Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
Megvolt... DEX töröl, gép újraindít, DEX vissza, telefon bedug, és... semmi.
Naponta használom, használnám, tehát nem alkalmi használatól van szó, de - ahogy írtam is - egy bő- de inkább talán két hónapja, 1-2-3 alkalommal jó, majd a telefont újra kell indítani.
Aztán ugyanazzal a géppel, kábellel megint jó. Próbáltam másik USB aljzatot is, semmi, amíg a telefont újra nem indítom.
Előtte atomstabil volt.A "hardveres" DEX megy ilyenkor is, tehát az rendben van. De a DEX for PC az 1-3 alkalom után a telefon újraindítását igényli...
Az októberi frissítésben bítztam, de semmi. Hátha a novemberi... -
-
MAQ12
tag
Ha beállítok alapértelmezett SIM-et hívásra, akkor működik a dolog a kocsiban is és a telefonon is jobbra húzással.
Az autóban (Opel Insignia) próbáltam az autó saját telefon menüjében és az Android Autóban is.
A probléma, ahogy látom, nem tudja a telefon melyik SIM-ről indítsa a hívást, amíg ki nem jelölök alapértelmezett.
Amit láttam más gyártó telefonjánál, hogy személyenként lehet beállítani alapértelmezett SIM-et, így lehetne a céges és magán kontaktokat is a megfelelő SIM-mel hívni egy mozdulattal.
Erre a Samsungnál van lehetőség? Én nem találtam meg... -
kuszal
tag
Az előfordulhat, mármint, hogy arra gondolt amit írtál :-)
De ezt maga a telefon sem tudja, sőt tudtommal az egész samsung ökoszisztáma.
Alapértelmezett számot lehet megadni és azt lehet elsődlegesen használni pl. autóban.Ahogy emlékszem a Xiaomi telefonok tudják, hogy arról hívnak amelyik kártyán bejött, kiment a legutóbbi hívás, SMS, stb. Így nem kell odafigyelni melyik kártyát használja az ember.
Nagyra értékelném ha ezt a funkciót a Samsung lopná és építené be :-) -
Sogi74
tag
Köszönöm a válaszokat! Akkor - ha jól értem - van ami csak adatokat mozgat (Samsung Flow), van ami a képernyőt tükrözi (Smart View) és van a Dex és a Csatolt telefon ami hasonló és a telefon (telefon alkalmazásait) használom más kijelző segítségével, esetleg egér, billentyűzet és egyéb perifériák használatával.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Apple TV+
- Milyen autót vegyek?
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo 3DS és DS topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- Apple iPhone 14 Pro Silver ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB 95%
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest