Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- +363025648**
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gombinyó
őstag
A Pixel Experiencet választottam, számomra tökéletes. Szeretem a stock droidot, nagyon jó, hogy nincs tele minden felesleges törölhetetlen appal.
A gesztus vezérlést nem tudtam megszokni, ezért visszállítottam a 3 gombos vezérlésre. A gyári launcher teljesen jó, nem kell a novával szüttyögni. Call recorder is húzható rá magisk repoból egyszerűen. Safetynet teszteken átmegy, szóval fut rajta minden banki meg szolgáltatói app.
Egyetlen hátránya, hogy a gyári kamera szoftver még nincs kész rá, szóval aki 64MP-ben akar fotózni annak egyelőre marad a MIUI.Viszont, ami nekem nagyon fontos volt és emiatt kezdtem el romokat próbálgatni az az AA, az is tökéletesen működik, nem dobál szét, nem rakja ki a spotify hangját a telóra, ha letettem a hívást. Végre hibátlanul megy, ami a MIUI-ról nem mondható el. És a wazehoz se kell eljátszani a kanossza járást.
Ami még nekem plusz pont, hogy a youtube sincs bele égetve, így a yutube vanced alapértelmezett tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OpenWRT topic
- Politika
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest