- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
A PC-n sikerült, de ha a HTPC-n nézem akkor ott is megjelent a PC mint média forrás és ott tudom szerkeszteni a PC-s mappákat de a HTPC mintha nem is lenne.
Biztos én bénázok de nem értem, hogy mi van....
Mappa szerkesztésére ezt dobja fel a HTPC-n.
Az a fő PC, nem értem ez hogy kerül ide?
-
blakey
titán
Szintén Syno/Voda és nincs ilyen problémám, sőt, én is újrahúztam, mert nem tetszett egy idő után a viselkedése, a DSM6-ról DSM7-re való frissítés is okozhatta, simán működött a nulláról való telepítés, szerintem nincs sok köze a Vodához, itt valami más lesz a probléma. Böngészőben nem ragadt be valami, másik böngészővel nem próbáltad?
-
MasterMark
titán
Úgy értem, hogy nem alternatívái egymásnak.
Én még mindig PlexKodiConnect / Rasplex (illetve bármi ami a Kodi-t kapcsolja a Plex-hez) párti vagyok. Így a Kodi mint lejátszó minden előnye megmarad, úgy mint a Plex mint központi adatbázis, illetve transzkódolási lehetőség is meglesz.
-
anarchic
tag
Ugyan ez a hiba nálam is jelen van már régóta és egyre rosszabb pl a TV-ből felvett tartalmaknál fordul elő leginkább pl most konyhafőnők. Leszedek egy részt kell a reboot az appnak és egyből fut addig csak teker teker.
Sok-Sok dolgot próbáltam már de semmi mar külön sorozatok mappába pakolom
-
gyugyo79
addikt
Plex fórumon kéne bepróbálkozni a log -okkal hátha valaki kiszúr valamit (Vagy foglalkozik vele olyan aki abból 100%-ra megmondja). Szűkíteni úgy tudod, hogy megnézed egy másik lejátszóval ugyan azt a fájlt, egy windowsos gépről, androidos mobil stb.
Ha azoknak se adja át jól akkor lehet az adatbázis sérült ennek a helyre rakására van leírás a Plex fórumon. Ha az jól játssza le akkor a feljebb már írt probléma lehet, hogy hibás az információ a lejátszóról, ami megint lehet szerver oldalon is de valószínűbb, hogy a lejátszó küld olyan infót ami alapján utána így viselkedik. de ugye ezek tippelgetések. Az első mondatom ami én elsőnek meglépnék a helyedben, vagy párhuzamosan a kísérletezgetésekkel. Bár remélem én ilyenekbe nem szaladok bele ... -
gyugyo79
addikt
Ha Synology a szerver és az frissült akkor próbáld ki, hogy a PLEX -et újra telepíted. Hátha
"
This is a known event because DSM resets the CPU/GPU permissions.
There is nothing which can be done to prevent DSM from doing so.The solution is to Uninstall PMS and re-install it. Your Library data (the Plex share) will not be erased during these steps.
This is necessary because PMS runs as an unprivileged user on Synology and cannot alter OS-level permissions once installed.
The package installer is the only part of PMS which runs privileged (root). While the binaries are being reinstalled, the installer also reinstalls the rules files (udev) which were removed when DSM was updated.
"
+ ne használjátok a csomagkezelőbe tölthetőt csak a PLEX -től tölthető Intel- 64 bitest (már ha az jó a NAS -hoz) -
Biga123
addikt
PL serviio szinte minden platformra van . De nagyon sok megoldás létezik.
Letölt feltelepít konfigol használ.
letöltésA nasok nak általában vagy saját gyári megoldásuk de azokra is tehető serviio.
dlna nál csak arra kell figyeli h egy subneten legyenek az eszközök (szerver,kliens).
-
-
sugarforce
addikt
Szerver webes feluleten pl.a jelenleg lejatszott elemeknel(felul kis ekg szeru ikon) vagy a kliensen ha szunetet nyomsz, ott is kene irja hogy direct play direct stream vagy transcoding. Transzkodolni aok minden miatt kodolhat, sok ujabb smart tvnel az oprendszer apija eleg zart, nem adnak sok dologhoz hozzaferest a programozoknak, amikhez regen adtak. foleg az ujabb lg es samsung tvken ezert sok mindent nem tud kezelni a tv, a plex nem tudja hasznositani a tv tudasat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged