Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1351) Core2duo6600


Core2duo6600
veterán

Ezért nem járatoma a gépet folyamatosan, minek ha az idő 90 % ban üresben menne, emiatt sokan kiszállhatnak végleg amúgy.

Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430

(#1352) I.T.E.M


I.T.E.M
senior tag

Március 26 óta fut a GPU-Z sensor logja is, ebből pontosan látható, hogy mikor milyen értéket produkál a gpu. Ma hajnali 0:38-tól reggel 9:09-ig nem dolgozott. Ekkor zártam be és indítottam újra. Ez több, mint 8 óra üresjárat! :((( Nem akarom elhinni, hogy ennyi idő alatt sem kap új csomagot. Szerintem a kliens egy idő után megzavarodik, mikor a meglévő szervereket kellene újra és újra pingelnie a csomagok miatt. :U És nem csak az én gépem, de a céges munkaállomáson is ez volt a helyzet, mikor távolról ránéztem a gépre.

[ Szerkesztve ]

日本 - ダイレクトストリームデジタル

(#1353) schawo válasza Core2duo6600 (#1351) üzenetére


schawo
titán

90 %
:U

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#1354) schawo válasza I.T.E.M (#1352) üzenetére


schawo
titán

Nem az újraindítás miatt indult el, hanem mert akkor osztottak ki új feladatokat. Én hajnal és 9 óra között is többször újraindítottam, de semmi nem jött, csak 9 után, amikor már nem is indítgattam újra. Az előző kör egyszerűen elfogyott. Hagyjunk már meg nekik pár órát, hogy újrakonfigurálják a rendszert. Nincs olyan, hogy egy bármilyen számítási projektsor leállás nélkül, non-stop üzemel. Képtelenség. Türelem, emberek. Ez nem bitcoin bányászat, hanem tudományos szimuláció. Itt mindig lesznek üres időszakok.

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#1355) I.T.E.M válasza schawo (#1354) üzenetére


I.T.E.M
senior tag

Rendben, meglátjuk hogy ez esetleg változik-e a jövőben, mert rengeteg kihasználatlan teljesítmény van ilyenkor a rendszerben. És nem csak a Covid-es projektek futnak ugye.

[ Szerkesztve ]

日本 - ダイレクトストリームデジタル

(#1356) Exodius


Exodius
őstag

Mondjuk szerintem az is dühítő, hogy mikor elkészül egy csomag, akkor olykor órákig is ba*zakszik a feltöltéssel és közben peregnek lefelé a pontjaim.
Azt kitalálhatnák, hogy ilyenkor lezárjon a számlálás, és ne azért kapjak mínuszt, mert ezek a balfas*ok nem tudják fogadni a munkát és megy az idő. Erről én nem tehetek. Nagyon könnyen kivitelezhető lenne ez.

A másik hasonlóan idevágó dolog: ma hajnali 1:21-kor kapcsoltam ki a gépet, hogy pihenjen a GPU mert egész nap dolgozott. Az új csomaggal azért elvergődtem 18%-ig, majd kikapcsoltam. Akkor 37.787 volt a vérdíj.
Most reggel bekapcsoltam és már csak 23.600 volt. Nem is voltam aktív, de azért levontak 14ezer pontot. A kur*a anyjukat! Aktív időt számoljatok, retkek!
Röhejes ez a rendszer.

(#1357) schawo válasza I.T.E.M (#1355) üzenetére


schawo
titán

Mivel rászabadult a rendszerre 20-30x teljesítmény, mint amihez hozzászoktak, ezért a többi projekt is, amik mondjuk 30 nap alatt végeztek, most egy nap alatt kifutnak.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#1358) schawo válasza Exodius (#1356) üzenetére


schawo
titán

Mindenkinek fogy a pontja feltöltés alatt. Az arányokon semmit nem változtatna. A te e-péniszed nem lenne nagyobb, bármennyire is szeretnéd. :U

A kur*a anyjukat! Aktív időt számoljatok, retkek!
Neked elmentek otthonról.

Nem aktív időt számolnak, hanem abszolút időt, ez a lényeg. Azt jutalmazzák, hogy hamar visszaadod az eredményt, hamarabb lehet lezárni és kiértékelni az egyes alprojekteket, nem kell várni a kikapcsolt gépekre, és emiatt kiosztani másoknak ugyanazt a csomagot újra, hogy végre indulhasson a következő turnus, és ne legyen annyi downtime. :W

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#1359) Strezi válasza I.T.E.M (#1350) üzenetére


Strezi
őstag

Írhatna valami aranykezű rendszer programozó egy folding managert, ami mondjuk 4-5 per CPU + GPU IDLE után újraindítja a klienst :K

Meg is lenne az igazi DDOS ha tömegesen elkezdenék használni.... :Y De, ha csapatban maradna (mondjuk remek magyar UI-jal és filenévvel), akkor tuti lenne! :R

Használt LiFePo 15kWh akuk eladóak! ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...

(#1360) Exodius válasza schawo (#1358) üzenetére


Exodius
őstag

"Mindenkinek fogy a pontja feltöltés alatt. Az arányokon semmit nem változtatna. A te e-péniszed nem lenne nagyobb, bármennyire is szeretnéd. :U"

Azért 200 pont mínusz vs. 2000 nem ugyanaz.

Abszolút idő. Értem. :U

Nem mentek el, csak bosszús vagyok.

Amúgy az e-péniszről meg annyit, hogy: jelen esetben teljesen produktív dolog, mert azon ők CSAK nyerni tudnak.
Ez klasszikusan az a dolog, amikor a milliárdos úgy elégíti ki a megalomániáját, hogy épít, fejleszt, adományoz, finanszíroz. És erre kurv*ra nagy pofájú és büszke.
Csakhogy ez senkit nem érdekel, mert mindenki profitál belőle, az egész társadalom és úgy vannak vele: Köszönjük szépen! Csak csináld és pörgesd. :D

(#1361) Raggie


Raggie
őstag

Szerintem egyelőre ez az egész dolog még mindig csak arról szól, hogy a felesleges számítási kapacitásodat adományozod egy jó ügy érdekében oda nekik, aminek a segítségével tudományos szimulációkat futtatnak.

Namost akkor könyörgöm a szűzmáriához, hogy ne fájjon már emberek ha a felajánlott számítási kapacitás épp nem kell. Ez nem verseny!

A pontozás csak motivációnak van kitalálva! Nem az benne a lényeg! A lényeg a szimulációk segítése. És az olyan gyorsan és jól megy ahogy még sohasem...
Ha a pontokért csinálod akkor menj minecraftozni vagy a Warzone-ba gyakjál.

Ez nem erről szól...
(egyébként én eleve nem a pontok alapján rangsorolnék hanem a WU-k alapján, mert igazából az számítja reálisabban, hogy ki mennyi munkát végzett el. Passkey-es és nem passkey-es felhasználók közötti azonos munkáért kapott különböző pontozást is kiküszöbölné ez.)

[ Szerkesztve ]

Clint Eastwood FTW

(#1362) I.T.E.M válasza Raggie (#1361) üzenetére


I.T.E.M
senior tag

Versenynek nem verseny, mert én sem a pontok miatt teszem, de olyat, hogy éppen nem kell a számítási kapacitás, elég nehezen tudok elképzelni. Persze a jelenlegi számítási kapacitással kalkulálva nyilván minden más projekt is gyorsabban lefut, de ezzel azért lehet ám kalkulálni, hogy akkor ilyen idle állapot jóval kevesebbszer forduljon elő. Én a hatékonyságról beszéltem, az idő jobb kihasználásáról. Tisztában vagyok azzal is, hogy a folding@home üzemeltetőit váratlanul érte ez a hirtelen kapacitásugrás, és nem egyszerű ezt kezelni. Annyi ott az okos kutató és szoftver/hardver mérnök, hogy erre a jelenségre, már kitalálhattak volna egy megoldást, főleg, hogy nem két hete kezdték az egész projektet. Mindegy, ezzel kapcsolatban ez az utolsó bejegyzésem.

[ Szerkesztve ]

日本 - ダイレクトストリームデジタル

(#1363) Exodius válasza I.T.E.M (#1362) üzenetére


Exodius
őstag

+1

Akik meg türelemre intenek, az is lassan kezd idejét-múlni. Hetek óta várunk és azóta sem elég gördülékeny a rendszer. Nálam sokkal erősebb gépek várnak üresjáratban. Értem, hogy baromi sokan vagyunk, de akkor vagy adjanak más projektet, vagy legyen prioritás-lista, hogy legyen elég kaja mindenkinek, meg az se ártana ha lenne egy létszám-stop is ideiglenesen: lévén, ha nem tudunk mindenkit kielégíteni, akkor amíg stop van, addig is beérjük magunkat.
Olyan a világon nincs, hogy nem kell számítás kapacitás. Vagy ha nincs elég csomag, ami a COVID-ot foglalja magában, mert minden kint van gépeknél, akkor ez technológiai szenzációnak is nevezhető, hogy annyian vagyunk, nincs mit kutatni.
Van más elég probléma, amit kutathatnánk és láttam is, hogy van ott Parkinson, Alzheimer, Huntington-kór. Komolyan még matematikai-problémákat is felfejtenék. Csak hát az a baj, hogy azokkal sem tudunk foglalkozni, még ha ki is fújtak egy időre a COVID-csomagok, mert tele vannak a fogadók.

Ez azért részben elég kontra-produktív, valljuk be. :U

[ Szerkesztve ]

(#1364) Core2duo6600 válasza schawo (#1354) üzenetére


Core2duo6600
veterán

A boinc os projekteknél meg tudták oldani, hogy x időre (beállítható) betáraz magának a program, és ha a server nem is elérhető, akkor is van mit csinálnia a gépnek.
Ha sokat használom az asztalit, akármilyen okból akkor fut a folding, bár a cpu -t visszavettem kb 70 %- ra a szálak számát, mert igen hangos volt a vízhűtőnek a ventije, hogy ne forrjon fel a gép, de az utobbi időben 1-2 csomag jön. Volt nap, hogy akár 10 is jött.

Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430

(#1365) schawo válasza Exodius (#1360) üzenetére


schawo
titán

Ha az én e-péniszem is nagyobb lesz, mert nálam sem vonja a pontokat feltöltéskor, és a te e-péniszed is nagyobb lesz, mert nálad sem vonja a pontokat feltöltéskor, akkor ha egymáshoz mérnénk az e-péniszünket, akkor a tiéd továbbra is kisebb lesz. :P Nincs különbség abban, hogy ad-e pontot felöltéskor, vagy sem.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#1366) Exodius válasza schawo (#1365) üzenetére


Exodius
őstag

Jól van.....mi itt ba*zakodhatunk, de a projekt legalább fut. Csak lehetne olajazottabb is. :B

Valóban kisebb lesz, de nem is erőművekhez mérem magam. Más liga vagyok. :)

Amúgy meg ugyanazt a nőt dugjuk, neki meg ez jó, folytatva az analógiát! :D ;]

(#1367) schawo válasza Core2duo6600 (#1364) üzenetére


schawo
titán

A BOINC kurva lassú a foldinghoz képest. Az aktív eszközszám is töredéke, ráadásul az is szegmentált a sok projekt között (és a legtöbb csap CPU projekt, ami így csak nyomokban mérhető számítási teljesítmény a foldinghoz képest). Emiatt nem okoz annyi hátrányt a betárazás. Foldingnál egy betárazás napi több napos kimaradást okozna, hiszen ha egy a többihez képest lassú eszköz még rá is tárazna, akkor mindenki csak rá várna egy csomó ideig, az egész hálózat meg csak malmozna. Nem éri meg.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#1368) FLATRONW válasza schawo (#1358) üzenetére


FLATRONW
őstag

Ez így van. Nem véletlenül van megadva pont egy nap Timeout-nak.
Minél hamarabb befejezésre kerül a munka, annál magasabb lesz az Estimated Credit.
Egy napon át folyamatosan csökken az Estimated Credit. Például egy 10 percen át tartó feltöltés alatt 2000 pont is odavész. Ez elég soknak tűnik, de csak azért van, mert eleinte gyorsabban fogy az Estimated Credit. Ha viszont valamiért beakad a feltöltés, akkor pl. 2 óra feltöltés után már arányaiban kevesebb credit vész el. A csökkenés 1 napon át tart (Timeout), de mértéke folyamatosan lassul.
Egy nap után már csak a Base Credit-et lehet megkapni.

(#1361) Raggie:
A WU-k száma alapján rangsorolni is ugyanolyan igazságtalan, mint a passkey után kapott pontok alapján rangsorolni.
Egy két óra alatt elvégzett CPU-s feladat jóval kevesebb számítást igényel, mint a 2 óra alatt elvégzett GPU-s feladat.
Egyszerűen a passkey után kapott estimated credit rendszert kellene eltörölni.
A Base credit megmutatja, hogy számítás szempontjából mekkora a különbség a CPU-s és GPU-s munka között.

Igazából viszont az estimated credit rendszerben sincs semmi igazságtalan, mert nem nagy feladat egy passkey-t kérni.

(#1369) Toomy


Toomy
senior tag

Hát igen, elég sz@r dolog mikor végez egy feladattal és a feltöltés meg nem történik meg, szerverleállás miatt. A pontok meg csak csökkenek és a gpu meg áll, mert még nincs kész a feladat. Ilyenkor max. 1órát várok, majd eltávolítom a gpu-t és visszarakom, hogy legalább új feladatot tudjon végezni ahelyett, hogy malmozik a feltöltés miatt.
Elvileg a háttérben ott marad a nem sikerült feltöltés, de még soha nem volt olyan, hogy az 1x is felment volna. :(

(#1370) n00n


n00n
őstag

Azzal sem árt tisztában lenni, hogy a feldolgozandó WU-k előállítása sem 5 perces feladat.

(#1371) FLATRONW válasza Toomy (#1369) üzenetére


FLATRONW
őstag

A feltöltés miatt nem malmozik a rendszer.
A következő feladat lekérése és letöltése már megkezdődik akkor, amikor az aktuális feladat eléri a 99 százalékot.
Amikor pedig elkészült a feladat, és megkezdődik a feltöltés (vagy feltöltési kisérletek), akkor már elkezdi számolni az újonnan letöltött feladatot.

Egyébként ma nekem is volt egy olyan feltöltésem, amivel kb. 5 órát kínlódott, mig sikerült feltölteni. Utána meg képes volt azt írni, hogy nem tetszik neki a feltöltés, ezért kukázta.:)

[ Szerkesztve ]

(#1372) Toomy válasza FLATRONW (#1371) üzenetére


Toomy
senior tag

Köszi!
Akkor ha jól értrelmeztem felesleges eltávolítani és újra aktiválni a gpu-t, mert úgy is elkezd dolgozni ha jön új feledat.

(#1373) FLATRONW válasza Toomy (#1372) üzenetére


FLATRONW
őstag

Igen.

(#1374) fatal`


fatal`
titán

Nekem egy jó ideje folyamatosan dolgozik a gép (legalábbis, amikor megy, éjszakára offolom), igaz nekem fullon van. Azt észrevettem, hogy mediumon nem mindig kapok feladatot.

(#1375) Exodius


Exodius
őstag

Kajak én már azon is gondolkoztam, hogy beszerzek valami jobb hűtést a GPU-ra. 1400 RPM mellett 65 fokon stabil az RX560, de azért nyugodtabb lennék, ha 60 fok alatt tartanám.
Két napja újrapasztáztam MX-4-el, az levett belőle kb. 3 fokot, de olyan karcsú az.
Azok a ventik is komolytalanok, amik rajta vannak, windforce ide vagy oda. Egyszerűbb lenne összekötni két Noctuát, aztán azt rákötni a GPU nyákjára, de nem jutottam még el erre az elvetemült szintre. :)

(#1376) schawo válasza Toomy (#1372) üzenetére


schawo
titán

Így van.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#1377) Core2duo6600 válasza schawo (#1367) üzenetére


Core2duo6600
veterán

Projekttől függ, van amelyik támogatja a gpu-t

Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430

(#1378) Core2duo6600 válasza Toomy (#1372) üzenetére


Core2duo6600
veterán

Igen, ezt már többször megfigyeltem.
Nem is értemes egy 8 magos cpu nál 14 száltól többet adni cpu ból, mert nem marad erő a többire, így akár sikertelen lehet a feltöltés is.
Nálam most épp 12 szálon számol, a 9900K De még ez is sok, mert elég hangosan forognak a vízhűtő laptátjai, 60 % ra vannak a lapátok állítva, mert meg lehet őrülni a 100 tól, valamiért 40 fok vagy az alatt akarja tartani a vizet.

Most épp 63 fogos a gpu, 43 a "víz" a cpu meg 88-100 °C közt van, attól függően, hogy milyen programmal nézem.
A ház szellőztető hátul 100 % on teker ami 1200 körüli rpm, 14 es venti, ház tartozéka
Az első az 60 % on, 800 rpm körül, az vagy egy 16 os vagy nagyobb cooler, ház sajátja
A ház egy Phateks Enthoo pro
A hűtő Corsair H100 i v2

Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430

(#1379) Yany válasza Strezi (#1359) üzenetére


Yany
addikt

Strezi, egy AutoHotKey jó lehet erre, vagy nem tudom, hogy amit anno bányászatkor használtam RestartOnCrash jó-e erre. A lényeg, hogy valahogy azt kell tudni megállapítani, hogy mittomén 10 percnél nagyobbra nőtt a "Next Attempt" mező, akkor klines pause/unpause. Nincs rá időm, de az AHK-t simán esélyesnek látom, hogy meg tudja oldani.

Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

(#1380) BerserkGuts


BerserkGuts
őstag

ki ez a tag itt ph csapatban :F

Megoszthatna pár infót ;] hogyan lehet ennyi wu-t csinálni :C elvileg a 2. legjobb :Y

12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000

(#1381) Exodius válasza BerserkGuts (#1380) üzenetére


Exodius
őstag

Van gépparkja! :D

(#1382) hokuszpk válasza mike99.hu (#1303) üzenetére


hokuszpk
nagyúr

már 68.
lehet beszállt az Apple is.

Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...

(#1383) Moonline. válasza Exodius (#1381) üzenetére


Moonline.
aktív tag

Ez nem egy user, hanem az összes többi aki nem állít be magának felhasználónevet.
Ez az alapértelmezett beállítás a progiban.

[ Szerkesztve ]

(#1384) csab2


csab2
veterán

Azt, hogy mennyi pontom van, hol lehet megnézni?

Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim

(#1385) Exodius válasza Moonline. (#1383) üzenetére


Exodius
őstag

Akkor mindegy. :)

(#1386) Strezi válasza csab2 (#1384) üzenetére


Strezi
őstag

PL itt: https://apps.foldingathome.org/teamstats/team239968.html

Használt LiFePo 15kWh akuk eladóak! ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...

(#1387) Exodius


Exodius
őstag

Érdekes összehasonlítások meg tanácsok egy veterán foldingostól itt: [link]
Csak az első oldalt olvastam át, ott vannak azért érdekességek. A csávó jókat kísérletezget. Pl.:
"I made an interesting discovery on my 2080 today.
I can lower the power to 125Watts, just like I can do on my RTX 2060.
I didn't know the 2080 would be able to go that low.
The score for the 2060 is 975k PPD, but for the 2080 is 1.3M PPD, which is 33% higher than a 2060 at the same power draw.
Unlocked (@~225W, 80% more power draw) the 2080 gets about 1.5M PPD (only 13% more PPD)"
But even when the 2080 cards can run this low power,
If 3x RTX 2080 cards ($2,250) will have about the same performance as 4x RTX 2060 cards ($1,400), with a $850 price difference.
Their running watts are 440W vs 565W on the 4x2060, and electric cost difference between both systems is about $9/month.
It would take 7.8 years to get your money back on electricity (hopefully by then you've upgraded).

(#1388) -ZeeZee-


-ZeeZee-
senior tag

(#1389) bhonti válasza Strezi (#1359) üzenetére


bhonti
tag

https://www.softwareok.com/?seite=Microsoft/DontSleep

Kikapcsolja automatikusan a gépet, ha nem használod... és még sok más hasznos funkció.

http://1kis.info.hu - Informatikus mindenkinek... 501065096 balazs@honti.tech

(#1390) nkmedve válasza Exodius (#1387) üzenetére


nkmedve
őstag

A 2080 PPD-je kicsit gyengének tűnik ebből a szövegből. Nálam még 130W-ra visszavett TDP-vel is nagyjából 1.8 - 2M PPD-t ír a 2080-nak (nem mintha számítana, mert áltanában pihen :D ). Bár az igaz, hogy a RAM-ok OC-zve vannak 16.4 GHz-re. de kétlem, hogy az okozna ekkora különbséget, legfeljebb csak valamennyivel ellensúlyozza a kissebb TDP-t.

(#1391) csab2 válasza Strezi (#1386) üzenetére


csab2
veterán

:R

Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim

(#1392) I.T.E.M


I.T.E.M
senior tag

Na, úgy néz ki megvan a jelenlegi 1050TI helyére érkező vas. A 2060Super megoldásra esett a választásom, ár / fogyasztás / teljesítmény alapján. Jövő héttől csatlakozik is a folding projekthez. Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! :R

[ Szerkesztve ]

日本 - ダイレクトストリームデジタル

(#1393) schawo válasza nkmedve (#1390) üzenetére


schawo
titán

Nekem sokkal tűnik az az 1,8-2,0 egy sima 2080-nak visszavett teljesítmény mellett. :F

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#1394) Exodius


Exodius
őstag

Sosem kaptam még ekkora csomagot RX560-ra! :Y ;)

[ Szerkesztve ]

(#1395) hokuszpk válasza Exodius (#1394) üzenetére


hokuszpk
nagyúr

hogy is mondta az öreg rab a Bryan életében ?
piszok, szemét, mázlista :DD

[ Szerkesztve ]

Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...

(#1396) Exodius válasza hokuszpk (#1395) üzenetére


Exodius
őstag

14 órás meló. Ez marad reggelig! :D

(#1397) hokuszpk válasza Exodius (#1396) üzenetére


hokuszpk
nagyúr

hat ez az. szamitasaim szerint a Vega56 megcsinalna valahol 3.5 - 5 ora kozott, de csak ilyen 9405 base pontos melo jon. mar amikor jon valami.

* na csak szolni kellett. ebben a pillanatban beesett egy 15500 base credites valami.
majd ha mar lesz ertekelheto estimated, visszajovok :D

[ Szerkesztve ]

Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...

(#1398) Strezi válasza Exodius (#1396) üzenetére


Strezi
őstag

Nekem is ilyen fut most. Kb. két óra egy csomag.

Használt LiFePo 15kWh akuk eladóak! ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...

(#1399) nkmedve válasza schawo (#1393) üzenetére


nkmedve
őstag

Jelenleg egy kissebb PPD-s csomagon dolgozik ( [kép] ) de ma a sok álláson kívül még volt egy másik nagyobb (200K fölötti) csomag ami 1.8-1.9 M PPD-t között ingadozott 50% TDP mellett. Gondolom függ attól, hogy az adott WU mennyire érzékeny a TDP-re.

Érdekesség, hogy ExtremeOverclocking-on mutat egyik napra kb 2.25 M pontot. Itt még 70% TDP-n ment a GPU, ami adhatott 8-10% extra teljesítményt a mostani állapothoz képest. Az összes pontból csak kb. 60-70K lehetett a CPU (6 magra volt korlátozva) a többi a 2080. Bár EOC nem tudom pontosan hogy számolja a dolgokat, nehezen tudom elképzelni, hogy gyakorlatban dobhatott ennyi pontot egy nap (az azt jelentené, hogy semmi üresjárat nem volt), ott valamit el kellett számoljon.

(#1400) Toomy válasza benedekco (#100) üzenetére


Toomy
senior tag

sorry ez már jó rég volt.
Lehet kicsi pihennem kéne már. :DDD

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.