Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
Kipróbáltam/még mindig alatta a Chackra linuxot, de ez egyszerűen brutális. A gépemnek egy hangja sincs. Minden olyan sima minta vaj. Én még az Apple gépein kívül ennyire simán nem láttam gépet működni. Egyszerűen valami brutális amit összehoztak... Nagyon jó. Ajánlom mindenkinek. Jobbnál jobb
Minden szinte úgy van gyárilag ahogy én szeretem. A KDE is pont úgy van beállítva ahogy én szoktam MINDEN tökéletes.KDE kérdés:
Valahogy nem lehet megjegyeztetni az ablakok helyét és méretét amikor bezárok egy appot? Elég gáz így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- iPhone 16 128GB Black 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Minden szinte úgy van gyárilag ahogy én szeretem. A KDE is pont úgy van beállítva ahogy én szoktam MINDEN tökéletes.