Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Szabad telepíteni az F8 végű frissítést? Valakinek valami probléma? -
ReSeTer
senior tag
válasz
gerner1
üzenetére
Mint írtam is, több minden állítva lett, de ez a dolog ami a leggyanúsabb az egészben. Nappal dolgozok egy városban, ott van 5g hálózat, ahol lakom ott nincs. A telefon 5g/4g/3g módban volt, átraktam 4g/3g/2g (asszem így írják) és azóta 1%-ot merül éjszaka.
Nappal eddig se volt probléma a munkahelyen, otthon meg őszintén nem igazán néztem...de a bugreportból mintha az rémlene, hogy késő este is merült. -
ReSeTer
senior tag
Akinek éjszaka merült a telefonja, nincs véletlen olyan területen, ahol nincs 5g hálózat?
Nálam lehet az oldotta meg, hogy átkapcsoltam 4g/3g-re, ne is próbálkozzon 5g-vel. Lehet, hogy a legutóbbi fő android frissítés alapból bekapcsolta, előtte meg nem?
Ki lett még kapcsolva a META frissítős háttérfolyamata is, de ki tudja melyik javította meg. -
ReSeTer
senior tag
Én szívesen feltöltök egy bugreportot ide, ha megmondjatok, hogy hol találom meg bennük a személyes dolgokat, mint pl a lakóhely gps, meg hasonló dolgok amiket nem akarnék azért megosztani.
-
ReSeTer
senior tag
Én semmit nem állítottam a frissítés óta. Tehát akkor frissítés az oka.
-
ReSeTer
senior tag
Nekem kb. a legutóbbi frissítés óta éjszaka 10%-okat merül a telefon óránként...valamikor éjfél környékén, valamikor 3 órakor...de semmi alkalmazást nem ír a történetben, hogy használva lenne.
Safe mode-ban nem csinálja. -
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Néhány hete elkezdett a telefonom merülni nagyon. Egy éjszaka alatt képes 30%-ot is merülni. Bitdefender nem talált semmit.
Ha atmegyek safe mode-ba akkor csak 2%-ot merül.
Néztem az aksi menüt, de nem írja egy alkalmazást se nagy százalékkal. Mit tegyek? Mi lehet a probléma? -
ReSeTer
senior tag
Helló!
Van arra lehetőség, hogy csak biztonsági frissitéseket hozzon fel a telefon? Mindenképpen muszáj lefrissíteni oneui 6.0-ra? -
ReSeTer
senior tag
Helló!
Lehet valahogy javítani a gyári billentyűzet magyar automatikus korrekció pontosságát? Rengeteg ragozást nem ismer.
-
ReSeTer
senior tag
Helló! Mi a helyzet a legutóbbi frissítéssel? Szabad felrakni vagy inkább várjak? Jelenleg februári biztonsági frissítés van felrakva alapból.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Firmware letöltése
Dr Bubo