Új hozzászólás Aktív témák
-
kory24
őstag
válasz
enginev3.0 #13148 üzenetére
Köszi
Ütemzett feladatok így néz ki:
Akkor ez így okés? Érdemes valamin változtatni?
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Úgy vettem észre minden nap hajnal 4 óra fele nagyon ellenőrzi a plex media scanner folyamat a hdd-t.
Könyvtárak alatt így van beállítva:
Eszerint nem csak akkor kéne újraolvasni a ha változást észlel?
Egyébként ha napközben a figyelt mappába kerül valami az meg is jelenik plexben, tehát működik ez az automatikus észlelés csak nem értem miért scanneli át hajnalban az egészet újra mindennap, ez nem biztos jó a hdd-nek (?)
-
mgTerminator
veterán
válasz
enginev3.0 #13145 üzenetére
Köszi, majd ránézek akkor
-
enginev3.0
félisten
válasz
mgTerminator #13144 üzenetére
A 64 bites törli a régit magától
-
mgTerminator
veterán
válasz
enginev3.0 #13142 üzenetére
Én nem telepítettem 64 bites verziót egy régi működő volt fent, hetek hónapok óta ment hibátlanul, most meg ezt csinálja.
Hogy cserélted le 64 bitesre? Törölted a régit majd telepítetted vagy simán ráengedted a 64-est?
-
oroszlan12
tag
válasz
1turosbatyu #13141 üzenetére
Megnéztem a videót de itt Qnas beállítás van de nekem win10-en fut a szerver.
-
enginev3.0
félisten
válasz
mgTerminator #13140 üzenetére
Igen, én
Van hogy napokig bírja, de ugyan ez a tünet
Mióta 64bit van fent nem volt ilyen gond, de azért várom a frissítést -
1turosbatyu
csendes tag
válasz
oroszlan12 #13136 üzenetére
Nálam egy TVS-882/NVIDIA 1050TI páros transzkodól. A PLEX alapból mindig a dedikált GPU-t használja.
Ez alapján menni fog a beállítás:.[link] -
mgTerminator
veterán
Nekem pár napja olyat csinál hogy gondol egyet és nem elérhető a szerver. Látszólag minden rendben van, de csak akkor lesz újra elérhető ha bezárom a programot majd indítom. Gondoltam frissítem, mert elég régi verzió volt már (de működött), de az új verzióval is csinálja.
Találkozott más is ezzel a problémával Windows-on? -
RazoR
veterán
Sziasztok!
Egy Synology NAS-on (DSM 6.2) futtatom a Plex Server-t egy LG TV-n néztük a filmeket, de valami történt és nem látja a Server a megadott könyvtárat, nem lehet újra hozzáadni a könyvtárat sem. Ha rámegyek, hogy more, your media akkor újra le akarja velem töltetni a servert, holott fut a NAS-on, onnan lépek be a webes felületre. Nem igazán értem, hogy mi történt, valami tipp? Köszi!
-
oroszlan12
tag
válasz
enginev3.0 #13135 üzenetére
ok. köszönöm! megpróbálom az integrálttal milyen.
-
enginev3.0
félisten
válasz
oroszlan12 #13134 üzenetére
A külön kártyáknál általában korlátozva van hogy hányat kódolhatnak egyszerre
integráltnál ilyen nincs, illetve HDR-t elvileg egyik sem tud kódolni, a letérképezést a cpu végzi
-
oroszlan12
tag
válasz
enginev3.0 #13133 üzenetére
Be van kapcsolva a hw dekódolás. Arra gondoltam ha már benne van miért ne azt használja és persze erősebb is mint az integrált.
-
enginev3.0
félisten
válasz
oroszlan12 #13129 üzenetére
Be van kapcsolva? Amúgy én inkább integráltat használnék erre, mint külön vga-t
-
oroszlan12
tag
válasz
sziszi-fuszi #13130 üzenetére
Igen azt nem írtam van pass-om. De akkor sem használja
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz
oroszlan12 #13129 üzenetére
Csak akkor használja, ha megvetted a plexpass-t. Azaz, fizettél a szoftverért.
-
oroszlan12
tag
Sziasztok! olyan kérdésem lenne, h transzkódolásnál nálam nem használja a dedikált videókártyát. A plex csak integrált videókártyát használ? Mert pl. - ul emby transzkódnál 100%-an kihasználja. Biosban tiltottam az integráltat. vagy nálam vmi nincs jól beállítva?
-
chris-v
senior tag
válasz
enginev3.0 #13127 üzenetére
Ahogy nézem a hozzászólásokat leginkább a transzkódolásban hogy elfogyhat a 4GB ram és hiába van több a gépbe, a 32 bites nem tud többet kezelni, ezzel szemben a 64 bites verzió igen.
Egyébként átváltottam a 64 bites verzióra, nem veszek észre különbséget. -
ugyes
senior tag
válasz
enginev3.0 #13124 üzenetére
Az előző is nyáron volt. Inkább a javítás tart tovább. A probléma felismerése is vagy 2-2,5 hét volt számukra (#13677-et tekintve).
-
chris-v
senior tag
válasz
enginev3.0 #13122 üzenetére
Mitől jobb mint a mostani 32 bites?
-
ugyes
senior tag
válasz
enginev3.0 #13121 üzenetére
Eléggé nem haladnak jól ezzel a frissítéssel. Egy hete jött ki az első béta, és még továbbra is béta. Ennyi idő (~5 nap) alatt a stabil verziót is kiadják általában.
A #13677-es hiba minden Shielden futó PMS-en hiba. -
enginev3.0
félisten
Megjelent pár napja a PMS 64bites verziója
-
enginev3.0
félisten
New BETA PMS Version Available - 1.28.0.5998-adb79ff3b
ITEMS ADDED:
Native support for Apple Silicon.
ITEMS FIXED:
(Android) Music artwork on Android based servers could disappear after refreshing metadata (#13677)
(Hubs) The "Most Played in Month" music hub could fail to populate (#13660)
(Library) Release dates before 1901 could be saved incorrectly on Windows (#13661)
(Linux) Improve handling of Intel Compute Runtime (ICR) vs Beignet requirement detection.
(Music) Read in album-sort tags (#13653)
(Music) Setting artwork from the edit dialog could result in low quality images getting set (#13677)
(Music) Track titles could sometimes become blank after scanning the library (#13615)
(Playlists) Playlists would lose uploaded artwork after running a Clean Bundles operation.
-
Multibit
nagyúr
válasz
enginev3.0 #13118 üzenetére
Nálam ugyanannyit mutat mindkét rendezettség. Amúgy nálad a különbség 300, nálam meg a filmek száma összesen 143
-
enginev3.0
félisten
Filmek mappát megnyitom
Hozzáadás időpontja szerint van rendezve, akkor kevesebb filmet hoz ki, mintha cím szerint rendezném őket, why?
Van vagy 300db különbség
-
oxox
addikt
válasz
ForRedGlory #13114 üzenetére
siker, köszi
-
blakey
titán
Aranyszabály amit nem árt figyelembe venni, filmcím.évjárat.xxx illetve
Sorozat cím/Évad/Sorozatcím.SXXEXX.xxx
esetében 99,9%-ban lesz találat programtól függetlenül, Kodi, Plex, Emby, Infuse, MrMC, bármi megtalálja, évek óta problémamentes az adatbázisom, nagyon ritka, hogy valamit nem talál vagy rosszul találja meg, ilyenkor kiderül, hogy az adatbázisban szereplő cím vagy évszám más, mint ami nekem van, átnevezés után azonnal jó lesz. -
-
oxox
addikt
válasz
ForRedGlory #13110 üzenetére
-
-
oxox
addikt
válasz
enginev3.0 #13108 üzenetére
-
oxox
addikt
Sziasztok,
próbáltam itt rákeresni, de nem találtam sajnos megoldást.
Felraktam egy sorozatot, kicsit mókolnom kellett, mire rájöttem, hogyan tudok mappát csinálni neki (film mappa volt már, és értelem szerüen nem oda akartam), viszont a felrakott tartalomnak (stranger things) nem állit be képet, infokat, stb...egy fekete négyzet, stb g
ezt hol tudom beállitani?
köszi előre is
oxox -
Imi1981
veterán
Kösz mindkettőtöknek! Most már így hagyom. Igazából csak azért akartam másik fiókot mert lementettem a régi rendszert plexestől embystől mindenestől mert atalakitottam a gépem kisebb fogyasztásra. Csak 1 2.5 hdd a 4 3.5 hdd helyett stb. De gondolom ha majd később visszaállítom a régi rendszert a régi konfiggal úgy is jó lesz a régi fiókkal. Szóval én bonyolítottam túl.
-
Imi1981
veterán
válasz
enginev3.0 #13101 üzenetére
Újratelepítettem a gépet és telepítettem a plex szervert majd regisztráltam egy új fiókot vele. Így nem volt jó (emby-t is így csináltam de az működik) csak a régi accom. Nem igazán értem de mindegy így is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo PLEX, mint Kodi alternatívaA legtöbb házimozis leírás az XBMC/KODI célszoftverrel foglalkozik, én azonban a kezdetek...
- Hardcore café
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- gerner1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest