Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zssom
tag
válasz
orso0355
üzenetére
Olvasom, hogy az NFC-s gondod még nem oldódott meg.
A napokban jártam úgy, hogy nem működött nekem sem a fizetés. No, gondoltam ez is elbaltázódott. Nekem a simple appon keresztül megy a fizetés (korábban a simple classic-os keresztül minden gond nélkül.) Semmi másra nem használom az appot, csak az érintéses fizetésre. Kijött egy tájékoztató, hogy a classic megszűnik, mindenki váltson a sima simple-re. Korábban nem váltottam, mert olvastam, hogy mennyi probléma van az új verzióval, gondoltam, nekem jó a régi is. Jó is volt, de most október akárhanyadikától nem fog működni, ezért váltottam. Ment is rendesen egy darabig, mígnem egyik nap sikerült, másik nap már nem. Utána olvastam az app véleményeinél és kiderült, hogy többeknél jelentkezett a probléma, még az októberi frissítés előtt. Az ottani vélemények, tanácsok figyelembevételével, gyt törlés, adattörlés, majd teljes törlés és újratelepítés után megjavult a fizetés. Ez az app lényegesen rosszabb, mint az elődje volt, néha nagyon lassan megy a fizetés, még jó hogy a frissítések, újabb verziók csak a mi javunkat szolgálják.Lehet, hogy Nálad sem készülékprobléma, szerintem a végső feladás előtt ezt is kipróbálni. Veszíteni nem sokat lehet vele, ha megjavul, lehet örülni, ha nem, akkor csak némi idő ment kárba.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- iPhone 13 Pro - 128GB - Sierra Blue
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Firmware letöltése
Dr Bubo