Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-08-08 15:24:20

LOGOUT.hu

Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1822) SzlobiG


SzlobiG
félisten

Egy elég intenzív használat után most már kialakult bennem egy kép a telefonnal kapcsolatban és mivel többen is kérték, hogy írjak a samsung után így ide írok egy kis szösszenetet, hogy lássák.

Mivel az előd Galaxy S6 Edge Plus volt így azután tudok véleményt formálni.

Tehát előnyök:

-Gyorsaság, sokkal gördülékenyebb az egész rendszer számomra a játékok fontosak és ott már az S6 több esetben is kompromisszummal(FPS drop) volt csak képes futtatni.
-Üzemidő a szokásos használatommal 5 óra felett teljesített S6 már csak ilyen 3 órára volt képes a terhelő játékok miatt.
-Kompaktabb kivitel igaz minimálisan, de érezhető és hiába kisebb a kijelző, mivel nincsenek lehajtva (edge) a szélek így nem tűnik kisebbnek.
-Számomra pozitívum, hogy már nincs a lehajtott kijelző ugyanis sose használtam, az edge funkció is ki volt kapcsolva mindvégig így nincsen kép torzulás a széleken és véletlen se ér hozzá az újjam.
-Ujjlenyomat olvasó sokkalta fejlettebb és gyorsabb ez hatalmas előre lépés a home gombbal együtt.
-Szinte csupasz android rendszer nincsenek felesleges appok.
-Telefonálás alatt jobb a hangminőség, szebben hallom a másik felet.
-A töltés a Dash töltőnek köszönhetően sokkal gyorsabban végbe megy.
-Jobban testre szabható a rendszer, nem annyira kötött, nincs knox.

Hátrányok:

-Kijelző nincs olyan kontrasztos, kisebb felbontás. Van aki nem látja én látom a kült fhd vs QHD között. Szóval ez szokást igényel.
-A külső hangszóró picit gyengébben szól hangminőségét tekintve.
-A kamerát még sokat nem használtam a minőséggel nincs gond talán minimálisan gyengébb, viszont az S6 kamera szoftvere messzemenően jobb, sokkal többet tud és átgondoltabb a kezelése is.
-Szoftverek bár tele van felesleges szoftverekkel a samsung, de több olyan megoldás is van ami hiányzik nekem. Ilyen a rejtett szám blokkolása, ébresztő widget amit nagyon szerettem és az áruházba nem találok hasonlót.
-Touchwiz sokan nem szeretik, de én szerettem az alap androidhoz képest sokkal jobb volt nem kellett semmit mókolni, appokat keresni, hogy jól nézzen ki és még témák is voltak hozzá. Ezáltal gyorsabban belakható a rendszer, mivel nem kell más egyéb programokkal játszadozni próbálgatni melyik lenne jó, melyik nézne ki jól.

Kb így ennyi amit ez idő alatt le tudtam szűrni, hozzátenném ezek természetesen az én személyes meglátásaim, igényeim. Gondolkoztam az S7 Edge(sima S7 kicsi) vásárlásán is, de a hardver és az edge kijelző miatt a 3T nekem jobb választásnak tűnt és ez be is igazolódik a hátrányok ellenére is.

Offba teszem a samsung miatt.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.