Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3301) madagaszkar


madagaszkar
tag

Üdv!
Ha valaki tokot keres a telefonjára, itt egy remek és olcsó ajánlat. [link] Nyíregyházi a cég, sok pozitív árukeresős értékeléssel. Én pár napja rendeltem, élőben is ugyan úgy néz ki mint a képeken, nagyon jól illeszkedik, pont mint a gyári, csak sokkal szebb. Rendeltem egy sima fekete szilikonost is, az sem rossz. A képeken látszik a különbség a három tok között.

(#3302) Bl.Gyo. válasza madagaszkar (#3301) üzenetére


Bl.Gyo.
őstag

Nekem pont ilyenem van mint az alsó képen. Jó tok, emag-rol.

(#3303) spiritex válasza madagaszkar (#3301) üzenetére


spiritex
veterán

Kinyitós, notesztokjuk nincs? Én ahhoz vagyok szokva, több szempont miatt is jobban szeretem.
Ja, de most megnéztem és van nekik, köszi, már rendelem is!

[ Szerkesztve ]

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#3304) Ereshkigal


Ereshkigal
őstag

Nekem fólia kéne, itthonról. Van valami ajánlott?

(#3305) surgyi


surgyi
senior tag

Üdv! Ez a tok [link] jól illeszkedik vajon a szürke, bőröndös hátlapú készülékhez is? Mert ugye az nem sima hátlapi felületű.. :F

[ Szerkesztve ]

(#3306) Vackor1


Vackor1
tag

No, saját kábellel csatlakozik, látom is a belső memóriát, de talán ha 20%-a van meg a DCIM-Camera mappában a videóknak/képeknek.. A telefonban a fotók-mappák alatt megvan mind, ott van ugye külön videó ( meg kamera,képek, összes, stb.. )mappa is, de ezeket a laptopon nem látni, amit mutat abban meg nincs benne mind.. Nem értem :))

Mindenkinek legyen szép a napja!

(#3307) oba válasza Vackor1 (#3306) üzenetére


oba
addikt

Másik mappában szétnéztél? Vagy a másik tipp, hogy amiket nem látsz a laptopon az a felhőben van, nem magán a készüléken.

(#3308) Vackor1 válasza oba (#3307) üzenetére


Vackor1
tag

Köszi a reagálást, felhőt nem használok és megnéztem az összes mappát, amit mutatott , sehol nincsenek. Bekapcsoltam/aktiváltam a realmeshare és még egy másik megosztást is, úgy legalább a mappát megtalálta, de üresen : ))) Az egyik megosztás nem is működött a win7 alatt, ami progit le kell szedni hozzá az win10nél régebbire nem jön le, majd a másik gépen megnézem, bár nem azon gyűjtöm ezeket,de kipróbálni jó, hogy úgy megvannak-e.

Mindenkinek legyen szép a napja!

(#3309) Vertigo18 válasza madagaszkar (#3301) üzenetére


Vertigo18
addikt

Ugyanezek a tokok feleennyiért vannak Alin. Én, amikor új telefont veszek, akkor elkap a gépszíj és rögtön vásárolok vagy 4-5 tokot hozzá, amelyek tetszenek. Ráadásul most a nejemnek is ugyanilyen telefont vettem, így értelme is volt.

a lényeg, hogy a fenti tokokból nekem mind "megvan", feleennyi volt az áruk. Ugyanez igaz a fóliákra is.

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#3310) Bl.Gyo. válasza Vackor1 (#3308) üzenetére


Bl.Gyo.
őstag

Ennek nem szabadna ilyen bonyolultnak lennie. Egyszerűen, kábellel össze kötni a pc-t, telon lehúzva az értesítéseket kiválasztani hogy adat is menjen, és a gépen a saját gépben meg kell jelenjen a telefonnak amit megnyitva ott van minden. Nem kell telepíteni semmit, meg realme share meg ilyenek.
Ha nem megy akkor próbáld másik usb kábellel (erre azért is gondolok mert hogy a mappa megjelenik és nincs benne semmi, vagy csak a 20%-a mert idő közben meg szakad a kapcsolat a kábelen és nem tölti be), és másik usb porttal a gépen. Mennie kell!
Vagy nincsenek titkosítva a képek, mappák és azért nem látni benne semmit a gépen? Esetleg feloldott teló/képernyő mellett is próbáld, lehet ha jelszózva van a teló és le van zárva akkor biztonsági okokból gépen se lehet hozzá férni az adatokhoz.
Első körben próbáld másik usb kábellel ami adatra is jó...

(#3311) peti85 válasza Vackor1 (#3306) üzenetére


peti85
senior tag

Ha a Fájlátvitel/Android Auto opciót választottad, akkor az a tapasztalatom, hogy nagyon lassan tölti be a mappa tartalmát a Windows ha sok fájl van benne.
Amelyik képet csak a telefonon látod, azt nyisd meg a gyári fényképnézegetővel a telefonon és alul bökj az "Egyebek" majd a "Részletek" opcióra, itt ki fogja írni, hogy pontosan melyik mappában található. Lehet mégsem ott van ahol keresnéd.
Az utángyártott kábel meg hiába tölti a telefont, nem jelenti azt hogy adatátvitelre is alkalmas. Vettem már Kínából olyan kábelt, ami csak töltésre alkalmas! Nincsenek bekötve az adatátvitelhez szükséges erek.

HP Elitebook 8560w DreamColor | Realme GT Master Edition | Samsung Watch 5 Pro | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX

(#3312) gzoll válasza Ereshkigal (#3304) üzenetére


gzoll
tag

Nekem ez a fólia vált be eMagról

https://www.emag.hu/cellect-realme-gt-master-uvegfolia-lcd-realmegtm-glass/pd/DF63W4MBM/?utm_campaign=share_product&utm_source=mobile_dynamic_share&utm_medium=android

(#3313) fecus


fecus
őstag

Kaptunk ehhez a telefonhoz olyan NFC matricá(ka)t amit fel lehet ragasztani és ha ráteszed a telefont akkor az érzékeli? Nem találom, de lehet az előző telefonra emlékszem.
Automatizmust szerettem volna a segítségével csinálni (Macrodroid).
Ha nem, hol tudok szerezni ilyet?

"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi

(#3314) Vackor1 válasza Bl.Gyo. (#3310) üzenetére


Vackor1
tag

Köszönöm, valóban nem így kellene, eddig egyik telefonommal - nokiák és lenovók- sem volt ez gond, most már ott megdőlt az eddigi, hogy ez csak a saját kábelével csatlakozik - pedig amit vettem hozzá az is gyorstöltésre való és tölti is vele , nem egy akármilyen izé, csak legyen : )) - és azért próbáltam a többi lehetőséget, amit a kapcsolatoknál találtam, hogy hátha azzal látja majd. Semmi titkoístás, semmi felhő, minden pontosan ugyanúgy mindennel és vannak, amik megvannak, de ahogy nézem ez még még a 20%-a sincs a telóban lévő képeknek/vidiknek...Ahogy írtam is, a realmeshare- ami eddig inaktív volt nekem, mert nem kellett - legalább behozta azokat a mappákat is, amiket addig nem láttam a laptopon keresztül, csak a telefon képek mappájában voltak, de amíg a telefonban van 4000 videó a videó mappában, a gépen ugyan megvan maga a mappa, csak üres... Azt még megpróbálom, hogy feloldom közben a telót, mert az lezár automatikusan, de kétlem, hogy így látnám.. Van még pár kábelem, majd megnézem azokkal is, de véleményes, miután egy nem saját de jó kábellel még a csatlakozás sem sikerült. Nem kerül semmibe és hátha megy , jó ötlet, köszönöm. Nem rossz ez a telefon - én a 256 tárhely miatt vettem ugyan csak, más ilyen nem volt csak samu, azt meg sosem vennék , bár a flipjei érdekeltek, amíg meg nem néztem élőben is.. : )) - , mert az új telőkban már nincs sd bővítés a két sim mellett, il. ha az egyik kártya nem fizikai,lassan utánanézek ennek, de idegesít pl, hogy nagyon sokáig kell nyomnom a kikapcsoló gombját és még kétszer kell kattintani, hogy kilépjek, aztán a belépésnél beírom a kódot majd egész máshol kell leokézni.. Nem rossz dolog, hogy lezárt képernyőnél lehet "elemlámpát" kapcsolni, de rengetegszer bekapcsol amikor kiveszem zsebből pl. és vannak még bosszantó dolgai na.. : )))
Üdv!
Zsolt

Mindenkinek legyen szép a napja!

(#3315) Vackor1 válasza peti85 (#3311) üzenetére


Vackor1
tag

Köszönöm a segítő szándékot, a saját kábelével lehet csak a képeket/fájlokat/egyebeket letölteni, másik - jó, minőségi, gyorstöltésre teljesen korrektül működő- kábellel nem is csatlakozik. Android autó mód sincs bekapcsolva, nekem elég ha bluen keresztül csatlakoztatom, telefonáláson kívül mást nem használok vezetés közben, navi is tökéletes a kocsié.
Üdv! Zsolt

Mindenkinek legyen szép a napja!

(#3316) Ereshkigal válasza gzoll (#3312) üzenetére


Ereshkigal
őstag

Köszi!

(#3317) oba válasza Vackor1 (#3314) üzenetére


oba
addikt

Amikor rádugod a telefont a gépre, mit választasz ki? Fotók átvitele vagy fájlátvitel? Én utóbbira szavazok. Én így látok minden mappát és annak minden tartalmát a gépen.

(#3318) Bl.Gyo. válasza Vackor1 (#3314) üzenetére


Bl.Gyo.
őstag

4000 videó? Akkor a képek sem lehetnek kevebb. Akkor lehet ez a gondja hogy túl sok. Lehet csak megnyitod a mappát aztán ott hagyod magában egy jó ideig hadd töltse be az előnézeteket. Csak tipp. Aztán át lehet húzni a gépre.
És ha nem nyitod meg a mappát hanem csak szimplán a mappát át húzod a gépre mit csinál?

[ Szerkesztve ]

(#3319) Bl.Gyo. válasza oba (#3317) üzenetére


Bl.Gyo.
őstag

Igen én is így és minden okés, így kell hogy működjön. Mondjuk nekem nincs 4000 videó rajta...

[ Szerkesztve ]

(#3320) Vackor1 válasza oba (#3317) üzenetére


Vackor1
tag

Fájlátvitel, persze, vannak rajta mások is, amiket le szoktam menteni, minden más telón simán ment ezzel.

Mindenkinek legyen szép a napja!

(#3321) Vackor1 válasza Bl.Gyo. (#3318) üzenetére


Vackor1
tag

Magát a teljes mappát még nem próbáltam , augusztustól van ez a telóm, csak az azóta készültek kellenek, a régebbiek megvannak már, de megnézem mit csinál úgy, köszi a tippet. :)

Mindenkinek legyen szép a napja!

(#3322) Vackor1 válasza Bl.Gyo. (#3319) üzenetére


Vackor1
tag

Bocsánat, nagyon rosszul emlékeztem, most megnéztem, csak 968 vidi - vannak régebbiek is, még a régi telóról került át erre - , 2665 fájl a caerában- ugye ebben benne van a 968 vidi is- és az összes file ( viber,screenshot, kép,vidi ) 9959 db.
Majd hagyom tovább, hátha, bár jó fél órát biztos meg volt nyitva, amíg lementettem amiket akartam ,utána meg nézegettem hol lehet, minden más mappába belenéztem, hátha ott lesznek, de nem...Meglátjuk, köszi ! : )))

Mindenkinek legyen szép a napja!

(#3323) Vackor1


Vackor1
tag

Remélem nem feleslegesen írom- ha igen, akkor jelezze egy admin, kérem, és törlöm őket- ,de a képek/videók importálását kiválasztva megtalálta mind a 9000+ fájlt, ami ugyan nem megoldás, mert ha le is töltöm így- ami több óra lesz látva a " sebességét " ( ssd van a gépben és usb3 porton keresztül van csatlakoztatva ) , akkor is válogathatom, hogy melyikek kellenek és melyikek vannam már lementve, plusz ugye legközelebb megint és megint, sokkal egyszerűbb, hogy tudom melyik dátummal mentettem utoljára és a fájlok átvitele-dcim-camera mappában azokat kijelölve áttenni.. Amiért írom : ezek szerint jó a kábel, meg is vannak és a másik módszerrel mégsem látni sehol.. Már a music/sms/contact és összes létező mappát megnyitottam, sehol nincsenek... Fel nem foja egy piszén-pisze medvebocs. :DD :F

Mindenkinek legyen szép a napja!

(#3324) peti85 válasza Vackor1 (#3315) üzenetére


peti85
senior tag

Olvasd el újra amit írtam.
- az hogy tudja egy kábel a gyorstöltést még nem jelenti hogy alkalmas adatátvitelre
- nem írtam hogy be kell kapcsolni az Android Autót, hanem a Fájlátvitel opciót "Fájlátvitel / Android Auto"-nak írja a telefon amikor csatlakoztatod kábellel számítógéphez
- Nézd meg a telefonon(!) a hiányzó képeken/videókon hogy pontosan melyik mappában tárolja

Hiába kötöd USB3 portra, a telefon csak USB2-t tud

HP Elitebook 8560w DreamColor | Realme GT Master Edition | Samsung Watch 5 Pro | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX

(#3325) migabi24 válasza Spricccer (#3213) üzenetére


migabi24
nagyúr

Én megszereztem, de nem engedte felrakni, szerintem ilyen módon nem lehet downgraddelni :W

(#3326) Vackor1 válasza peti85 (#3324) üzenetére


Vackor1
tag

"Fájlátvitel / Android Auto"-- igaz, de már írtam, hogy természetesen a fájlátvitellel próbálom és a saját kábelével, másik kábellel - van pár - nem is csatlakozik, és minden ugyanabban a mappában van, soha nem változtatom használat közben a telefon beállításait, nem zárolom/titkosítom a képeket, nem lehetnek máshol.Mielőtt megvettem végigolvastam az addigi bejegyzéseket, kijegyzeteltem minden problémát és az arra adott válaszokat, láttam, hogy vannak olyan felhasználók, akiknek érthetetlen dolgokat produkál a telefonjuk- amiket másoknak nem - , nekem ilyen a hívó neve/száma kimondása, amivel bármit csinálok nem hagyja abba : )) , hát én ezeket "nyertem" ezzel a telóval.. : )) Most már van a Nokiának ( X 30 ) is 256 G háttértárú telefonja - vagy az egyik slotban nem fizikai kártya lesz és onnan sd-kártyával bővíthető a háttér, ami már rengeteg lehetőséget kínál- , így ezt valószínűleg eladom ezek említésével . Még az is benne van, hogy egy reset megoldaná, de nem akarom újratelepíteni az egészet, pláne ugye előtte le kellene menteni az összes új képet-vidit, igaz azt meg a fotók átvitele opcióvak megoldottam, így mappánként töltötte le naponként és a mappában benne vannak nem csak a képek/vidik, hanem a screenshotok, viberen/messengeren küldöttek is, kicsit több meló kimásolni és sajna az összeset leszedi, enm az utolsó mentéstől adott napig, így 80 G-t szedett le, de amiket régebben már mentettem azokat rögtön töröltem is . Köszönöm a segítő szándékot !

Mindenkinek legyen szép a napja!

(#3327) doongoo válasza Vackor1 (#3326) üzenetére


doongoo
addikt

ha eladósorba kerül, engem lehet érdekel majd

(#3328) Vackor1 válasza doongoo (#3327) üzenetére


Vackor1
tag

Rendben, köszönöm, de előtte még körül kell néznem , hogy milyen telefonok vannak, amik érdekelhetnek - és nem tudom pl. a virtuális kártya mennyiben más a fizikainál ,ezt megkérdezem a szolgáltatónál , az pár nap - nagyjából a nokia és a lenovo jöhet szóba , ha ki tudom váltan az egyik slotot , hogy sd-vel bővíthessem a háttértárat. Üdv! Zsolt

Mindenkinek legyen szép a napja!

(#3329) doongoo válasza Vackor1 (#3328) üzenetére


doongoo
addikt

virtuális kártya alatt E-Sim-et értesz? A telefonra teszed fel egy egyszer használatos QR-kód scanneléssel és onnantól ez benne lesz a telóban (factory resetet is túléli, hacsak külön nem kéred ennek a resetjét is). Okosórában használok ilyet én is.

(#3330) Vackor1 válasza doongoo (#3329) üzenetére


Vackor1
tag

Igen, e-sim : ))) , Bocsánat, tudom mire gondolok, csak nem mindig ugrik be a név.. :))
Még azt kell megkérdeznem, hogy melyik szolgáltatóm tudja adni ( lehet már ez is meghaladott dolog, régebben tudom, hogy volt, aki nem tudta az én kártyámat cserélni, de ugye szinte naponta fejlődik ez a szegmens ) . Aztán már "csak" ki kell választanom egy új telót, stb.. Nem holnap lesz. : ) Amúgy nagy bajom nincs ezzel a telóval sem, nyilván amikor vettem is megnéztem sokat - realmen belül is - és ha ez mellett döntötem, akkor volt oka, csak egy -két apróbb dolog zavar, amit eddig nem tapasztaltam másiknál és mivel én nem játszom telón- netezni is csak ha nagyon muszáj, gépelni/írni pl. kifejezetten utálok telón- , nekem az a lényeg, hogy telefon/viber menjen, a fényképezőnél sem veszem észre , hogy ez a kép most picit - pláne mivel és miért - rosszabb , mint egy másikén és számora nincs is jelentősége , szóval nincs sok elvárásom. Legyen jó, ne nagy tepsi, aksi bírja rendesen és érthetőek legyenek a beállítások ( vannak olyanok, amikeről nem is tudom az micsoda, mire jó, most képzeld mennyire érdekes nekem a legújabb okosság? :)) ) Ami fontos lenne pl. régi lenovo tud füles nélkül is fm rádiót, egyszerűen, azonnal, logikusan megtalálható/használható kép a képben fotózást, a mostaniakban meg sokban már nincsenek is ilyenek, kép a képben meg sokkal bonyulultabban , mint egy 10 évvel ezelőttiben és ezt nem igazán értem, hogy a jó dolgokat miét nem lehetett hagyni ? , mert neten lehet hallgatni.És ha valaki nem fizet elő nagy adatforgalomra , mint pl én? Beszélni korlátlanul, de net talán csak 1 Giga..Vezeték nélküli töltés pl. nem érdekel, mert a kocsim bár tudja, meg lehet venni itthoni töltőt is, de minek ha úgyis van kábelem és helyem a telónak ? Szóval 50 évesen nem én vagyok a célcsoportja a legújabb fejlesztéseknek, kevesebb a számomra érdekes/hasznos , mint a nem..

Mindenkinek legyen szép a napja!

(#3331) doongoo válasza Vackor1 (#3330) üzenetére


doongoo
addikt

én is 49 vagyok már :))

(#3332) spiritex válasza doongoo (#3331) üzenetére


spiritex
veterán

te is? :))

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#3333) Spricccer


Spricccer
tag

Udv. Korabban volt szo a setedit nevu approl amivel lehet allitani az fpst. Kerdesem az lenne, hogy nincs valami lock ra amivel vegleg be lehetne allitani? Van amikor random visszaall az ertek 1rol 120ra :)

Magyar vizslák, Xiaomi 13t pro

(#3334) vizibolha


vizibolha
tag

Sziasztok!

Nagyjából 10 hónapja van egy ilyen készülékem, még 11-es Android főverzióval használom, mivel mikor kijött a 12-es, nem volt egyértelmű, hogy érdemes-e váltani.Érdekel a véleményetek, tapasztalatotok, most már érdemes felrakni a 12-est?

(#3335) mpierre válasza vizibolha (#3334) üzenetére


mpierre
veterán

Nekem pl javult a töltések közt eltelt idő. Pedig 2 simmel megy. Kb egy fél - 2/3-ad napot "nyertem". (Még az update előtt kigyilkoltam pár rendszeralkalmazást is.)

#### Scythe Kama Bay AMP 2000 Rev.B + Overnight Sensation hangdobozok + Kanto S6 #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html ####

(#3336) Bl.Gyo. válasza vizibolha (#3334) üzenetére


Bl.Gyo.
őstag

Már a 13as van kint rá, és nem tudom hogy fel lehet e tenni a 12t vagy egyből a 13ra fog frissíteni már. De nincs bajom a 13assal, akku idő jobb lett mint ami volt a 12esnél. Nincs sok változás a verziók között, itt amit szemmel észre lehet venni az a realme ui verzió frissülése mert kicsit máshogy néz ki és át van variálva 1-2 dolog.
Személy szerint ez a 13as droid és a friss realme ui 4-el a legjobb nekem, tehát a legfrissebb rendszer a telefonra.

[ Szerkesztve ]

(#3337) mpierre válasza Bl.Gyo. (#3336) üzenetére


mpierre
veterán

Ja hogy, jaaaa! Én is a 13-ról írtam. :DDD

#### Scythe Kama Bay AMP 2000 Rev.B + Overnight Sensation hangdobozok + Kanto S6 #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html ####

(#3338) vizibolha


vizibolha
tag

Factory reset required?

(#3339) doongoo válasza vizibolha (#3338) üzenetére


doongoo
addikt

mihez? miért?

(#3340) vizibolha válasza doongoo (#3339) üzenetére


vizibolha
tag

Véletlenül új hsz lett...A fórumtársak meggyőztek, hogy frissítsem a telót.Szóval frissítek 11-ről 13-ra és utána csináljak-é factory resetet vagy nem?

[ Szerkesztve ]

(#3341) oba válasza vizibolha (#3340) üzenetére


oba
addikt

Ha megteheted és nem jár nagy macerával a dolog akkor mindenképpen ajánlott egy reset. Backup visszaállítása nélkül.

(#3342) vizibolha válasza oba (#3341) üzenetére


vizibolha
tag

Ha már lúd, legyen kövér.Biztosra akarok menni, annyira nem lesz húzós...nem akarok utána bugokkal küszködni.

(#3343) oba válasza vizibolha (#3342) üzenetére


oba
addikt

Akkor hajrá, ártani nem fog. Sőt. :)

(#3344) migabi24 válasza vizibolha (#3342) üzenetére


migabi24
nagyúr

Volt akinek a bug pont a reset után jött elő :D

(#3345) vizibolha válasza migabi24 (#3344) üzenetére


vizibolha
tag

NEM :DDD

(#3346) Flashget


Flashget
félisten

Aliról rendeltem 2 fajta tokot, 4+4 üveget a mobilomhoz br.4800 pénzért. Egy csomagban érkezett, ExpresOne futár rendeléstől számítva 15. napon hozta.
[link]
[link]
[link]

Realme GT Master Edition

(#3347) Vertigo18 válasza Flashget (#3346) üzenetére


Vertigo18
addikt

Nem jók a linkek...

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#3348) Flashget válasza Vertigo18 (#3347) üzenetére


Flashget
félisten

Valamiért blokolja.. Talán így nem.
https://a.aliexpress.com/_mtH6qZg
https://a.aliexpress.com/_mOtbVfu
https://a.aliexpress.com/_ms38Qew

Realme GT Master Edition

(#3349) gya/352 válasza Flashget (#3348) üzenetére


gya/352
tag

Felraktad a foliat? Koveti a kijelzo gorbuletet a szelenel?

(#3350) tomeek1986


tomeek1986
csendes tag

Üdv mindenkinek! Hívás közben mi lehet ez a számláló? Másnak is van ilyen?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.