- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
válasz
ReSeTer #13285 üzenetére
Ha ennyire bizalmatlan vagy akkor tedd fel a saját gépedre a Battery Historian-t és nézd meg helyben.. ami kell belőle az gyak. csak a dumpstate.txt és ami olyan benne az a beléptetett Google fiók (azt egy bármilyen normális text editorral átírod XXX-re mindet egy unott bütyökvillantással (szövegcsere..)) ha meg a helyzetadatot nem akarod benne látni töröld a teljes DUMP OF SERVICE location részt a duration of dumpsys location részig. Nézd át hogy mit nem szeretnél benne látni (mondjuk ezzel lehet pont törlöd a hasznos információt is..) de ahogy írtam a saját PC-den telepített Battery Historian instance-oddal is megnézheted.
-
gerner1
nagyúr
válasz
ReSeTer #13280 üzenetére
Valami oka biztosan van. Nyilván Te sem véletlenül kérdeztél rá már 02.15-én ...
Én plö, ha a magunk f.korülményeit veszem alapul, akkor nálunk ezekkel:
- 2 SiM ( Voda & DiGi, így microSD sincs, amely adott esetben szintén okozhat furcsaságokat) ,
- 5G ignorálva,
- állandóan szabad a tárhely 40% -a,
- 0.0 soc-media APP
- nincs semmiféle szinkronizálás éjjel,
- éjjelente szinte kivétel nélkül 1-es a térerő (mindkettőn), ugyan itt napközben: 4-5 között váltakozik.újkorában sem volt 3-4% -os éjjeli merülés 1SiM -mel sem, csak ettől több (kivéve apóséknál, de ott éjjel is fullon volt mindig, és van jelenleg is..) . 5G -n pedig, csak sokkal rosszabb.
Jelentős javulás akkor volt/van (ennél a Samu készülékünknél is), ha fix 2G -re állítom .
Szóval, most, így ~30 hónaposan, az akkudegradációval a miénk is 16-18% -ot merül éjjelente.& igen, láttam, hogy Te azt írtad, hogy nálad ~kb egyik napról a másikra....
-
válasz
ReSeTer #13276 üzenetére
Illetve még a Messenger, ami nekem gyanús. Azt december óta nem frissítettem, mert többen írták, hogy kompatibilitás gondok voltak a januári Messenger frissítésekkel és a 14 androidon. Ezért én maradtam vmi régebbi frissítésen, talán decemberi volt, és azt is nemrég frissítettem, talán-már-jó felkiáltással, de úgy tűnik azzal is lehet vmi. 🤔
-
válasz
ReSeTer #13274 üzenetére
Safe módban nem futnak a 3rd party appok. Ott kellene szétnézni szerintem.
Bár nem 3rd party app, de én a Chrome böngésző legutóbbi frissítése óta figyeltem meg indokolatlan merülést. Akkor ha, a háttérben hagyom (nem lövöm ki), és akkor is, ha használom. Lehet az is, hogy a play áruház/szolgáltatások legutóbbi frissítése okozza, az is kb akkor frissült, amikor a böngésző... -
crok
nagyúr
válasz
ReSeTer #13151 üzenetére
Egyik se megy? Az fura, mert nekem megy mindketto..
Erre most probaltam ra es siman jo [https://bathist.dev]
Max telepitsd le magadnak sajat gepre.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elektromos autók - motorok
- Nyaralás topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VGA kibeszélő offtopik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- IPhone 15Pro 128GB One makulátlan akku 91%
- IPhone 16 256GB gyári független megkímélt 2027.10.11. Notebook.hu vásárlás
- IPhone 14 128GB gyári független dobozos
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest