Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
ReSeTer #13280 üzenetére
Valami oka biztosan van. Nyilván Te sem véletlenül kérdeztél rá már 02.15-én ...
Én plö, ha a magunk f.korülményeit veszem alapul, akkor nálunk ezekkel:
- 2 SiM ( Voda & DiGi, így microSD sincs, amely adott esetben szintén okozhat furcsaságokat) ,
- 5G ignorálva,
- állandóan szabad a tárhely 40% -a,
- 0.0 soc-media APP
- nincs semmiféle szinkronizálás éjjel,
- éjjelente szinte kivétel nélkül 1-es a térerő (mindkettőn), ugyan itt napközben: 4-5 között váltakozik.újkorában sem volt 3-4% -os éjjeli merülés 1SiM -mel sem, csak ettől több (kivéve apóséknál, de ott éjjel is fullon volt mindig, és van jelenleg is..) . 5G -n pedig, csak sokkal rosszabb.
Jelentős javulás akkor volt/van (ennél a Samu készülékünknél is), ha fix 2G -re állítom .
Szóval, most, így ~30 hónaposan, az akkudegradációval a miénk is 16-18% -ot merül éjjelente.& igen, láttam, hogy Te azt írtad, hogy nálad ~kb egyik napról a másikra....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest