdv!
Mi nagyjából ugyan azt az utat járjuk a “telefoncserebere” területén .Én is nézegetem, próbálgatom, ízlelgetem a Note 10 pluszt! Még nem szántam rá magam a cserére (szinten XS-ről), de ahogy ismerem magam, ez a telo sem fog kimaradni.
Bár több kényelmi funkció is jobb nekem az IOS ben (pl. diktálással “írás”, Face ID, stb.). Nekem pl. a I11 is bejön élőben. Ízlések és pofonok...
A Notban meg pl. a kamera, kijelző jobb.
-
-
nbukta77
addikt
válasz
BossBoss #2755 üzenetére
En is iphonerol jottem xs. Vartam a 11-prot, de mikor meglattam le mondtam rola. Bun ronda. Note 10 plus gyonyoru. Meg vettem hozza az active 2 acelt, igy nagyon jo paros. Meg az ipad pro11-et is lecsereltem agy galaxy tab s 6-ra. Teljesen elegedett vagyok az androiddal. Sot asszony is cserelt mindent.
-
ljs
tag
válasz
cryingdr4g0n #2794 üzenetére
Szia!
A piktogram és a rajz is működő megoldás, de én a -tok használatakor automatikusan aktív progival- szavakat írtam be. (Anya, Miki, stb.)
Aprólékos és nem mindegyik -a névjegyzékben szereplő- bejegyzéshez állítottam be, de a rendszeresen telefonálókra (vagy a fontosabb emberekre) megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Le Mans Ultimate
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Revolut
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged