Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci0071
csendes tag
Üdvözletem / Sziasztok!
Sajnálatos módon maga alá piszkolt a windows-om, és a toldozás-foltozás helyett inkább kapott egy friss installt... Ezzel még nem is lenne különösebb baj, de ugye az ilyenkor szokásos "na akkor szórjuk vissza a régi programokat" résznél jutott eszembe, hogy a Plex-et olyan régen raktam fel, hogy halovány lila gőzöm sincs már, hogy miként (és honnan) raktam alá az Ügynököket.
A jelenlegi (és egyetlen) "Plex Movie" pedig hát azt talál amit éppen..... na mindegy isEmlékeim szerint Port, Filmkatalógus és SubZero volt fent.... pontosabban ezekre emlékszem....
Tud esetleg valaki segíteni link-kel vagy leírással a fenti problémámban? Illetve bármilyen építő jellegű javaslatot szívesen fogadokElőre is köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest