- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
janosibaja
őstag
Nagyon szépen köszönöm a választ!
1.) Szóval létezik olyan opció, amivel teljesen el lehet tüntetni a képernyőről azokat a filmeket, amiket már megnéztünk?
Ha azt akarom, hogy fizikailag se legyenek a könyvtárban, akkor áthelyezhetem a megnézett videókat másik könyvtárba/meghajtóra, ez nem keveri össze a Plex buksiját?
2.) A tévénk ez a Samsung, s bár minden működik, az a gyanúm, hogy elég kaotikusra állítottam be, azért kérdezek, mert talán lehetne ez jobb is.
A direkt streaming opció be van állítva a számítógépemen, viszont, ha ezt a tévén is engedélyezem a Plex beállításokban, akkor a videó hangjához képest a felirat jócskán elcsúszva jelenik meg.
Úgyhogy a tévén kikapcsoltam a streaminget.
Magyarul félek tőle, hogy rendetlenség van nálam, s egy korrekt beállítással jobb minőséget kapnék. Ezért kérdezem a hozzáértőket, hogy mi lehet a jó beállítás a videó+felirat menüpontokban, mit pipáljak be és mit ne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged