Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Legfrissebb ROM
Android 8.0 (az összes magyar készüléken)

Android biztonsági javítási szintje (letöltési linkekkel)
XEH (független) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-11)
PAN (Telenor) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
VDH (Vodafone) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
TMH (Telekom) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-04)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1514) Stellaway


Stellaway
tag

Tegnap lett egy hete, hogy használom a telefont, és szeretnék írni a tapasztalataimról.

Nos. Sebességét tekintve nem rossz. Nagyon ritkán beszalad egy-egy akadás, de én 2015ös J5ről váltottam, nagyon fel sem tűnik.

A kamera szerintem nagyon korrekt, csak néha elmosódik, mikor remeg a kezem, dehát annyira nem nehéz egy pontban tartani.

Szerintem a 32 GB tényleg elég mindenre. Le van töltve azt hiszem 35-40 alkalmazás (ebből 10 játék, van benne két Asphalt, WoT Blitz, Badlands; Facebook, meg még rengeteg), az összes az eszköz memóriájába mentve (csak a kamerához használom az SD kártyát) és 11 és fél giga szabad. Tudom, ezt mindenki ki tudná számolni magának, hogy mennyi marad, de azért leírtam.

A multi-taskingban verhetetlen. Két Asphalt, WoT, Facebook a háttérben marad simán egyszerre.

Erről viszont kérdeznék. Kinek mit szokott kiírni, mennyi RAM van szabadon? Csak mert az elején (ugyanannyi alkalmazás volt) 1.3, 1.4 simán szabad volt, most meg ram takarítás után is 800-1000 mega van meg, esetleg 1.2GB, ettől kicsit félek.

Az üzemidőhöz vannak észrevételeim. Az első vagy második (gyors)töltésnél elképesztően bírta. Tegnapelőtt (éjjelre nem tettem oda) reggelre kelve vettem észre, hogy merült vagy 10 százalékot. Nagyon megijedtem. Másnapra éjjelre megint nem tettem oda, de bekapcsoltam az ultra takarékos módot, repülő üzemmóddal, és így is kb 5-7%ot merült. Továbbra is használtam a gyorstöltést. Tegnap este úgy feküdtem le, hogy AON-t beleértve mindent bekapcsolva hagytam, és lemerült 70-80ról 38ra.
Ma reggel már tényleg féltem, és megpróbáltam a gyorstöltést kikapcsolva, és a teles telefont kikapcsolva feltölteni (megjegyezném, hogy J5ről érkezve ezen a telefonon a "lassú" töltés is elképesztően gyorsnak hat).
Feltöltődött, és így nekem megint úgy tűnik, hogy már normálisan bírni fogja. (3 órája töltődött fel, kb 1 óra alatt lement 90%ra, visszaraktam és hagytam 100ig felmenni, és most kb fél- talán 1 órája megy, és 96 százalékon van)

Ti is tapasztaltátok, hogy a gyors töltés gajra vághatja az üzemidőt?

Előttem páran beszéltek a kijelzővédő fóliák fontosságáról. Esküszöm, hogy úgy vettem a telefont, hogy soha a büdös életben nem fogok rakni rá fóliát. És nem is tettem rá, csak egy átlátszó hátsó tokba tettem. Nagyon büszke is voltam a makulátlanságára. De aztán tegnap meg "került rá" egy karcolás. Nagyon mérges lettem, és igazából nem is tudtam, hogy honnan van, lévén, hogy csak sík felületre teszem. Lényeg a lényeg, inkább rakjatok rá fóliát, és gondoljatok rá úgy, hogy "most lehet, hogy csúnyábban néz ki egy kicsit, de ha leveszem, akkor ez lesz az év legszebb telefonja". Tényleg, nem is gondolhatjátok, hogy milyen könnyen lesz karcos. Az enyém sem lett egy húdenagy karc, de azért látszik, és ahogy megnéztem, már vannak rajta gyakorlatilag észrevehetetlen, mikroszkópikus karcok.
Srácok. VEGYETEK RÁ FÓLIÁT!

A vízállóság az megy ahogy kell, csak egy kagylónyi vízbe mertem rakni 5 másodpercig úgy hogy előtte feltöltöttem, nehogy aztán ne tudjam használni, mert nem lehet tölteni. Szépen kiírta, hogy nedvesek a csatlakozók, stb. A hangszórónak egy olyan 10-15 perc kell, hogy kiszáradjon, és ne recsegjen utána.

Kb ennyit szerettem volna mondani/kérdezni róla.

+Már nagyon várom a Nougatot rá.:D

Písz
Ajánlom mindenkinek.

[ Szerkesztve ]

Aláírom

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.