Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
Brekkk
üzenetére
Pedig, az eddigi jelenléteddel is láthattad, hogy voltak, akik már a korábbi főverziók valamelyikével is furcsaságokat tapasztaltak. De, majd kiderül.
Ugyanakkor, ha neked is van (vagy másét használod) valóban kidolgozott tesztelési módszered (minden más: csupán wasserpistole...), akkor a korábbi eredményeiddel bármikor össze is tudod hasonlítani, hogy pontosan mennyi is az annyi "x"-évvel későbbi fw relese -zel, figyelembe véve az akku degradáció mértékét, vagy, akár később, egy új gyári akkuval mit lehet realizálni, stb -t is ..
Én, eddig, mindegyiknél benne voltam a ±3% -os hibahatárban, mint az üzemidőt, mint a teljesítményt mérve olyan módon, amellyel megpróbálom kizárni az esetlegesen felvett rossz felhasználói szokásaimat, és azokat a külső hatásokat is, amelyek a mindenkori üzemidőt, teljesítményt (és stb...), a legnagyobb mértékben befolyásolhatják, vagy befolyásolják.
Az ilyen előnye még, hogy nem az lesz a lényeg, hogy mások mit realizálnak [(plö: SOT ...) ?], mert tudni fogom, hogy a saját szokásaimmal, és körülményeimmel: mi az a legjobb eredmény (?) ⇒amelyet fel tudtam/ fel tudok írni . Ami: az enyém ...
-
válasz
Brekkk
üzenetére
Amikor egy brand telefont veszel, akkor nem csak hardvert veszel, hanem szolgáltatásokat is.
Ha szűz androidot akarsz, vegyél Google pixelt, vagy valami dzsunka kínai készüléket stock androiddal. Én részemről évek óta nagyon nagy részt a Samsung szolgáltatásai, bloatware-ei miatt veszek Samsung készüléket, ilyen is van ám.

Többször írtam már arról, hogy szándékosan avultatják a készülékeiket a frissítésekkel (8-10 év tapasztalat / 5 Samsung készülék után vontam le ezt a következtetést, nem légből kapott ötlet), ez az elmélet megdőlni látszik az utolsó frissítés óta, vagy benéztek valamit, vagy még csak ezután jön a lassító csomag, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Firmware letöltése

Dr Bubo