Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zssom

tag

válasz orso0355 #15611 üzenetére

Olvasom, hogy az NFC-s gondod még nem oldódott meg.
    A napokban jártam úgy, hogy nem működött nekem sem a fizetés. No, gondoltam ez is elbaltázódott. Nekem a simple appon keresztül megy a fizetés (korábban a simple classic-os keresztül minden gond nélkül.) Semmi másra nem használom az appot, csak az érintéses fizetésre. Kijött egy tájékoztató, hogy a classic megszűnik, mindenki váltson a sima simple-re. Korábban nem váltottam, mert olvastam, hogy mennyi probléma van az új verzióval, gondoltam, nekem jó a régi is. Jó is volt, de most október akárhanyadikától nem fog működni, ezért váltottam. Ment is rendesen egy darabig, mígnem egyik nap sikerült, másik nap már nem. Utána olvastam az app véleményeinél és kiderült, hogy többeknél jelentkezett a probléma, még az októberi frissítés előtt. Az ottani vélemények, tanácsok figyelembevételével, gyt törlés, adattörlés, majd teljes törlés és újratelepítés után megjavult a fizetés. Ez az app lényegesen rosszabb, mint az elődje volt, néha nagyon lassan megy a fizetés, még jó hogy a frissítések, újabb verziók csak a mi javunkat szolgálják.

Lehet, hogy Nálad sem készülékprobléma, szerintem a végső feladás előtt ezt is kipróbálni. Veszíteni nem sokat lehet vele, ha megjavul, lehet örülni, ha nem, akkor csak némi idő ment kárba.

Új hozzászólás Aktív témák